vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

sorularınız olursa çekinmeden sorun lütfen, bir hafta sonra internete hergün girebilirim ama şuan fazla müsait değilim.

zeytinyağının gerçekten çok faydasını gördüm buna vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim şuan parmağı içime alabiliyorum devamıda gelecek inşallah :))))

Yazdıkların paylaştıkların için öncelikle çok teşekkürler kkaderim.
Çok güzel şeyler yazmıs çok yardımcı olmussun yazını ilk defa bugün gördüm bende 1,5 aylık evliyim ve derdim benimde çok büyük
Ne yaptıysak olmuyor bir türlü başaramıyoruz bizde
öyle bir korku olusmuski bende yaklastırmıyorum bile hatta epey bir zamandır da denemiyoruz ne zaman konusu acılsa ağlama krizlerine giriyorum diyebiliyorum
Kaçmak için her türlü işgüzarlıgı yapıyorum tabi bunun bi sonuc olmadıgınında farkındayım
Küçük çocuklar bile bunu başarabiliyoken ben neden yapamıyorum diye hep kendimi sucluyorum bahsettiğin yöntemi deniycez artık son şans olarak umarım bu sefer başarabiliriz
ama merak ediyorum hiç acı olmuyormu bu şekilde ya da ne biliyim işte gibi gibi agrı falan korkuyorum işte

arkadaslar supersiniz, bende simdi deniycem biraz spor yapip stres atacam sonra is basina zeytin yagiyla tabii. dua edin benim icin, ilk egzersizim olacak, Allah herkesi kurtarsin bu beladan. Amin :)

biraz önce hindistan cevizi yagiyla denedim, çok afedersiniz orada bir duvar parmağımı itiyor gibiydi, vajinanın kenarları okadar sertmiydi yaa çok tuhafdı baya mücadele içindeydim neyse pes etmicem dedim tekrar neredeyse her parmağımla denedim, inanıyorum ki yağ ile birlikte egzersiz yaptıkça orası gevşicek ve alışacak, daha da kolaylaşıcak.. ama herşeyde olduğu gibi sabır ve azim gerekiyor, birazdan tekrar denicem pes etmek yokkkk :))) yağ gerçekten oranın aşılmasını kolaylaştırıyor, bide pamuk gibi oluyoo neyse arkadaşlar bir gelişme daha olursa yazıcam..

herkese kolay gele

Arkadaslar Rabbim bu durumu yaşayan herkese bu mutluluğu yaşatsın "kkaderim"in verdiği bilgiler sayesinde YENDİM..) Zeytinyağı'nı asla yabana atmayın...5senelik kabus bu gece bitti) Rabbim hepinize yaşatsın ben bunları yazıcamı hayal bile edemezdim..

zeytinyağının gerçekten çok faydasını gördüm buna vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim şuan parmağı içime alabiliyorum devamıda gelecek inşallah :))))

rica ederim tatlım zaten eşine de izin verirsen vajinayı yağlaması için birkaç eş denemesine kalmaz bile senin azmine bağlı arkadaşım, çok iyi gidiyorsun lütfen pes etme devam et

canım 1.5 ay çok büyük avantaj , daha çok yenisin korkuların bizim ki kadar aşırıya ulaşmamıştır,yıllarca yaşayanlarda var tabi, benim 5 ay sürmüştü ama hep aynı denemeler hiçbirşey sürmeden kendi kendime olmasını bekledim,kaçmayı bırakıp üstüne git olmadıkça devam et,inan bu yöntemle ama lütfen zeytinyağı kullan ve başaracağına inan, kendini serbest bırakır ve ıkınırsanda nasıl olduğunu anlamazsın bile.kastığın heran ıkın, kasmaya fırsat tanımadan büyük abdest yapar gibi ıkın 1 hafta sürmeden belki ilk denemende benim gibi yeersin inşallah.

Son düzenleme:

canım zeytinyağı kullan bimden almıştım ben öyle fazla para dökmenede gerek yok ve ıkınmayı ihmal etme, ıkındıkça parmak nasıl gitti yada p anlamazsın.

canım zeytinyağı kullan bimden almıştım ben öyle fazla para dökmenede gerek yok ve ıkınmayı ihmal etme, ıkındıkça parmak nasıl gitti yada p anlamazsın.

gerçekten öyle ıkındıkça nasıl gittiğini anlamıyosun valla bu kadar kolay ilerleyebileceğimi düşünmemiştim Allh senden razı olsun canım

Öyle tabi biraz sanslıyım bu acıdan daha cok uzun bi süre olmadı benim ama yinede ufak tefek sorunlar su yüzüne cıkıyo bu yüzden eşimle aramda.
Bide en büyük sorunum cesaret ah bi cesaret edebilsem herşeyi basarıcamda birazda canım kıymetli benim kendime kıyamıyorum acıycak diye
benden sonra evlenen bi arkadasım ilk gecesinde cok acı cekmişti tabi onlar hiç bişey kullanmamıslar bide çarşaf meselesi yüzünden biraz stresli olmus ama bi duydum ben cok acıdıgını o gün bugündür eyvah eyvah diyorum

cok tuhaf kacabilir bu soru ama ikinmak derken tam olarak ne yapiyorsunuz arkadaslar? kegel hareketi gibi birsey mi? yani vajina kaslarini kasip birakmak mi idrari tutar gibi falan mi yani ikinmak kelimesi bana biraz yabanci oldugundan anlatabilcek biri varsa buyursun, cok minnettar olurum :)

sagol arkadaslar cevaplariniz icin, kaderimm bu arada hindistan ceviz yagi zaten vardi evde cok az miktar kullandim ama fazla bile geldi yetti yani, vajina girisim cok sert bir sekilde ustume kapanmis gibiydi serce parmagimla denedim sonra diger parmaklar, bu isi cozecem ins yakinda, sayenizde..

bu arada arkadaslar, yagi kullandiktan sonra neyle yikadiniz o bolgeyi? malum su yetmiyor, yag sonucta.. aceba ozel bir formul kullandinizmi?

gerçekten öyle ıkındıkça nasıl gittiğini anlamıyosun valla bu kadar kolay ilerleyebileceğimi düşünmemiştim Allh senden razı olsun canım

amin canım cümlemizden razı olsun inşallah :)

canım inan en gözü karamız bile korkuyor bu durumdan, mesela ben; dr ameliyat mı dedi, Allah korusun ama hemen gereken tarihte korksamda giderim ve gıkımı çıkarmam ama bu konu çok farklı,vajina en hassas bölgeymiş onu anladım :) düşünsene yıllardır dokunmadığın kendi haline bıraktığın bir bölge birden yükleniyorsun hiçbirşey bilmeden sadece yanlış bilgiler kalmış kulaklarımızda, zaten mahrem konu hiç konuşulmaz evlenecek olsanda doğru bilgi verecek kimse olmaz, eşine bırak denir ama eşinde bilmiyor sonuçta oda erkekliğin verdiği gururla kimseden bilgi almadıysa yandın artık,ama şunu bil, iyi şeyler anlatılmaz kötü şeylerde yalan yanlış abartılarak anlatılır,kulaktan kulağada iyide değişir olaylar, bak canım eşi anlayışlı olmayanlar aniden yüklendiği için afedersin birkaç talihsiz tecrübe anlatılır etrafta, yavaş yavaş hareket ettiğinde anlattıklarımı uyguladığında inan bana ağrının ağsını hissetmeyeceksin, belkide olduğuna inanmayacaksın bile.eşinlede herşey öyle düzelecek ki zamanla, hiç üzülme hepimiz yada çoğumuz diyeyim yaşadık eşimizin bu tavırlarını, hepsi geçecek inşallah.

canım ıkınmak derken hani afedersin büyük abdestini yapar gibi ıkınıyorsun hani kabız olursun ya ve ıkınırsın işte o, vajinanı içten dışa itiyor gibi,kuzum sende sağol hindistan cevizi yağı nasıl olur bilmiyorum dilersen zeytinyağıda tedarik et farka bak biz daha yoğun ve doğal olduğu için onu tercih ediyoruz farka bir bak yinede belki daha çok işine yarar.canım bak başka şeyle yıkama vajina içi kendi kendini temizleyecek sıvıya sahip zaten başka şey kullanırsan vajina içinin kimyasal yapısı bozulabilir. sadece peçeteyle sil tamam dışını zaten yağ faydalı dediğin gibi yumuşatır sabunla falan yıkama vücut emiyor birsüre sonra.

ahh ahh inşallah bende aşarım bunu :18:
artık yoruldum bende herkez gibi olmak istiyorum başaramadıgım zamanda umutsuzluga kapılıyorum korku sebebiyle psikolojimde etkilendi iyice bi an bi cesaret geliyo tamam diyorum sonra eve gidince hop yandı bitti kül oldu o cesaret hani nerde
senin dediğin cok dogru bu yaşa kadar hep mahrem hep mahrem kızları cinsellikten sogutmalar şimdi o anneler ablalar mutlu olsunlar baksınlar görsünler kızları cocukları ne sorunlarla bogusuyo kimseyede anlatamıyo neler cekiyo değiyomuymus zamanında cinselliği bu kadar gözde küçültüp kötülemek ama bilmiyolar işte

Merhaba arkadaslar ben daha com yeniyim cuma gunu evlendim ilk denemeyi ertesi gun yaptık olmadı çok ağladım çok kastım pazar gunu tekrar denedik burda okuduğum kadarıyla nefes ve ikinma olayını yaptım ama yarısı girdi oncesinde çok korkuyordum hala da korkum var dediğiniz gibi bir duvara takiliyo yön sorunu var sanırım ilk iki gun çok zorladığımız için dış taraf tahris oldu şimdi denemeye korkuyorum tekrar tahris olacak diye bana da yardımcı olabilecek var mı ilk aşamayı geçtim ama yine de tedirginlik var

ama ne yapsınlar onlara da kızamıyorum ben aynı şekilde yetiştirildiler onlara herşey daha yasaktı , onlarda bilmeden evlendiler nasıl olduğunu anlamadılar bile belki onlar için korkunçtu neden biliyor musun, daha küçük yaşta , ellerinde internet yok, anneleri bişey anlatmamış, eşleri bizimkiler gibi anlayışlı değil.anlatsa belki olumsuzluk anlatacak garipler.sakın korkma anlattıklarımı yap yeter canım hiç canın acımayacak inan bana.hatta olmadı galiba canım acımadı diyeceksin :) inşallah

süpersin sen yarısından sonra ya kendini kastın devam etmedi yada yönü bulamadınız, canım ilk sayfamı oku yine soracağını sor kendini kastığın an ıkın, ama zeytinyağı anlattığım gibi eşinede kendinede vajina içine sürün.tekrar yaz bana sorularını. sakın korkma çok iyi durumdasın az kalmış.tahriş olmaz benim söylediğim şekilde merak etme bir iki gün bekle istersen, o tahriş için bepanthen sürende oluyor aklında olsun.dr önermiş öyle duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…