kızlar müjde bende hamileyim:)))))
49:
49:
49:
nazlı arkadaşımıza zatne cok sevınmıstım demek dogumda yaptı artık yapmıştır yanii :)
ve sende hamılesınnn cok sevındım gerçekteen
siz ikiniz en büyük destegi vermiştiniz ben vajınısmus u aşarken aralık ayıydı ve sizler daha hamıle degıldınız :)
Allah analı babalı byütmeyi nasip etsinn
vee darısı biz isteyenlerin başınaa :)
slm kızlar bende vajılıydım yendim çok şükür bebek istiyodum adetim 2 gün geçti dayanamadım test yaptım 2 çizği çıktı ama 2side silik emin olamadım aynı marka testen bi daha yaptım gene 2 çizğide silik çıktı acaba hamilemiyim yoksa testlerdemı bozukluk var boşuna umutlanmakta ıstemıyorum ama önceki yaptığım testlerde ilk çizği hep belirgin olurduuuuuuu
slamlar kızlar foruma giremiyorum herzaman arada takip ediyorum sizi maaşallah ne kadar bereketliyiz böyle bebişler geliyo hep venüscüm benimde kızım olucak şubatta dogum inşaallah eklersin canım şimdide dogum korkusu sardı ama tatlı telaş bunlar allah hepimize kolay dogum nasip etsin...
nazlıcım inşallah çok kolay bi doğum olmuştur
gerçi sezeryan olmuş
doktor bana da sezeryan olabilir dedi
venüsten senin de kızın oluomuş hayırlı olsun
adını düşündünüz mü
ay canım hayırlısı olsun ne güzel prenses geliyor demekki nazlının iyi olmasına sevindim inşallah da emziriyordur hayırlısıyla benimde haftaya perşembe
ya da cuma sezeryan olucak hayırlısıyla işleri halledip beklemeye koyulacam....
Uzun bir aradan sonra herkese merhaba... Benden sonra bir sürü yeni hamişimiz olmuşMaşallah darısı isteyen herkese...
Ben 38. haftamdayım her cuma kontrole gidiyorum, bu cuma da çatı muayenem var ama ben korkuyorum ya:18:
Kızım gayet iyi, başı hep aşağıdaydı normal doğum pozisyonundayız..
Drumuz iyi bir gebelik geçirdiğimi normal doğumu kolaylıkla yapabileceğimi söyledi ama çatıya daha bakmadı... Hayırlısı artık..
Son günüme 15 gün var ama bakalım kızım ne zaman gelecek...
Herkese sağlıklı bir gebelik ve kolay bir doğum diliyorum...
selamlar ben doğumumu yaptımm :))
slm herkeze bende vajınısmusu yenı yenenlerdenım cok kısa 10 gun oldu henuz ama artık anne olmak ıstıyorum bugun adetımın ılk gunu neler yapmam gerekıyor hangı zamanlarda ılıskıye gırebılırım bana bu konuda yardımcı olabılırmsınız...
Herkese tekrar merhaba, doğum yapanları tebrik ediyorum Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sütünüz bol olsun inşAllah...
Hamiş olanlara da kolay sağlıklı bir doğum diliyorum...
11 Ekim de canım meleğim Azram dünyaya geldi, her şey normaldi ama çatı kontrolünden sonra sezeryan doğuma karar verildi, kızım 39. haftamızda dünyaya merhaba dedi.. Spinal sezeryan oldum, inanılmaz rahattı çok şükür öncesi de sonrası da çok iyi geçti spinali herkese tavsiye ediyorum.. Belden uyuşturuluyorsunuz ve inanın acı yok ben çok korkmuştum heyecan stres ameliyathanenin soğukluğu vs tir tir titredim, sürekli soru soruyordum, iğne acıtcakmı hemen uyuşurmuyum hiç bişey hissetmem dimi vs. diye ama inanın normal iğneden farkı yok zaten tamamen uyuştuğunuzdan emin olmadan işleme başlanmıyor, ayrıca sonda takılacaktı acıtcak diye korkuyordum ama uyuşuk olduğumdan onu da hissetmedim... ben başladınız mı diye sorarken anestezi uzmanı doğdu cinsiyeti ne diye sordu dr.a ben kız kız benim kızım diye atladım lafaşöyleki 15.20 de iğne yapıldı 15.29 da kızım doğdu ben de 16.10 da odama geldim, tabi kızımı ilk önce ben gördüm temizleyip hemen getirdiler çok çok güzel açmış gözlerini bana bakıyordu, öptüm kızımı hemen meme aramaya başladı.. 2. gün sonunda evimize geldik, kızım 3320gr 48 cm doğdu
Allahım dileyen herkese nasip etsin, gerçekten bambşka bir duygu...
Herkese tekrar merhaba, doğum yapanları tebrik ediyorum Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sütünüz bol olsun inşAllah...
11 Ekim de canım meleğim Azram dünyaya geldi, her şey normaldi ama çatı kontrolünden sonra sezeryan doğuma karar verildi, kızım 39. haftamızda dünyaya merhaba dedi.. Spinal sezeryan oldum, inanılmaz rahattı çok şükür öncesi de sonrası da çok iyi geçti spinali herkese tavsiye ediyorum.. Belden uyuşturuluyorsunuz ve inanın acı yok ben çok korkmuştum heyecan stres ameliyathanenin soğukluğu vs tir tir titredim, sürekli soru soruyordum, iğne acıtcakmı hemen uyuşurmuyum hiç bişey hissetmem dimi vs. diye ama inanın normal iğneden farkı yok zaten tamamen uyuştuğunuzdan emin olmadan işleme başlanmıyor, ayrıca sonda takılacaktı acıtcak diye korkuyordum ama uyuşuk olduğumdan onu da hissetmedim... ben başladınız mı diye sorarken anestezi uzmanı doğdu cinsiyeti ne diye sordu dr.a ben kız kız benim kızım diye atladım lafaşöyleki 15.20 de iğne yapıldı 15.29 da kızım doğdu ben de 16.10 da odama geldim, tabi kızımı ilk önce ben gördüm temizleyip hemen getirdiler çok çok güzel açmış gözlerini bana bakıyordu, öptüm kızımı hemen meme aramaya başladı.. 2. gün sonunda evimize geldik, kızım 3320gr 48 cm doğdu
anammmmmmmm hemşommmmmmmm nörüyonnnnn burda
oyyyyy bebişimmmmm allah bir ömür sağlık, mutluluk versin kızına ve ailene :))))) ne güzel anlatmışsın çok duygulandım Allah bizede hayırlı doğumlar nasip eder inşallah...şimdi çok soracağım soru var :)))
istanbuldaydın sanırım ? hangi hastanede doğurdun ? fiyatı ne kadar sezeryanın ? prenses emmeye alıştımı? sen bakabiliyomusun ?
canım benim çok sevindim rahat bir doğum geçirmene.kızına da kavuşmuşsun maşallah ikinize derabbim isteyen herkese yaşatır inşallah anneliği
anammmmmmmm hemşommmmmmmm nörüyonnnnn burda
kızlar doğum yapanların hepsinin gözü aydın olsun
allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
bana da doktor erken ama şimdilik
erkek diyebilirim dedi
paşam geliyo yani
çok güzel bir duygu bu ya
allahıma çok şükür bundada bir aksilik çıkacak diye ödüm kpuyordu
şimdilik sorunsuz geçiriyorum çok şükür
cnm benim allah tamamına erdirsin inşallah cok sevindim darısı tüm isteyenlere:))merhabalar bende hamileyim
inşallah :)
selam arkadaşlar bende sezerryanla doğum yaptım ilk 3 gün dikiş yerlerim çok kötüydü artık kalktım ama ... bebekle zor alışmaya çalışıyoruım sanki hiç alışamayacakmışım gibi emzirme kısmını atlatamadık hala zor alıyor falan allah yardımcısı olsun herkesin... sormak istediklerinizi cevaplandırmak isterim
bebeğimin çok gazı var özellikle akşamları neler öneririsiniz bu konuda gireceğim forum var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?