insallah kolayca dogurur bi avazda saglıkla .. haber alabiliyorsan gelişmeleri yaz emi venüstencimkızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ile allah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
insallah kolayca dogurur bi avazda saglıkla .. haber alabiliyorsan gelişmeleri yaz emi venüstencim
Ay evet kızlar normal doğum çok istiyordu ama neden sezeryana karar verildi allah kurtarsın en kısa zamanda nazlının güzel haberini bekliyoruz....
VENÜSTEN SENİN CİNSİYET NE ZAMAAN BELLİ OLUCk
kızlar nazlı1982 arkadaşımız yarın saat 9.da şehzadesini dünyaya getirecek hayırlısı ile allah kolay doğumlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
benimde bu hafta kızlar doğum dua edin...
canım perşembe sezeryan olucaammm
arkadaşlar merhaba,
benim size bir sorum olacaktı..ben vajinismusu yeneli 2 ay oldu çok şükür..korunma yöntemi olarak da doğum kontrol hapı kullanıyorum..fakat ben bi hata yaptım,her gün aynı saatte alarm kurup içtiğim hapımı,alarmımın kapalı kalması yüzünden bugün 2.5 saat sonra içtimmmsizler daha tecrübelisinizdir diye soruyorum, bir problem olur mu? ben hamile kalmak istemiyorum şimdilik,belki daha önce bu tarz durum yaşayanınız olmuştur..lütfen beni rahatlatın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?