estağfurullah canım benim =)) inşallah faydam oluyordur ne büyük mutluluk benim için bilsen, hayatlarınızda bir tebessüme vesile olmak.
aaa ne demek hepimizin işleri olabilir :) tekrar deneyeceğiz inşallah en kısa zamanda çünkü ben dokunamıyorumegzersiz yapamam bu yolla yenmeliyiz yeneceğiz :)) inşallah
mrhb arkadaşlar..uzun zamandır yazılanları dikkatle okuyorum.yenenleri okudukça da çok mutlu oluyorum.ben de bir gün yeneceğim inş4 aylık evliyim..ilişkiye hiç giremedik bacak açamama problemim var.kasıntı fazla olmuyo ama oraya bişiyin girdiğini düşünmek bile istemiyorum ben kendime hiç dokunamıyodum.zeytin yağı önerisiyle biraz biraz dokunmaya başladım vajinama rahatlıkla dokunabiliyorum fakat eşimi yaklaştıramıyorum eşim yanımda yokken kendimi öyle bi hazırlıyorum ki bu sefer kesin olacak diye eşim geldiğinde işler tamamen değişiyo.bazen ellerimi kollarımı bağlasa diye düşünüyorum..çaresizlik ne kadar kötü bi durum allah kimseyi ama hiç kimseyi bu duruma düşürmesin
sürekli takip ediyorum burayı,öbür topiğide.ama cesaretin c si yok bende.
sürekli burda yazılanları okuyorum ama ne egzersiz ne deneme hiç bişe yapamıyorumartık bebek yokmu laflarından, acaba çocuğu olmuyomu dedikodularından bıktım yıldım..eşim de bunu bi problem olarak görmüyo durmadan ne zaman yapcaz diyo ama icraate gelince sürtünmeyle boşalıp yatıyo.bana okadar imkansız geliyoki hamile kalmak bi bebek sahibi olmak,bi yandan kaynanamla problemlerim,bi yandan bu Rabbime sığınmaktan başka çarem yok..bilmiyorum ben neden biyerden başlayamıyorum
ya bu arada kkaderim Allah senden razı olsun ya. tek tek herkesle ilgilenip cevap veriyosun. Yardımcı olmak için elinden geleni yapıyosun.
sürekli burda yazılanları okuyorum ama ne egzersiz ne deneme hiç bişe yapamıyorumartık bebek yokmu laflarından, acaba çocuğu olmuyomu dedikodularından bıktım yıldım..eşim de bunu bi problem olarak görmüyo durmadan ne zaman yapcaz diyo ama icraate gelince sürtünmeyle boşalıp yatıyo.bana okadar imkansız geliyoki hamile kalmak bi bebek sahibi olmak,bi yandan kaynanamla problemlerim,bi yandan bu Rabbime sığınmaktan başka çarem yok..bilmiyorum ben neden biyerden başlayamıyorum
sürekli takip ediyorum burayı,öbür topiğide.ama cesaretin c si yok bende.
öncelikle Allah yardımcnz olsun arkadaşım. Ben de bu problemi neredeyse bir sene yaşadım sizleri o kadar iyi anlıyorum ki psikolojik olarak çok yıpratıyor insanı sağolsun kkaderim arkadaşımızın desteğiyle daha bi cesaret geldi ve sonunda yendik çok şükür. Öncelikle şunu tavsiye ederim (kendi hatalarımdan yola çıkarak) kesinlikle herkes nasıl yapıyor ben hiç bişey yapamıyorum deme öyle düşündükçe daha ruhun daralıyor ve yapabileceğini de yapamıyor insan, parmak egzersizini yapamıyorsan ve bu zeytin yağıyla eş denemesi de zor geliyorsa bunları düşünmeden ilk olarak korkularını adım adım yenmeyi deneyebilirsin, yani ne durumda olduğunu bilmiyorum aşama olarak ama mesela parmağını değmek itici mi geliyor sürekli bunun üzerine git ve kesin bir iki gün içinde alışırsın sonrası geliyor zaten, çünkü hiç yapamadığın bir şeye alıştığını artk rahatlıkla yapabildiğini görünce cesaret geliyor ve diğerlerini de yaparm diyorsun ee bizim ihtiyacımız olanda cesaret ve inanmak yapabileceğimize, bu şekilde belki çok uzun sürecek gibi gelebilir bu sorunu çözmek ama egzersiz yapamıyorum off benim niye olmuyor falan derken biz daha çok ölü zaman harcıyoruz bu şekilde en azından bir adımda olsa bir korkuyu yeniyoruz.(ayrıca zaten cesaretlenip bişeyleri yapabileceğine inandığın anda her an sorununu yenebilirsin hiç ummadığın bir anda deneme yaparken bakmışın oluvermiş:) ) Bu gün senin için neden bir başlangıç olmasın ki:) bak bütüüün bu 'yapamıyorum', 'bi yerden başlayamıyorum' ları bi kenara at ve senin başlangıcın olsun bugün ne dersin:)
bu arada şu yağa laf eden arkadaşa baktımda heryerde muhalefet cevaplar yazmış, heryerde kötümser davranmış.bazılarının başka işi yok, insanların umudunu kırmaktan zevk alıyor nedense.Alıştık artık hayırlısı, yağa daha önce laf edip ciddiye almayan arkadaşlarımız olmuştu, şimdi diğer vajinismus sayfamıza bakın, herkes egzersizin yağ ile daha kolay olduğunu söylüyor. lütfen arkadaşlar inanmasanızda deneyin bir kere , bende hiç bilmiyorken denedim ve sadece ben değil deneyen kaç arkadaşımın işine yaradı bir bakın.
kızlar ben bu arada özel mesaj yazamıyorumkusura bakmayın olur mu ?
bu foruma katılma amacım birbirimize destek olmak. malum herkesle konuşulabilecek bir konu değil.
Bu arada bazı arkadaşlardan şöyle duyumlar aldım. Eşleri şey diyomuş işte acıyacak tabi dayan sık dişini 1 kere acıyacak sonrası olacak vs. Ben atlatmadım henüz. ama ingilizce türkçe tüm forumları okuyorum. cinsel ilişkide acı olmaması gerekiyo arkadaşlar. Eşlerin demotivasyonuna izin vermeyin. Tek gereken şey zaman ve psikolojik destek.
Ben de yenemedim henüz. ama güzel gelişme oldu 2 parmak zorla tek boğum alabilioyorum şmdilik. ama sakın kayganlaştıran bişe olmadan yapmayın. ben bebek yağı kullanıyorum ama zeytin yağıda olur daha doğal hem