vajinismusu yenenlerden yardım ve destek

arkadaşlar eşli deneme yaptım ama başarılı olamadım yönünü ayarlayamadım sonrasında ayarladım ıkındım nefes alıp verdim canım yandı olmadı ( lütfen yarım edin ya

arkadaşlar eşli deneme yaptım ama başarılı olamadım yönünü ayarlayamadım sonrasında ayarladım ıkındım nefes alıp verdim canım yandı olmadı ( lütfen yarım edin ya
Canım o can yanma hissi baskı..az dişini sıksan o baskidan sonrasi hop kolaycanak oluyor...acı hissettigin yerde ciş yapıyor gibi ıkın..birde istersen anestol krem al kullan o da cok işe yariyor

Canım o can yanma hissi baskı..az dişini sıksan o baskidan sonrasi hop kolaycanak oluyor...acı hissettigin yerde ciş yapıyor gibi ıkın..birde istersen anestol krem al kullan o da cok işe yariyor
birdahaki denememde öyle yapacağım anestol krem alabilirsem alacağım. işin kötü tarafı aparatla denemeler yapıyordum regl oldum en başa dönmüşüm şimdi yine uğraşıyorum deneme yapıyorum ama bakalım

Kendini sürekli telkin et..daha önce yapıyordun oluyordu..vajina esneyebilen bi kanal..kendimi kastığım için zorlanıyorum hersey benim elimde yeniden yapabilirim diye sürekli konuş kendinle...hissettigin acı değil baskı..bunu hicbir zaman unutma..anestoluda ilk girise ve parmağınla itebilirsen biraz daha iç kisma sür 12 13 tl bi krem..inan uyuştumu hicbirsey hissetmiyorsun

pazartesi inşallah yeniden deniyeceğim ve dediğiniz gibi yapacağım kremi de alırsam iyi olacak dediğiniz gibi bana burdan yada özelden nasıl yendiğinizi anlatır mısınız

pazartesi inşallah yeniden deniyeceğim ve dediğiniz gibi yapacağım kremi de alırsam iyi olacak dediğiniz gibi bana burdan yada özelden nasıl yendiğinizi anlatır mısınız
Ben 3.5 yılda 3 yada 4 kere deneyebilmisimdir hep başarısız oldum..Çünkü orda hep bi et parcasi var cok acicak kopucak kanamam durmucak korkusu yasiyordum..baktim ben bunu kendi başıma aşamicam araştırmalarım sonucu istanbulda bi vajinismus tedavi merkezine gittim ve 3. seansta kurtuldum cok şükür..doktorum vajinami yapisini nasil kullanmam gerektigini öğretti. .her seansta boyutu büyüyen diktatörlerle çalıştırdı..kaslarimi kullanmami ögretti..hatta kizlik zari bizim bildigimiz gibi birsey hic degilmis..bana hic iliskiye girmeden 3. Seansimin olduğu gün vajinal ultrason uyguladi...hersey o kadar kolaydi ki...simdi Hamdolsun hicbir zaman yapamicam dedigim seyi yapıyorum hemde cok daha rahatlikla...herkese tavsiyem eğerki kendi başınıza aşamıyacaginizi dusunuyorsaniz destek alin bosuna zaman kaybetmeyin

hayatım ben biraz daha büyük aparatlar denedim ve başarılı oldum daha büyüklerini deneyeceğim bu gece ve yarın tekrar deneyeceğim sanırım, yapmış kadar mutluyum valla

Kızlar bende vajinismusu yenen hastalardan biriyim en önemli şey doğru nefes alıp vermek. Denemelerinizde burundan nefes alıp ağızdan verin ve penisi almaya çalışırken ıkının bu ikisini yaparken bir baskı hissedeceksiniz acı değil bunun acı olmadığını düşünün ve inanın geçen zaman sadece sizi yıpratıyor bende olduğu gibi deneyin ve asla pes etmeyin

hayatım ben biraz daha büyük aparatlar denedim ve başarılı oldum daha büyüklerini deneyeceğim bu gece ve yarın tekrar deneyeceğim sanırım, yapmış kadar mutluyum valla
Hadi bakalim Allah kolaylik versin hemencik anlamadan kurtul insallah☺

Selam canım tebrikler,
Nasıl oldu anlatır mısın? Bende şu anda vajinismusu yenme aşamasındayım.

Selam canım tebrikler,
Nasıl oldu anlatır mısın? Bende şu anda vajinismusu yenme aşamasındayım.
canım öncelikle ben 1 kulak çubuğuyla başladım sonra 2..3.. devam ettim güzel devam ederken regl oldum 5-6 gün hiçbir şey yapamadım reglden sonra baktım başa dönmüşüm devam ettim denemeye. parmak sokmak hoşuma gitmedi içinin dokusu içimi tuhaf etti pes etmedim bir kaleme kağıt havlu sardım üzerine de streç sardım bolca vazelin kullandım ve ıkınarak nefes alarak ittirdim ve baktım girdikçe de giriyor biraz daha büyütüp yaptım hemen hemen penis boyundaydı sonra hazır olduğumu hissettim. eşle denemeden önce burdan bir arkadaş anestol krem önermişti onu da sürüp biraz bekledim ve vazelin de sürdüm ıkındım nefes aldım derin derin biraz baskı hissettim acı yok kanama çok çok az oldu peçeteye sürülecek kadar diyim. yalnız sürdüğünüzde o kremi eşiniz de uyuşuyor sonrasında kondoma geçtik ben uyuştuğum için sonlara doğru zevk alabildim. ama inanın korkacak hiçbir şey yok acı yok ıkının nefes alın yolunu buluyor ve üstte durun BAŞARILAR :*

Vallahi tebrikler.
Bende aynen kulak çubuğu ile başladım aynı şekilde kalem peçete strech film sararak devam ettim. Aylardır denemediğim yol kalmadı aslında. Ama aşırı kafaya taktım ben gece gündüz sürekli içim içimi yiyordu. Aşırı takıntı halim vardı ve sürekli ağlama krizleri.
Nitekim bende ilk denemelerimi başarılı yaptım ama çok uzun sürdü nerdeyse 3 ay aralıksız egzersiz yaptım. 3 defadır da birlikte olabiliyorum ama hala ağrı ve acı hissim var sanırım zamanla gececek.

alıştıkça geçer heralde hayatım benim de denememden sonra çok azıcık bi acı hissim oldu. ben kısa sürede atlattım 12 şubatta başladım 24 şubatta bitirdim vajinismus lanetini tamamen erteleme hastalığıymış...

Cidden inanamıyorum. Büyük bir başarı bu. Aylarca deneyen biri olarak söylüyorum. Kendiniz ile gurur duymalısınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…