vajinismusu zeytin yağ ile yendim.

Erkek olduğunu ispatlarsam burada herkesin huzurunda özür dileyecekmisin.Gerçi sadece özürde yetmeyecek te..

sacmaliyosun bi erkek oturup neden burda ugrassinki kendiside bu sorunu yasamasa neden vakit oldursunki oturup milletin vajinasini dinleyip parmak yok aparat bu insanda bu yollardan gecti ve yardim etmek istiyo sahsen ben bir vajinismuslu olmasam asla girip buralari okumazdim yoluma bakardim ama simdi kendimde benden sonrakilere basarabilirsem yardim etcem diyorum yoksa isim gucum mu yokta buralara uye olayim kaderimde ayni sekilde senin ya sinirlerin asiri bozuldu ya da kendin erkeksin

Erkek olduğunu ispatlarsam burada herkesin huzurunda özür dileyecekmisin.Gerçi sadece özürde yetmeyecek te..

üstelik bende tutup senden o gün biraz gergindim öyle nokta noktalarla yazman yanlış anlaşılırdı evet ama yinede hakkını helal et demiştim vay be bende boşuna üzülmüşüm. ispat et ya erkek olduğumu ben bu sitede kaç kişiyle konuşuyorum telde konuştuklarım bile var bana güvendikleri ve belli bir muhabbet oluştuğu için sürekli görüşmek isteyen arkadaşlarımız, benimde kendim yakın hissedip görüşelim bundan sonra dediğim arkadaşlarım var, onlar bu yazıları görse eminim çok gülerdi.koçbey le de msn de görüştük sor bakalım vaji dışında ne konuşmuşuz yada ona erkek olacağım ne yazmışım? işim yokta hem erkek olucam hem evli bayanlara bayan ağzıyla sadece vajinismusu yenme taktikleri vericem nasıl bir sapık zihniyet düşünebilir bunu ?

Son düzenleme:

Burda kimsenin öyle saçma fantazilere ihtiyacı yok...Herkesin derdide sıkıntısıda belli.Ben kkaderim ile 20 güne yakın konuşuyorum mailde ve sitede ayrıca facede dahi görüştüğüm arkadaşlarım var ama hepimizin derdi belli yuvamızın yıkılmamması...Emin ol erkeklerin böyle egoist düşüncesi yok ama senin gibilerin çoğunlukla meyillisiniz...Acaba sen erkek olabilir diye düşünüyormm ve öylesinde mesajlarına baktımda herkestem mail adresi istiyorsun ne ayaksın sen..Git kendine başka yerde film çevir burda derdimizle uğraşıyoruz destek oluyoruz birbirimize...Sende başka kapıya kkaderim burda herkese yadımcı oldu onun ve diğer kızların sayesinde bende vajinismusu yendim ve daha çokta yenecek olanlar var...Ayrıca ayıp olmasın ama benim doktorum erkek onlada konuşuyorum bana o anlatıyor nasıl yapmam gerektiğini farzetki kkaderim kadın değilde erkek bana yardım etti ve bu konu dışında hiç bir konuşmamız olmadı...Sen başka kapıya cinconnnn :)

anlamıyorum ki nasıl bu kadar kendinden emin konuşuyor, sadece cahiller bilmediği konu hakkında bu kadar cesurca konuşabilir.bu arada desteğin için çok teşekkür ederim canım sağolasın,tabiki drymrt canım sanada çok teşekkür ederim.

kkaderim itiraf et sen erkeksin...hem erkek olmakla kalmyıp jinekolojiden anlayan bir sapıksın:)))) ya dün bu yazılanları okudum gülmekten öldüm resmen :) ya arkadaşım sen ne ayaksın bilmiyorum ama sana şu kadarını söyleyeyim biz kkaderimle sürekli irtibat halindeyiz numaralarımızı da verdik birbirimize eğer erkek olsaydı eminim sadece burda konuştuklarımızla da kalmazdı sürekli hepimizi taciz edip dururdu sen kendini incele kardeşşş.... :)))

:))) herşey ortada yoruma gerek yok kelebeğim :)) ay tüh erkek olduğum anlaşıldı kelebeğim dedim ya

kkaderim canım benim allah ne muradın warsa wersin, hayat hep istediğin dilekleri gerçekleştirsin.Ya sen ne güzel bi insansın şu zeytinyağı fikrini werdin bize.Ben GELİN oldum :)) mutluluğumu anlatamam ...en kısa zamanda arkadaşların aşması dileğiyle...

:))) süpersin canım Allaha şükürler olsun çok sevindim. Allah mutluluğunu daim etsin.inşallah darısı tüm arkadaşların başına olsun.Allah başka sıkıntı göstermesin cümlemize inşallah.listeye hemen ekliyorum ismini hayırlı olsunnnnn:13:

ekle canım ekle hemen walla anlatamıyorum mutluluğumu,sana ne kadar dua etsem azdır,çok teşekkür ederim güzeşl dileklerin için hepimiz çok mutlu olalım...inşallah diğer arkadaşlar da en kısa sürede aşar eğer yardımım olacaksa onlara yazarım ayrıntılı bana yazmaları yeter...

ekledim bile çoktan :)) istersen burda da nasıl denedin biraz anlatmaya çalış ki belki arkadaşlara moral ve yol gösterici olur canım.ne kadar dua et biliyo musun :)) zor olmazsa aklına geldikçe et :)) çok mu ayıp oldu

ne ayıbı ya aşkolsun :) fazlasıyla hakettin hiç merak etme her defasında söylüyorum canım :) yazayım ben o zaman dediğin gibi moral olur arkadaşlara

merabalar arkadaşlar ben 2 hafta sonra ewliliğimde 1.yılı dolduracağım we 11 ay eşimle ilişkiye giremedik nasıl zor olduğunu en iyi sizler bilirsiniz aynı şeyleri çektik ama gerçekten yaptıktan sonra bu muymuş diyenlerdenim bende...
Elimden geldiğince anlatayım bi yardımım olursa çok sewinirim.Bende zeytinyağı ile yenenlerdenim.Bu işte kararlılık en önemli şey ben kendimi saatler öncesinden hazırladım we 1.yıldönümüme böyle girmek istemiyorum diye şart koştum kendime size de tawsiyem ne olursa olsun pes etmeyin saatler bile sürse...
Öncelikle duşunuzu alın cidden rahatlıyosunuz wücut gewşiyor sonra eşinizle birbirinize masaj yapın iyice ortam oluşturun we sonrada hem kendinize hem de eşinize bolca yağ sürün gerisi geliyor zaten :) Ben hiç anlamadım içeriye nasıl girdiğini eşime inanmadım oldu mu diye sordum en az kırk kere ya hiç hissedilmiyo çok rahat şu an sanki hiç olmamış gibi..
bunca zaman hurafelerle boşuna kendimi doldurmuşum yok çok ağrıyacak yok bilmem ne sakın korkmayın kızlar yağ gerçekten çok işe yarıyor size tawsiyem kararlı olun we yağı bol sürün :)
EN KISA ZAMANDA DARISI SİZLERİN BAŞINA....

oley oley ilk 10 a girmişim 8 de uğurlu rakamım :)en kısa zamanda darısı başınıza kızlar

sende sağol canım çok güzel anlatmışsın aynen kim denerse aynı şeyi söylüyor sanki olmamış gibi ama sana şunuda söyleyim ikinci denemende yağı birkere sür çıkarıp tekrar denemelerinde içinde ki yağ yeterli oluyor ve 3. de sana tavsiyem yağsız dene. hemen giriş olmaz yağsız tabi hazırlanmana bağlı korku geçtiği için orası artık ıslanıyor ve afedersiniz şunu söyleyim yağı daha fazla kullanma doğallığına alış diye söylüyorum baktın ön s. den sonra orası yeterince ıslanmadı diye düşünüyosun bu arada ilişki sırasında konuşmayın tekrar söylüyorum ıslaklık gidiyor çünkü,neyse ön s den sonra ıslaklık yeterli değil diye düşündün klitoris varya oraya p yi sür biraz oturur durumdayken de yapabilirsin bunu elinle tutmadan çok afedersiniz ama söylemiş olayım sonra ıslanıyor ya yeterince öyle deneyebilirsin yavaş yavaş acele etmeden beynini sadece güzel duygulara verip, birde eşin senin hoşuna giden yerlere dokunmaya devam etsin ki daha rahat kendini verirsin. kusura bakma canım yağa çok bağımlı kalma diye bunuda anlatmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…