vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

aaa ne demek hepimizin işleri olabilir :) tekrar deneyeceğiz inşallah en kısa zamanda çünkü ben dokunamıyorum :KK43: egzersiz yapamam bu yolla yenmeliyiz yeneceğiz :)) inşallah

bak yağı eşine sürdürme kısmıda korkutmasın anlattığım şekilde yap bende çok korkuyordum ama acımayınca başka şeylerle ilgilenince rahat rahat atlatırsın, sakın gözünde büyütme ve biran önce dene. bak göreceksin hiçte zor değilmiş iyiki denemişim diyeceksin.ama çok uğraşıp olana kadar bırakma lütfen.

arkadaşlar kusura bakmayın bugün erken çıkmak zorundayım görüşürüz inşallah.Allah yardımcınız olsun.

vay be zeytinyağına bak sen... 90 küsür sayfa yorum yapılmış. merak ettim yağın diğer kayganlaştırıcılardan farkı ne diye? o da kaydırıyor bu da kaydırıyor. vajinismusu bunlarla değil kafanda ki korku gidince yenersin. malzemeler sadece girişi daha hafifletir ve kolay olmasını sağlar.

ya bu arada kkaderim Allah senden razı olsun ya. tek tek herkesle ilgilenip cevap veriyosun. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyosun.

mrhb arkadaşlar..uzun zamandır yazılanları dikkatle okuyorum.yenenleri okudukça da çok mutlu oluyorum.ben de bir gün yeneceğim inş :KK43: 4 aylık evliyim..ilişkiye hiç giremedik:KK43: bacak açamama problemim var.kasıntı fazla olmuyo ama oraya bişiyin girdiğini düşünmek bile istemiyorum:KK43:ben kendime hiç dokunamıyodum.zeytin yağı önerisiyle biraz biraz dokunmaya başladım vajinama rahatlıkla dokunabiliyorum fakat eşimi yaklaştıramıyorum:KK43: eşim yanımda yokken kendimi öyle bi hazırlıyorum ki bu sefer kesin olacak diye eşim geldiğinde işler tamamen değişiyo.bazen ellerimi kollarımı bağlasa diye düşünüyorum..çaresizlik ne kadar kötü bi durum :KK43:allah kimseyi ama hiç kimseyi bu duruma düşürmesin :KK5:

tatlım üzülme korkma. Bende aynen senin gibiydim oraya bişe girme düşüncei beni çok korkutuyodu. Önce psikolojik olarak hazırl kendini bak burda herkes denemiş çok araştırdım bende. Acı fln olmuyo ve vajina çok esneyebilen bir yapıya sahip.
Sana tavsiyem önce kendi parmağınla dene tek parmak zorlama. Bebek yağı kullandım ben zeytin yağı kullanabilirsin. Rahatsız bir duygu oluyo ilk başta minik minik ilerlet parmağını sonra hepsinin girdiğini göreceksin.
Bu arada ben daha nce hiç kullanmamıştım tampon aldım onu kullanıyorum. Tampon kullanmayıda deneyebilirsin. Sakın pes etme!

sürekli burda yazılanları okuyorum ama ne egzersiz ne deneme hiç bişe yapamıyorum :KK43: artık bebek yokmu laflarından, acaba çocuğu olmuyomu dedikodularından bıktım yıldım..eşim de bunu bi problem olarak görmüyo durmadan ne zaman yapcaz diyo ama icraate gelince sürtünmeyle boşalıp yatıyo.bana okadar imkansız geliyoki hamile kalmak bi bebek sahibi olmak,bi yandan kaynanamla problemlerim,bi yandan bu Rabbime sığınmaktan başka çarem yok..bilmiyorum ben neden biyerden başlayamıyorum :KK43:

nkayar bende aynı durumdayım,egzersiz falan yapamıyorum denemede yapmıyoruz.bilmiorum nasıl olcak.ben egzersiz yapamıyorum ya içim bi tuhaf oluyo cesaret edemiyorum:KK43:

sürekli takip ediyorum burayı,öbür topiğide.ama cesaretin c si yok bende.

Kızlar ben de aynıydım. jinekologa gittiimde o koltuğu görünce bile gözlerim doluyodu o kadar yani. Bi gün kendimi gaza getirdim dünyada bütün kadınlar yapıyo sen neleri yaptın bunu mu yapamayacaksın diye. Duş alırken tek parmağımın ucunu koymaya çalıştım çok rahatsız bi duygu onu orda beklettim bi süre sonraki günler yine aynı önce tek boğum alınıyo sonra tamamını koyabildim. Mesela ben sevdiğm bi dizi fln açıyorum komedi dizisi o sırada egzersizleri yapıyorum zorlamadan yavaş yavaş.

sürekli burda yazılanları okuyorum ama ne egzersiz ne deneme hiç bişe yapamıyorum :KK43: artık bebek yokmu laflarından, acaba çocuğu olmuyomu dedikodularından bıktım yıldım..eşim de bunu bi problem olarak görmüyo durmadan ne zaman yapcaz diyo ama icraate gelince sürtünmeyle boşalıp yatıyo.bana okadar imkansız geliyoki hamile kalmak bi bebek sahibi olmak,bi yandan kaynanamla problemlerim,bi yandan bu Rabbime sığınmaktan başka çarem yok..bilmiyorum ben neden biyerden başlayamıyorum :KK43:

öncelikle Allah yardımcnz olsun arkadaşım. Ben de bu problemi neredeyse bir sene yaşadım sizleri o kadar iyi anlıyorum ki psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı sağolsun kkaderim arkadaşımızın desteğiyle daha bi cesaret geldi ve sonunda yendik çok şükür. Öncelikle şunu tavsiye ederim (kendi hatalarımdan yola çıkarak) kesinlikle herkes nasıl yapıyor ben hiç bişey yapamıyorum deme öyle düşündükçe daha ruhun daralıyor ve yapabileceğini de yapamıyor insan, parmak egzersizini yapamıyorsan ve bu zeytin yağıyla eş denemesi de zor geliyorsa bunları düşünmeden ilk olarak korkularını adım adım yenmeyi deneyebilirsin, yani ne durumda olduğunu bilmiyorum aşama olarak ama mesela parmağını değmek itici mi geliyor sürekli bunun üzerine git ve kesin bir iki gün içinde alışırsın sonrası geliyor zaten, çünkü hiç yapamadığın bir şeye alıştığını artk rahatlıkla yapabildiğini görünce cesaret geliyor ve diğerlerini de yaparm diyorsun ee bizim ihtiyacımız olanda cesaret ve inanmak yapabileceğimize, bu şekilde belki çok uzun sürecek gibi gelebilir bu sorunu çözmek ama egzersiz yapamıyorum off benim niye olmuyor falan derken biz daha çok ölü zaman harcıyoruz bu şekilde en azından bir adımda olsa bir korkuyu yeniyoruz.(ayrıca zaten cesaretlenip bişeyleri yapabileceğine inandığın anda her an sorununu yenebilirsin hiç ummadığın bir anda deneme yaparken bakmışın oluvermiş:) ) Bu gün senin için neden bir başlangıç olmasın ki:) bak bütüüün bu 'yapamıyorum', 'bi yerden başlayamıyorum' ları bi kenara at ve senin başlangıcın olsun bugün ne dersin:)

ya bu arada kkaderim Allah senden razı olsun ya. tek tek herkesle ilgilenip cevap veriyosun. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyosun.

amin canım Allah cümlemizden razı olsun inşallah.keşke daha fazla birşeyler yapabilsem =(

sürekli takip ediyorum burayı,öbür topiğide.ama cesaretin c si yok bende.

bak canım arkadaşlarım .ben 4 ay boyunca hani şu aşağılarda bir arkadaş zeytinyağı eleştirmiş ya , cevap verme gereği duymamıştım ama ondan örnek vereyim, ben 4 ay hep kafamda bitirip , bu defa olacak diyerek eş denemesi yaptım , afedersiniz hep ilk aşama çok iyi ıslaklık falan ama tam oraya gelipte dokunduğunda bütün herşey bitiyordu, hep aynı şeyler göz yaşı bağırmalar , titremeler, bacaklarım sanki benden bağımsız tir tir titrerdi, eşim normalde hiç birşey demez hatta dr a gitmeyi bile kabul etmemişti biz hasta değiliz demişti, ama o an ben bağırdıkça o da kızmaya başlıyordu, elimde olmadan yaptığımı kabullenemiyordu.ve birgün aslında hiçte kafam da bitirmediğim !!!!!! birgün, çünkü tamam kafanda bitirmek azmetmek lazım ama malesef bizim bilinç altı korkularımız var ve ne kadar motive olsakta o an korkup ıslaklığımız gidiyor.ben zeytinyağ denedim ve oldu ve burda tavsiyede bulundup, çünkü bana göre sadece 1 kişinin bile işine yarasa benim için bir hayat kurtulmuş demekti bu.çünkü bu sıkıntı insanın bütün yaşama sevincini alıyor, hayatının tamamını ele geçiriyor , yapacağın hiçbirşeye odaklanamıyorsun, psikolojin iyice bozuluyor. ne diyordum kafamda bitirmediğim bir an diyordum, ben jel denedim, anestol denedim, kas gevşetici denedim,hiçbirşey fayda etmedi, eşim kızacak korkusuyla, daha önce kimseden duymadığım için zeytinyağının bu kadar işime yarayacağını düşünmeden, sadece zaman kazanmak için anlattığım şekilde denedim, o pozisyon resimleri falan da sonradan arkadaşlarım için araştırıp bulduğum şeyler,ne yönün eğik olduğunu biliyordum, nede bir pozisyon, sadece altta kendimi kasıp bacaklarımı kapattığım için eşim üstte dene demişti, üstte bacaklarını kapatamıyorsun ayrıca sonradan öğrendim ki kontrol sende olduğu için en kolay pozisyonmuş.olduğuna inanamadım. kurtulduğumda tek düşündüğüm ben param olmadığı için dr sean verdi ve ben gidemem dedim eşime seni bu kadar zor durumda bırakamam zaten durumumuz iyi değildi o sıralar.ve Allahıma şükürler olsun aştım ve yemin ederim dedim ki birsürü insan var dr a gidemeyen, ben nasıl yapabilirim hiç anlamam site falan kurmaktan derken , bu forumu buldum tesadüf, kısmet olacak ya , eskiden o kadar aradığım halde bulamamıştım, hep dr sayfaları çıkıyordu, demek ki nasipte bu yöntemi bulup paylaşmak varmış ve ben diyorum ki bu sıkıntıyı yaşamama belkide en güzel sebep budur, bir kişiye bile en azından destek olmak.

Son düzenleme:
bu arada şu yağa laf eden arkadaşa baktımda heryerde muhalefet cevaplar yazmış, heryerde kötümser davranmış.bazılarının başka işi yok, insanların umudunu kırmaktan zevk alıyor nedense.Alıştık artık hayırlısı, yağa daha önce laf edip ciddiye almayan arkadaşlarımız olmuştu, şimdi diğer vajinismus sayfamıza bakın, herkes egzersizin yağ ile daha kolay olduğunu söylüyor. lütfen arkadaşlar inanmasanızda deneyin bir kere , bende hiç bilmiyorken denedim ve sadece ben değil deneyen kaç arkadaşımın işine yaradı bir bakın.

Son düzenleme:
ben kendi adıma söyleyebilrim ki kayganlaştırıcıyla hiç giriş yapamazken zeytinyağıyla bir kez denemede giriş oldu
zaman zaman kayganlaştırıcı kullandığımda yanma oluyordu ama bu zeytinyağıyla olmuyor.
zeytinyağı mantar yapmıstı bende 7 gün fitil kullandım geçti
şimdi çok şükür bir problemim yok z.yagını sonsuza dek kullanmıcaksın alışana kadar sonuçta ben bu illeti yendikten sonra
mantar olmuşum çok mu
burda kimse kimseye zorla onu yap bunu kullan demiyor
kkaderim Allah razı olsun önerdi çözüm sundu deneyen dener kimseyi zorlamadı illa yapın da demedi

öncelikle Allah yardımcnz olsun arkadaşım. Ben de bu problemi neredeyse bir sene yaşadım sizleri o kadar iyi anlıyorum ki psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı sağolsun kkaderim arkadaşımızın desteğiyle daha bi cesaret geldi ve sonunda yendik çok şükür. Öncelikle şunu tavsiye ederim (kendi hatalarımdan yola çıkarak) kesinlikle herkes nasıl yapıyor ben hiç bişey yapamıyorum deme öyle düşündükçe daha ruhun daralıyor ve yapabileceğini de yapamıyor insan, parmak egzersizini yapamıyorsan ve bu zeytin yağıyla eş denemesi de zor geliyorsa bunları düşünmeden ilk olarak korkularını adım adım yenmeyi deneyebilirsin, yani ne durumda olduğunu bilmiyorum aşama olarak ama mesela parmağını değmek itici mi geliyor sürekli bunun üzerine git ve kesin bir iki gün içinde alışırsın sonrası geliyor zaten, çünkü hiç yapamadığın bir şeye alıştığını artk rahatlıkla yapabildiğini görünce cesaret geliyor ve diğerlerini de yaparm diyorsun ee bizim ihtiyacımız olanda cesaret ve inanmak yapabileceğimize, bu şekilde belki çok uzun sürecek gibi gelebilir bu sorunu çözmek ama egzersiz yapamıyorum off benim niye olmuyor falan derken biz daha çok ölü zaman harcıyoruz bu şekilde en azından bir adımda olsa bir korkuyu yeniyoruz.(ayrıca zaten cesaretlenip bişeyleri yapabileceğine inandığın anda her an sorununu yenebilirsin hiç ummadığın bir anda deneme yaparken bakmışın oluvermiş:) ) Bu gün senin için neden bir başlangıç olmasın ki:) bak bütüüün bu 'yapamıyorum', 'bi yerden başlayamıyorum' ları bi kenara at ve senin başlangıcın olsun bugün ne dersin:)

ben de mesela ellememe gibi bi durum filan yok yani eşimde dokunuyo ondanda kokmuyorm ,sadece bazen içine girdirmek istiyo parmağı ona izin vermeyrm itiyorum ama dokunma,inceleme filan bunları rahatlıkla yaparım ama asla egzersizi yapamam içim kaldırmz şimdi nereden başlaym bilemyrm ,bide yapı olarak zaten hepp en kötüsünü düşünyrm :KK43: sen yenmişsin nolur gün gün bi liste hazırlsnız kaderimle evet zeytnyağı denemesi en iyisi ama ona kendimizi hazırlamak çok zor akşam olunca bahaneler bulmadan denemek çok zor iştee yaaa :KK43:

Kaderim merhaba beni hatırladın mı? Uzun süredir. Giremiyorum en son vajınısmusu senin sayende zeytinyağı ile yenmiştik sonra hiç deneyemedik tekrar ve ben hasta oldum yarın denicem tekrar. Sence yağ sürelim mi yine yoksa olur mu sürmeden de...ya da zorlandığımızı farkedince mi sürelim...çok ama çok teşekkür ederim senin hakkını nasıl ödücem bilemiyorum sıkıntılarımız var demişsin Rabbim bütün derdin sıkıntılarını gidersin, işlerini yoluna koysun ve evinin huzurunu bereketini sevgisini arttırsın inşaallah. Sen en zor durumlarımızda yanımızda oldun. Bu mübarek günlerde Raabbim de senin yanında olsun her daim kaderim

bu arada şu yağa laf eden arkadaşa baktımda heryerde muhalefet cevaplar yazmış, heryerde kötümser davranmış.bazılarının başka işi yok, insanların umudunu kırmaktan zevk alıyor nedense.Alıştık artık hayırlısı, yağa daha önce laf edip ciddiye almayan arkadaşlarımız olmuştu, şimdi diğer vajinismus sayfamıza bakın, herkes egzersizin yağ ile daha kolay olduğunu söylüyor. lütfen arkadaşlar inanmasanızda deneyin bir kere , bende hiç bilmiyorken denedim ve sadece ben değil deneyen kaç arkadaşımın işine yaradı bir bakın.

Kkaderim sana sonsuza kadar katiliyorum.hakkin odenmez. Bende 2.5 aylik evliyim ve hala bakireyim. Bendeki sikinti olmayacak diye denemekten bile cekiniyorum.burdaki yazilanlari okudukca biraz biraz cesaretlendim. Organimi incelemeye basladim. Zeytin yagi ile yarin iliskiye girmeyi denicem. Bisey sormak istiyorum. Iliski sirasinda p..nin girmesi ve zarin yirtilmasi tahmini kac dak suruyo. Sanirim zaten zar yirtilinca p.. nin cikmasi gerekio. Birde zarin yirtildigini hissediyomusun. Aci mi oluyo nasil anliyosun ?

kızlar ben bu arada özel mesaj yazamıyorum :KK43: kusura bakmayın olur mu ?
bu foruma katılma amacım birbirimize destek olmak. malum herkesle konuşulabilecek bir konu değil.
Bu arada bazı arkadaşlardan şöyle duyumlar aldım. Eşleri şey diyomuş işte acıyacak tabi dayan sık dişini 1 kere acıyacak sonrası olacak vs. Ben atlatmadım henüz. ama ingilizce türkçe tüm forumları okuyorum. cinsel ilişkide acı olmaması gerekiyo arkadaşlar. Eşlerin demotivasyonuna izin vermeyin. Tek gereken şey zaman ve psikolojik destek.
Ben de yenemedim henüz. ama güzel gelişme oldu 2 parmak zorla tek boğum alabilioyorum şmdilik. ama sakın kayganlaştıran bişe olmadan yapmayın. ben bebek yağı kullanıyorum ama zeytin yağıda olur daha doğal hem

kızlar ben bu arada özel mesaj yazamıyorum :KK43: kusura bakmayın olur mu ?
bu foruma katılma amacım birbirimize destek olmak. malum herkesle konuşulabilecek bir konu değil.
Bu arada bazı arkadaşlardan şöyle duyumlar aldım. Eşleri şey diyomuş işte acıyacak tabi dayan sık dişini 1 kere acıyacak sonrası olacak vs. Ben atlatmadım henüz. ama ingilizce türkçe tüm forumları okuyorum. cinsel ilişkide acı olmaması gerekiyo arkadaşlar. Eşlerin demotivasyonuna izin vermeyin. Tek gereken şey zaman ve psikolojik destek.
Ben de yenemedim henüz. ama güzel gelişme oldu 2 parmak zorla tek boğum alabilioyorum şmdilik. ama sakın kayganlaştıran bişe olmadan yapmayın. ben bebek yağı kullanıyorum ama zeytin yağıda olur daha doğal hem

ben bebek yağı zararlıymış diye duymuştum bende kullanmıştım bi kaç kere çok fazla yanmıştı.
ben de çok korkuyordum başlarda zeytinyağını duyunca hemen parmakla denemiştim ve bir kere de parmagımı sonuna kadar sokabilmiştim. hatta aynı gece eşimle p. denemesi bile yapmıştık olmustu. Allah yardımcın olsun tez vakitte atlatırsın inşallah

X