vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

ya arkadaslar bır duvar var o duvar neeeeeeeee:))))))))p gırıyorrr ama duvara carpıyor ben de tedırgın oluca esım bırakıor nedır bu duvar ALLAH askına ya

ya arkadaslar bır duvar var o duvar neeeeeeeee:))))))))p gırıyorrr ama duvara carpıyor ben de tedırgın oluca esım bırakıor nedır bu duvar ALLAH askına ya

canım o duvar sen kendini kasınca p nin gireceği yeri kapatmış oluyosun o duvara gelince ıkın ve içeri doğru itin p yi işte o zaman sorun kalmayacak inşallah. bu arada istersen baş sayfayı okumadıysan oku birkere yağ ile dene sonra alışırsın.

ay benim oyle bir sorunum yok ama bazen aci duyuyorum. bu yuzden bazi kayganlastiricilar kullandirtiyorum. bunlar rahime zarar vermez degil mi bilginiz varmi

ay benim oyle bir sorunum yok ama bazen aci duyuyorum. bu yuzden bazi kayganlastiricilar kullandirtiyorum. bunlar rahime zarar vermez degil mi bilginiz varmi

canım sen zaten normal ilişkiye geçtiysen sorun yok yağ kullanma tabi.kayganlaştırıcılar bu durumlar için özel jeller var onlardan kullanan arkadaşlar var ama özelden yazıyorum bir yöntem söyleyim işinize yararsa öyle deneyin hemen yazıyorum

dualarım seninle herşey gönlünce olsun canım

bu mesajı okumuştum canım, 2.yi de yağla yaptık ilkinden çok daha rahat oldu bundan sonra yağ kullanmayacagım ama doğal ıslaklığı olmazsa yine kullanabilirm umarım gerek kalmaz

bu mesajı okumuştum canım, 2.yi de yağla yaptık ilkinden çok daha rahat oldu bundan sonra yağ kullanmayacagım ama doğal ıslaklığı olmazsa yine kullanabilirm umarım gerek kalmaz

doğal ıslaklığı yeter mi diye bakmadan sen alışma evresinde yağdan sonra yani 3. denemende anlattığım gibi ıslanmasını sağla.

canim benim ozelden sana tesekkur edemedim. ozelden yazmama izin vermiyor site, en az 50 mesaj yollamam gerekiyormusss, bu yuzden burdan tesekkur etmek istedimm, cok tesekkurler canim aslinda tam da soyledigin gibi o tip seylere fazla alismamak gerekli, tavsiyelerini denicem canim bir sorum olursa verdigin adresten sana ulasirim canim :)

rica ederim canım ne demek inşallah işine yarar tavsiyeler.aynen öyle mecbur kalınca kullanılır illaki ama mümkün olduğunca herşeye doğal devam etmekte fayda var.sohbet etmek içinde beklerim canm :)) Allaha emanet ol

merhaba kkaderim.
bana özel mesaj atmışsın cevap yazdım ama sanırım ulaşmadı. ben işin başındayım bu zeytinyağı kafama iyi sardı :)

ben parmağımı vajinama sokabiliyorum ama iş yatakta yapmaya gelince vajina ortadan kayboluyor sanki. o an kendi parmağımı bile sokamıyorum. şimdi ben napıcam bugün akşamdan başlayayım yapmaya :)

merhaba kkaderim.
bana özel mesaj atmışsın cevap yazdım ama sanırım ulaşmadı. ben işin başındayım bu zeytinyağı kafama iyi sardı :)

canım özel msj yollayabilmen için 50 msj a ulaşman gerekiyor forumda yenisinya.istersen http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...si-doldurmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html buraya rasgele kısa kısa yazarak msj sayını 50 yapabilirsin dilersende bu arada msn adresimden de mail atarak ulaşabilirsin bana çekinme sakın.valla deneyipte şimdiye kadar olmadı diyenler çok nadir onlarda fazla uğraşmadık yada ben eşime sürdüm kendime sürmedim yada tam tersi diyenler biraz uğraşınca mutlaka olur Allahın izniyle hem kısa sürede hem de acısız bence hiç beklemeden deneyin derim ama hemen pes etmek yok biraz şöyle yarımsaat uğraşmışımdır ben öyle söyleyim.

bugün sabah eşime bu zeytinyağı meselesi söyledim. bence senin vaji sorunun yok dedi bana sadece ilişkide zevk almıyosun dedi. e zaten korkumdan zevk alamıyorum dedim. niye kız ben öcü müyüm diyo :)

desene akşam yatak döşek zeytinyağı olacak :) artık bu halimle bile dalga geçebilmeyi öğrendim. no problem kkaderim sana güveniyorum bu zeytinyağıyla ben bu işi başarıcam seninle de paylaşıcam canım

ben parmağımı vajinama sokabiliyorum ama iş yatakta yapmaya gelince vajina ortadan kayboluyor sanki. o an kendi parmağımı bile sokamıyorum. şimdi ben napıcam bugün akşamdan başlayayım yapmaya :)

parmağını vajinana sokabilmen öyle büyük bir avantaj ki inan oraya bakamıyorum dokunamıyorum diyen arkadaşlar bile denedi ve başardı.sende yapabilirsin inşallah.

bugün sabah eşime bu zeytinyağı meselesi söyledim. bence senin vaji sorunun yok dedi bana sadece ilişkide zevk almıyosun dedi. e zaten korkumdan zevk alamıyorum dedim. niye kız ben öcü müyüm diyo :)

:)) işte bir anlasalar bizi. benim eşimde aynen sen hasta değilsin kendine yakıştırıyosun falan diyordu. sorun korktuğumuz için vajina ıslanmıyor kendimizi veremediğimiz için. yada ıslanıyor ama korkudan biranda kuruyor sanki :S

:)) aman sen önlemini al sonra dua yerine beddua etme bana :))inşallah yüzüm kara çıkmaz sana karşı Allah yardımcın olsun canm

:)) aman sen önlemini al sonra dua yerine beddua etme bana :))inşallah yüzüm kara çıkmaz sana karşı Allah yardımcın olsun canm

:)) çok teşekkür ederim canım. işe yaramasa da bir şekilde bana pozitif enerji verdin Allah razı olsun senden. yoksa bugün sabah acayip psikopata bağlamıştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…