- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
Bende vajiliydim .. Hatta nasil bi seviyedeyse aklima geldikce sinir krizleri gecirirdim .. Kuzenlerim ewlendi hemen hamile kaldi onlari görünce ben neden yapamiyorum nedne olmuyo esime aciyodum sanssiz görüyodum hatta ayril benden bile dedim ... Amaa bi müddet ara verdik iliskiye sarilip yattik sadece... 3 hafta kadar sora esim cok hafif hareketlerle parmagiyla gitmeye basladi .. 1 parmak belki 3 -4 gün sürdü :) tabiki acidi ama neyi farkettim o anda vajinanin esnek olduqunu ve aciyi aslinda benim verdiqimi hissettim .. Acimaya basladiqinda bi bakiyodum ki kendimi kasmisim birakiyodum oluyodu kasdikca aciyodu ... Aklimda olacagi sartlandirdim .. Ilk p... Denemesinde yarisini ikincide hepsini aldim ... Hafiif aci duydum kastiqimm icin ama kasinca durduk sora devam birakmadim olacak dedim hepsini alicam dedim yenicem dedim YENDIMMM ... 2 gecede bitti 3 yillik kabusum ... Smdi hersey normall cok sükür 3 yillik ewliyim ama aslinda tam olarak 4 aydir ewliyim kocamla :) rabbim tüm vajililere nasip etsin ... Simdide bebek stresi sardi ne zaman olucak die :) bebek istiyoruzzz rabbimm her ewli insana tattirsinnn insallah huzurlu yatak odasini ....