Bende vajiliydim .. Hatta nasil bi seviyedeyse aklima geldikce sinir krizleri gecirirdim .. Kuzenlerim ewlendi hemen hamile kaldi onlari görünce ben neden yapamiyorum nedne olmuyo esime aciyodum sanssiz görüyodum hatta ayril benden bile dedim ... Amaa bi müddet ara verdik iliskiye sarilip yattik sadece... 3 hafta kadar sora esim cok hafif hareketlerle parmagiyla gitmeye basladi .. 1 parmak belki 3 -4 gün sürdü :) tabiki acidi ama neyi farkettim o anda vajinanin esnek olduqunu ve aciyi aslinda benim verdiqimi hissettim .. Acimaya basladiqinda bi bakiyodum ki kendimi kasmisim birakiyodum oluyodu kasdikca aciyodu ... Aklimda olacagi sartlandirdim .. Ilk p... Denemesinde yarisini ikincide hepsini aldim ... Hafiif aci duydum kastiqimm icin ama kasinca durduk sora devam birakmadim olacak dedim hepsini alicam dedim yenicem dedim YENDIMMM ... 2 gecede bitti 3 yillik kabusum ... Smdi hersey normall cok sükür 3 yillik ewliyim ama aslinda tam olarak 4 aydir ewliyim kocamla :) rabbim tüm vajililere nasip etsin ... Simdide bebek stresi sardi ne zaman olucak die :) bebek istiyoruzzz rabbimm her ewli insana tattirsinnn insallah huzurlu yatak odasini ....
bütün parmak egzersizleri tamam, eğim tamam, yön tamam, yağ tamam.ama iş eşle yapmaya gelince sanki hiçbirini yapmamışım gibi ağrı acı yanma kasma hepsi oluyor. o an parmağımı deniyorum sanki taş var imkansız girmiyor.
canım sen ıkınmayı, nefes alıp vermeyi panikten unuttuğunu söyledin ya onları mutlaka yapmalısın, o an sen panikten unutuyorsan, öncesinde eşine söyle o hatırlatsın sana.
evet panikten unutuyorum sorun tamamen pskolojik(((
merhaba gerçekten o acıyı biz kendimize veriyoruz, hep diyorum Rabbim öyle merhametli ki , acı veren birşey olsa kullarına verir mi, zevk için verilmiş birşeyi biz acıya dönüştürüyoruz, çok güzel kabullendirmişsiniz kendinize,darısı tüm arkadaşların başına olsun.Allah size ve tüm isteyenlere banada :) hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah.
evettt araştırmalarım sonucunda bebe yağının çok zararlı olduğunu öğrendim,dediğin gibi baya zararı varmış. en doğalı zeytin yağı kaldı ki bizimkiler zeytin yağını kendileri yapıyor :))) yağlanmak,inanmak veee başarmaaaak
Aynen ölee canimm kesinlikle milyarlar da sacsan tedavi icin kafanda yapamam dediqin sürece yapamazsin . Öncelikle bunu yenmek isteyen kisi YAPARIM demeli ... Ben birde Panik Atak hastasiyim.. Almanyaya geldim piskolog bulamadim . Bi tanedesine gittim resmen ayril bosan dedi . Cevremde bu hastaliqi bilende yoktu .. Tek basima bi ben bi esim biliyorduk .. Bebek sorduklarinda esimin yüzüne bakamiyordumm ... Amaa seninde dediqin qibi sartlandirmak en güzli ... Bizim neyimiz eksik ki ??? Esimiz nereye kadar sabirli olabilir ki bi yerde olda dahi bi kendimize anlayissiz oluyoruz artik ... Aminn canimmm rabbim sikintisini cekene tattirsn bu rahatlqi .... Bizlere de hayirli ewlat nasip etsin. ...:) tümmm isteyenlere innnnnnnsallahhhh
forma yeni katılıyorum benimde sıkıntım aynı malesef bana yardımcı olun lütfen bunu aşıp bebek sahibi olmak istiyorum 1 yıllık evliyim
forma yeni katılıyorum benimde sıkıntım aynı malesef bana yardımcı olun lütfen bunu aşıp bebek sahibi olmak istiyorum 1 yıllık evliyim
deneyip de basarili olan arkadaslari tebrik ediyorum, ben de bu zeytinyagini denicem insallah.. benim de acayip korkularim var, icime biseyin girmesinden acayip tedirginim ama bazen esim parmagiyla bana haz vermeye calisiyor cunki daha iliskiyi kabul edemiyorum, doktor doktor aradik ama doktora verebilecek paramiz yok, yani o para bulunur ama insan kendini tedavi edebiliyorsa baska birine neden ihtiyac duyulsun, tabii doktora giden arkadaslarim kendilerince de haklidir, sonucta herkes bunu tek basina cozemez, ben de deniyecem reglim biter bitmez insallah, dualarinizi bekliyorum, Allah bu dertte olan herkesi tez kurtarsin, cok aci bisey, ben de az aglamadim kendimden az nefret etmedim ama olacak insallah, pozitif oldugumuz surece herseyi basabiliriz. Ayrica kaderimm arkadasima da ilgisi ve alakasindan dolayi tsk etmek istiyorum, senin sayende insanlar kurtuluyor =) keske daha once bu forumu gorup okusaymisim tecrubelerinizi. neyse zararin neresinden donersek kardir, Allah hepimize yardim etsin :)
slm kizlqr bnde dun yendim sanirim yariya kadar aldim devamida gelirdi ama biraz kuruydu bide saskinlik vrdi inanamadm yaptigima hala inanamiyorm bugecede deniycem tamamini almaya caliscam klise ama bn yendiysem herkes yener bu illeti ben bes yillik evliydim bes yilim tam anlamiyla kabus gibiydi neler yasadm ne krizler gecirdim ne bunalimlar anlatsam ikigun yetmz bn parmk yapiyodum esimede yaptiriyodum p...s korkumu yenemiyodum yapabilcegime hic inanmadim biz artk ciddi ciddi ole yasamaya alismstik ve kabul etmkstik esim bolede mutluyuz diyodu ama bn mtlu deildim bu sornla yasamk bni olduruyodu tup bebk yapturmaya karar vermstik durumumzda yok arastirdim yedibin tl istediler kredi cekicektik ama icim raht deildi tutmama ihtimalide vardi o paraayi nasl oderdik acayip cocuk baskisi vardi bazilaeida kisir gozuyle bakiyilardi bna nekadar aci bisey derken bi dk.ark(bes senede okadar cpk dk.hoca v.b seyler yaptimki dk.arkadasim bile oldu)o bna birakma pes etme dedi azkaldi sen atlaticaksin bnu dedi bi dk.arkadasinin qpartla tedavi ettigni soyledi aradim meger dktorun tayini cikmis bni kabul edemedi bnde kndime apart yaptim burayi zaten hep takip ediyodum burayada uye oldm hem apart hem burasi kisa surede5,6,8,10cm apart yapabildim fakat p...s korkumu asamadim yine korkuyodum derken adet oldum btti dunde esimle oyle bi yakinlastik bi cesart geldi bna ilk denemede yarisini aldim ins devami gelir duzene girer ins herkes iyilesir iyileseckti yeterki ertelemeyin ve egzersizden kacmayin kizlar inanirmisinz daha dun denedik ve bikere yarisini aldm oncacik seyde bile esim nasl degistti nasl guzel davraniyo bna sik sik opuyo bide tatil ya hep bir arada ustume dusuyo usutme ustunu siki giyin faln guzel sozler faln cok saskinim gercekten biz bu mutlulugu hakediyoruz geerckten aci faln yok cok rahttim bn dun ins devamida guzel gelir sakin burayi birakmayin