vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

yırtılmadan kastın ne yanı ilişkiyemı gıremıyorsun. anlayamadım canım tam olarak. ya da bı defa oldu ondan sonra mı olmadı. uzun sure olmus yazalı ama daha yenı gırebıldım nete

yani nasıl anlatayım bilemedim ki.. sevişme olayları hersey gayet iyi, hatta orgazm falan.. ama iş pe..sin oraya girmesine gelince olmuyo. ya ben kasıyorum ya da eşimde erken boşalma veya ereksiyon problemi oluyo. sorun sdc bende mi karsılıklı mı o da belli deil. eşim farkında olmadan heycan yapıyo o da beni strese sokuyo.. artık zaten denemekten de bıktım. olmucaksa olmasın yani. olmadıkca ümidimde kalmıyo. ayrıca konuyla pek alakası yok ama dün geceden beri koyu kahve akıntım var. 5,6 gün önce adetim bitmişti. şimdi bide bu. dün kanlı akıntı gibiydi sdc tuvaletten sonra taharetlenince farketmiştim. biraz önce çamasırımda koyu kahve lekelenme gördüm. 3 gündür spor ve gün boyunca hep sıcak su içtim. alakası varmıdır bilmiyorum ki inş onunla alakalıdır. zaten vajinus yüzünden cocugum olmucak diye korkuyodum bi de bu cıktı..

gözünüz aydın arkadaşım ilaç gibi geldi bu haber çok sevindim, bazen ilk denemelerde değilde 2. yada 3.de kanaması olan arkadaşlarım oldu mesela, ona takılma canım hiç, zarın esnekte olabilir o zamanda doğumda yırtılır yani bunu hiç düşünme olurda birkaç denemede olmazsa dr a gidersen zar yapını öğrenirsin,hiç üzülme kafana takma olur mu? çünkü herkesin zar yapısı farklı ve bu gayet normal.

canım sürekli başarısızlkıla sonuçlanan ilişkilerde erkeklerde birsüre sonra ereksiyon sorunu oluşuyor ama ilşki düzene girdiği an o da normale dönüyor,bence bu yöntemi birkaç kez dene bak ilkte yada birkaç kere denemede başarılı olan çok arkadaşımız var.dilersen sormak istediklerini sor yardımcı olmaya çalışalım.

canım aslında burda başarısızlıklardan bahsetmek istemiyorum ama bi kaç kere denedik o yöntemle yine olmadı... sanırım bizim hatamız cok denemiyoruz, haftada bi iki kere. olmayınca, yine olmuycak diye istemiyoruz.

canım neden bahsetmiyosun bahsetki nerde hata var aksaklık ne yönlendirme şansımız olur belki, örneğin pozisyon neydi eşinede sanada yağ sürdünüz mü yağı mümkünse eşin vajina içine sürsün diyorum mesela, p çok kaydı yerine mi yerleştiremediniz erken mi pes ettiniz ıkınmadınız mı?

ben üstte denedik, esim üstte denedik. ikimizede yag sürüyoruz. ıkınıyorum ama girmiyo. refleks oldu sanırım bende kasıyorum kendimi bi de esimin dedigim gibi tam o esnada ereksiyon sorunu oluyo bazen. işe zaten stresli başlıyoruz olacakmı olmuycakmı falan. o stres yetiyo.

canım bak ereksiyon sorunundan kaynaklanabilir girmeyişi ama bak girmiyor deyipte hemen pozisyon değiştirme benim varya rahat yarım saat belki uğraşmışımdır ilk girişi bulurken kaydı tekrar kaydı tekrar bırakıyordum eşim hayır dedi bırakma, o engel olmasa bende yenemezdim erken pes edip, stres yapma eşinede moral ver olacak bak bu defa olmaz birsonrakinde mutlaka yavaş yavaş keşfedicez bu yöntemle çok arkadaş kurtulmuş sadece yön konusunda acemilik çekiyorsun sonra oluyormuş öyle böyle de moral ver olacağına inandır ki o sorun yaşamadan sende rahat rahat deneme yap,bu arada kendini kasman normal ama kastığında ıkınırsan kendini kasamıyorsun canım bak diyorum ya şimdi kas kendini mesela aynı anda ıkın ne oluyor ıkınınca kasamıyorsun.bak geç ayna karşısına ıkınınca orası açılmaya müsait olur.

umarım olur canım ya.. olur da burdan sevinçli haber yazarım.. tek sorun bende olsa eninde sonunda hallolur ama işte.. esimi de sıkbogaz etmek istemiyorum.. bi kere deniyoruz ya bosalıyo ya da ereksiyon ondan sonra iki üç gün yok

canım msj ını aldım.. msj yazamıyorum malum.. cok tesekkür ederim

canım msj ını aldım.. msj yazamıyorum malum.. cok tesekkür ederim

rica ederim canım aynı sorunları yaşadık inan bana hatta ben diyordum eyvahbirde bu çıktı başımıza ama derdi veren Allah dermanıda veriyor merak etme.

yaşadıklarımız birbirinin tamamen aynısı.az deniyor olmamız bile. ben de altı aylık evliyim.kahverengi lekelenme bende de oldu üstelik on gün boyunca regl değildi anlayamadım da. şimdi regl oldum. bitmesini bekliyorum. bu sefer daha kararlı deneyeceğim. umarım sizin de olur. yaşadıklarımın aynını bir başkasının da yaşamış olması en azından anormal değiliz duygusu veriyor. çok umutsuzluğa kapılmıştım.

canım şurayı okur musun?
Adet Döneminden Sonra Gelen Kahverengi Akıntı - Hemen Sağlık

Son düzenleme:

yazının başında yanlış görmediysem öncesinde ve sonrasında olabilir diye yazmışlar, önceden kalan şeyler temizleniyor olabilir ama önemli bir durumda olabilir diyor değil mi çok ayrıntılı okumadım birazdan tekrar bakarım ama gitme şansın varsa bir dr a gitsen de aklında kalmasa canım, benimde hiç olmazdı regl den önce 2 gün arayla lekelenme gelmişti bende şaşırmıştım tekrar ederse belki bir dr a giderim, bana da kürtaj sonrası temizleniyordur dediler ama önceki ay olsa olurdu dedim bende bu 2. ayım kürtajdan sonra ki ay normaldi.

Son düzenleme:
Tümüyle sağlıklı bir kadının adet dönemi sırasında, öncesinde ve sonrasında kahverengi akıntı yaşaması ihtimali vardır. Adet sonrası leke şeklinde olabildiği gibi yoğun da olabilen kahverengi akıntının sebeplerinin neler olduğuna bir bakalım... diye yazmışlar

şu an aile hekimime ulaşmaya çalışıyorum canım. regl biter bitmez bi kadın doğumcuya gideceğim.
çok teşekkürler.
daha bişey yapamamışken bi de bunlarla uğraşmak çok can sıkııcı

şu an aile hekimime ulaşmaya çalışıyorum canım. regl biter bitmez bi kadın doğumcuya gideceğim.
çok teşekkürler.
daha bişey yapamamışken bi de bunlarla uğraşmak çok can sıkııcı

lütfen olumsuz düşünme sadece önlem için gideceksin, Allah korusun herzaman erken teşhis önemlidir birde hişbirşey yok belki ama sen kafana takıp boşyere psikolojini bozacaksın ne gerek var.dr a gidersen haber ver olur mu merak ederim? inşallah birşey çıkmaz.

teşekkürler canım. yazacağım gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…