vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

canım O bölge tahris oldu iki gun ara verdik buradan cesaret aldım bugün tekrar denedik ama yine tahris olan bölge yüzünden birsey yapamadık bekleyelim dedik bir sure

canım O bölge tahris oldu iki gun ara verdik buradan cesaret aldım bugün tekrar denedik ama yine tahris olan bölge yüzünden birsey yapamadık bekleyelim dedik bir sure

peki zeytinyağ kullanmışmıydın tatlım o önemli.

amin....canım msj ın arada neden görünmedi anlamadım çok afedersin gözün aydın canım tekrar konuşuyorz zaten ama burdan da gözün aydın demek çok güzel :) hemen listeye ekleyim seni :)))

amin....canım msj ın arada neden görünmedi anlamadım çok afedersin gözün aydın canım tekrar konuşuyorz zaten ama burdan da gözün aydın demek çok güzel :) hemen listeye ekleyim seni :)))

Saol canımm aslında mail'leştik sana yazdım ama burdaki ismimi sonradan belirttim:))

peki zeytinyağ kullanmışmıydın tatlım o önemli.

Kullanmadım canım ama aklıma koydum belki zeytinyağı tahris olan yeri de iyi eder :) deneyip sonuclarını yazarım ama inanmak onemli ben ilk denemede ağlamaktan helak oldum sonra burayı gördüm tum yazılanları okudum ve bunu yapabilirim dedim ve yarısına kadar alabildim. Ki 7 yıldır birlikte oldugum insanla evlendim. Dedim neden yapamayım. Bence en önemlisi basaracagina inanmak iyi ki sizlerle tanışma fırsatım oldu :)

Saol canımm aslında mail'leştik sana yazdım ama burdaki ismimi sonradan belirttim:))

maille konuşurken burdaki isimleri unutuyorum malesef canım, sen söylemesen cbci olduğunu bilmeyecektim :))

yarısına almak çok büyük ilerleme bence , zaten ordan sonrası çok kolay canım ıkınarak içe doğru ittir.kendini kastığın paniklediğin an dur ve derin nefes al ver yavaş yavaş, kastığın heran ıkınarak it, sakın korkup çıkarmaya çalışma biranlık cesaretin seni ömrün boyunca rahatlığa kavuşturacak inşallah.sizinle tanışmakta benim için çok güzel inan bana, burda çok güzel arkadaşlıklar kuruyoruz, kimseyle paylaşamadığımız sıkıntımızı özelimizi paylaşıyoruz.hiç yılma pes etme inan bana çok kolaymış diyeceksin sende.bu muymuş diyeceksin.

canım ya ilk çok iyiydim parmak egzersizinde 2. denememde yine korku oldu yine aynı noktaya kadar geldim ama bi korku bi panik oluyo bunu nasıl yenebilirim sence

panik ve korku çok normal canım yıllardır bilmediğin görmediğin dokunmadığın bir yere odaklanıyorsun, kendine psikolojik olarak çok yüklenme eğlenceli hale getir , konuş mesela dikkatini dağıt kendi kendine, müzik aç şarkı söyle deneme yaparken,ıkın kendini kastığında ıkınmak ve yağ en önemli kolaylık senin için. eş denemesinede geçebilirsin istersen eşin sana yağ sürsün bende korkuyordum başta ama inan korkulacak hiçbirşey yok, ayrıca ben çok utanıyordum ama utanmada başka yere bak başka şey düşün o yağ sürerken bol bolda ıkın ve nasıl ilerlediğine hayret edeceksin, zaten ilerledikçe bir kaç saniyelik birşey bak göreceksin, ilerledikçe panik azime dönüşecek.öyle kolay olacak ki anlattığımı uyguladığında olmadı sanacaksın bakmadan inanmayacaksın.

bu arada özel msj larda 5 dk beklemek zorunda olduğumdan bazen acil çıkmak zorunda kalabiliyorum lütfen kusura bakmayın arkadaşlar ilk fırsatta cvp yazıcam herkese.

inşallah canım çok teşekkür ederim gelişmeleri yazarım

Canım zeytinyağına çok güveniyorum bu kadar başardım ama buradaki öyküleri gördükçe gaza geliyorum ben de kurtulacam insallah kimseyle konuşamazdım valla. Ilaç gibi geldi burası bana. Korkum kalmadı artık. Sadece denemeler çok yordu hafta sonu zeytinyağını deneyip güzel haberi vereceğim insallah

bu arada özel msj larda 5 dk beklemek zorunda olduğumdan bazen acil çıkmak zorunda kalabiliyorum lütfen kusura bakmayın arkadaşlar ilk fırsatta cvp yazıcam herkese.

canımmmmm nerelerdesınnn cok merak ettım senı nezamndır gorusemedık ıyısındır umarımm

canımmmmm nerelerdesınnn cok merak ettım senı nezamndır gorusemedık ıyısındır umarımm

kuzum beniiiimm :) Allah razı olsun iyiyim memleketteydim bende,ara sıra girebildim kısıtlı zamanda da ancak buraya yazabildim canım kusura bakma nolursun.kuzumla kuzusu nasılmış bakalım :)

inşallah canım çok teşekkür ederim gelişmeleri yazarım

rica ederim canım ne demek, aklına takılan sormak istediğin birşey olursa lütfen sor ve tek denemeyle pes etme olur mu? olana kadar uğraş ve bolca ıkın diyorum yine.

Son düzenleme:

inşallah canım dualarımız hepinizle inşallah herkes yener en kısa sürede , Rabbim yardımcınız olsun.

inşallah canım dualarımız hepinizle inşallah herkes yener en kısa sürede , Rabbim yardımcınız olsun.

KKaderim senin yöntem ise yaradı :) p nin yarıdan fazlasını aldım hem de zeytinyağı ile. Kesinlikle tavsiye edicem ben de. Ilk etapta on sev me ile zaman geçirdik. Sonra once kendimi iyice yağı sürdüm iç taraflara kadar. Sonra esime sürdüm ilk basta olmadı esimin hevesi kaçtı sonra onu kendine getirdim hersey kadinda bitiyormuş üstte deneme yaptım baktım yolu yavaş yavaş buluyoruz sırt üstü uzandım belimi hafif kaldırdım hatta hoşuma bile gitti acı olmadı Esime göre tamamen oldu ama ben görmediğim için inanamıyorum çünkü hic bisey anlamadım sadece iste yolu bulurken zormus sonrasında acı yok jeller bahaneymis Allah razı olsun senden

canım benim gözün aydın çok sevindim hep söylüyorum acı hissetmediğiniz için olduğuna bile görmeden inanamayacaksınız diye. amin Allah cümlemizden razı olsun inşallah. eşin daha iyi hisseder ayrıca üstte tam olarak rahat giriyor ve hissediyorsun ama altta sanki yarım girmiş gibi hissediyosun, bence olmuş eşin de öyle diyorsa kesin olmuş, yeni denemede tam emin olursun , yoluda zaten yavaş yavaş alışırsın yeter ki bulana kadar bırakma ve yağ ile beraber ıkınmayı da unutma.hemen ismin ilk sayfada listeye ekleniyor

Destegin için çok tesekkur ederim 😊😊😊 bu aşamada cesaret geliyo o kadar mutlu oldum ki anlatamam 😊 ikinci denemede tam anlamı ile olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…