aaaaa canım gözün aydın (benim jeton paraşütlüymüş geç düştü) =)))) ayyy çok sevindim liseteye ekliyorum adını. egzersizde yapmış mıydın ona göre not düşeyim yanına. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah =))))
evet canım iki gun yaptım araya adet girince beklemek zorunda kaldımikincisini dun yaptım dünde es denemsine geçtim oldu bitti buarada hem egzersiz hem zeytinyağı denemeleri amin canım Allah hiçbirimize dert vermesin tüm herkes biran once bu durumu asar inşallah..
inşallah canım ama inan bana yağ olmasaydı tabi en önemliside azmin olmasaydı bu kadar kolay olmazdı.herkes ciddiye alsın nolur çok güzel kaydırıyor yağ, tabi sadece o da olmaz sizde pes etmeyip denemelere devam edeceksiniz, değil mi cetrina =)
o ilk giriş anında da ıkınmayı unutma bak kapağı açıyor çünkü =) ya bak ne farkettim eşin sana yalvarmış sen baskın çıkmışsın, ne demek istiyorum biliyor musun? ilk andan itibaren kendine olan güvenin yeniden geldi farkında mısın? ve bak artık kaçmıyorsun ve akşamı sabırsızlıkla bekliyorsun çok şükür, sana birşey daha söyleyeceğim ama özelden. dur.kaderim inan cok haklısın kesinlikle oyle ve inan bana ben asla p....ye oturamam diyordum evet biraz zorlandım ama yag cidden ise yaradı hatta esim biara nolur artık dökme su yagı diye sızlandıdedim sus bi bildiğim var pes etmeyin.. ben simdiden bekliyorum esim eve gelsinde hemen aksam olsunda yine deneyelim diye
o ilk giriş anında da ıkınmayı unutma bak kapağı açıyor çünkü =) ya bak ne farkettim eşin sana yalvarmış sen baskın çıkmışsın, ne demek istiyorum biliyor musun? ilk andan itibaren kendine olan güvenin yeniden geldi farkında mısın? ve bak artık kaçmıyorsun ve akşamı sabırsızlıkla bekliyorsun çok şükür, sana birşey daha söyleyeceğim ama özelden. dur.
ne kadar tatlı anlatmışsın =) mutluluk akıyor cümlelerinden maşallah =) canım ilk sayfadaki listeye artık tarihte eklemeyi düşünüyorum hatırlıyor musun hangi tarihte yendiğini?
bende cok ağladım esim anlayisli ama kırdığı zamanda oldu beni demicem bende egzersizi ama cesaret toparlayamiyorum duş alıp egzersiz yapıcam hep yapmicamla kalıyorum iste
tabiii: 11/11/2013
Sanki umutsuz bir vaka gibiyim evet istiyorum ama bi yandan egzersiz zor geliyor bana kendime o cesareti nasıl vericem oraya bise degdiremiyorum ama sevisme esnasında sürtünuyorum azda olsa icine değiyor p...Ozaman kasilmiyirum cok ittirince hemen bacağım kasiliyor açamıyorum Minikte olsa parmağımı sokmak istedim kasilmalari hissettim ileri itmeye cesaret edemiyorum aynada vajiyi inceliyorum cok derinline bakamıyorum tuhaf olup bırakıyorum cesaret yok aslında herseye cesareti Olan ben bu konuda yok iste yok yardım edende yok(
Sanki umutsuz bir vaka gibiyim evet istiyorum ama bi yandan egzersiz zor geliyor bana kendime o cesareti nasıl vericem oraya bise degdiremiyorum ama sevisme esnasında sürtünuyorum azda olsa icine değiyor p...Ozaman kasilmiyirum cok ittirince hemen bacağım kasiliyor açamıyorum Minikte olsa parmağımı sokmak istedim kasilmalari hissettim ileri itmeye cesaret edemiyorum aynada vajiyi inceliyorum cok derinline bakamıyorum tuhaf olup bırakıyorum cesaret yok aslında herseye cesareti Olan ben bu konuda yok iste yok yardım edende yok(
canım merhaba yazdınmı sen vajınusmusu nedır tecrubelerımızle yenelım konusuna hıc ben gormedım gorsem cevaplardmm
avesram hoş geldin bebişim =)
hosbuldummm cnm bı sayfanı zıyaret edım dedım
çok iyi yapmışsın kuzum sen benim 2. ci yenen arkadaşlarımdansın listeye baktım da vay be dedim ne kadar zaman geçmiş :) nerden nereye değil mi? düne kadar nasıl olacak derken bitti gitti çok şükür.
avesra ve kaderim bana yardımcı olmanızı istiyorum. egzersiz yapmak istemeyenlerdenim ve çarşambadan sonra denemelere başlıcam eşli denemelere daha önce egzersizde yaptım aparatları tam alabildim ama eşli denemelerde olmadı olmuyor zeytinyağı denemediğim tek şey. bi o kaldı sanırım onu sona sakladım herkes çok memnun bana yardım edin adım adım ilk denemede kurtulayım şu lanetten ne yapmam geerkiyor
canım benımmmm benım sana tavsıyem su sanırım yarın aksam yapıcaksın denemenı
buaksam bıraz gezersız yapsan cok ıyı olur aslında kuzummm bak yaapabılmısın daha onceden enazından bırgece kendını hazırlamıs olursunn.
es denemesıne gectınde sakın korku ve panık yapma cok basıt sana yemın edıorum hıc acı olmuyo anlamıcaksın bıle vajınana yağ sur zeytınyağı ve esının ustunde sen ol.kontrol sende olsun ben yuzum esıme donuk yendım.p... yerlestır vajınana ve popo ynune doğru ıttır dık ıttırme sakın.ve ınankı gırıcek emın ol aam ama lutfen korkma ve gerekırse sabaha kadar uğras bu ıs olucak de sen kendıne ınanırsan yaparsın emın ol
tatlım hemen cevap verdiğin için teşekkür ederim. bir senelik evliyim ve hiç olmadı olmuyor ben üstteyken çok rahatım ama deliği tutturamıyorum alttayken çok kasıyorum o yüzden üstte yenmek istiyorum. en son denememde sıcak su dolu kabın üzerinde yarım saat kadar oturdum bundan çok fayda gördüğümü söyleyebilirim sonra aparatla emla sürdüm iyice içe doğru emla çok yakıyo mahvediyo insanı pek bişeyede yaramıyo sanırım. sonra denedik ve yine olmadı. şimdi şöle yapsam olurmu yine kabıın üstünde oturayım iyice genişliyo orası sonra zeytinyağı ile aparatı sokayım iyice yağladıktan sonra eşli deneme yapayım ama üstteyken nasıl oluyoda tutturuyonuz bunu anlatın bana nolur artık bende anne olmak istiyorum
kuzucum bende tam 2sene bırlıktelık yasamadımmm dusunnnnnn.....sen yıne o su dolu olayı yap rahatla sonra bı aparatla deneme yap en son es denmesıne gec kuzumm esının ustune doru dur ayaklarnı kır yatakta ama oturma p..... havada dur ayaklaırnı kırıp sonra p... elıne al ve vajınana yerlestır elını sakın cekme p...ten ıttır p... elınle ve esıne doruda kendını ıttır popo yonune doğru ıttırmıs oluyosun o anda p... zaten ama zeytınyağını sakın unutma canım azımlı olursan korkmazsan emın olkı yenıceksın dusun o kısı sana zarar vermıcek ınsannn 1 sene beklemıs senın ıcınnn.dusunku bu acı senı oldurmucak p.. yerlestırınce ıkın ıttır acımıycak he oldukı bıraz sızı hısettın korkma devam ettt 5 dakka dayanmaykla hersye bıtıcek cnmmm.ben yapabılceıne ınanıorum azımlı olursan yaparsın bıtanem