vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

rabbim hepımıze sağlıklı sıhatlı evlatlar naısp etsın ınss kuzum

amiiiin canım inşallah.sen neler yapıyorsun ders çalışacak mıydın kpss için yaşlılık hafızam kötü kusuruma bakma yanlış hatırlıyorsam.

bu anlattıgın sorunlar kı.. zarı yırtılmadan mı yırtıldıktan sonramı oldu. bende iki yıldır evliyim ve hala olmadı. yani yırtılmadı..akıl verin

yırtılmadan kastın ne yanı ilişkiyemı gıremıyorsun. anlayamadım canım tam olarak. ya da bı defa oldu ondan sonra mı olmadı. uzun sure olmus yazalı ama daha yenı gırebıldım nete

yırtılmadan kastın ne yanı ilişkiyemı gıremıyorsun. anlayamadım canım tam olarak. ya da bı defa oldu ondan sonra mı olmadı. uzun sure olmus yazalı ama daha yenı gırebıldım nete

ben o yazıya cvp yazmış mıyım canım hangi sayfada söyler misin tekrar bakalım

Bana da yardımcı olurmuşsunuz lütfen i k defa bugün yaptım parmak egzersizlerini ve zorlanmadan oldu bu akşam zeytinyağı ile denemeli miyim özelden mesaj atamıyorum siz atabilir misiniz artan ağlamak istiyor m

Bana da yardımcı olurmuşsunuz lütfen i k defa bugün yaptım parmak egzersizlerini ve zorlanmadan oldu bu akşam zeytinyağı ile denemeli miyim özelden mesaj atamıyorum siz atabilir misiniz artan ağlamak istiyor m

canım ben hiç egzersiz yapmadan aştım mesela aylar geçti parmakla asla giriş yapamam yani size helal olsun diyorum ben egzersiz yapabilenlere, hiç egzersiz yapmadan yenen arkadaşlarım var bu yöntemi deneyen yazdıklarımı tam yaparsa genelde aşıyor inşallah sizinde işinize yarar ilk sayfayı sıkılmadan okuyun derim, sonrasında aklınıza takılan ne olursa paylaşın lütfen bana kalırsa deneyin derim, eşinizede söyleyin ama teşvik etsin olacak bırakma şöyle yapalım böyle olsun aferin bak oluyor falan diye. yeter ki pes etmeyin mutlaka Allahın da izniyle olur.

Ilk sayfası okudum sonunakadar ve okuduk A o kadar çok rahatladım ki o yüzden güven geldi kendime hemen akşam dnmk istiyorum lütfen bana dua edin iki aylık evliyim ve kurtulmak istiyorum ertelemedn. Binlerce kez ALlah razı olsun bütün samimiyetinize uğraşıyosınız inş olur ve ben ömrüm boyunca duacınız olurum. Pozisyon olarak denediğinizi denicem inş

henüz çok yeni evlisin canım ve emin ol bu senin için artı, çünkü insanlar erteledikçe yeni yeni gereksiz korkular ekliyorlar korkularına, inşallah ilk denemede aşarsınız Allah yardımcınız olsun dualarım sizinle,amin inşallah Allah cümlemizden razı olsun ve inşallah ömür boyu duanızı alırım, aşmanıza vesile olurum =) bunu çok isterim. diğer pozisyonlara da bakın o an lütfen hemen bırakmayın, eğer ben pes edip ya p çok kayıyor yerini bulamıyorum dediğimde eşim hayır devam et demeseydi bende belki şuan yağın faydalı olacağını anlamamış ve yenmemiş olacaktım, lütfen eşinize söyleyin mutlaka cesaret versin tatlı dille devam etmenizi sağlasın,ıkınmak çok önemli bunu sakın unutmayın bu arada öncesinde duş alıp dilerseniz sıcak suyu bir kovaya koyup bunu ben yapmadım ama arkadaşlardan duymuştum işinize yarayabilir, suyun üzerinde kendinizi yakmadan vajinanızı tutarak buhar banyosu yapabilirsiniz 15 , 20 dk kadar. üstte denerken bazen dediğim gibi girmiyordur biraz öne doğru kayın, herşeyi oldurana kadar deneyin bugün.

Evet maalesef benim öyle bir sorunu var acıyı duyunca hemen pes ediyorum ve eşime izin vermiyormuşuz biraz zorlasa olacak belki ama çok kötü yanma hissediyorum ve her defasında kanama oluyo bizim denemelerimiz kısa sürüyor bu yüzden. Gittikçe soğumaya başladık yeni evliyim ama daha fazla sorun oluşturmadan halletmek istiyorum. Ben bacak açmada vs. Sorun yaşamıyorum kasılmıyorum her şey iyi gidiyo tam kıvama giriyorum girdiği an duvara tosluyo ve bir anda he şey bitiyor bende ne istek kalıyo nezevk

yok canım aniden zorlamazsan acı falan duymazsın inşallah bu yöntemle hatta olup olmadığına bile inanamayacaksın, kanama nedeni zorlarken vajina dokusunu yırtıyor olabilirsiniz o yüzden kanama oluyodur, sakın zorlama zaten ilerledikçe itersin kendini dinleye dinleye.işte ıkınırsan ve zeytinyağda kullanırsan sen duvarı yıkarsın Allahın izniyle merak etme :)

Denerim canım çok şükür bunu atlattık sözlerin hep aklımda ama kanama oldugu için bir kac gun beklemek istiyorum sonra yine devam denemelere :)

Denerim canım çok şükür bunu atlattık sözlerin hep aklımda ama kanama oldugu için bir kac gun beklemek istiyorum sonra yine devam denemelere :)

canım 3 gün kadar bekle zaten kanaman sürmesede bekle dinlensin. sonra aynen devam :))

merve ne yaptın canım nolur güzel haberlerle gel bugün.

Maalesef deneyemedik sanırım en erken cuma olacak

olsun canım hayırlısı olsun ama deneme sırasında lütfen çabuk pes etme olur mu bak ne kadar inat edersen üstüne gidersen o kadar çabuk kurtulursun, deneme sırasında da yavaş ilerliyorum falan diye düşünme temkinli canını yakmadan acele etmeden kendini dinleyerek adım adım ilerle.

Inşallah sakin olurum ya hemen olsuna getiriyorum...ama tamam sakin olacamve inanacam sonuçta herkes yapıyo değil mi yenecem ben de bunu ve size o mutlu haberi verecek inş. Iyi ki varsın kaderim iyi ki varsınız hepiniz

Inşallah sakin olurum ya hemen olsuna getiriyorum...ama tamam sakin olacamve inanacam sonuçta herkes yapıyo değil mi yenecem ben de bunu ve size o mutlu haberi verecek inş. Iyi ki varsın kaderim iyi ki varsınız hepiniz

zaten canım ilk bir kaç defa girişte biraz sabırla ıkınarak iteceksin ilk girişi bulunca sonrası ıkınarak afedersin yavaş yavaş oturursun, sonra sonra tabi alışınca kolay olur. inşallah canım o güzel haberi tez zamanda verirsin, sende iyiki varsın :)

İçimden bi ses haftaya hersey bitecek diyor.. Cok sacma belki ama öyle hissediyorum:)

Merhaba ben 3 4gundur bu yazilari okudum ve dun oldu gercekten hepinize tesekkur ederin iyiki varsiniz iyiki boyle biyer var 2 yillik evliyim burdaki yazilari okuyarak cesaret aldim ve yaptim fakat kanama falan olmadi cok zeytinyagi surduk oyuzdenmi acaba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…