vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

ya ben de özelden msj atamıyorum sormak istediğim birsürü şey var.biz de bebek yağı kullandık ama yapamadım belki çok sürmediğimdendir. parmakla oluyor ama eşe gelince kitleniyorum o içerdeki duvarı aşamıyorum. sadece parmağımın gireceği kdr bi genişlik var sanki :KK43: tamamen pskjk biliyorum off bir ay olduuuuu :KK43: özelden yardım ederseniz çok sevinirim

özel msj yolladım arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah yardımcı olabilirim.

bende vajiliyim sanırım bu sitedeki en eski vajiliyim 9yıla yakın evliyim 2 çocuk sahibiyim evet hiç ilişkiye girmeden çocuğum oldu bunun sorulmasından çok sıkıldım zeytinyağını denemedim ama kaderim arkadaşımdan rica ediyorum ayrıntılı cevap bekliyorum lütfen yardımcı olurmusun hergün bu sayfayı okuyorum bir mucize bekliyorum

arkadaşım sizede çok geçmiş olsun inşallah elimden gelir ve yardımcı olabilirim sizede özel msj yolladım.

Merhaba
Lütfen beni yanlış anlamayın ama 100 kişiye neden mail adresi verip kullanıcı isimlerini size yollanan e-postaya eklemelerini istediniz ?

Bunu bana iletişim linkinden mantıklı bir şekilde açıklarsanız sevinirim.

Böyle mahremiyete giren başlıklarda bu tür uygulamalara üyelerimizin güvenliği açısından asla izin vermiyoruz.

Arkadaşlar lütfen sizde kimseye e-posta filan atmayın. Sonra olabilecekleri hayal bile edemiyorum. Burada nicknameler ile yazıyorsunuz ve kimlikleriniz deşifre değil fakat e-posta adreslerinizden çalıştığınız yerden, adınız soyadınıza kadar her türlü bilgiye kısmen ulaşılabilir.

Bu bölüm özel bir bölümdür, gizlilik esastır kimseye mail adresi filan vermeyin ! Paylaşılacak bilgi başlıkta yazılması yeterlidir. Mail ve kullanıcı adı ile neye ulaşılmaya veya ne listesi tutulmaya çalışılıyor biz çözemedik !

canım yanlış yöne itiyor olabilirsin bence, ağrı varsa eğer dik itmeyin p yi eğimli olsun ilk sayfadaki fotoğraflara bakar mısın, ordan eğimi görebilirsin, ayrıca kendini kastığını hissettiğinde derin nefes al ve yavaş yavaş huzurla ver o nefesi, ve ıkınarak it p yi

Aslında eğim de veriyoruz ama deneyecem kkaderim çok sağol

konu sahibi arkadaşım bana da mesaj atar mısın? sorularım olacak..ben sana yazamadım sanırım kapalı..yardımını bekliyorum :KK43:

Merhaba
Konu sahibi ile telefonda görüştüm. Ortak bir karar aldık soruları bir dosyada toparlayıp ilk sayfada paylaşacak, hem aynı sorulara tekrar cevap verme gereği kalmayacak hemde hem kendisinin hemde sizin güvenliğiniz sağlanmış olacak.

Bu konu hassas bir konudur lütfen bu konuda azami özen gösteriniz.

Merhaba
Konu sahibi ile telefonda görüştüm. Ortak bir karar aldık soruları bir dosyada toparlayıp ilk sayfada paylaşacak, hem aynı sorulara tekrar cevap verme gereği kalmayacak hemde hem kendisinin hemde sizin güvenliğiniz sağlanmış olacak.

Bu konu hassas bir konudur lütfen bu konuda azami özen gösteriniz.

çok teşekkür ederim, kuruların yanında yaşların yandığı ülkede,Allahtan yaşları ayırdetmeye çalışan yöneticilerimizin olduğunu bilmek beni mutlu etti.söylediklerinizi dikkate alacağım,ben kendi güvenliğimi hiç düşünmeden sırf yardım etmek için, ayrıca burda çekinip soramadıklarını mail atarak rahatça sormak istiyordu arkadaşlar, bende ondan yola çıkarak,rahat görüşmek maksadıyla msn adresi veriyorum arkadaşlara ama kendi güvenliğimide düşünmek zorundayım tekrar teşekkürler.

Son düzenleme:
selam..arkadaşlar z.yağı kolaymış gibi geldi..ama ben eşimin parmağını alma fikrine o kadar uzağım ki şuanda..yani parmak nasıl sokuluyor...dik mi kaydırarak mı pozisyon ne olmalı..nasıl itilecek..acı yok mu gerçekten..yazarken bile içim bi garip oluyor..
yoksa herkes parmağı sokarken kendi yöntemini mi geliştiriyor..yardım lütfen.en kolay nasıl yapabilirim..bir de o parmak cesareti nasıl geliyor allahaşkına ben düşünce bile kasıldım şimdi..

selam..arkadaşlar z.yağı kolaymış gibi geldi..ama ben eşimin parmağını alma fikrine o kadar uzağım ki şuanda..yani parmak nasıl sokuluyor...dik mi kaydırarak mı pozisyon ne olmalı..nasıl itilecek..acı yok mu gerçekten..yazarken bile içim bi garip oluyor..
yoksa herkes parmağı sokarken kendi yöntemini mi geliştiriyor..yardım lütfen.en kolay nasıl yapabilirim..bir de o parmak cesareti nasıl geliyor allahaşkına ben düşünce bile kasıldım şimdi..

kuzum sanma ki bizde çok cesuruz, ben yapamam edemem diyerek vakit kaybetmektense deneyip acırsa bırakırız demeyi tercih etmiştim ,bende korkuyordum dizlerim titriyordu ama önce eşin bacaklarına masaj yapar gibi sıksın falan rahatlatsın ama bu arada sen hiç bakma dikkatini dağıt başka şeylere bak falan, sadece giriş anında ıkın zaten o zaman rahat olur, ayrıca bir kere yağ girince oraya zaten sonrası kolay oluyor merak etme,ilk sayfada yönle ilgili resim var canım o şekilde olacak, aniden değilde yavaş yavaş ilerletirse zaten sorun yaşamaz yolunu bulur parmak yada p :KK66:

kuzum sanma ki bizde çok cesuruz, ben yapamam edemem diyerek vakit kaybetmektense deneyip acırsa bırakırız demeyi tercih etmiştim ,bende korkuyordum dizlerim titriyordu ama önce eşin bacaklarına masaj yapar gibi sıksın falan rahatlatsın ama bu arada sen hiç bakma dikkatini dağıt başka şeylere bak falan, sadece giriş anında ıkın zaten o zaman rahat olur, ayrıca bir kere yağ girince oraya zaten sonrası kolay oluyor merak etme,ilk sayfada yönle ilgili resim var canım o şekilde olacak, aniden değilde yavaş yavaş ilerletirse zaten sorun yaşamaz yolunu bulur parmak yada p :KK66:

ne bilyim öyl zınk diye sokunca oldu da bitti maşallah modundamı olurum dioorum ama öylede çok acır galiba...öbür türlü yavaş da ayy soktu ayyy gelioo derken daha çok mu kasılırım bilemedim..bide şu içindeki et parçası gibi bademcik gibi şey sanki tıkamış da bişi girmicekmiş hissi yarattı bende şimdi de..offf bi cesaret ya...nası alcaz içeri:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK50:Gerçi ben vajinusmus olup olmadığımı bile henüz bilmiyorum.fakat bizim şöyle bir sorunumuz var.eşim içime tam olarak boşalamıyor.bunun sebebi de acaba p..içime tam alamadığımdan mı acaba diye düşünüyorum.bebek düşünüyoruz tüm engelleri ortadan kaldırmak kafamın rahatlamasını istiyorum.bana egzersizlerden biraz bahsede bilir misiniz?vajinusmusu nasıl anlarım?neler yapabilirm?jinekolojik muane olmuştum daha 5 aylık evliydim çok canım yandı kanamam falan oldu o gün.sonra bende jinekolojik muane korkusu oluştu.fakat çok rahat fitil koyabiliyorum hazneye.parmak da sokabiliyorum.ilişki sırasında da acı duyucam diye kalp atışlarım falan hızlanmıyo.sadece kafama takılan eşim neden tam olarak içime boşalamıyo?bu bebek olmasına engel teşkil eder mi?lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

:KK50:Gerçi ben vajinusmus olup olmadığımı bile henüz bilmiyorum.fakat bizim şöyle bir sorunumuz var.eşim içime tam olarak boşalamıyor.bunun sebebi de acaba p..içime tam alamadığımdan mı acaba diye düşünüyorum.bebek düşünüyoruz tüm engelleri ortadan kaldırmak kafamın rahatlamasını istiyorum.bana egzersizlerden biraz bahsede bilir misiniz?vajinusmusu nasıl anlarım?neler yapabilirm?jinekolojik muane olmuştum daha 5 aylık evliydim çok canım yandı kanamam falan oldu o gün.sonra bende jinekolojik muane korkusu oluştu.fakat çok rahat fitil koyabiliyorum hazneye.parmak da sokabiliyorum.ilişki sırasında da acı duyucam diye kalp atışlarım falan hızlanmıyo.sadece kafama takılan eşim neden tam olarak içime boşalamıyo?bu bebek olmasına engel teşkil eder mi?lütfen yorumlarınızı bekliyorum.

arkadaşım merhaba, vejinismus eşinizle beraber olurken kaslarınızı istemsiz olarak kasıp ilişkiye izin vermezsiniz, eşinizi itersiniz, siz anladığım kadarıyla öyle bir sorun yaşamıyorsunuz, afedersiniz p nin sonuna kadar giriş oluyor mu yoksa bazı arkadaşlar bir duvara çarpıyoruz sanki yarıda diyor sizde de mi öyle oluyor, şimdi eğer ki tamamen giriş oluyorsa, afedersiniz ama çıkan o sıvının tamamı zaten vajina içinde kalmaz bir kısmının taşması normal, bir tv programında dr bebek isteyenler için seyircinin sorunu yanıtlamıştı oda aynen böyle söylemişti, hatta şey dediğini hatırlıyorum, bir kısmının dışa çıkması zaten birşeylerin doğru yapıldığını gösteriyor demişti.eğer ki tam giriş olmuyorsa ya dik itmeye çalışıyosunuzdur p yi, ilk sayfamı incelerseniz eğimli olacak, yada kendinizi kasıyorsanız ki bence sizde böyle bir sorun yok ben bunu anladım, kasıyorsanızda ıkınarak iterseniz sorununuz kalmaz inşallah.

ne bilyim öyl zınk diye sokunca oldu da bitti maşallah modundamı olurum dioorum ama öylede çok acır galiba...öbür türlü yavaş da ayy soktu ayyy gelioo derken daha çok mu kasılırım bilemedim..bide şu içindeki et parçası gibi bademcik gibi şey sanki tıkamış da bişi girmicekmiş hissi yarattı bende şimdi de..offf bi cesaret ya...nası alcaz içeri:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yok canım sapanla taş mı fırlatıyorsun ilahi :KK1: öyle değil tabi sadece hızlı hareket etmezsen canın acımaz, evet hızlı hareket ederde tesadüf doğru yönde itersen daha hızlı olur ama ya acemisin sonuçta yanlış yöne itersen canın acır soğursun boşyere.

jeryy istersen zeytin yağını boca et yine de girmiyo eğer beyninde olayı çözmezsen. aynı bende olduğu gibi. yani yağı sürdüm şimdi girer diyip hüsranla sonuçlanınca daha bi üzülüyo insan. çünkü yağa umut bağlıyosun ve olmadığını görüyüosun, buna ramen olmadı diyosun :KK43: önce beynimizin bu olayı kabullenmesi lazım bence ama nasıl orasını çözemedim :)

jeryy istersen zeytin yağını boca et yine de girmiyo eğer beyninde olayı çözmezsen. aynı bende olduğu gibi. yani yağı sürdüm şimdi girer diyip hüsranla sonuçlanınca daha bi üzülüyo insan. çünkü yağa umut bağlıyosun ve olmadığını görüyüosun, buna ramen olmadı diyosun :KK43: önce beynimizin bu olayı kabullenmesi lazım bence ama nasıl orasını çözemedim :)

ben de çözemedim..:=)))) ama çözücem inşallah

canım ama ben kimseye yağı boca et girer demiyorum ki, ıkınmak önemli diyorum, nefes al ver diyorum, sadece yağ işe yarasaydı şişeyi başımızdan aşağı dökerdik öylece beklerdik. bizimde yapmamız gereken şeyler var.nerde zorlandığını yaz ki yardımcı olmaya çalışayım, hiç mi olmadı, acıdı mı bıraktın, yağ mı süremedin, herşeyi yazmadan yardımcı olamam ki ama.

bütün parmak egzersizleri tamam, eğim tamam, yön tamam, yağ tamam.ama iş eşle yapmaya gelince sanki hiçbirini yapmamışım gibi ağrı acı yanma kasma hepsi oluyor. o an parmağımı deniyorum sanki taş var imkansız girmiyor. :KK5:

canim bence profesyonel bi yerden destek almadan bunu yenmen cok zor olur imkansiz demiyorum ama bende kendi kendime parmak egzersizi denemistim psikolojimi daha cok bozdu sonusta incecik parmakla esininki bir olmaz bu psikolojiyi boyle yenemrzsin. bana sorarsan bunlarla krndini yorup herseyi dsha fazla yokusq surme. ben soyle dusunuyorum parmak egzarsiziyle bikac saat calisacaksin saatlerce dusunup hatta butun gun dusunup kendini geceye hazirlayacaksin cesaretini toplayacaksin qma o on geldiginde 3 dk hersey basa donecek.ben bunlari defalarca yasadigim icin bu sekilde anlatiyorum yoksq seni kirmak degil niyetim. tatlim soyledigim doktoru arastir suleyman eserdag hera klinik uada sna guvenilir gelen baska bi doktor ben hera klinikte tedavi gordugum icin burayi oneriyorum. bi doktor belirle kafandq ve destek alarar bu sorunu bir kac gunde yen. ben arastirmistim o yillarda suleyman eserdagi buldum ama karar vermem tabiki kolay olmadi aklimda bir suru soru isaretleriyle orqya gittim sonucta neyle karsilasacagimi bilmiyordum.sana yqrdimci olmasi acisindan tedavimden kisacq bahsedicem.bi sekilde gunlerce dusunmenin ardindan karar verp ankara yoluna koyuldum.sabah saatleri gunlerden carsqmba ve.ben abkaradayim.klinigi buldum bi taksiye bindim klinigin onune geldim. onda hissettiklerimi sabaha kadar burda anlatsam yine ifade edemem.cok heycanli ve endiseliydim allahim ben ne yaptim nereye gepdim acaba nasil olacak guvenebilirmiyi falan filan bi ton dusuncrler. iceri girdim kaydim yapildi tabi icerde baska hastalarda var yurt disindan gelenler bile vardi uc cifttik biz bekleme salanunda asistan ayda hanim diger kizlarla.bizi bi odaya aldiz biraz konusin dedi onlatin ikinci gunuydu bitanese bizim memleketten hemserim cikti digerinin esi cami hocasi kizlarin bana soyledigi ilk seyansta kendindeki buyuk degisimi goreceksin tedevinin yuzde yetmisi ipk seyansta bitiyo neyse kizlarla.konustuk doktorun odasina girdim beni muayne etti siddetli senin tedavin en az yedigun surebilirilk seyans ogun basladik ve hicbirsekilde agri sisi yok parmak egzersizi yok 45 dk suren bi seyans kanama catlak patlak yik ve seyqnstan ciktim yeniden dogmus gibi ferahlamis hissetim kendimi dedi carsamba gunu girdigim klinikten cuma gunu tedavi olmus bir sekilde ciktim sqdece ucbucuk milyar odeyerek ve ertesi gun esimle.ipiskiye girdim doktoru aadim tesekkur edip yep yeni bi hayata sayfa actim. simdi cok mutlu bi cinsrl yasamimiz var. kucuk bir butce ve az bir zamanla hayatini degistirebilirsin. sadece cesaretini toplayip bi karar vermen gerekiyor

eylül bende gittim heraya...aparatla çalışcağız dedi...sen sanırım parmak yaptığın için paratı yapabildin dimi.?.

X