- 17 Eylül 2012
- 3.607
- 7.874
evet p daha kolay gerçekten. bende egzersiz yapan arkadaşlara hayret ediyorum ne kadar cesurlar ama farkında değiller diye.
aman napim parmak da girmeyiversin caaanım Allla Alla p yi zor soktuk yeter de artar bileeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet p daha kolay gerçekten. bende egzersiz yapan arkadaşlara hayret ediyorum ne kadar cesurlar ama farkında değiller diye.
aman napim parmak da girmeyiversin caaanım Allla Alla p yi zor soktuk yeter de artar bileeee
deneyipte başaranlar lütfen burda yazsın, işe yaramadı diyenler de yazsın ki belki farklı bir ayrıntı söyler daha yardımcı olmaya çalışırız arkadaşlar.
canım hani hatırlıyormusun ilk denemede başardım. ertesi gün yani 2.denemede olmadı demiştim, dün 3. kez denedik ve oldu çok şükür ilk denemeden daha da kolay oldu allah senden razı olsun artık korkmuyorum ve çok mutluyum. arkadaşlar lütfen bu işin peşini bırakmayın ve sabredin sonunda oluyor. kkaderim allah senden razı olsun binlerce kez bu tecrübeni paylaşmasaydın ben ve benim gibi diğer tüm arkadaşlar bu sıkıntıyla evliliklerini mutsuz bir şekilde geçirmeye devam edeceklerdi. ama neyse ki ben başardım inşallah darısı diğer arkadaşlarımın başına.
Kizlar bende bu durumu farkttgmden beri takip edyrm sizi. Deneme yapicam o cesareti aldim fakat bana olmam gereken pozisynlar ve p..s in hangi yone dogru ilerltmem knsnda yardmci olurmusunuz 15 gunluk evliym ama uzamasni istemiyrm lutfen yardmci olun:-(
kkadreim ben de aynı sorunla 4 aydır uğraşıyorum ve artık ümidimi kestim.özelden yazamadım size yeni üye oldum buraya ve dünden bu yana tüm yazılanları okudum,sizin söylediğiniz yöntemle başaran arkadaşlar var.ama ben yine olmayacak korkusu ile yanaşmıyorum bile.çok mutsuzum artık.ana da yardımcı olurmusunuz.özelden yazamadım bana ir mail adresi gönderirseniz ordan yazmak istiyorum.siz ana ulaşabilirsiniz sanırım.canım benim gözün aydın çok sevindim hep söylüyorum acı hissetmediğiniz için olduğuna bile görmeden inanamayacaksınız diye. amin Allah cümlemizden razı olsun inşallah. eşin daha iyi hisseder ayrıca üstte tam olarak rahat giriyor ve hissediyorsun ama altta sanki yarım girmiş gibi hissediyosun, bence olmuş eşin de öyle diyorsa kesin olmuş, yeni denemede tam emin olursun , yoluda zaten yavaş yavaş alışırsın yeter ki bulana kadar bırakma ve yağ ile beraber ıkınmayı da unutma.hemen ismin ilk sayfada listeye ekleniyor
kkadreim ben de aynı sorunla 4 aydır uğraşıyorum ve artık ümidimi kestim.özelden yazamadım size yeni üye oldum buraya ve dünden bu yana tüm yazılanları okudum,sizin söylediğiniz yöntemle başaran arkadaşlar var.ama ben yine olmayacak korkusu ile yanaşmıyorum bile.çok mutsuzum artık.ana da yardımcı olurmusunuz.özelden yazamadım bana ir mail adresi gönderirseniz ordan yazmak istiyorum.siz ana ulaşabilirsiniz sanırım.
Estağfurullah canım ne yüzsüzlüğü olur mu öyle şey, Allah bin kere razı olsun... tabii ki çok haklısın herşey zamanla daha güzel olacak inşallah.
ama bir yerden başlamak zorundasınız, ben 4 ay sürekli aynı şeyleri yaparak hiçbirşey sürmeden denedim ve olmasını bekledim olmadıkça da daha çok yıkıldım,sürekli aynı şeyleri yaparak farklı sonuç almak nekadar mümkün olur ki? ilk defa yenmek için ne yapabilirim diye düşündüğün zaman birşeyleri aşıyorsun.kim ne öneriyorsa sizi psikolojik yada fiziksel zorlamayacak birşey olduktan sonra denemek de fayda var. bence önce bu yöntemi deneyip daha sonra birkaç denemeye ağmen olmazsa egzersizlere başlamanız gerekir. msn mi yolladım görüşrüz inşallah.
kkaderim umarım yazımı görürsün hala özelden yazamiyorum çünkü. Biz sayende yendik ve herhangi birsey kullanmadan yapabiliyoruz. Ama alakasız bisey yine de sana sormak istedim en son 2 Kasım'da birliktelik oldu ve dogum kontrol hapı kullanıyorum. 5 Kasım'da regl oldum ama tam regl gibi de değilim normal zamanında oldum ama çok az kanama. Evlendikten sonra regl bu kadar azalıyor mu çok tedirgin oldum adet olmadan uç gun once yumurtlama zamanı olmadıgı için hamile kalmam da zor sanırım
banada yardım edin lütfen burda yeniyim..yazılanları okudum biriyle konusmaya ihtiyacım var
merhaba cetrina birkaç gündür konuyu okuduğunuzu farkediyorum bende sıkıntınızı ne zaman paylaşacaksınız diye bekliyordum. öncelikle ben ilk sayfada anlattığım şekilde yendim ama herşey doğaçlamaydı şimdi tecrübeyle birleştirdim resimler ve videolar buldum faydalı olur inşallah ilk sayfada herşey onun dışında konuşmak isterseniz yada anlamadığınız sormak istediğiniz birşey lütfen çekinmeyin.bu çok kolay aşılabilecek bir durum yeter ki vazgeçmeden deneme yapın.
merhaba cetrina birkaç gündür konuyu okuduğunuzu farkediyorum bende sıkıntınızı ne zaman paylaşacaksınız diye bekliyordum. öncelikle ben ilk sayfada anlattığım şekilde yendim ama herşey doğaçlamaydı şimdi tecrübeyle birleştirdim resimler ve videolar buldum faydalı olur inşallah ilk sayfada herşey onun dışında konuşmak isterseniz yada anlamadığınız sormak istediğiniz birşey lütfen çekinmeyin.bu çok kolay aşılabilecek bir durum yeter ki vazgeçmeden deneme yapın.
tatlım dönemsel değişiklik olabilir sıkıntı etme normalde regl düzenliyse senin yumurtlama tarihin olması mümkün değil ama bazı insanların yumurtlama tarihi çok değişken oluyor. bu arada konuşmuştuk sanırım seninle yanlış hatırlamıyorsam tekrar gözün aydın,bence hap kullanma tatlım sonrası için sakıncalı olduğunu söylüyorlar mümkünse biraz alışınca prezr. kullan derim ben. kanamayla ilgili olarakta belki çok yoğun stres yaşamışsındır , mesela benim hep düzenlidir ama bir iki kez şöyle oldu afedersin pembe leke şeklinde bir gün oldu iki gün olmadı sonrada birden normale dönüştü. sen takma kafana belki kontrol hapıyla alakalıda olabilir.
hale arkadaşım sen ne yaptın arada lütfen yaz ne durumdasın birşeyler yaptın mı? yoksa hala korkularım bana engel oluyor deneyemiyorum mu diyorsun lütfen duygularını paylaş ki yardım etmeye çalışalım.
yazılarınızı okudum resimlere videolara baktım..ama bende sizin gibiyim egzersiz yapamıcam cok umutsuz bir vakayım heralde yeni uye olabildim anca yazıyorum..ve cok korkuyorum bu illeetten naasılgececek nasıl bitecek bu kabus bilmiorum..kabus diyorum cunku 4 aydır ne zihnen rahatım ne uykularımda..sanırım cok kafaya taktım