merhaba arkadaşım aramıza iyiki katıldınız. bende vajiyi 4. ayım bittiğinde yenmiştim, hiçbirşey yapmadan 4 ay hep aynı şekilde deneme yapıp bu defa olacak korkmayıp kurtulacağım bu sıkıntıdan deyip yine oraya gelince hüngür hüngür ağladığımı hatırladım yazdıklarınızı okurken, canım bak ilk sayfayı önerdiğim resimleri ve pozisyonla alakalı resimleride yazdıklarımıda sıkılmadan okuyun lütfen.üstte deneme yaparsanız geriden bakınca üst zor gibi gelir ama aslında artısı çoktur, bacakların ayrık oturmuş oluyorsun bu yüzden kapatma şansın yok mecburen açık duracak, üstte olduğun için kontrol sende olacak istersen durur istersen devam edersin,kendini kasmayla ilgili çözümümüzde ıkınmak, ıkındığımızda vajina görünüde minicik açılıyor ama aslında p girişine izin verecek kadar esnek olduğu için ıkındığımızda p girişine izin veriyor,ayrıca korktuğumuz için doğal kaygan sıvımız o ana kadar gelsede o an korkudan sanki buharlaşıyor, buna çözümde zeytinyağ çünkü en doğal ve en yoğun.anlattığım şekilde hemen pes etmeden denerseniz, ben dahil ilk denemesinde hemen bırakmayan ve ilk denediği gece yenen arkadaşlarımız var inşallah birde siz eklenisiniz onlara.ilk sayfayı aynen uygulayıp anlaşılmayan yer varsa lütfen sorun.
canım benim ilgin için çok tşkkr ederim.ben sadece dokunabiliyorum parmak girişine cesaret edemiyorum
eşim de destek veriyo dene diye ama ben denemeye bile cesaret edemiyorum sadece dokunmakla kaldım yani..eşimin yardımını istedim kendi parmağıyla yapsın diye parmaklarını bile yaklaştıramadım
umudumu kırmak istemiyorum tekrar denemeliyim eşimle..oraya bi şeyin girdiğni görsem :44: otomatik olarak açacam artık bacaklarımı o dereceye geldim yani..ben üstte çok denedim en azından biraz değsin alışsın diye uğraştım..ama ne vajina yakınına değdirebildim ne de alışabilidim