vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

bugün yine denedik parmakla ve yine yaklaştıramadım ve yine hüsran :KK43: ağlama krizi geçirdim zor kendime geldim..şaşıp kalıyorum beynimin oyunlarına..ama ben bunun üstesinden gelicem.ne olursa olsun pes etmicem (derken bile pes edecekmişim gibime geliyor kendime sinir oluyorum )
:KK43:

tatlım kendi kendine oturup aynayı karşına al ve normal haline bak vajinanın, ama şurda şu var aaa normal mi diye telaşlanma, çünkü muhtemelen herkeste olan yapıya sahiptir.bazen aa burda mercimek gibi birşey var normal mi, orda bir et parçası var sanki üstünü kapatıyor falan diyor arkadaşlar. şimdi vajinanı rahat görebileceğin şekilde ayarla kendini, sonra normal haline baktınya birde nefes al ve kabızmış gibi vajinanı sanki dışarı itiyormuş gibi ıkın, minicik ufacık açılma göreceksin doğru şekilde ıkınırsan, bunun anlamı, vajina p girişine izin verecek esneklikte kendini kasmadığın zamanlar.sonra dokun o senin bir parçan, korkma kul yapısı değil dokunmakla zarar görmez, Allah yapısı, dokunmaya alış lütfen , sonra yağ al gerekirse eline orayla oyna ıkınırken parmağın hiç girebiliyor mu azıcıkta olsa ona dikkat et. ama korkma bak orası kocaman bir boşluk hiçbirşekilde zarar vermezsin. eşimin parmakları çok kalındır, iki parmağıyla giriş olduğu halde hiçbirşey olmadı, p genişliğinde birşey olmadığı sürece hiçbirşey olmaz korkma.bak yapamam yok, bugün vajinana dokunmaya alış, hatta eşinin dokunmasınada, eliyle sadece dokunmasını iste ama eline yağ sürsün ki daha az hisset.kuru kuru rahatsız edici bir his çünkü, birde lütfen yapamam deme dene elini başka yerlere tut acımayacak dokunacak sadece, bilirsin birkaç kez dokununca ilk seferdeki rahatsız edici his azalır, git gide alışırsın. p den çok korkardım ama korktukça bakmadan dokunup alışmaya çalıştım, dalga geçtim şeklini komik şeylere benzetmeye çalıştım, sırf korkmayım diye.yapacaksın canım ve ne kadar kolay olduğunu hiç acımadığını göreceksin, eğer seni uyarmasak dersin ki madem bu kadar kolaymış neden söylemediniz, eğer denemeyi ertelersen, o kadar söylediler kolay olduğunu neden erteledim diye kendine kızarsın, yazık etme bak benim kalbim duracak gibi çarpardı, eşim bacaklarıma bile dokunsa elini iterdim, ama dokundukça alışıyorsun.

Kendimden nefret ediyorum artık offf.. nasıl bir şımarıklıktır bu halime şükrediyorum sağlıklıyım neler var Hayatta diyorum diyorum diyorummmm.. ama iş ona gelince yine kaçıyorum bıktımmm Allahım dile kolay yaa evleneli 3 sene 3 ay olacak hala bişey yok olmuyor hep geri adım atıyorum bir adım bile ilerleyemedim okadar doldum ki artık şu an bir volkan gibiyim ve patladım yeterr... Allahım offf neolur yaaa bıktımm.. nasıl bir sınavdır bu sabır falan hiçbir şey kalmadı hiç bukadar çaresiz kalmamıştım çokkk zor çokk zor..

kuzum bak kendinden nefret etme, hepimiz zamanında kaçtık ama kaçmayıpta nasıl yeneriz diye birşeyler denemeye çalıştığımız zaman aştık , lütfen bir önceki arkadaşa söylediğim gibi önce kendin sonrada eşinin sadece dokunmasına alış, bacaklarına sıkarak masaj yapsın eşin, dokunmasından rahatsız olmayacak hale gel. lütfen canın yanmadığı sürece kaçma, inan acı falan olmuyor yazık etme eşinede kendinede evliliğinizede.

kızlarr destek ve moralinize ihtiyacım var ben artık bu gece olsun bitsin kurtulayım istiyorum cesaret biraz varda biraz da gözümün kara olmasını istiyorum yenebilen arkadaslar lütfen bişeyler diyin öneride bulunun ne bilim zeytinyagı ile acımadıgını artık beynim kabul ettide sanki tam o an o girişte sanki hani böyle bi acı hissedersinizde beyninize vurur da zonglar ya sanki öle hissedecekmişim gibi geliyo sanki duvar var orada :KK43: bunuda aşabilirsem hop olucak sanırım bol bol dua edip eşime hazır oldugumu söylicem ve bitsin 70 gün oldu 70 evet cok uzun değil belki aylarca yıllarca bekleyenlere göre ama benim için cok cokkk :KK43: bende hayatıma normal bi şekilde devam edip yarın size inşallah oldu bitti demek istiyorum artık lütfen benden bugün moral ve desteğinizi eksik etmeyin:2:

canım eşim aa kan demese ben anlamamıştım bile düşün kuru kuru denersen acır bak, eskiden kadınlar hep anlatırmış ya acıyor da yok bu kadar kan geliyor falan, bunların hepsi ne biliyor musun? ilk deneme korkusuyla yeterince ıslanmayan kadınla- anlayışsız erkek bir yana gelip, kuru kuru aniden zorla itmeye çalışınca, vajina dokusunda falan tabi yırtıklar tahrişler oluşuyor, tıpkı yüzük kuru kuru çıkmazda biz zorladıkça kıpkırmızı olur ya parmağımız onun gibi, ama bir kayganlaştırıcı sürersin sanki parmak küçülür, yüzük büyür nasıl kayar gider anlamazsın.işte aynen böyle, vajina dokusunda yırtıklar oluşunca kan ordan gelir, yoksa normal bir zardan bir kaç damla kan gelir, o kadar ve öyle büyük bir ağrı bekleme hayal kırıklığına uğrarsın =)

kararlıyım artık yaa olsun yani yeter dimi =)
bu korkuyla yaşamaktan ya olursa da acırsa diye kocamı öpemez oldum ya kafamda öyle bi kuruyorum ki öpersem iş oraya gidebilir diye.
geçen akşam onu öpmeyi özlediğimi farkettim öptüm biraz devam ettik korktugum basıma geldi biraz ümitlendi sanırım ben de dur deyince o kadar üzüldüki anlatamam resmen içim parçalandı ya evliyim kocama deli gibi aşığım öyle zorluklar çekerek bir çok seyle ailelerle o kadar mücadele ederek kurduk ki biz bu yuvayı şimdi bu çaresizlik benide kahrediyo onunsa bu hali her ne kadar arada laf söylesede sitem etsede o yataga yattıgımızda bana sımsıkı sarılması ne olursa olsun karımsın demesi cok duygulandırıyo beni bense ondan kendimi esirgiyorum

canım eşim aa kan demese ben anlamamıştım bile düşün kuru kuru denersen acır bak, eskiden kadınlar hep anlatırmış ya acıyor da yok bu kadar kan geliyor falan, bunların hepsi ne biliyor musun? ilk deneme korkusuyla yeterince ıslanmayan kadınla- anlayışsız erkek bir yana gelip, kuru kuru aniden zorla itmeye çalışınca, vajina dokusunda falan tabi yırtıklar tahrişler oluşuyor, tıpkı yüzük kuru kuru çıkmazda biz zorladıkça kıpkırmızı olur ya parmağımız onun gibi, ama bir kayganlaştırıcı sürersin sanki parmak küçülür, yüzük büyür nasıl kayar gider anlamazsın.işte aynen böyle, vajina dokusunda yırtıklar oluşunca kan ordan gelir, yoksa normal bir zardan bir kaç damla kan gelir, o kadar ve öyle büyük bir ağrı bekleme hayal kırıklığına uğrarsın =)

kararlıyım artık yaa olsun yani yeter dimi =)
bu korkuyla yaşamaktan ya olursa da acırsa diye kocamı öpemez oldum ya kafamda öyle bi kuruyorum ki öpersem iş oraya gidebilir diye.
geçen akşam onu öpmeyi özlediğimi farkettim öptüm biraz devam ettik korktugum basıma geldi biraz ümitlendi sanırım ben de dur deyince o kadar üzüldüki anlatamam resmen içim parçalandı ya evliyim kocama deli gibi aşığım öyle zorluklar çekerek bir çok seyle ailelerle o kadar mücadele ederek kurduk ki biz bu yuvayı şimdi bu çaresizlik benide kahrediyo onunsa bu hali her ne kadar arada laf söylesede sitem etsede o yataga yattıgımızda bana sımsıkı sarılması ne olursa olsun karımsın demesi cok duygulandırıyo beni bense ondan kendimi esirgiyorum

canım öncelikle kendine acımayı da kızmayıda bırak, yüklenme artık, bunları düşünme, bunu sen bile isteye yapmıyorsun, ama acımadığı halde birşeyleri denemezsen işte o zaman bile isteye olur, şimdi bak hani bu yöntemle herkes yenecek demiyorum, ama bu yöntemle üstüne düşen herkes yenebilir diyorum, çünkü neden güveniyorum biliyor musun? doğal yolla deneme yapsak Allah sadece kayganlaştırıcı bir sıvı vermiş, o kadar. Allah kullarının acı çekmesini istemez çok merhametlidir. acı çekilen birşey olsa insanlar sürekli yapmak istemez, demek ki acı çekilen birşey değil, öyle olsa zaten Allah bu sıvıya uyuşturucu bir özellik verirdi, uyuşuncada acıyı bırak zevkte almazdık. o zaman neden canımız acıyor, çünkü korktuğumuz için ıslaklık dediğimiz o sıvı yeterince gelmiyor, sonuçta kuru kuruya ilerleyemez, birde biz kasıp orayı ilk sayfada görmüşsündür resmi, açık olması gereken yolu sıkarak kapatıyoruz,o zaman nasıl ilerlesin ki? tabi canın acır. işte bu yüzden o doğal sıvı yerine korkumuz geçene kadar zeytinyağ diyorum en doğal en yoğun olduğu için, kasma konusuna da çare ıkınmak, ıkınırken kendini kasamazsın çünkü, vajina p girişine izin verir, birde bacaklarımızı kapatıyoruz ya istemsiz, onada çare üstte olmak o zaman geriye na kaldı sen söyle, zemin hazır, sadece sen deneyeceksin, ama hemen bırakmadan, sanki hiç girmeyecek sanarsın ama orda biraz uğraş hemen ıslanmaya başlar.ilginç bir yapı.

Son düzenleme:
Valla inşallah yarın mutlu haberlerle gelebilirim bol bol dua edicem allahıma bana güç versin sabır versin diye.
Ama üstte deneyemem ben çünkü bi kez denemeye kalktım o beni psikolojikmen daha zorluyo en iyisi altta olmak kontrol eşimde olsun zaten o bana kıyamaz zorlanmamam için elinden geleni yapar allahıma sıgınıyorum bugün hadi bkalım hayırlısı =)

canım öncelikle kendine acımayı da kızmayıda bırak, yüklenme artık, bunları düşünme, bunu sen bile isteye yapmıyorsun, ama acımadığı halde birşeyleri denemezsen işte o zaman bile isteye olur, şimdi bak hani bu yöntemle herkes yenecek demiyorum, ama bu yöntemle üstüne düşen herkes yenebilir diyorum, çünkü neden güveniyorum biliyor musun? doğal yolla deneme yapsak Allah sadece kayganlaştırıcı bir sıvı vermiş, o kadar. Allah kullarının acı çekmesini istemez çok merhametlidir. acı çekilen birşey olsa insanlar sürekli yapmak istemez, demek ki acı çekilen birşey değil, öyle olsa zaten Allah bu sıvıya uyuşturucu bir özellik verirdi, uyuşuncada acıyı bırak zevkte almazdık. o zaman neden canımız acıyor, çünkü korktuğumuz için ıslaklık dediğimiz o sıvı yeterince gelmiyor, sonuçta kuru kuruya ilerleyemez, birde biz kasıp orayı ilk sayfada görmüşsündür resmi, açık olması gereken yolu sıkarak kapatıyoruz,o zaman nasıl ilerlesin ki? tabi canın acır. işte bu yüzden o doğal sıvı yerine korkumuz geçene kadar zeytinyağ diyorum en doğal en yoğun olduğu için, kasma konusuna da çare ıkınmak, ıkınırken kendini kasamazsın çünkü, vajina p girişine izin verir, birde bacaklarımızı kapatıyoruz ya istemsiz, onada çare üstte olmak o zaman geriye na kaldı sen söyle, zemin hazır, sadece sen deneyeceksin, ama hemen bırakmadan, sanki hiç girmeyecek sanarsın ama orda biraz uğraş hemen ıslanmaya başlar.ilginç bir yapı.

Valla inşallah yarın mutlu haberlerle gelebilirim bol bol dua edicem allahıma bana güç versin sabır versin diye.
Ama üstte deneyemem ben çünkü bi kez denemeye kalktım o beni psikolojikmen daha zorluyo en iyisi altta olmak kontrol eşimde olsun zaten o bana kıyamaz zorlanmamam için elinden geleni yapar allahıma sıgınıyorum bugün hadi bkalım hayırlısı =)

inşallah canım başlarken ayetel kürsi oku ve olacağına inan, olana kadar bırakma, pes etme, birde üst bana da korkutucu geliyordu ama aslında ne kadar kolay olduğunu gördüm, eğer bacaklarını kapatma gibi bir durumun varsa üstte dene yada altta eşinin beline ayaklarını dolayıp dene birde, olana kadar her şekilde dene ama hemen bir pozisyonu bir kere yapıp bırakma, başlarken yorgun ve uykulu olma lütfen, uzun süre pes etmeyin, eşinde izin vermesin bırakmana, hadi devam et olacak diye motive etsin.

ben bu işi yaparım bu akşam acımıycakkk :) kayıp gidicek bende nasıl yani bittimi diycem hadi bakalım =)

inşallah canım başlarken ayetel kürsi oku ve olacağına inan, olana kadar bırakma, pes etme, birde üst bana da korkutucu geliyordu ama aslında ne kadar kolay olduğunu gördüm, eğer bacaklarını kapatma gibi bir durumun varsa üstte dene yada altta eşinin beline ayaklarını dolayıp dene birde, olana kadar her şekilde dene ama hemen bir pozisyonu bir kere yapıp bırakma, başlarken yorgun ve uykulu olma lütfen, uzun süre pes etmeyin, eşinde izin vermesin bırakmana, hadi devam et olacak diye motive etsin.

ben bu işi yaparım bu akşam acımıycakkk :) kayıp gidicek bende nasıl yani bittimi diycem hadi bakalım =)

ayyy inşallah canım, ama nolur bak hep söylüyorum hemen bırakma, olmuyormuş gibi , olmayacak gibi gelir ama birden olup biter, ilk giriştede kendini kastığında da ıkın tamam mı canım.

tamam canım çok saolasın valla desteğin için allah binlerce kez razı olsun senden =)
tabi bu zeytinyagı olayından eşimin hiç haberi yok bakalım duyunca nasıl karsılıycak umarım sorun cıkmaz

ayyy inşallah canım, ama nolur bak hep söylüyorum hemen bırakma, olmuyormuş gibi , olmayacak gibi gelir ama birden olup biter, ilk giriştede kendini kastığında da ıkın tamam mı canım.

tamam canım çok saolasın valla desteğin için allah binlerce kez razı olsun senden =)
tabi bu zeytinyagı olayından eşimin hiç haberi yok bakalım duyunca nasıl karsılıycak umarım sorun cıkmaz

sende sağolasın canım amin Allah cümlemizden razı olsun inşallah.canım ikna edersin sen :) neden kullanıldığını anlatırsın birde dr tavsiyesi diye söylersen fazla itiraz etmez diye düşünüyorum :)

SİZ ZEYTİN YAĞ KULLANMIŞSINIZYA BİZ DE BEBE YAĞI PEKİ BEBE YAĞININ BİR SAKINCASI OLABİLİR Mİ?BEBEK İSTİYORUZDA BİZ?En Büyük KK

SİZ ZEYTİN YAĞ KULLANMIŞSINIZYA BİZ DE BEBE YAĞI PEKİ BEBE YAĞININ BİR SAKINCASI OLABİLİR Mİ?BEBEK İSTİYORUZDA BİZ?En Büyük KK

canım hala kullanıyor musunuz? ilk iki denemede kullandım ve bıraktım ben, bebek istiyorsanız bence bırakmanız lazım,doğal yolla alışmalısınız.

sayfamız şuan 44.225 kez görüntülenmiş, arkadaşlar bu yöntemi okuyup yenen ama üye olmayan da çok arkadaşımız varmış, kulağımıza geldiği kadarıyla, lütfen hafife almayın birkaç kez deneyin..sanmayın bunu yaşayan sadece siz değilsiniz,etrafınızda hamile olduğu halde hala bu vajinismusu yaşayan insanlar vardır,herkes yapıyorda ben neden yapamıyorum demeyin,sırf çocuk istediği için vajili olduğu halde hamile kalıyor insanlar.yıllarca korkularını yenemeyenler oldu ben bu yöntemle 5 yıllık vajinismus kabusuna son veren arkadaşlar tanıdım. lütfen ertelemeyin ve deneyin...

Son düzenleme:
canım hatırlamaz olur muyum bende senden haber bekliyordum çok sevindim canım bundan sonra herşey daha daha kolay olacak , ne zaman ümitsizlik tedirginliğe kapılırsan burda da yazabilirsin inşallah gerek olmasın da, olursa çekinme,ama ben mesela olmayacak sandığımda hep bir kere yaptın çok kolaydı acımadı falan diye kendi kendime cesaret vermiştim sizde hep öyle yapın.sonuçta psikolojik birşey fizyolojik bir rahatsızlık değil yaşanılan.o gün streslisindir olmaz belki hemen umutsuzluğa kapılmak yok beynimiz o kadar mükemmel ki bir kere öğrendiğini kolay kolay unutmaz.canım Allah sizden de razı olsun inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur sıkıntılarından feraha çıksın diye dua edin aklınıza gelirse.tüm arkadaşlarımız tanıdık tanımadık inşallah biran önce kurtulsun sıkıntılarından.ara sıra nasıl olduğunu yaz gelip geçerken =) mutlu olurum.

Canım sana birşey daha soracağım ilişki sırasında ben afedersin hiç bir haz almıyorum normal mi bu sence sende de böyle birşey oluyormuydu :KK17:

kızlar benimde merak ettiğim konu o ya. Bu böyle çok mithiş zevk alacakmışız gibi aktarılıyo hep. Yani evli arkadaşlar açıklayabilir mi? çok açık soramıyorum ama.

Ben tabi ki bu durumu bilemem ama, Haydar abi Vajinismus'un %90ının psikolojik olduğunu söylüyor. Asıl sebebi bize öğretilen yanlış cinsel bilgiler ve sebepsiz korku sonuç olarak bilgisizlik...

X