vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Kaderim :KK43:
Cok cesaretlenmiştim yapıcaktım ama :KK43:
olmadı olmadı yine başarmadım yine hüsran :KK43:
Eşimle konustuk ona anlattım denemeye karar verdik yağı da kullandık ama o parmaklarıyla yağ sürerken ben böyle sürekli hafif kendimi geri çekmeler yaşadım yağ kesinlikle çok etkili çok harika kayganlastırıyo ama niye yapamadım.
Yine korkum ön plana cıktıacaba parmak denemesi hiç yapmadan mı direkt p...s denesek bilmiyorum ki çok canım sıkkın moralim bozuk ben napıcam şimdi sonuca bu kadar yaklasmısken pes edemem edersem kendimde bi daha bu kararlıgı bulamam bunu biliyorum.
her parmak dokunusunda böyle tuhaf bi his olusuyo heyecanlanıp stres yapıyorum

sende sağolasın canım amin Allah cümlemizden razı olsun inşallah.canım ikna edersin sen :) neden kullanıldığını anlatırsın birde dr tavsiyesi diye söylersen fazla itiraz etmez diye düşünüyorum :)

Canım sana birşey daha soracağım ilişki sırasında ben afedersin hiç bir haz almıyorum normal mi bu sence sende de böyle birşey oluyormuydu :KK17:

kızlar benimde merak ettiğim konu o ya. Bu böyle çok mithiş zevk alacakmışız gibi aktarılıyo hep. Yani evli arkadaşlar açıklayabilir mi? çok açık soramıyorum ama.

arkadaşlar ilk başlarda oluyor tabi, ne kadar aşsanızda ilk zamanlar yine tedirginlik oluyor alışma evresinde , biraz da kişiye bağlı ben artık aştım korkum kalmadı diye kendini o ana verebiliyorsa daha rahat alışır zevk alır, ama bazıları vardır, yoksa yine mi vaji olucam, tekrar eder mi bu durum falan diye gereksiz korku yapan arkadaşların alışma evresi tabi daha uzun sürer, bir kere yendikten sonra Allahın izniyle bir daha sorun olmaz Allah bizi akıllı varlıklar olarak yaratmış çok şükür, bunun için kimse korkmasın, tedirgin olduğunuz zamanlarda kendinize telkinde bulunun, bir kere yaptım nasıl acımadıysa bundan sonrada acımayacak falan diye cesaretlendirin.ilişki esnasında konuşmayın dikkatinizi dağıtacak şekilde davranmayın, ilişkiyi parçalamayın akışına bırakın yani.ilk sayfada videolar koydum animasyonlu, kadının hareketlerine bakın,zamanla oturuyor arkadaşlar. uykulu ve yorgunken denemeyin mesela, tabiki alıştıktan sonra sürekli ister hale geleceksiniz inşallah, çünkü o duygu farklı tabi.

Eşimle konustuk ona anlattım denemeye karar verdik yağı da kullandık ama o parmaklarıyla yağ sürerken ben böyle sürekli hafif kendimi geri çekmeler yaşadım yağ kesinlikle çok etkili çok harika kayganlastırıyo ama niye yapamadım.
Yine korkum ön plana cıktıacaba parmak denemesi hiç yapmadan mı direkt p...s denesek bilmiyorum ki çok canım sıkkın moralim bozuk ben napıcam şimdi sonuca bu kadar yaklasmısken pes edemem edersem kendimde bi daha bu kararlıgı bulamam bunu biliyorum.

yaparsın inan bana bu parmak hareketleri cok etkili inan bana yaparsın sadece ıkın kendini alıştır once valla olacak bak gor sen bile inanamıcan bi anda es denemesine geçme bende oyle yapmıştım ama olmuyor beyin hazır olmadan serce parmağınla basla ama yeter ki basla

Ben tabi ki bu durumu bilemem ama, Haydar abi Vajinismus'un %90ının psikolojik olduğunu söylüyor. Asıl sebebi bize öğretilen yanlış cinsel bilgiler ve sebepsiz korku sonuç olarak bilgisizlik...

arkadaşım şöyle anlatayım size, hepimiz zaten biliyoruz ama sizin için birkez daha söyleyim, abinize slm lar bu arada =)) evet bu rahatsızlığın nedeni yanlış öğretilen cinsellik değil, erkeklerin aksine bize genelde cinsellik öğretilmez, ama kulaktan dolma birkaç lüzumsuz insan vardır kötü deneyimleri ballandıra ballandıra anlatır, buda bizim bilinç altımıza yerleşir haliyle.kötü deneyim dedim dikkat ederseniz yalan yanlış şeyler değil aslında, bakın eskiden şimdiki gibi internet elinin altında değilmiş insanların, bazı erkekler eşlerinin korktuğundan habersiz onları yeterince beklemeden zorla birşeyler yapmaya çalışınca haliyle olumsuz şeyler ortaya çıkarmış ve onlar ne bilsin garipler işin doğru şeklinin bu olduğunu sanırlarmış.şimdi bayan o ilk andan korkuyor değil mi zar öyle bir abartılmış ki haliyle korkuyoruz. işin aslı şu canım tedirgin ve korku olunca o kaygan sıvı gelmiyor, tabi eşine karşı anlayışlı olan bu süreyi uzatıp motive etmeye çalışıyor ama beklemipte birden olsun isteyince kuru kuru zorlayınca vajina dokusunda da yırtılma oluyor ve şiddetli kanma oluyor haliyle,bir de çok nadiren; damarlı ve çok kalın kızlık zarına sahip insanlarda da kanama fazla olabiliyor, tabi bu insanlar sanıyorki vajina dokusu olduğunu nereden bilecek, zardan çok fazla kan geliyor çok ağrılı oluyor diye anlatıyor sağda solda,işte bizim korkularımız da bu duyduğumuz yalan yanlış bilgiler yüzünden evet.siz ne kadar terapi versenizde ne kadar doğrusunu anlatsanızda, bilinç altı o şekilde çalışmıyor malesef, o yüzden korkular devam ediyor ve ıslanma ön sevşmede olsada o an kuruluk oluyor malesef ve dolayısıyla kuru kuru da canının yanması tahriş olması çok normal, bizde o yüzden tek ihtiyacımız olan şey kayganlık diyoruz zeytinyağ en doğal ve en yoğun olduğu için onu denedim ve tavsiye ettim arkadaşlara. çok fazla uzattım kusura bakmayın umarım anlatabilmişimdir.

Allah zeytinyağı bulusundan bin kere razı olsun kaderim :KK70: :KK70: :KK70: dün bir hayat daha kurtardı bu zeytinyağı Allah razı olsun kaderimmmmmmm:KK70:

canım sakin ol hemen ilk denemede pes etmek var mı belki yavaş yavaş korkunu atacaksın, sadece bu yöntemi ısrarla deneyip 10 gün sonra yenmişti arkadaşlardan birisi. biri 2. kez denedi, bazılarıda 1 kerede yeniyor, yani herkesin korkuları bir değil kuzum, sakin ol, yağı sürerken eşin parmağını tamamen girdirebildi mi? vajina içi tamamen sonuna kadar yağlansın diye bu söylediğim, onun dışında bak bende elini itecek olduğumda ıkındım hep,kendi ellerimi birbirine kenetledim itmeyim diye bunlar normal, ilk girdiği an rahatsız edici tuhaf bir duygu parmağın ama acı olmuyor değil mi? ama çıkarıp tekrar yağ sürdüğünde o zaman herşey çok daha rahat oluyor, sonrasında da sen üstte mi denedin canım örneğin, hemen bırakmayıp olana kadar uğraşın diyorum çünkü ilk anda çok kayıyor ve denk getirmek zor oluyor p yi. bende 3 kere deneyip bıraksam şuan 1 senelik yenmiş olmaz belki hala vajili olurdum.ısrrala devam etmemiz gerekiyor. korkma parmağı azıcık hissettinya ilk anda yağ yoktu onda öyle oldu ama p girdiğinde yağda olduğu için inan çok kolay olacak. bu defa daha cesur olacaksın inanıyorum sana.

Allah zeytinyağı bulusundan bin kere razı olsun kaderim :KK70: :KK70: :KK70: dün bir hayat daha kurtardı bu zeytinyağı Allah razı olsun kaderimmmmmmm:KK70:

aaaaa canım gözün aydın (benim jeton paraşütlüymüş geç düştü) =)))) ayyy çok sevindim liseteye ekliyorum adını. egzersizde yapmış mıydın ona göre not düşeyim yanına. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah =))))

Son düzenleme:
Hayır işte eşim parmagını tam olarak girdiremiyo çünkü izin vermiyorum acı değilde böyle tuhaf bi his oluyo bide merak ettiğim bişi var şimdi parmagını girdirmeye calıstıgında bu zarı etkilemiyomu ben ondan da korkuyorum. Biz parmaktan öteye gidemedik akşam yani p. denemsine geçemedik acaba diyorum bu akşam direkt p. mi geçsem ilişkiye başladıgımda ben üstte deneyemem öyle daha cok korkarım çünkü ben eşime o konuda güveniyorum bi cesaretlenip o aşamaya gelebilsem eşim çok yavas yaklasır buna gözüm kapalı eminim bide düşünüyorum ya 2 cm cik ya 2 cm sonra hersey bitecek bu kabus bitecek ama işte sıkmasam kendimi :KK43:

canım sakin ol hemen ilk denemede pes etmek var mı belki yavaş yavaş korkunu atacaksın, sadece bu yöntemi ısrarla deneyip 10 gün sonra yenmişti arkadaşlardan birisi. biri 2. kez denedi, bazılarıda 1 kerede yeniyor, yani herkesin korkuları bir değil kuzum, sakin ol, yağı sürerken eşin parmağını tamamen girdirebildi mi? vajina içi tamamen sonuna kadar yağlansın diye bu söylediğim, onun dışında bak bende elini itecek olduğumda ıkındım hep,kendi ellerimi birbirine kenetledim itmeyim diye bunlar normal, ilk girdiği an rahatsız edici tuhaf bir duygu parmağın ama acı olmuyor değil mi? ama çıkarıp tekrar yağ sürdüğünde o zaman herşey çok daha rahat oluyor, sonrasında da sen üstte mi denedin canım örneğin, hemen bırakmayıp olana kadar uğraşın diyorum çünkü ilk anda çok kayıyor ve denk getirmek zor oluyor p yi. bende 3 kere deneyip bıraksam şuan 1 senelik yenmiş olmaz belki hala vajili olurdum.ısrrala devam etmemiz gerekiyor. korkma parmağı azıcık hissettinya ilk anda yağ yoktu onda öyle oldu ama p girdiğinde yağda olduğu için inan çok kolay olacak. bu defa daha cesur olacaksın inanıyorum sana.

Hayır işte eşim parmagını tam olarak girdiremiyo çünkü izin vermiyorum acı değilde böyle tuhaf bi his oluyo bide merak ettiğim bişi var şimdi parmagını girdirmeye calıstıgında bu zarı etkilemiyomu ben ondan da korkuyorum. Biz parmaktan öteye gidemedik akşam yani p. denemsine geçemedik acaba diyorum bu akşam direkt p. mi geçsem ilişkiye başladıgımda ben üstte deneyemem öyle daha cok korkarım çünkü ben eşime o konuda güveniyorum bi cesaretlenip o aşamaya gelebilsem eşim çok yavas yaklasır buna gözüm kapalı eminim bide düşünüyorum ya 2 cm cik ya 2 cm sonra hersey bitecek bu kabus bitecek ama işte sıkmasam kendimi :KK43:

canım sen ıkınmadın mı peki? bende korkmuştum ama dediğim gibi eşim yağ sürerken ıkındım sürekli, ıkınırken hem p ilerliyor hemde parmak. canım iki parmakta bozulmamıştı zar,en fazla iki parmakla yağ sürmüştü, önce bir parmakla yağ sürdü çıkardı ilk girişte ıkındım tuhaf geldi ama çıkarıpta tekrar yağa batırıp tekrar girişi çok kolay oldu sonra hatta iki parmağını denemiş benim haberim yoktu,ileri geri yapsın parmak girdiği zaman hızlı hızlı değilde dikkatlice.sen takma kafanı zara olursa eşinin gözü önünde olacak.ama muhtemelen iki parmağa kadar sorun olmaz canım hadi bugün aş kurtul şu durumudan yaparsın, nolur bak parmakla yağlanmasına izin ver gerisi çok rahat ilerleyecek,şarkı söyle o sırada yağlarken la laa la laa la diye mırıldan bak hakkaten diyorum bir kere dene.bak hatta parmağı girdirirken laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye kesintisiz bağır =) komik gelmesin ıkın bazende böyle yap.

Son düzenleme:
BİZE İYİ GELİYOR GÜZEL KAYDIRIYOR DİYE ACIYI AZALTIYOR YA BİZDE KULLANIYORUZ.FAKAT DAHA YENİYİM BEN. BENİM BU KORKUYU YENDİĞİM 1 AY OLDU.ODA CESARET VERİYO SANKİ.SAKINCASI OLURMUKİ ACABA?:emir_bebek:

tatlım sen tamamen yendin mi? Egzersiz yapmadan direkt bebe yağı ile denedin?

ben parmak egzersizleri yaptım ve bebe yağını tavsiye üzerine kullandım.1 ay içinde sonuç verdi şükürler olsun.tamamen yendim diye düşünüyorum.allah herkese yardımcı olsun.yalnız benimki büyük ihtimalle psikolojikti çünkü kadın doğumcunun yalnış muanesinden sonra oluştu bende korku daha evvel yoktu onuda yendim sonunda.ama hala muane kokum var.sevgiler...:KK16:

BİZE İYİ GELİYOR GÜZEL KAYDIRIYOR DİYE ACIYI AZALTIYOR YA BİZDE KULLANIYORUZ.FAKAT DAHA YENİYİM BEN. BENİM BU KORKUYU YENDİĞİM 1 AY OLDU.ODA CESARET VERİYO SANKİ.SAKINCASI OLURMUKİ ACABA?:emir_bebek:

canım şimdi olması gereken ilk korkuları atlattıktan sonra birkaç kez kullanıp doğal haline alışmak, çünkü senin ilişkiye kendini verip haz alarak afedersin normal o sıvısından gelmesi gerekiyor, herşeyin fazlası zarardır, bak sana tavsiyem şu, arkadaşlara herzaman söylediğim birşey, bundan sonra ki ilk denemende, ön sevşme bitti ya hiç konuşmadan( konuşmak ıslaklığı yokediyor adeta dikkatin dağıldığı için),afedersin eşin sırt üstü uzansın, sen p nin normal duruşunda,yatık halinde otur p nin üstüne , bak klitoris varya o çok hassastır uyarılmaya karşı, vajina ve klitorisi p ye sürt ileri geri şeklinde, sonra hissedersin ıslaklık artar ve sen o zaman p yi yavaşça belki ilk sefer için ıkınarak girdir ve yavaş yavaş ilerle, zaten ıkındığında kendini gevşemiş şekilde bıraktığında nasıl kaydığını anlamazsın bile,birde eşin ön sevşmede hoşuna giden şeyleri yapmaya devam ederse kendini daha kolay serbest bırakırsın, bebe yağı sürmeden bunu bir dene, böyle böyle alışırsın. yalnız ilk defada sen biraz gelgit yaparak alıştır içi kayganlaşsın sonra eşin devam eder.

ben parmak egzersizleri yaptım ve bebe yağını tavsiye üzerine kullandım.1 ay içinde sonuç verdi şükürler olsun.tamamen yendim diye düşünüyorum.allah herkese yardımcı olsun.yalnız benimki büyük ihtimalle psikolojikti çünkü kadın doğumcunun yalnış muanesinden sonra oluştu bende korku daha evvel yoktu onuda yendim sonunda.ama hala muane kokum var.sevgiler...:KK16:

aslında vajinismusun temeli psikolojik canım fizyolojik bir sorun yok genelde, acıdığından değil acıyacak diye bieyerlerden duyduğumuzdan öyle yerleşti bilinçaltına.

İşte ben ıkınmadım asıl sorun bu :KK43:((
Bide banada tuhaf geliyo hem ıkınmak hemde o his duygusu :KK43:

canım sen ıkınmadın mı peki? bende korkmuştum ama dediğim gibi eşim yağ sürerken ıkındım sürekli, ıkınırken hem p ilerliyor hemde parmak. canım iki parmakta bozulmamıştı zar,en fazla iki parmakla yağ sürmüştü, önce bir parmakla yağ sürdü çıkardı ilk girişte ıkındım tuhaf geldi ama çıkarıpta tekrar yağa batırıp tekrar girişi çok kolay oldu sonra hatta iki parmağını denemiş benim haberim yoktu,ileri geri yapsın parmak girdiği zaman hızlı hızlı değilde dikkatlice.sen takma kafanı zara olursa eşinin gözü önünde olacak.ama muhtemelen iki parmağa kadar sorun olmaz canım hadi bugün aş kurtul şu durumudan yaparsın, nolur bak parmakla yağlanmasına izin ver gerisi çok rahat ilerleyecek,şarkı söyle o sırada yağlarken la laa la laa la diye mırıldan bak hakkaten diyorum bir kere dene.bak hatta parmağı girdirirken laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye kesintisiz bağır =) komik gelmesin ıkın bazende böyle yap.

İşte ben ıkınmadım asıl sorun bu :KK43:((
Bide banada tuhaf geliyo hem ıkınmak hemde o his duygusu :KK43:

canım neden ıkınmamız gerektiğini söylemedim mi yoksa sana =( bak tatlım kendimizi kasıyoruz ya , ıkındığımızda aynı anda kendini kasamıyorsun, bak şimdi ıkın , aynı anda ıkınırken kendini kasmaya çalış,yada kendini kas aynı anda ıkınmaya çalış, olmuyor değil mi? =) işte ıkınmakta amaç bu. istemsiz oluşan kasmalarımızdan kurtulmak,korkularımızın gereksizliğini görene kadar.

bende kkaderim in yazısını okuyunca hemen denemeye koyuuldum. önce parmakla başladık tabı ben parmagı yaklastıramadm bıle ama yavas yavas konusarak esımle bıraz gırdıkce bıraz daha bırz daha derken parmagın tamamını aldm. soınra ara vermeden p..s denemesı yaptık aynen parmaktakı gıbı once ucu sonra bıraz da bıraz daha derken tamamını aldım. bı kac gun sonra p..s denemesı yaparken yagsız ve hıc bır sey kullanmadan yaptık çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum cunku yendım:) ınşallah sızde bı faydasını gorursunuz z.yağının

bende kkaderim in yazısını okuyunca hemen denemeye koyuuldum. önce parmakla başladık tabı ben parmagı yaklastıramadm bıle ama yavas yavas konusarak esımle bıraz gırdıkce bıraz daha bırz daha derken parmagın tamamını aldm. soınra ara vermeden p..s denemesı yaptık aynen parmaktakı gıbı once ucu sonra bıraz da bıraz daha derken tamamını aldım. bı kac gun sonra p..s denemesı yaparken yagsız ve hıc bır sey kullanmadan yaptık çoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkk mutluyum cunku yendım:) ınşallah sızde bı faydasını gorursunuz z.yağının

ne kadar tatlı anlatmışsın =) mutluluk akıyor cümlelerinden maşallah =) canım ilk sayfadaki listeye artık tarihte eklemeyi düşünüyorum hatırlıyor musun hangi tarihte yendiğini?

X