vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

:)) çok teşekkür ederim canım. işe yaramasa da bir şekilde bana pozitif enerji verdin Allah razı olsun senden. yoksa bugün sabah acayip psikopata bağlamıştım :)

inşallah işe yarar canım Allah cümlemizden razı olsun sağolasın inşallah güzel haberlerinide alırız burdan.

böyle diyen arkadaşlar neler yapmış

nolur bana da yardım edin.

geçmiş olsun arkadaşım inşallah elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım baş sayfayı iyice okuyun sorularınız olursa mutlaka sorun çekinmeden.

zeytinyağını bende duymuştum ama denemedim denemek lazım ya eğer zeytinyağıyla olursa dile benden ne dilersen

bu arada direkt p. le denesek olurmu acaba? çünkü bana parmak sokma düşüncesi mide bulandırıcı geliyor :S benim sorunum kasılma bacak kapatma falan değil oraya yerleştiryorum bastıryorum fakat bi cm bile girmiyor fizyolojik bi problemmi var acaba diyorum off bilmiyorum napıcağmı :S

inşallah işine yarasın da bir kişi daha kurtulmuş olacak daha ne isterim canım benim. bende bacağımı açıyodum ama acıyacak diye kapatıyodum daha dokunurken,kasılıyodum bacaklarım titriyodu falan, şimdi istersen parmağınla sürme ama ben hiç acımasın diye vajinanı iyice yağlaman gerekiyor ama bir arkadaş sadece p ye sürdüm demişti o şekilde aştı herkes bir değil bir arkadaşta sadece p ye sürdüm yarıda kaldım dedi o yüzden tam olarak bir kerede aşmak için her ikisinede sür derim tatlım, ama dilersen bugün atıyorum p ye sür biraz da vajina girişine azıcık sür kendin yapabildiğin kadarıyla sonra o şekilde bir dene mutlaka biraz girer ama baktın bir yerde kalıyor orda da ıkınarak itmeye çalış, baktın olmuyor mu çıkar tekrar p ye yağ sür tekrar ıkınarak dene, inşallah işine yarar canım haber bekliyorum erteleme ama.

canım çok teşekkürler umarım çözebilirim uykularım kaçıyor yani.. bu arada senin problem ne kadar sürmüştü?

canım çok teşekkürler umarım çözebilirim uykularım kaçıyor yani.. bu arada senin problem ne kadar sürmüştü?

ilk sayfayı tam olarak oku derim bilmiyorum okudun mu ama.canım ben 4 ay sonunda 5. aya girdik o zaman çözmüştük sorunu. egzersiz yapmadım hiç yazmıştım ilk sayfada yine, sadece biranda yağ kullanmalıyııımmm dedim işte birden başta yazdığım şekilde iyice eşimi kendimi yağladık hiçbiri duyduğum bir yöntem falan değildi doğaçlama gelişti,Allah ta nasip etti öylece nasıl oldu anlamadık canım ya

Allahım nolur sanki bi anda oluverse benimkide :S buarada erkeğin burdaki rolü ne olmalı yani ben ona sen bişey yapma ben yerleştirmeye çalışıcam diyorum devamlı. korkuyorum çünkü ani bi hareket yapar diye

Allahım nolur sanki bi anda oluverse benimkide :S buarada erkeğin burdaki rolü ne olmalı yani ben ona sen bişey yapma ben yerleştirmeye çalışıcam diyorum devamlı. korkuyorum çünkü ani bi hareket yapar diye

aynen bende öyle demiştim bak ilk sayfayı iyi oku ayrıntılara dikkat et canm bende eşime sen karışma hiç dedim kendim yaptım. çünkü canın acırsa diye tedirgin oluyosun ama kontrol sendeyse daha rahat oluyor bence.inan benim nasıl oldu anlamadım onca korku gözyaşı hepsi dedim yağ mıymış niye başta aklıma gelmemiş, ne denediysem jel mel işte anestol falan hiçbirşey işe yaramamıştı, z. yağını sürünce biraz kaydı diye pes edecektim ama iyiki etmemişim oldu nasıl oldu hayret ettim.

Kaderim nasılsın? Özel msjlarım gelmiyor mu ? Bu arada vajiyi bende z.yağıyla yenenlerdenim dün uzun zaman sonra ilk defa yine yap kullandım. Herkese kolay Gelsin. Allah yardımcımız olsun... Hayırlı bebeklerimiz olsun inş.

iyiyim canm bende hiç sesi çıkmıyor diye düşünüyodum birkaç gündür,özel msj lar gelmiyo kuzum ya mail atacaktım bende sana, aranıyosun diye :) canm çok ara verdin sanırım yağı bırakmıştın sen tekrar kullandım deyince merak ettim.inşallah hayırlı bebeklerimizde olsun :)

bende evlenmeden önce yıllarca bu sayfaları okudum 1 aylık evliyim. ilk denemede sdc zar olayını hallettik kaçtım hemen ben.. sonra dene dene her denemede az az kanamam oldu, gün içindede az az devam etti.. zaten ön yargılıydım , korkudan tam anlamıyla ilişkimz gerçekleşemiyor. birkere kasgevşeticidenmidir bilmem biraz daha başarılı oldum ama gene kapattım kendımı işin garibi önceden cok acıyodu şimdi acı yok ama gitmiyo ilerlemiyo ya anlamıyorum çin seddi var sanki karşısında... başka hiçbir şey denemedim. pozisyon denemekten canım acıyor artık.. çok korkuyorum bu sorunun ilerlemesinden ... burdan okuyorum yıllarca ugraşan var.. hemen alışmak istiyorum, eşimde çok anlayışlı ama düzenimizi etkiliyor. bide ramazan zaten... kendikendme zeytinyagı derken kkaderim senin yazını buldum.. hemen denycem bu gece, öyle umudedıyorum ki sorun panıgın sebep oldugu kuruluk olsun. çok çok çok dua edeceğim hallolursa tamamen kafada biten şeyi nasılda işkence halıne getiriyoruz anlamıyorum

slm canm naber nasılsın ?ben daha 3.denemeyi yapamadım regl oldum b u ay 1 hafta erken oldu
iyiyim güzelim yendikten sonrada hal hatır soranları görünce daha mutlu oluyorum :))) olsun kuzum ya sen aştın ya gerisini düşünme Allahın izniyle baktın ara verdin ya biraz olurda acaba der çekinirsen önceden baş ucuna üstü kapalı al yağı gerekirse azıcık sürersin hiç takma kafana iyi ol bundan sonra inşallah.

zaten herkesin yapısı farklı arkadaşım bende de 3 gün az az geldi ama çok çok az,ilkte de kayganlığı sağlasan inan hiç acı hissetmiyosun, ben inanıyorum vajinismusum diyen herkesin cesaretini toplayıp biraz uğraşarak yağı denediğinde mutlaka işe yarayacağına inanıyorum, tek sorun korkudan kayganlık olmuyor ve biz dokunduğumuz an tabi tam olarak hissediyoruz afedersin ıslaklık olmadığından, e kayganlık olmadan olacak olsaydı Allah o kayganlığı kolaylık olsun diye vermezdi kullarını değil mi? mutlaka ısrarla dene ama, mesela ben başkasından duymadığımdan işe yarayacağınıda bilmiyodum kayıyo olmuyo diye az kalsın bırakacaktım, afedersin biraz tutarak yerine yerleştirince oldu hayret ettim, tıkandığın yerde de korkma ıkınarak it bu kadar :) ve çıkarmaktan korkma olduktan sonra biraz beklet içinde çıkar hemen p ye yağ sür tekrar dene. mesela şöyle düşün cildin kuruysa daha rahat hissedersin, yüzün kuruyken elini sürsen pürüzlü şekilde tüm hücreleri hissedersin, ama krem sür kaygan bişey sür :) elin pürüzsüz hisseder ve kayar gider onun gibi kaygan olmadığından p yi çok fazla hissediyosun ve biri demir değil ki ikiside afedersin iğrenç olmasın ama et parçası birşekilde arada kayganlık olmazsa ilerlemesi zor olur.

Son düzenleme:
peki bu yağ zarar vermiyo mu vajinaya ( ilerisi için falan ne bilim ya yara falan yapsa sonrasında çocuk için problem olsa diye kafam karıştı biraz ( ben 2 parmağımla jelle yapıyorum zaten kızlık zarı ameliyatı oldum zarım alındı ve dokor genişlettiğini söyledi ama yine eşime gelince kasıyorum işte

tabiki de sorcam şekerim sayende aştım bu sorunu kahramanımızsın sen :) zaten oldu ya kafam rahat artık bundan sonrasını kasmadan zamana yayarak yapacağız eşim de ben de cok mutluyuz :)

inan hiçbir zararı yok ben yaptıktan sonra sanki hiç olmamış gibi hissettim

canım hayır yara falan oluşturmaz zaten iki kere kullansan yetiyor ki bende fazla kullanma diye söylüyorum herkese, dr dan da öğrendim buraya yazacağım zaman tavsiye edicem zararı olur mu diye ben bilmeden göze aldım kullandım ama vebal almak istemem. baş sayfada da yazdım kullansınlar hiçbişey olmaz dedi.ayrıca ben hamileyşm mesela kesinleşmedi bebeğin kalp atışları falan ama inşallah hayırlısıyla boş hamilelik değilse yani ayrıca yine yağ kullanıpta aşan bir arkadaşım daha hamile :) Allah hepinize nasip etsin bizde de inşallah sağ salim herşey yolunda gitsin.

tabiki de sorcam şekerim sayende aştım bu sorunu kahramanımızsın sen :) zaten oldu ya kafam rahat artık bundan sonrasını kasmadan zamana yayarak yapacağız eşim de ben de cok mutluyuz :)
estağfurullah canım kasma sakin ol acele etme ayrıca farklı şekillerde pozisyonlar falan keşvederek afedersin hoşuna gitsin ki rahat rahat olsun herşey. Allahım mutluluğunuzu hiç bozmasın canımcım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…