merhaba arkadaşım aramıza iyiki katıldınız. bende vajiyi 4. ayım bittiğinde yenmiştim, hiçbirşey yapmadan 4 ay hep aynı şekilde deneme yapıp bu defa olacak korkmayıp kurtulacağım bu sıkıntıdan deyip yine oraya gelince hüngür hüngür ağladığımı hatırladım yazdıklarınızı okurken, canım bak ilk sayfayı önerdiğim resimleri ve pozisyonla alakalı resimleride yazdıklarımıda sıkılmadan okuyun lütfen.üstte deneme yaparsanız geriden bakınca üst zor gibi gelir ama aslında artısı çoktur, bacakların ayrık oturmuş oluyorsun bu yüzden kapatma şansın yok mecburen açık duracak, üstte olduğun için kontrol sende olacak istersen durur istersen devam edersin,kendini kasmayla ilgili çözümümüzde ıkınmak, ıkındığımızda vajina görünüde minicik açılıyor ama aslında p girişine izin verecek kadar esnek olduğu için ıkındığımızda p girişine izin veriyor,ayrıca korktuğumuz için doğal kaygan sıvımız o ana kadar gelsede o an korkudan sanki buharlaşıyor, buna çözümde zeytinyağ çünkü en doğal ve en yoğun.anlattığım şekilde hemen pes etmeden denerseniz, ben dahil ilk denemesinde hemen bırakmayan ve ilk denediği gece yenen arkadaşlarımız var inşallah birde siz eklenisiniz onlara.ilk sayfayı aynen uygulayıp anlaşılmayan yer varsa lütfen sorun.
canım benim ilgin için çok tşkkr ederim.ben sadece dokunabiliyorum parmak girişine cesaret edemiyorumeşim de destek veriyo dene diye ama ben denemeye bile cesaret edemiyorum sadece dokunmakla kaldım yani..eşimin yardımını istedim kendi parmağıyla yapsın diye parmaklarını bile yaklaştıramadım umudumu kırmak istemiyorum tekrar denemeliyim eşimle..oraya bi şeyin girdiğni görsem :44: otomatik olarak açacam artık bacaklarımı o dereceye geldim yani..ben üstte çok denedim en azından biraz değsin alışsın diye uğraştım..ama ne vajina yakınına değdirebildim ne de alışabilidim
tatlım üzülme korkma. Bende aynen senin gibiydim oraya bişe girme düşüncei beni çok korkutuyodu. Önce psikolojik olarak hazırl kendini bak burda herkes denemiş çok araştırdım bende. Acı fln olmuyo ve vajina çok esneyebilen bir yapıya sahip.
Sana tavsiyem önce kendi parmağınla dene tek parmak zorlama. Bebek yağı kullandım ben zeytin yağı kullanabilirsin. Rahatsız bir duygu oluyo ilk başta minik minik ilerlet parmağını sonra hepsinin girdiğini göreceksin.
Bu arada ben daha nce hiç kullanmamıştım tampon aldım onu kullanıyorum. Tampon kullanmayıda deneyebilirsin. Sakın pes etme!
ben kendi adıma söyleyebilrim ki kayganlaştırıcıyla hiç giriş yapamazken zeytinyağıyla bir kez denemede giriş oldu
zaman zaman kayganlaştırıcı kullandığımda yanma oluyordu ama bu zeytinyağıyla olmuyor.
zeytinyağı mantar yapmıstı bende 7 gün fitil kullandım geçti
şimdi çok şükür bir problemim yok z.yagını sonsuza dek kullanmıcaksın alışana kadar sonuçta ben bu illeti yendikten sonra
mantar olmuşum çok mu
burda kimse kimseye zorla onu yap bunu kullan demiyor
kkaderim Allah razı olsun önerdi çözüm sundu deneyen dener kimseyi zorlamadı illa yapın da demedi
ben de mesela ellememe gibi bi durum filan yok yani eşimde dokunuyo ondanda kokmuyorm ,sadece bazen içine girdirmek istiyo parmağı ona izin vermeyrm itiyorum ama dokunma,inceleme filan bunları rahatlıkla yaparım ama asla egzersizi yapamam içim kaldırmz şimdi nereden başlaym bilemyrm ,bide yapı olarak zaten hepp en kötüsünü düşünyrmsen yenmişsin nolur gün gün bi liste hazırlsnız kaderimle evet zeytnyağı denemesi en iyisi ama ona kendimizi hazırlamak çok zor akşam olunca bahaneler bulmadan denemek çok zor iştee yaaa
Kaderim merhaba beni hatırladın mı? Uzun süredir. Giremiyorum en son vajınısmusu senin sayende zeytinyağı ile yenmiştik sonra hiç deneyemedik tekrar ve ben hasta oldum yarın denicem tekrar. Sence yağ sürelim mi yine yoksa olur mu sürmeden de...ya da zorlandığımızı farkedince mi sürelim...çok ama çok teşekkür ederim senin hakkını nasıl ödücem bilemiyorum sıkıntılarımız var demişsin Rabbim bütün derdin sıkıntılarını gidersin, işlerini yoluna koysun ve evinin huzurunu bereketini sevgisini arttırsın inşaallah. Sen en zor durumlarımızda yanımızda oldun. Bu mübarek günlerde Raabbim de senin yanında olsun her daim kaderim
Kkaderim sana sonsuza kadar katiliyorum.hakkin odenmez. Bende 2.5 aylik evliyim ve hala bakireyim. Bendeki sikinti olmayacak diye denemekten bile cekiniyorum.burdaki yazilanlari okudukca biraz biraz cesaretlendim. Organimi incelemeye basladim. Zeytin yagi ile yarin iliskiye girmeyi denicem. Bisey sormak istiyorum. Iliski sirasinda p..nin girmesi ve zarin yirtilmasi tahmini kac dak suruyo. Sanirim zaten zar yirtilinca p.. nin cikmasi gerekio. Birde zarin yirtildigini hissediyomusun. Aci mi oluyo nasil anliyosun ?
ya olsun da tek mantar olalım o da bi şey mi
kızlar ben bu arada özel mesaj yazamıyorumkusura bakmayın olur mu ?
bu foruma katılma amacım birbirimize destek olmak. malum herkesle konuşulabilecek bir konu değil.
Bu arada bazı arkadaşlardan şöyle duyumlar aldım. Eşleri şey diyomuş işte acıyacak tabi dayan sık dişini 1 kere acıyacak sonrası olacak vs. Ben atlatmadım henüz. ama ingilizce türkçe tüm forumları okuyorum. cinsel ilişkide acı olmaması gerekiyo arkadaşlar. Eşlerin demotivasyonuna izin vermeyin. Tek gereken şey zaman ve psikolojik destek.
Ben de yenemedim henüz. ama güzel gelişme oldu 2 parmak zorla tek boğum alabilioyorum şmdilik. ama sakın kayganlaştıran bişe olmadan yapmayın. ben bebek yağı kullanıyorum ama zeytin yağıda olur daha doğal hem
canım benim ilgin için çok tşkkr ederim.ben sadece dokunabiliyorum parmak girişine cesaret edemiyorumeşim de destek veriyo dene diye ama ben denemeye bile cesaret edemiyorum sadece dokunmakla kaldım yani..eşimin yardımını istedim kendi parmağıyla yapsın diye parmaklarını bile yaklaştıramadım umudumu kırmak istemiyorum tekrar denemeliyim eşimle..oraya bi şeyin girdiğni görsem :44: otomatik olarak açacam artık bacaklarımı o dereceye geldim yani..ben üstte çok denedim en azından biraz değsin alışsın diye uğraştım..ama ne vajina yakınına değdirebildim ne de alışabilidim
estağfurullah canım ne hakkı, sadece dualarınızı bekliyorum (sadece bu konuda biraz yüzsüz müyüm ne =) dualarla ayaktayız bence) hep diyorum sadece 1 kişiye bile faydalı olsam benim için çok büyük bir mutluluk, hepinizden Allah razı olsun çok vefalı arkadaşlarsınız.bak canım zar vajina girişinden 1.5 2 cm kadar içerde sadece ve duymuşsunuzdur, hani ağrı oluyor mu denildiğinde hep derler ya eşin düşünceliyse seni beklerse falan çok acımaz derler yada hissetmezsin, bu beklemekten kasıt ne? ne kadar seni olaya motive ederse ne kadar zevk alırsan, o kaygan sıvı o kadar çok gelir ve acı hissetmezsin, işte tamda bu yüzden zeytinyağ öyle bir kayganlaştırıyor ki, eşim söylemese ben farketmemiştim bile, bu muymuş o gözümüzde büyüttüğümüz şey diyeceksin emin ol.zar yırtılınca sadece birkaç damla kan oluyor, tabi şunu söyleyim peki çok kanıyor diye anlatılır hep neden değil mi?eskiden insanlar bizim kadar internet olmadığından bilgili değildi,erkekler o ana kadar zaten baya bir gaz verilmiştir muhtemelen,eee tabi kadın erkeğe göre daha uzun sürede haz almaya başlar o yüzden sabırla eşini beklemesi lazım beklemez ve yeterince ıslaklık olmadan zorlanırsa kuru kuru tahriş olur, ayrıca eğimli değilde dik şekilde p yi birden girmeye zorlarsa tabi ki vajinada doku yırtılmaları zedelenmeleri olur ve kan aslında zar değil doku yırtığından gelir.hem kadının psikolojisi bozulur hemde ömrü boyunca cinselliğin üzerinde bir gölge gibidir o anın korkusu, işte bu yüzden yıllar öncesi erkeklerin cahilliği yüzünden biz genç kuşak anlayışlı erkeklerle evlenince haliyle o kabusları yaşamıyoruz ama korkudan da erteliyoruz hep.işte ilişkiyi kolaylaştıracak o kabusu yaşatmayacak şey doğal olarak bizden gelen kaygan sıvı,işte onun yerine ilk an ki korku için zeytinyağ, eee ne kadar anlatsakta yaşamadan ikna olmayan bir toplum olduğumuz için, aaaa ne kadar kolaymış demeden ikna olmayacaksınız biliyorum, bende öyleydim.lütfen denemeden yapam demeyin. deneyin ve 2 dk da bırakmayın ama ilk olduğu için haliyle yerini bulmak zor olacak, girişte ıkınmayı unutmayın tekrar söyleyimde, kendinizi kastığınızda da.
Coook tesekkir ederim kkaderim biliomusun 3 aylik kahrim bitti bugun oldu ve 2.3 damla kan geldi. Olay bittikten sonra ic camasirimada bulusti. Arkadaslar lutfen ertelemeyin bnde zeyti yafi ile yaptim ve inanin 2 kez denedik pes etmedik olduuuuu. Cooook mutluyum artik bir kadinim ve anne adayiyim bu mutlulugu hepiniz ins yasayin sendende tekrar allah razi olsun kkaderim. Coook opuyorum hepiniziiii :))))
ya olsun da tek mantar olalım o da bi şey mi
canım gözün aydın Allah başka dert keder vermesin.hemen ismini listeye ekliyorum :) darısı siğer arkadaşlara olsun inşallah.
yağ sürerek denediyseniz, elinin oraya dokunduğunu fazla hissetmezsin, ama lütfen acı yoksa ilk anlık haliyle yıllardır mahremimiz olan dokunmadığımız , kullanmadığımız bir bölge sonuçta , o yüzden tuhaf geliyor, o duyguda birkaç saniye yağın ilk sürüldüğü anda lütfen eşiniz yağı sürerken siz ayaklarınızı açıp sırt üstü uzanıp tavana bakın şarkı söyleyin elleriniz eşinize yakın olmasın itmeyin, dur dersem dur deyin ki kontrol sizde olsun buda size güven verir.
Coook tesekkir ederim kkaderim biliomusun 3 aylik kahrim bitti bugun oldu ve 2.3 damla kan geldi. Olay bittikten sonra ic camasirimada bulusti. Arkadaslar lutfen ertelemeyin bnde zeyti yafi ile yaptim ve inanin 2 kez denedik pes etmedik olduuuuu. Cooook mutluyum artik bir kadinim ve anne adayiyim bu mutlulugu hepiniz ins yasayin sendende tekrar allah razi olsun kkaderim. Coook opuyorum hepiniziiii :))))
bugün yine denedik parmakla ve yine yaklaştıramadım ve yine hüsranağlama krizi geçirdim zor kendime geldim..şaşıp kalıyorum beynimin oyunlarına..ama ben bunun üstesinden gelicem.ne olursa olsun pes etmicem (derken bile pes edecekmişim gibime geliyor kendime sinir oluyorum )
Cok saol evet darisi diger arkadaslara ins :) 2. Si icin 3-4 gun beklememiz iyi olur die dusunuyorum malum biraz toprlansin oralar :)) iyice alisana kadar yag ile yaa taraftariyim bi sakincasi oldugunu dusunmuyorum zeytinyagini bizde sicakligida etkilemio bi deyim fantazi gozuyle bakmak lazim
Sana bi sorum daha olucak girerken cnm acimadi ama iyice ilerleyince zar yirtilirken sanirim acidi ikinci birlesmede zar yirtilma durumu olmayacagi icin bi agri olmayacak sanirom deglmi olsada yapacak birsey yok az bisi disimizi sikicaz :)