azimliyim tatlım hemde çok bu ay bitmeli çok istiyorum eşimi çok seviyorum. zeytinyağı ile denicem umarım olur bu sefer başarısız olmak istemiyorum
yapıcamdıosan yaparsın kuzummm o senın sevdığın adam senıde cok sevıor canını yakmaya kıyamazkı hem zaten dusun kucucuk cocukla ryapıo bu ısı senmı yapamıcaksın bol zeytınyağıyla bu ısı haledıceksın cnm yarın buyuk gun bakalımmmmmmmm persembe mubarek gun guzel haberlerle gelıceksın ınsss
yapıcamdıosan yaparsın kuzummm o senın sevdığın adam senıde cok sevıor canını yakmaya kıyamazkı hem zaten dusun kucucuk cocukla ryapıo bu ısı senmı yapamıcaksın bol zeytınyağıyla bu ısı haledıceksın cnm yarın buyuk gun bakalımmmmmmmm persembe mubarek gun guzel haberlerle gelıceksın ınsss
tamam canım sana mail adresimi göndersem ordan konuşsak olurmuinşallah canım inşallah üstteyken hiç korkmuyorum denk getirmek kalıyo sadece gayet sakin ve rahat oluyorum senin dediğin duruş biçimi kkaderimin resimlerindeki 9. resimmli tatlım
avesra ve kaderim bana yardımcı olmanızı istiyorum. egzersiz yapmak istemeyenlerdenim ve çarşambadan sonra denemelere başlıcam eşli denemelere daha önce egzersizde yaptım aparatları tam alabildim ama eşli denemelerde olmadı olmuyor zeytinyağı denemediğim tek şey. bi o kaldı sanırım onu sona sakladım herkes çok memnun bana yardım edin adım adım ilk denemede kurtulayım şu lanetten ne yapmam geerkiyor
evet canım halımıze cok sukurr....
burdakı arkadslara seslenıyorummmmmm once bıraz egzersızle ve zeytınyağı kesınlıkle mucızeee her derde devaymısya gercektende her derde devaymıs onun sayesınde yendımmm cok sukur rabbıme ve sımdı bebeğım olucak bır zamnlar benım ıcın hayel olan seyler suan gercek oldu.eskıden hep uzulurdum yenıcemde hamıle kalıcamdaa..ama allah aratmadı cok sukur yeterkı yenın bu hastalığı kızlar azımlı olunnnnn ve yenınn esınız ıcın kendınız ıcın ve ılerıdekı bebeğınız ıcınnn.allah hepınızın yardımcısı olsunnn.bız herzaman yardımcı olmaya hazırız sızlere
canım ilk sayfada yazdığım şekilde aynen deneme yaparsan herşeyi yazdım, hemen yazamadım kusura bakma müşteri falan geliyor yazamıyorum.
canım yanlış anlama yazmaya üşendiğimden değil, ayrıntılı yazdığım için ilk sayfaya bak diyorum.canım sorun varsa mutlaka sor.tamam canım sağolasın
canım yanlış anlama yazmaya üşendiğimden değil, ayrıntılı yazdığım için ilk sayfaya bak diyorum.canım sorun varsa mutlaka sor.
yok tatlım niye yanlış anlıyim sağolasın yardımcı olmaya çalışıyosun elinden geldiğince :)[/QUOTE
sende sağolasın canım, erken saatlerde olunca hemen görüyorum ve uzun uzun anlatırım sana. yarın deneyeceksen yarın rahat rahat konuşuruz mesela.
tamam tatlım konuşuruz yarınyok tatlım niye yanlış anlıyim sağolasın yardımcı olmaya çalışıyosun elinden geldiğince :)[/QUOTE
sende sağolasın canım, erken saatlerde olunca hemen görüyorum ve uzun uzun anlatırım sana. yarın deneyeceksen yarın rahat rahat konuşuruz mesela.
tamam tatlım konuşuruz yarın
canım şimdi soracağın birşey var mı? mail yolladım sana.bugün deneme yapacaksan aklına takılanları sor lütfen.
canım şimdi soracağın birşey var mı? mail yolladım sana.bugün deneme yapacaksan aklına takılanları sor lütfen.
yok canım bugün yapmıcam reglim bitsin öle
yok canım bugün yapmıcam reglim bitsin öle
aaa süper valla üzülmüştüm cevap yazamadım diye.bu arada senin msn bende kayıtlıymış kuzum ya:) konuşmuşuz haberimiz yok.
canım bak gerçekten hiç canın acımayacak sadece söylediğim ilk sayfada yazdığım herşeyi dene, sana söz veriyorum canın yanmayacak,cesaret edemiyorum deme , dene ve canın yanarsa bırak ama denemeden bilemezsin.
ben de korkumu yenemedim henüz artık vazgeçicemcanım bak gerçekten hiç canın acımayacak sadece söylediğim ilk sayfada yazdığım herşeyi dene, sana söz veriyorum canın yanmayacak,cesaret edemiyorum deme , dene ve canın yanarsa bırak ama denemeden bilemezsin.(((((((
ben de korkumu yenemedim henüz artık vazgeçicemcanım bak gerçekten hiç canın acımayacak sadece söylediğim ilk sayfada yazdığım herşeyi dene, sana söz veriyorum canın yanmayacak,cesaret edemiyorum deme , dene ve canın yanarsa bırak ama denemeden bilemezsin.(((((((
ben de korkumu yenemedim henüz artık vazgeçicem(((((((
hayır sakın vazgeçmek yok yarın internete girer misin canım seninle de konuşalım olur mu?şimdi çıkmak zorundayım ama söz ver geleceksin.