Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

oooooo krlaiçemiz teşrif etti nihayet kırmızı halınız hazır efendim .... bak aklıma ne geldi sen kocişin sp... topla şırıngaya doldur ve gizlice yımırtayla buluştur :))))))))))))99

hosgeldin bebişim. sensiz bişey tadı yok şekerim buyur basımızın üstünde yerin var tatlım
bacım öle ulu orta soyunma üşütürsün bacım
öpüyorum seni tekrar hoşgeldin sefalar getirdin

hojjjjjjj buldum beyawwww ...çok merci şekerimmmm...kız walla üşüttüm heralde vajim acıyo bu aralar nedense her yer çıplak bi orasımı üşüdü noldu anlamadımki

Hoşgeldin venüstenciğim...İstediğin çay,kahve olsun..buyruuuun... birlikte içelim,canım..

hoş buldum annecik kızzzz onlarda kavemi vardı ben biya bardağı sandıydım onları hiiiii dervişin fikri neyse zikride odur demişler kız bana doğru yanaşta bulaşsın annelik

hiiiii onlar misafirde ben deilmiyim yawwww bak şimdi çok kızdım senin kanatları ters çevirmek farz oldu bana kızzzz hangi ara indirdinde seyrettin belgeseli ben daha indiremedim aaaaaa ne hızlızınız ayoollllll kıpraşmalı bişey bulunca hiç kaçırmıyosunuz heeee

kelebekcim o ortalıkta dolanan jartıyer benım
insallah en kısa zamanda gıymeyi dusunuyorum da

wayyyyy hain dom dom ortalıkta jartiyerlemi dolanıyon kırcam bacaklarını..günah günah töbe töbe estağfirullah benim gibi mazbut bi şahsiyete neler neler öğretiyosunuz ..ohhhhh yarasın bebişim yak kavur kocişi doğduğuna pişman et

venüscüm nerdesin yaw gelde iki muhabbetin belini kıralım sen benim kanatları ters çevirmeden :)))

işte geldim burdayımmm kız bi müşteriyi paralamam gerekti paraladım geldim zaten sevgülüler günü kampanyası yaptım kimse bişey almadı bütün müşterilere ölümmmmm para lazım çocuk yapcez araba alcesss dedim satış olmazsa zam olmaz zam olmazsa araba olmaz araba olmazsa fasulye olmassss kiiii

Gün aşırı ilişki
Sperm hücreleri genital kanalda 5 güne kadar canlı kalabilir; yumurta hücresi ise yumurtlamadan sonra yalnızca 12-24 saat yasayabilir. Bu nedenle yumurtlama olduğu anda spermlerin yumurta hücresini, fal-lop tüpü içinde (kanalda) bekliyor olmaları veya kısa zamanda oraya ulaşmaları gerekir. Erkekteki sperm sayısı her boşalmayla birlikte azalır. Erkeğin spermlerinin dölleme yeteneğinin özellikle sabahları daha yüksek olduğuna dair görüşler vardır ve bu nedenle sabah ilişkide bulunmak uygun olabilir. Ancak elbette bu, tüm çiftler için rahat olmayabilir. Dolayısıyla, bu öneri uyulması zor bir öneridir. Bazı calısmalarsa düzenli olarak haftada iki kez düzenli olarak ilişkide bulunulmasının kolay hamile kalmada etkili olacağını gösteriyor. Ancak, bizim önerimiz verimli günlerden birkaç gün öncesinde sperm sayısının azalmaması için cinsel perhizde bulunulması ve verimli günlerde gün asın beraber olunmasıdır. Yani, günün saatinin önemine inanmıyoruz.

oooooo krlaiçemiz teşrif etti nihayet kırmızı halınız hazır efendim .... bak aklıma ne geldi sen kocişin sp... topla şırıngaya doldur ve gizlice yımırtayla buluştur :))))))))))))99

kız dün gece aklıma geldi dedim ona böle böle yapcam diye adam uçtu banyoya kuyrundan yakalayam dedim yakalayamadım

Spermler hızlı hücrelerdir
Orgazm olduktan sonra beyinde salgılanan endorfin adlı maddeler (mutluluk hormonu), kadının birkaç dakika yatakta rehavet içinde yatmasına neden olur. Bu, spermlerin rahim içine girmesi için gerekli ve yeterli bir süredir. Spermler oldukça hızlı hücrelerdir ve iki dakika içinde rahim ağzından geçerek çoktan yola koyulurlar. İlişki sonrası ayakları havaya dikmek, kalça altına yastık koyarak kalçaları yükseltmek veya dakikalarca yatarak beklemenin, hamile kalma olasılığını olumlu yönde etkilediği şüphelidir. Öte yandan, hamile kalmak istemeyen bazı kadınlar, korunma yöntemi olarak, ilişkiden hemen sonra va-jinanın içini yıkarlar (vajinal dus). Ancak, bu korunma yöntemi oldukça başarısızdır. Çünkü az önce de söylediğimiz gibi spermler hızlı hücrelerdir ve cok hızlı bir şekilde rahim içine girebilme yetenekleri vardır.

Ve diğer öneriler...
Hamile kalmayı planladığınız andan itibaren sigarayı bırakmalı, sigara içilen ortamlardan uzak durmalısınız.
Alkol kullanımını bırakmalı ve eğer kullanıyorsanız uyuşturucu, sakinleştirici, uyarıcı ilaçlardan vazgeçmelisiniz.
Akne (sivilce) ilaçlarının bazıları (izotretinoin içerikli olanlar) erken hamilelik döneminde kullanıldığında bebek için ileri derecede sakıncalı olabilir.

Ağrı kesici olarak mümkün olduğunca parasetamol içerikli ilaçları kullanmalısınız.

Düzenli beslenmeye hemen simdi başlamalısınız. Doktorunuzun önerdiği folik asit takviyesini ihmal etmemelisiniz.
Başka nedenlerle doktor kontrolüne gittiğiniz her durumda, doktorunuzu hamile olabileceğiniz konusunda uyarmalısınız.
Evinizde kedi besliyorsanız ve tok-soplazma tetkikleriniz bu hastalığı geçirmediğinizi gösteriyorsa, kedinin dışkısıyla temas etmemeye özen göstermelisiniz. Yine ek bir önlem olarak; toksop-lazmadan korunmak için cig et tüketiminden vazgeçmelisiniz

canım benim kocişe söle tedavisini yapsın sekerim
ortalıkta öyle dolanmıyom sekerim bir jartiyerim bilem yok anlıyor musun
ama olacak yakın zamanda onu planlıyorum.

ya ben sigara içiyorum ondan mı hamile kalamıyorum acaba ama öle kalanlar da varr

Bir yılda hamilelik şansı, kabaca 35 yaşından genç kadınlarda yüzde 80’dir. O nedenle 35 yaşından genç çiftlerde 1 yıldan
önce hamilelik oluşmamışsa paniğe kapılmamalarını tavsiye ediyoruz çünkü yüzde 80’i hamile kalır. Ancak hamile kalamayan yüzde 20’sinde testler yapılarak bir sorun var mı yok mu tespit edilir ve tedaviye geçilir. Birinci yılda alınabilecek bazı tedbirler vardır, o da hamilelik şansını artıracak günlerde özellikle cinsel ilişki gerçekleştirilmesi. Eğer 28 günde bir adet gören bir kadınsa normal olarak 14. günde yumurtlama olmasını bekleriz. Yumurta maalesef sadece 24 saat yaşayabilir. Bu süre içerisinde spermle buluşursa embriyo haline geçer ve bebek gelişir. Spermle buluşamamışsa kendiliğinden yok olur. Sperm ise kadın vücudunda, iyi sperm parametreleri varsa ilişkiden sonra 48 saat kadar yaşar. Hatta çok iyi sperm parametreleri varsa ve ortam da uygunsa bu süre 72 saate kadar çıkabilir. Yani 14. gün gibi bir yumurtlama bekleniyorsa, bunu biz adetin başladığı günü birinci gün kabul ederek sayıyoruz. Bu da demek oluyor ki, adetin ilk gününden sonra 14. gün en çok beklenen yumurtlama günüdür. Sperm de 48 saat yaşadığına göre. Biz kabaca 10. günden itibaren gün aşırı ilişkiyle hamilelik şansının en yüksek seviyeye ulaşacağını tahmin ediyoruz.
Erkekler için böyle bir zaman var mı?

Erkeklerde pek fazla kısıtlama yok. Sperm üretimi de sürekli devam ettiğinden ama spermin içinde sıvı kısmı da oluşması gerektiğinden standart olarak gün aşırı yapılacak bir ilişkidedegil erkeğin en uygun kombinasyonu üreteceği tahmin edilmekte. Bir erkek laboratuvarda sperm tahlili yaptıracaksa 2-3 günlük bir cinsel perhizden sonra sperm örneği vermesini tavsiye ediyoruz. Çünkü bu iki günlük perhizden sonra en uygun sperm profilini ölçebiliyoruz. Daha sık yapılacak ilişkide sperm hacmi ve sayısı azalır. Çok ara verilirse de spermin hareketliliği azalır. Dolayısıyla gün aşırı yapılacak ilişki hamilelik açısından en uygunudur. Sperm sayısı zaten çok iyi olan bir erkekte bu sürenin bir önem yok. Bu sıklıkla ilişki gerçekleştirilmesi, sperm sayısı sınırda olan erkekler için geçerli.

ya ben sigara içiyorum ondan mı hamile kalamıyorum acaba ama öle kalanlar da varr

doğurganlığı azalttığı söyleniyor bende içiyorum ama biz daha deneme aşamasına gelemedik boşa yımırtlıyorum kümese :)) ama benim elti fosur fosur içiyodu hamile kalmadan önce ve hamileyken bebişi görsen sumo güreşçisi maşallah bırakmak en iyisi tabiki bende kocişi bekliyorum 14 şubattan sonra bırakacaz inşallah sigara parasıylada kendimi donatacam her ay 300 tl gidiyo ikimizin yazık günah yawwww hem cebe hem bize zarar...

Spermler Ne Kadar Canlı Kalır?
28 Eylül 2010 | Kategori: Cinsel Sağlık

Sperm boşalmadan sonra vajen içerisinde ve rahim içerisinde 24 saate yakın canlı kalabilirler. Ancak dölleme için en etkili süre ilk 6 saattir. Bu süre içerisinde gerek hareketlilikleri gerekse asiditeleri neden ile spermlerin yumurtayı bulması ve döllemesi için en uygun zamandır. Ancak yine de ilk 24 saat içerisinde halen yumurtayı arayıp bulan ve dölleme yeteğine sahip olan spermler olduğu unutulmamalıdır.

Spermler vajen içerisine girdiklerinde vajen dokularının spermlere karşı ani bir reaksiyonu görülür. Bu reaksiyon spermlerin öldürülmeye çalışılmasıdır. Bu yüzden vajene giren spermler ile yumurtaya ulaşabilen spermler arasında çok ciddi bir sayı farkı vardır. Normal şartlarda vajen giren sperm sayısı 40 milyon civarı iken yumurtaya ulaşabilen sperm sayısı 50-100 bin civarındadır. Bu spermlerden de yalnızca 1 tanesi döllemeyi gerçekleştirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…