vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

uzun bi aradan sonra yazıyorum nasılsınz kızlar? kkaderim sen nasılsın ? ben girmeyeli epey başaran olmuş yenen arkadaşaları tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşaların başına :)

Destegin için çok tesekkur ederim 😊😊😊 bu aşamada cesaret geliyo o kadar mutlu oldum ki anlatamam 😊 ikinci denemede tam anlamı ile olacak sanırım

rica ederim canım, sen cesaretin azminde beni çok mutlu etti,bence ilkte de olmuş ama ikincide sen olduğuna ikna olacaksın sadece :))

uzun bi aradan sonra yazıyorum nasılsınz kızlar? kkaderim sen nasılsın ? ben girmeyeli epey başaran olmuş yenen arkadaşaları tebrik ediyorum darısı diğer arkadaşaların başına :)

sağolasın canım iyiyim sen nasılsın? evet çok fazla arkadaş var çok şükür darısı diğer arkadaşlara inşallah.

Sanirim yüz üstü yatis seklini kast ediyor arkadasimiz.. Gercekten öyle daha mi kolay oluyor? Kontrol esinde olunca kendini daha cok sIkmadin mi

canım bu kişiye göre değişiyor bence , mesela kontrol eşinde olduğunda daha cesur olur bazılarımız , kimisi eşine güvenir o ne yapacağını benden iyi bilir der biraz da psikolojik diye düşünüyorum ben.her yöntemi deneyin derim ilk sayfaya link koydum yalnız gerçek insan resimleri sağda solda kimse olmasın bakarken gerçek resim olması çizgi resimlerle çok da anlaşılmıyor bu gayet güzel gösteriyor o resimlere bakın derim ben.

sağolasın canım iyiyim sen nasılsın? evet çok fazla arkadaş var çok şükür darısı diğer arkadaşlara inşallah.

bende iyiyim canım tşkr, ne güzel ya böyle görünce sewiniyorum :) bende şimdi lazere sardım onu araştırıyorum burdan baktım yazdım ama daha cewap alamadım bakalım...

canım Allah razı olsun senden gönlünden ne geçiyorsa o olsun inşallah sayende bu gece hemde ilk denemede kurtuldum bu illetten çok ayrıntılı ve açıklayıcı yazmıssın hepsini uyguladım biraz canım acıdı ama olsun sonunda yendimm çokkk mutluyummmmm

kızlar bi sorum olacak biz dün gece yendik vajiyi yalnız adetime 1-2 gün kalmıstı ve eşim içime boşaldı henüz çocuk düşünmüyoruz hamile olma ihtimalim varmı? bide mecburen adetimin bitmesini bekleyeceğiz tekrar denemek için zor olmaz değil mi aradan zaman gececek ya :18:

canım adetlerın düzenliyse gebe kalma ihtımalın cok zayıf.adete 1 2 gün kala yumurtlama olma ihtımalı zayıf oldugundan bu dönemde gebe kalman cok zor inşallah.

bu arada bu konuyu acan aynı sıkıntıyı ceken arkadaslara canla başla yardım etmek ıcın cırpınan arkadasımızı gercekten tebrik ediyorum..ayrıca zeytinyağ bir cok kremden merhemden daha iyi bir fikir..kimyasal olmayan sentetık olmayan pırıl pırıl bişey.bu sıkıntıyı ceken herkes rahatlıkla denesın bence.

rica ederim canım, sen cesaretin azminde beni çok mutlu etti,bence ilkte de olmuş ama ikincide sen olduğuna ikna olacaksın sadece :))

Sana ne kadar tesekkur etsem azdır canım :) zeytinyağını kırk yıl düşünsem bulamazdım cuma gunu ilk denemede birsey anlamadım kanama fln da olmamamıştı esim sorun etmedi çok şükür. Bugün tekrar denedik belimin altına yastık da koydum ve tamamen başardık birazcık kanama da oldu hic bir acı hissetmedim sadece su baskı hissi oldu bir baktım olmuş bitmiş :) sana ne kadar dua ettim, edeceğim bilemezsin. 😊

kuzum beniiiimm :) Allah razı olsun iyiyim memleketteydim bende,ara sıra girebildim kısıtlı zamanda da ancak buraya yazabildim canım kusura bakma nolursun.kuzumla kuzusu nasılmış bakalım :)

ıyıyız tewyzesı cok sukur yaramaz kuzum cok sureklı tekmelıo artıkkk:)

bende iyiyim canım tşkr, ne güzel ya böyle görünce sewiniyorum :) bende şimdi lazere sardım onu araştırıyorum burdan baktım yazdım ama daha cewap alamadım bakalım...

bende sizi görünce seviniyorum canım benim =) bazıları lazer zararlı diyor belkide doğru değildir ama iyi araştır bence.

canım gözün aydın valla çok sevindim yine sabah sabah canım yavaş yavaş ilerlersenilk başta yönü bulurken hiç canın acımaz ayrıca yağı bol kullanınca. ikincide de yağ kullan ama 3. de falan yağsız denemeye çalış olur mu tatlım, soruların olursa mutlaka sor.

canım ovulasyon tarihin düzenliyse imkansız hamile kalmazsın ama arkadaşa katılıyorum bu konuda, adetin düzenliyse olmaz inşallah.adet bitene kadar da dinlenmiş olur orası sıkıntı etme ilk kan gelmesinden sonra zaten 3 gün ara vermek senin yararına sende 1 hafta dinlenmiş olursun. sakın korkma aynı yöntemi yine uygula ve şunu söyleyim ben iş yoğunluundan 20 gün sonra 3. denememi yapmıştım sanırım korktum ya olmazsa diye ama ilkte ki gi olmuyor, artık biliyorsun ve kendi kendine telkinde bulunuyorsun, daha önce oldu yine olacak, hiçte zor değilmiş falan diye, kendini ne kadar serbest bırakırsan ne kadar ıkınırsan o kadar rahat oluyor.

teşekkür ederim arkadaşım desteğiniz için.

canım benim inan bana çok mutlu oldum, bana sadece aklına geldikçe dua etsen olur mu :) baskı hissi eğer ki haftada 2 yada 3 deneme yaparsan çok kısa sürede geçer canım benim, birde tavsiyem ilk önce eşin pasif dursun sen afedersin de ileri geri öne arkaya nasıl hoşuna gidiyor bulmaya çalış sen haz aldıktan sonra sen pasif ol eşin devam etsin o şekilde bir dene derim.

ıyıyız tewyzesı cok sukur yaramaz kuzum cok sureklı tekmelıo artıkkk:)

maşallah maşallah sağlıklı olsunda tekmelesin kuzucuk, zaten ne tatlıdır o tekmeler Allah herkese hayırlısıyla nasip etsin, sana da inşallah sağsalim yavrunu yetiştirmek torunlarını sevmek nasip etsin :) dua yı yarım etme diyorum ya hatırlıyor musun? o yüzden kusura bakma yaşlandırdım biraz seni torun falan

rabbim hepımıze sağlıklı sıhatlı evlatlar naısp etsın ınss kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…