Gercekten korkulacak birsey yok, ben biz saglikciyim ve alanimda uzmanim. Pelvik taban, kegel egzersizleri solunum vs hepsini cok iyi biliyorum ve bunlarla ilgili egitim veriyorum. Ona rağmen 15 ay boyunca hic iliskiye giremedim. Esimi cok seviyorum, onunla 4 yil sevgiliydik, sevgiliyken bile daha istekliydim. Ama evlendikten sonra ilk denemede basarisiz olunca korku duydum. Zaten canim cok tatlıdir, nazliyimdir filan ama dr a gittim. Gittigim her dr herseyon normal olduğunu söyledi. İlk basarili giris haftsonu gittigimiz 2 gunluk otel tatilinde oldu. Kafam rahatti, sosyal ve is hayatinda iyi gidiyordu hersey vs vs. Aslinda soylemek istedigim su ki, gercekten psikolojik bir problem. Sahsen ben he duyduğum ilk korkudan, hem de kontrol etmeye çalıştığimdan basaramadim. Zevk almak disinda tamamen iliskiye girebilmeyi hedefledim. Bu yuzden islanamiyordum
bile. Her seferinde aglama krizlerine giriyordum. Nasil yapamam, herkes benden kucuk insanlar bile yapiyor diye... Arkadaslar korkmayin. Kendiinizi sıktığınız icin kaslariniz engel oluyor. Vajina girisi yumusaciktir, kendinizi kasmadiginiz zaman gevsiyor. Zaten penisi adeta vakumluyor bi noktadan sonra. Parmak egzersizlerini ben de yaptim bu arada, yani once 1 sonra 2 parmağımi soktum, hic acımıyor. 3 parmağa gecmedim, onun yerine penisle devam etmeyi sectim. Esim cok anlayışlı davrandi 15 ay boyunca ben hazir oldukca denedik. Bazen 1 ay hic sevişmedik çünkü sonucunun yine kotu olmasindan korktum. Bunun icin psikolaga gittim. Bana aslinda vajinismustan ziyade bunun arkasina sığındığımi soyledi. Gerçekten hakliydi, bir sure sonra rahatliga alisiyosunuz ama evliligi, daha dogrusu aşkı dinc tutan sey cinsellik. Size önerim, fantazi kurum, neyi sevdiğinizi kesfedin, esinize soylemekten çekinmeyin, hazir hissettiginizde sevişin, kontrol etmeyi birakin ve zevk almaya çalisin. İnanin acımıyor, bu zaten acısız bir olay, doğası geregi acisiz. Herhangi bir patoloji yoksa aci agri duymazsiniz. Bu arada benden hic kan gelmedi, belki sonra gelir diye düşündüm ama gelmedi. Ki bu da normal. Sadece ben hala iceri girislerden zevk almjyorum, yani dr zamanla ogrenilecek birsey dedi. Ama inanin esinizin zevk almasi bile sizi mutlu ediyor, ben de klitoral orgazm oluyorum hala. Zamanla daha iyi olacagini biliyorum.