:))))))))))))))))))))) giy giy tatlım :))))))))))))[/QUOTE
bütün camasırları ortaya dökün
:))))))))))))))))))))) giy giy tatlım :))))))))))))[/QUOTE
bütün camasırları ortaya dökün
valla bende cıkardım işte kilo almıştım hepsini denedim tek tek ne var ne yok diye :))) ama fırsat bırakmadıki kociş artıkın giyeriz kaynatmaya az kaldı bebişim nerde :)))))
valla bende cıkardım işte kilo almıştım hepsini denedim tek tek ne var ne yok diye :))) ama fırsat bırakmadıki kociş artıkın giyeriz kaynatmaya az kaldı bebişim nerde :)))))
Bende dökeyim ortaya bakım ne var ne yok koleksiyonda
sen bu hızla gıdersen yakındır canım bebiş
Bende dökeyim ortaya bakım ne var ne yok koleksiyonda
sen bu hızla gıdersen yakındır canım bebiş
inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hosgeldin bebişim. sensiz bişey tadı yok şekerim buyur basımızın üstünde yerin var tatlım
bacım öle ulu orta soyunma üşütürsün bacım
öpüyorum seni tekrar hoşgeldin sefalar getirdin
Hoşgeldin venüstenciğim...İstediğin çay,kahve olsun..buyruuuun... birlikte içelim,canım..
amanında amanın kimler gelmiş buyrun efendim misafirim vardı topiği açtım kaçtım :))) gittiler şükür bugun kalmıcaklar yımırtlıcam yaw. zati kızında günü geçmiş bekliyorum bende dedi inş. dedim benimde yımırtlama günlerim dedim kız ondan kalmak istemedi herhalde rahatsızlık vermiyim diye. 13 şubatta yımırtlıycakmısım bugun yarın ve cumartesi full time .....kızlar rahatsız etmiyin :))) ayyy yımırtlayınca insan güzelleşiyomus daha bi erkege cekici gelmek için venüscüm senin söleidgin belgeselde söledi:)) eşimde bakim güzelleştinmi diyo:)))
kelebekcim o ortalıkta dolanan jartıyer benım
insallah en kısa zamanda gıymeyi dusunuyorum da
venüscüm nerdesin yaw gelde iki muhabbetin belini kıralım sen benim kanatları ters çevirmeden :)))
oooooo krlaiçemiz teşrif etti nihayet kırmızı halınız hazır efendim .... bak aklıma ne geldi sen kocişin sp... topla şırıngaya doldur ve gizlice yımırtayla buluştur :))))))))))))99
kız dün gece aklıma geldi dedim ona böle böle yapcam diye adam uçtu banyoyakuyrundan yakalayam dedim yakalayamadım
ya ben sigara içiyorum ondan mı hamile kalamıyorum acabaVe diğer öneriler...
Hamile kalmayı planladığınız andan itibaren sigarayı bırakmalı, sigara içilen ortamlardan uzak durmalısınız.
Alkol kullanımını bırakmalı ve eğer kullanıyorsanız uyuşturucu, sakinleştirici, uyarıcı ilaçlardan vazgeçmelisiniz.
Akne (sivilce) ilaçlarının bazıları (izotretinoin içerikli olanlar) erken hamilelik döneminde kullanıldığında bebek için ileri derecede sakıncalı olabilir.
Ağrı kesici olarak mümkün olduğunca parasetamol içerikli ilaçları kullanmalısınız.
Düzenli beslenmeye hemen simdi başlamalısınız. Doktorunuzun önerdiği folik asit takviyesini ihmal etmemelisiniz.
Başka nedenlerle doktor kontrolüne gittiğiniz her durumda, doktorunuzu hamile olabileceğiniz konusunda uyarmalısınız.
Evinizde kedi besliyorsanız ve tok-soplazma tetkikleriniz bu hastalığı geçirmediğinizi gösteriyorsa, kedinin dışkısıyla temas etmemeye özen göstermelisiniz. Yine ek bir önlem olarak; toksop-lazmadan korunmak için cig et tüketiminden vazgeçmelisiniz
ya ben sigara içiyorum ondan mı hamile kalamıyorum acabaama öle kalanlar da varr
ya ben sigara içiyorum ondan mı hamile kalamıyorum acabaama öle kalanlar da varr
haklısın tatlımtatlım bırakmalısın bence düşünüyorsan hamile kalmaya engel olmaya bilir kesin bilmiyorum ama bebişe zararı olacak vücuttan hemen atılmıyor çünkü nikotin lütfen bırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?