yırtılmadan kastın ne yanı ilişkiyemı gıremıyorsun. anlayamadım canım tam olarak. ya da bı defa oldu ondan sonra mı olmadı. uzun sure olmus yazalı ama daha yenı gırebıldım nete
yani nasıl anlatayım bilemedim ki.. sevişme olayları hersey gayet iyi, hatta orgazm falan.. ama iş pe..sin oraya girmesine gelince olmuyo. ya ben kasıyorum ya da eşimde erken boşalma veya ereksiyon problemi oluyo. sorun sdc bende mi karsılıklı mı o da belli deil. eşim farkında olmadan heycan yapıyo o da beni strese sokuyo.. artık zaten denemekten de bıktım. olmucaksa olmasın yani. olmadıkca ümidimde kalmıyo. ayrıca konuyla pek alakası yok ama dün geceden beri koyu kahve akıntım var. 5,6 gün önce adetim bitmişti. şimdi bide bu. dün kanlı akıntı gibiydi sdc tuvaletten sonra taharetlenince farketmiştim. biraz önce çamasırımda koyu kahve lekelenme gördüm. 3 gündür spor ve gün boyunca hep sıcak su içtim. alakası varmıdır bilmiyorum ki inş onunla alakalıdır. zaten vajinus yüzünden cocugum olmucak diye korkuyodum bi de bu cıktı..