vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

azimliyim tatlım hemde çok bu ay bitmeli çok istiyorum eşimi çok seviyorum. zeytinyağı ile denicem umarım olur bu sefer başarısız olmak istemiyorum

yapıcamdıosan yaparsın kuzummm o senın sevdığın adam senıde cok sevıor canını yakmaya kıyamazkı hem zaten dusun kucucuk cocukla ryapıo bu ısı senmı yapamıcaksın bol zeytınyağıyla bu ısı haledıceksın cnm yarın buyuk gun bakalımmmmmmmm persembe mubarek gun guzel haberlerle gelıceksın ınsss

canım ozel msj ayazamadım 5 dakıkada bır yazıomsuum sımdı ısteyım cıkorum yarın yazarım yıne ben sana...esıne surmuosn kendıne surduğun yetıcek zatennn ıyı aksamlar canımmmm

inşallah canım inşallah üstteyken hiç korkmuyorum denk getirmek kalıyo sadece gayet sakin ve rahat oluyorum senin dediğin duruş biçimi kkaderimin resimlerindeki 9. resimmli tatlım

inşallah canım inşallah üstteyken hiç korkmuyorum denk getirmek kalıyo sadece gayet sakin ve rahat oluyorum senin dediğin duruş biçimi kkaderimin resimlerindeki 9. resimmli tatlım
tamam canım sana mail adresimi göndersem ordan konuşsak olurmu

canım ilk sayfada yazdığım şekilde aynen deneme yaparsan herşeyi yazdım, hemen yazamadım kusura bakma müşteri falan geliyor yazamıyorum.

aynen katılıyorum canım

canım yanlış anlama yazmaya üşendiğimden değil, ayrıntılı yazdığım için ilk sayfaya bak diyorum.canım sorun varsa mutlaka sor.

yok tatlım niye yanlış anlıyim sağolasın yardımcı olmaya çalışıyosun elinden geldiğince :)

[QUOTE=kkaderim;32729217 evet okudum o yazıyı ve kendime bu egzersizi yapıcam diyorum bit türlü yapmaya cesaret bulamıyorum egzersizi yapsam o pozisyonla ed denemesi yapcam ama simdi aynanın karşısına geçip egzersiz yapıcam vajiyi nefes alarak ikinarak denicem umarım başarılı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…