vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

iyiki varsınız ya canlar..kendimi o kadar yalnız hissederken iyiki bana destek oldunuz..asla pes etmek yok;fakat parmak girişi beni çok zorluyo cesaret yok

ya olsun da tek mantar olalım o da bi şey mi

canım bak normalde dokunsa elini bende itiyordum ama dediğim gibi önce masaj yapsın bacaklarını sıkarak ama sadece vajinaya yaklaşmasın, eşinin dokunmasından artık rahatsız olmamaya başladığında yağa batırıp parmak girişi yapacak, bak bende egzersizden falan korkardım,mecbur kalınca öyle yada böyle yaparsın ama hamdolsun gerek kalmadı,yağa batırıpta parmağını o şekilde girdirmeye çalıştığında, kuru kuru dokunduğundaki gibi olmuyor inan, bende elini iterdim ama anlattığım şekilde itmedim, canın yanmıyorsa ki yanmıyor, ilk defa olan birşeyde hani tuhaf rahatsız edici bir his oluyor, oda ilk parmak girişinde ama sonra yağlandığı için hiçbirşey hissetmiyorsun, acı yoksa bu ilk an ki duyguya da bir ömür boyu kurtulmak için katlanacaksın kuzum, biran önce yapamam edemem demeyin, lütfen sadece başına geçin ve deneyin, ağda yaptırırız kaş aldırırız canımız nasıl yanarda düzenli olarak yaparız bunu, ay acıdı yeter diye bırakmayız üstelik, kadınlar güzel görünmek için ne acılara katlanır aslında, eşin için kendin için, acı vermeyecek, üstelik ilk defayı atlattığında ilerde çok hoşuna gidecek bir duygu için birkaç saniye başka şeyler düşün eşin yağ sürerken sen la la laaaa diye mırıldan şarkı söyle ıkın, ıkındığında parmak yağın etkisiyle nasıl kayıyor anlayamayacaksın.

arkadaşlar denemeden yapamam demeyin lütfen, deneyin ve olmazsa eğer gelin neden yapamıyorum diye sorun, nedenini bulmaya çalışalım, denemeden kimse neler yapabileceğini bilemez çünkü, lütfen ertelemeyin, kaçmayın, çok güzel ve kısa vadeli bir çözüm önerisi eğer üstüne düşerseniz, bazen görüyorum ben bunu yapamam eşime dokundurtmam diyenler en zoru egzersizleri yapıyorlar mumla falan çalışıyorlar, arkadaşlar mumdan da mı zor bir yöntem bu, önce deneyin olmazsa egzersiz yapın biliyorsunuz zaten iki sayfanın amacıda en kısa sürede bu sıkıntıdan kurtulmak, ama nolur diyorum ki 1 kere deneyin, gerçekten deneyin ama uğraşın hemen pes etmeyin.olursa birkaç günde aşmış olursunuz, olmazsa egzersiz zaten yine mükemmel bir çözüm ama sonunda yine tavsiyem zeytinyağ ile eş denemesine geçmeniz.Allah yardımcınız olsun.

merhaba merve hatırlamaz mıyım canım :) amin... canım güzel duaların için Allah razı olsun tüm dualarınız sizin içinde geçerli olsun inşallah.canım istersen baş ucuna zeytinyağını üstü örtülü koy ve normal deneme yap baktın zorlanacaksın sürersiniz,ama moral bozmak yok kesinlikle, yağ sürüncede hemen bırakma ve kendine telkinde bulun hep daha önce oldu yine olacak diye sakın korkma tedirgin olma canım.

estağfurullah canım ne hakkı, sadece dualarınızı bekliyorum (sadece bu konuda biraz yüzsüz müyüm ne =) dualarla ayaktayız bence) hep diyorum sadece 1 kişiye bile faydalı olsam benim için çok büyük bir mutluluk, hepinizden Allah razı olsun çok vefalı arkadaşlarsınız.bak canım zar vajina girişinden 1.5 2 cm kadar içerde sadece ve duymuşsunuzdur, hani ağrı oluyor mu denildiğinde hep derler ya eşin düşünceliyse seni beklerse falan çok acımaz derler yada hissetmezsin, bu beklemekten kasıt ne? ne kadar seni olaya motive ederse ne kadar zevk alırsan, o kaygan sıvı o kadar çok gelir ve acı hissetmezsin, işte tamda bu yüzden zeytinyağ öyle bir kayganlaştırıyor ki, eşim söylemese ben farketmemiştim bile, bu muymuş o gözümüzde büyüttüğümüz şey diyeceksin emin ol.zar yırtılınca sadece birkaç damla kan oluyor, tabi şunu söyleyim peki çok kanıyor diye anlatılır hep neden değil mi?eskiden insanlar bizim kadar internet olmadığından bilgili değildi,erkekler o ana kadar zaten baya bir gaz verilmiştir muhtemelen,eee tabi kadın erkeğe göre daha uzun sürede haz almaya başlar o yüzden sabırla eşini beklemesi lazım beklemez ve yeterince ıslaklık olmadan zorlanırsa kuru kuru tahriş olur, ayrıca eğimli değilde dik şekilde p yi birden girmeye zorlarsa tabi ki vajinada doku yırtılmaları zedelenmeleri olur ve kan aslında zar değil doku yırtığından gelir.hem kadının psikolojisi bozulur hemde ömrü boyunca cinselliğin üzerinde bir gölge gibidir o anın korkusu, işte bu yüzden yıllar öncesi erkeklerin cahilliği yüzünden biz genç kuşak anlayışlı erkeklerle evlenince haliyle o kabusları yaşamıyoruz ama korkudan da erteliyoruz hep.işte ilişkiyi kolaylaştıracak o kabusu yaşatmayacak şey doğal olarak bizden gelen kaygan sıvı,işte onun yerine ilk an ki korku için zeytinyağ, eee ne kadar anlatsakta yaşamadan ikna olmayan bir toplum olduğumuz için, aaaa ne kadar kolaymış demeden ikna olmayacaksınız biliyorum, bende öyleydim.lütfen denemeden yapam demeyin. deneyin ve 2 dk da bırakmayın ama ilk olduğu için haliyle yerini bulmak zor olacak, girişte ıkınmayı unutmayın tekrar söyleyimde, kendinizi kastığınızda da.

ya olsun da tek mantar olalım o da bi şey mi

yok şimdiye kadar deneyenlerde belki bir iki arkadaş, acaba zeytinyağ mantar mı yaptı dedi ama büyük çoğunluğundan hiç bir sıkıntı duymadım, belki de yağdan bile değildir bilmiyorum ama dar çamaşır dan bile mantar olabilirmiş yada o an elinizden belkide birşey bulaştı, bilirsiniz elimizi yıkarız ama sabuna dokununca anında bakteriler ölür sanırız , yarım dk bile sabredemeyiz.öyle yada böyle mantar çözümü ilaçla olan birşey sonuçta.vaji malesef öyle değil.

Son düzenleme:

aynen aynen acı olmamalı , kuru ve ters yönde aniden zorlanırsa acı olur, kendinizi kasarken girdirmeye çalışırsanız acı olur.kasmak elimizde değil o zaman kastığımız anda durup nefes alıp derin derin sonra veriyoruz huzur bulmuş gibi gevşeyin ve ıkının, o huzur bulmuş şekilde gevşediğinizde normalde gider p. ama biz kastığımız için, antikas =) kasmayalım diye ıkınıyoruz ve vajina p girişine izin veriyor.bence sizde bir kere zeytinyağ deneyin derim, çünkü bebeyağıyla yenemeyen bir arkadaşım söylemişti zeytinyağ ile oldu diye.

yağ sürerek denediyseniz, elinin oraya dokunduğunu fazla hissetmezsin, ama lütfen acı yoksa ilk anlık haliyle yıllardır mahremimiz olan dokunmadığımız , kullanmadığımız bir bölge sonuçta , o yüzden tuhaf geliyor, o duyguda birkaç saniye yağın ilk sürüldüğü anda lütfen eşiniz yağı sürerken siz ayaklarınızı açıp sırt üstü uzanıp tavana bakın şarkı söyleyin elleriniz eşinize yakın olmasın itmeyin, dur dersem dur deyin ki kontrol sizde olsun buda size güven verir.

Son düzenleme:

Coook tesekkir ederim kkaderim biliomusun 3 aylik kahrim bitti bugun oldu ve 2.3 damla kan geldi. Olay bittikten sonra ic camasirimada bulusti. Arkadaslar lutfen ertelemeyin bnde zeyti yafi ile yaptim ve inanin 2 kez denedik pes etmedik olduuuuu. Cooook mutluyum artik bir kadinim ve anne adayiyim bu mutlulugu hepiniz ins yasayin sendende tekrar allah razi olsun kkaderim. Coook opuyorum hepiniziiii :))))

canım gözün aydın Allah başka dert keder vermesin.hemen ismini listeye ekliyorum :) darısı siğer arkadaşlara olsun inşallah.

canım gözün aydın Allah başka dert keder vermesin.hemen ismini listeye ekliyorum :) darısı siğer arkadaşlara olsun inşallah.

Cok saol evet darisi diger arkadaslara ins :) 2. Si icin 3-4 gun beklememiz iyi olur die dusunuyorum malum biraz toprlansin oralar :)) iyice alisana kadar yag ile yaa taraftariyim bi sakincasi oldugunu dusunmuyorum zeytinyagini bizde sicakligida etkilemio bi deyim fantazi gozuyle bakmak lazim
Sana bi sorum daha olucak girerken cnm acimadi ama iyice ilerleyince zar yirtilirken sanirim acidi ikinci birlesmede zar yirtilma durumu olmayacagi icin bi agri olmayacak sanirom deglmi olsada yapacak birsey yok az bisi disimizi sikicaz :)

bugün yine denedik parmakla ve yine yaklaştıramadım ve yine hüsran ağlama krizi geçirdim zor kendime geldim..şaşıp kalıyorum beynimin oyunlarına..ama ben bunun üstesinden gelicem.ne olursa olsun pes etmicem (derken bile pes edecekmişim gibime geliyor kendime sinir oluyorum )

Tatlım tebrik ederim darısı hepimizin başına. Dualarınızı eksik etmeyin kızlar.

tatlım inan hepimiz aynı süreçlerden geçtik. korkacak bişe yok ve şöyle düşün yani dünyadaki tüm kadınlar bunu yapabiliyo. Rahatsız bir duygu oluyo üstüne git onun ona odaklanma seni mutlu edecek güzel bir anını fln düşün. çok rahat oluyo. ben dokunamam diyodum şimdi iki parmak tek boğuma kadar giriyo. bu arad herkese tavsiyem egzersiz yapamdığınız zaman tampon deneyin.

Kendimden nefret ediyorum artık offf.. nasıl bir şımarıklıktır bu halime şükrediyorum sağlıklıyım neler var Hayatta diyorum diyorum diyorummmm.. ama iş ona gelince yine kaçıyorum bıktımmm Allahım dile kolay yaa evleneli 3 sene 3 ay olacak hala bişey yok olmuyor hep geri adım atıyorum bir adım bile ilerleyemedim okadar doldum ki artık şu an bir volkan gibiyim ve patladım yeterr... Allahım offf neolur yaaa bıktımm.. nasıl bir sınavdır bu sabır falan hiçbir şey kalmadı hiç bukadar çaresiz kalmamıştım çokkk zor çokk zor..

kızlarr destek ve moralinize ihtiyacım var ben artık bu gece olsun bitsin kurtulayım istiyorum cesaret biraz varda biraz da gözümün kara olmasını istiyorum yenebilen arkadaslar lütfen bişeyler diyin öneride bulunun ne bilim zeytinyagı ile acımadıgını artık beynim kabul ettide sanki tam o an o girişte sanki hani böyle bi acı hissedersinizde beyninize vurur da zonglar ya sanki öle hissedecekmişim gibi geliyo sanki duvar var orada bunuda aşabilirsem hop olucak sanırım bol bol dua edip eşime hazır oldugumu söylicem ve bitsin 70 gün oldu 70 evet cok uzun değil belki aylarca yıllarca bekleyenlere göre ama benim için cok cokkk bende hayatıma normal bi şekilde devam edip yarın size inşallah oldu bitti demek istiyorum artık lütfen benden bugün moral ve desteğinizi eksik etmeyin:2:

evet canım zar yırtıldığı için 3 gün beklersen senin için daha iyi olur. normalde kızlık zarı bir kez yırtıldığında kendini onarmayan bir yapıya sahip ama nadiren ikinci defa kanama olabiliyor, ama ilki gibi acı olmuyor yağ ile denediğimde benim olmamıştı en azından,ilkte kuru kuru olduğundan 1 saniyelik bir şeydi hissettiğim oda kuru diye , ama çok küçük bir sinek ısırığı gibiydi, sonra yağ ile denediğimde yine kan geldi bir iki damla ama acı hiç olmadı, ama baya yağ kullanmıştım :)) yağı hadi en fazla 3 denemede kullan bence normal doğal haliyle yavaş yavaş alışmaya çalış. denerken sadece ilk başta girmeyecek sanıyorsun ama uğraşırken falan ıslaklık olmaya başlıyor ıkınıncada giriyor, sana tavsiyem ilk giriş anında aniden itmeye çalışma boşyere tahriş olmasın, dikkatli giriş yap.iyice ilerleyince dediğin muhtemelen en sonda baskı olmuştur, alışmadığı için, o baskıda zamanla geçer, alıştıkça, düzenli devam ettikçe, zar hemen giriştedir 1.5 -2 cm kadar ve bence sen o ağrıyı hissetmemişsin =).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…