merabalar arkadaşlar ben 2 hafta sonra ewliliğimde 1.yılı dolduracağım we 11 ay eşimle ilişkiye giremedik nasıl zor olduğunu en iyi sizler bilirsiniz aynı şeyleri çektik ama gerçekten yaptıktan sonra bu muymuş diyenlerdenim bende...
Elimden geldiğince anlatayım bi yardımım olursa çok sewinirim.Bende zeytinyağı ile yenenlerdenim.Bu işte kararlılık en önemli şey ben kendimi saatler öncesinden hazırladım we 1.yıldönümüme böyle girmek istemiyorum diye şart koştum kendime size de tawsiyem ne olursa olsun pes etmeyin saatler bile sürse...
Öncelikle duşunuzu alın cidden rahatlıyosunuz wücut gewşiyor sonra eşinizle birbirinize masaj yapın iyice ortam oluşturun we sonrada hem kendinize hem de eşinize bolca yağ sürün gerisi geliyor zaten :) Ben hiç anlamadım içeriye nasıl girdiğini eşime inanmadım oldu mu diye sordum en az kırk kere ya hiç hissedilmiyo çok rahat şu an sanki hiç olmamış gibi..
bunca zaman hurafelerle boşuna kendimi doldurmuşum yok çok ağrıyacak yok bilmem ne
sakın korkmayın kızlar yağ gerçekten çok işe yarıyor size tawsiyem kararlı olun we yağı bol sürün :)
EN KISA ZAMANDA DARISI SİZLERİN BAŞINA....