Kaderim
Cok cesaretlenmiştim yapıcaktım ama
olmadı olmadı yine başarmadım yine hüsran
Eşimle konustuk ona anlattım denemeye karar verdik yağı da kullandık ama o parmaklarıyla yağ sürerken ben böyle sürekli hafif kendimi geri çekmeler yaşadım yağ kesinlikle çok etkili çok harika kayganlastırıyo ama niye yapamadım.
Yine korkum ön plana cıktıacaba parmak denemesi hiç yapmadan mı direkt p...s denesek bilmiyorum ki çok canım sıkkın moralim bozuk ben napıcam şimdi sonuca bu kadar yaklasmısken pes edemem edersem kendimde bi daha bu kararlıgı bulamam bunu biliyorum.
her parmak dokunusunda böyle tuhaf bi his olusuyo heyecanlanıp stres yapıyorum
Cok cesaretlenmiştim yapıcaktım ama
olmadı olmadı yine başarmadım yine hüsran
Eşimle konustuk ona anlattım denemeye karar verdik yağı da kullandık ama o parmaklarıyla yağ sürerken ben böyle sürekli hafif kendimi geri çekmeler yaşadım yağ kesinlikle çok etkili çok harika kayganlastırıyo ama niye yapamadım.
Yine korkum ön plana cıktıacaba parmak denemesi hiç yapmadan mı direkt p...s denesek bilmiyorum ki çok canım sıkkın moralim bozuk ben napıcam şimdi sonuca bu kadar yaklasmısken pes edemem edersem kendimde bi daha bu kararlıgı bulamam bunu biliyorum.
her parmak dokunusunda böyle tuhaf bi his olusuyo heyecanlanıp stres yapıyorum
sende sağolasın canım amin Allah cümlemizden razı olsun inşallah.canım ikna edersin sen :) neden kullanıldığını anlatırsın birde dr tavsiyesi diye söylersen fazla itiraz etmez diye düşünüyorum :)