Parmak mi pns mikızlaaaarrr❤❤ yarın eşli deneme yapacağım taktik veriiin
pnsParmak mi pns mi
Deneme yapabildin mi canım başarılı oldun mu
henüz değilDeneme yapabildin mi canım başarılı oldun mu
Canım o can yanma hissi baskı..az dişini sıksan o baskidan sonrasi hop kolaycanak oluyor...acı hissettigin yerde ciş yapıyor gibi ıkın..birde istersen anestol krem al kullan o da cok işe yariyorarkadaşlar eşli deneme yaptım ama başarılı olamadımyönünü ayarlayamadım sonrasında ayarladım ıkındım nefes alıp verdim canım yandı olmadı ( lütfen yarım edin ya
birdahaki denememde öyle yapacağım anestol krem alabilirsem alacağım. işin kötü tarafı aparatla denemeler yapıyordum regl oldum en başa dönmüşümCanım o can yanma hissi baskı..az dişini sıksan o baskidan sonrasi hop kolaycanak oluyor...acı hissettigin yerde ciş yapıyor gibi ıkın..birde istersen anestol krem al kullan o da cok işe yariyor
Kendini sürekli telkin et..daha önce yapıyordun oluyordu..vajina esneyebilen bi kanal..kendimi kastığım için zorlanıyorum hersey benim elimde yeniden yapabilirim diye sürekli konuş kendinle...hissettigin acı değil baskı..bunu hicbir zaman unutma..anestoluda ilk girise ve parmağınla itebilirsen biraz daha iç kisma sür 12 13 tl bi krem..inan uyuştumu hicbirsey hissetmiyorsunbirdahaki denememde öyle yapacağım anestol krem alabilirsem alacağım. işin kötü tarafı aparatla denemeler yapıyordum regl oldum en başa dönmüşümşimdi yine uğraşıyorum deneme yapıyorum ama bakalım
pazartesi inşallah yeniden deniyeceğim ve dediğiniz gibi yapacağım kremi de alırsam iyi olacak dediğiniz gibi bana burdan yada özelden nasıl yendiğinizi anlatır mısınızKendini sürekli telkin et..daha önce yapıyordun oluyordu..vajina esneyebilen bi kanal..kendimi kastığım için zorlanıyorum hersey benim elimde yeniden yapabilirim diye sürekli konuş kendinle...hissettigin acı değil baskı..bunu hicbir zaman unutma..anestoluda ilk girise ve parmağınla itebilirsen biraz daha iç kisma sür 12 13 tl bi krem..inan uyuştumu hicbirsey hissetmiyorsun
Ben 3.5 yılda 3 yada 4 kere deneyebilmisimdir hep başarısız oldum..Çünkü orda hep bi et parcasi var cok acicak kopucak kanamam durmucak korkusu yasiyordum..baktim ben bunu kendi başıma aşamicam araştırmalarım sonucu istanbulda bi vajinismus tedavi merkezine gittim ve 3. seansta kurtuldum cok şükür..doktorum vajinami yapisini nasil kullanmam gerektigini öğretti. .her seansta boyutu büyüyen diktatörlerle çalıştırdı..kaslarimi kullanmami ögretti..hatta kizlik zari bizim bildigimiz gibi birsey hic degilmis..bana hic iliskiye girmeden 3. Seansimin olduğu gün vajinal ultrason uyguladi...hersey o kadar kolaydi ki...simdi Hamdolsun hicbir zaman yapamicam dedigim seyi yapıyorum hemde cok daha rahatlikla...herkese tavsiyem eğerki kendi başınıza aşamıyacaginizi dusunuyorsaniz destek alin bosuna zaman kaybetmeyinpazartesi inşallah yeniden deniyeceğim ve dediğiniz gibi yapacağım kremi de alırsam iyi olacak dediğiniz gibi bana burdan yada özelden nasıl yendiğinizi anlatır mısınız
hayatım ben biraz daha büyük aparatlar denedim ve başarılı oldum daha büyüklerini deneyeceğim bu gece ve yarın tekrar deneyeceğim sanırım, yapmış kadar mutluyum vallaBen 3.5 yılda 3 yada 4 kere deneyebilmisimdir hep başarısız oldum..Çünkü orda hep bi et parcasi var cok acicak kopucak kanamam durmucak korkusu yasiyordum..baktim ben bunu kendi başıma aşamicam araştırmalarım sonucu istanbulda bi vajinismus tedavi merkezine gittim ve 3. seansta kurtuldum cok şükür..doktorum vajinami yapisini nasil kullanmam gerektigini öğretti. .her seansta boyutu büyüyen diktatörlerle çalıştırdı..kaslarimi kullanmami ögretti..hatta kizlik zari bizim bildigimiz gibi birsey hic degilmis..bana hic iliskiye girmeden 3. Seansimin olduğu gün vajinal ultrason uyguladi...hersey o kadar kolaydi ki...simdi Hamdolsun hicbir zaman yapamicam dedigim seyi yapıyorum hemde cok daha rahatlikla...herkese tavsiyem eğerki kendi başınıza aşamıyacaginizi dusunuyorsaniz destek alin bosuna zaman kaybetmeyin
Hadi bakalim Allah kolaylik versin hemencik anlamadan kurtul insallah☺hayatım ben biraz daha büyük aparatlar denedim ve başarılı oldum daha büyüklerini deneyeceğim bu gece ve yarın tekrar deneyeceğim sanırım, yapmış kadar mutluyum valla
vajinismusu bir saat önce yendimHadi bakalim Allah kolaylik versin hemencik anlamadan kurtul insallah☺
canım öncelikle ben 1 kulak çubuğuyla başladım sonra 2..3.. devam ettim güzel devam ederken regl oldum 5-6 gün hiçbir şey yapamadım reglden sonra baktım başa dönmüşüm devam ettim denemeye. parmak sokmak hoşuma gitmedi içinin dokusu içimi tuhaf ettiSelam canım tebrikler,
Nasıl oldu anlatır mısın? Bende şu anda vajinismusu yenme aşamasındayım.
alıştıkça geçer heralde hayatım benim de denememden sonra çok azıcık bi acı hissim oldu. ben kısa sürede atlattım 12 şubatta başladım 24 şubatta bitirdim vajinismus lanetini tamamen erteleme hastalığıymış...Vallahi tebrikler.
Bende aynen kulak çubuğu ile başladım aynı şekilde kalem peçete strech film sararak devam ettim. Aylardır denemediğim yol kalmadı aslında. Ama aşırı kafaya taktım ben gece gündüz sürekli içim içimi yiyordu. Aşırı takıntı halim vardı ve sürekli ağlama krizleri.
Nitekim bende ilk denemelerimi başarılı yaptım ama çok uzun sürdü nerdeyse 3 ay aralıksız egzersiz yaptım. 3 defadır da birlikte olabiliyorum ama hala ağrı ve acı hissim var sanırım zamanla gececek.
çok teşekkür ediyorum <3Cidden inanamıyorum. Büyük bir başarı bu. Aylarca deneyen biri olarak söylüyorum. Kendiniz ile gurur duymalısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?