[ya bende sürekli araştırırıyoruım kim sezeryan yapmış kilo kalmış mı falan ebru şallı ve çağla şikel sezeryan ama ikiside incecik sanırım bünyeden ...
slm arkadaşlar venüsten hamile olalalalaalallaaaaaaaaa darısı başımıza....
arkadaşlar bişey sormak istiyorum çocuk için ikinci denem aşamasındayız bu aralar çocuk için uygun günler ilişkiden sonra bacaklarımı bi süre havaya dikiyorum en az yarım saat yataktan cıkmıyorum akıntı geri cıkmasın diye ama sonunda akıntı vajıde birikiyor benim sorum bu hamile kalmaya engelmi?
canım bende aynı şekilde ayaklarımı dikiyorum ama indirdikten sonra biraz iç çamaşıra akıyor.... sanırım akıp akmaması önemli değil.. öyle duymuştum ama
bilemiyorum yinede................ ben sana şu "çocuk için uygun günler" demişsin ya onu sormak istiyorum... yumurtlama dönemi için hangi günler uygun.... adetten önce mi sonra mı hesaplaması nasıl yapılıyor... bu arada ben zeinax: neslihan
kızlar yumurtlamanızı öğrenmek için ovulasyon testi alın yaparak öğrenirsiniz bide uzayan şeffaf akıntının gelmesi yumurtanın çatladığını ilişki için müsait olduğunuzu söyler
ayakları dikme konusuna gelince doğru bazı kişiler sabaha kadar bekliyo tabiki spermlerin bir çoğu dışarı akacak kızlar sağlam tek bir spermin olması yeterli hepsi gerekmez hamilelik için bu gayet normal
slm arkadaşlar venüsten hamile olalalalaalallaaaaaaaaa darısı başımıza....
arkadaşlar bişey sormak istiyorum çocuk için ikinci denem aşamasındayız bu aralar çocuk için uygun günler ilişkiden sonra bacaklarımı bi süre havaya dikiyorum en az yarım saat yataktan cıkmıyorum akıntı geri cıkmasın diye ama sonunda akıntı vajıde birikiyor benim sorum bu hamile kalmaya engelmi?
evet cnm hamile süperr...venüsten hamilemi cidden
cnm ben dr.sormustum tabiki akması normal spermler içeriye gidiyormuş o akan kısım meninin sıvı kısmıymış içinden spermler gidiyormuş merak etme...arkadaşlar bişey sormak istiyorum çocuk için ikinci denem aşamasındayız bu aralar çocuk için uygun günler ilişkiden sonra bacaklarımı bi süre havaya dikiyorum en az yarım saat yataktan cıkmıyorum akıntı geri cıkmasın diye ama sonunda akıntı vajıde birikiyor benim sorum bu hamile kalmaya engelmi?
kızlar yumurtlamanızı öğrenmek için ovulasyon testi alın yaparak öğrenirsiniz bide uzayan şeffaf akıntının gelmesi yumurtanın çatladığını ilişki için müsait olduğunuzu söyler
Ayakları dikme konusuna gelince doğru bazı kişiler sabaha kadar bekliyo tabiki spermlerin bir çoğu dışarı akacak kızlar sağlam tek bir spermin olması yeterli hepsi gerekmez hamilelik için bu gayet normal
cnm bende bu ay ovulasyon testi aldım bende adet düzensizliğim olmaya başlamıştı o yüzden birde eşimde varikosel çıktı inş. Biran önce hamile kalırım. Kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlaman lazım mesela benim 28-30 günde bir ben 12. Yapmaya başladım ovulasyon testini bugun 14.akşam evde yapıcam henüz çatlamadı yumurtam:))) hayırlıs bakalım ama faydasını gören çok kişi varmış :)))ovulasyon testini yeni öğrendim ben çalışmlara perşembe başladım sanırım bu ay kaçırdım bu test ne zaman kullanılıyor hala denemek için şansım varmı?
amin cnm saol kız olduguna çok sevindim senden bitane daha ne güzel allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...çok sevindim canımmm ya.. Darısı sana olsun inşallah.. Bu arada kızım oluyomuşş allah nasip ederse canımcım :)
canım o akıntıda kimbilir kac tane sperm hücresi var :))) bi damlası bile yeter, benimde dısarı akmıştı ilk denemde oldu.. Umarım sizinde olur hayırlısıyla inşallah
demek venüsten de hamile çok güzel haberrrr nerde kendisi tebrik edelim... Bu hafta 26. Haftam olmuş bakalım 2 hafta sonra doktora gidicem....
ovulasyon testini yeni öğrendim ben çalışmlara perşembe başladım sanırım bu ay kaçırdım bu test ne zaman kullanılıyor hala denemek için şansım varmı?
canım bak sana linkini göndereyim ordan bakarak anlarsın ben mesela 28 günde bir adet olurdum 10. gün ovulasyon testini yapmaya başlıyorum ta ki çift çizgiyi görene kadar
LABOQUICK 20 ovulasyon testi +4 gebelik+kargo GittiGidiyor.com'da #40883368
ben baktım linke ama birşey anlayamadım canımcım..... yani adet süresine göre hangi güne denk geliyosa o günden itibaren testmi yapmak gerekiyor.... ve bu test nasıl yapılıyor........ anlatabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?