Arkadaşlar ben temmuz gibi vajinismus konusuyla ilgili başımdan geçenleri anlatmıştım;
Şu şekilde;
Arkadaşlar benim de hiç tahmin etmediğim şey başıma geldi,ben de 20 günlük evliyim,ilk gece denemeye çok cesaret edemedim,zaten yorgunduk derken yapmadık.Ertesi gün eşim durur mu seviştik sonra penisini girdirecekken ben kasıldım,girdiremedi.biraz dinlendik sonra direkt o bölge odaklı denedik ve yanlış pozisyonda denemişiz,sadece girdirmeye çalıştık ve yarısının girdiğini tahmin ediyorum,canımm inanılmaz kötü şekilde yandı,ve çok fazla kan geldi,o gün içerisinde hep kan gelmeye devam etti,derken derken balayının ilk 3 gününü kendime zehir ettim,sevişiyoruz hersey iyi gidiyor,ama tam girdirecekken başlıyorum vücudumu istemsiz kasmaya,ve ağlamalar ağlamalar.sonra ewlı ablam ıle yine bir ağlama nöbeti geçiriyorken konuştum,onunda bir arkadası aynı problemı yasıyormus,şimdi tatılın tadını cıkarın gelınce dr a gıderız hallederiz dedi,tatilden geldik direkt ramazan başladı geldiğimiz gün,ben yine hertürlü konuda karıştırdığım kk e baktım herkes tıpkı benim gibi,bırazda olsa rahatladım,tek olmadıgımı bılmek ve bırılerının bu durumu benımle aynı durumdayken aştıgını duymak müthiş motıve edici,ben 3 temmuzdan bu yana başlayacagagım egzersızlere dıyorum ama bı turlu başlayamıyorum,zaten oructan sonra halımız kalmıyor,eşim her yaklaştıgında" egzersızlere başlayayım ondan sonra deneriz "die ertelıorum,sizlerin desteğine ihtıyacım var,ilk başta Allaha,sonra sizlere çok güveniyorum,çok güçlü bir insan değilimdir,olaylardan çok cabuk etkılenır yıkılırım,ama şuan bu konu hakkında kendımı az biraz güçlü hissediyor isem bu tamamen sizlerin sayesinde..
yardımlarınıza,yönlendirmelerinize ihtiyacım var,inşallah ramazan ayında benim gibi olan herkes Allah ın izni ile bu işin üstesinden gelecek,şuan hiç egzersiz yapmadım belki bu sbep ile böyle umutlu konusuyorum....
şeklinde durumumu anlatmıştım.ara ara egzersız yapıorduk ama hiç penis falan denememiştik,kaderimin ve birçok arkadasın deneyimlerini okuduktan sonra salı günü ilk penis denememizi yapmaya karar verdik,
ilk olarak tek parmak,sonra ardından 2 parmak(eşimin parmakları ile) baya bir denedik yaklasık 1 saat falan.ardından bugun denemeyelim penisi dedim,eşim üzülerek ok dedi,ama onu o şekilde göreceğime canımı acıtırım daha ii deyip,hadi deneyelim o zaman dedim,ben egzersızlerimi hep ben sırtüstü yatar vaziyette yapıyordum,yine penis egzersizinide o şekilde yapacaktım,bol zeytinyağını hem vajinamın içine hemde eşimin penisine bolca sürdük,ardından derin nefes alıp verirken penis çok kolay bir şekilde girdi içine,bu kadar kolay olması çok şaşırttı ve inanılmaz mutlu etti bizi
ve kaderim o an seni düşündüm ve dua ettim sana:)ardından biraz sabit durduktan sonra gidip gelme hareketi yaptı,ama ben tamamen rahat değildim,ve bu gidip gelme hareketlerinin sonucunda eşim rahatlamıştı ve işlem sona erdiğinde hiiiç zevk almadım,bu normal mi sizce?çarşamba günü akşamı da(dün akşam )egzersiz yapmadan yapalım dedim,biraz seviştik ama benim aklım yine orada dün girdi bugün girecekmi diye sorularla meşguldü,ilk başta girdi aşırı acıdı,hemen çıkar dedim,ardından evet rahatım girdirebilirsin dedim ve girdirdi,gidip gelme hareketi yaptı(kısa sürdü hatta,rahatlamıştı yine) ama ben yine zewk almadım,bu normal mi acaba,2 kez yaptık 2 sinde de zewk yok..
bu bile bizim için büyük gelişme,inanılmaz büyük gelişme,o yüzden çok duacınızım kaderim başta sana,ve diğer arkadaşlar,Allah hepinizden razı olsun..
ben şuan zewk almasamda zamanla bununda düzeleceğine inanıyorum arkadaşlar,o sebeple gerçekten az cesaretli olun ve çok zor biliyorum ama "ben çok rahatım inanılmaz rahatım "diye diye kendinizi motive edin,ve yapacağınıza yürekten inanın,emin olun eşimin tavırları bile sankı(herzaman ilgili ve sewgi dolu olmasına rağmen) bir çıt daha iyi oldu:)
Ve gerçekten başlamadan bir besmele çekin
sizleri seviyorum,Allahım hepimize yardımcı olsun inşallah..