Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

gelelim hikayemize ..
doguma gelene kadar bir bucuk yıl sancılı yıpratıcı vaji sürecinin ardından beşinci ayında miniğimin müjdesini aldık tarif edilmez bi duyguydu Rabbim isteyen herkese yasatsın adım adım her haftasını sabırla bekledik büyüyüşünü gözlemledik sabırla mayısın son haftalarını bekledik baslarda aydan aya gittiğimiz kontroller son zamanlarda haftada bi güne en son iki günde bir e düştü günüm gelmesine ragmen bebeğim gelmek istemiyordu sürekli nstlerde ultrasonlarda bakılıp geri dönüyorduk evimize hep öyle kalacagımı düşündüm heralde :D dogurmayacagımı sanmaya baslamıstım bi yandanda en basından beri normal doguma adapte ettim kendimi sürekli duayla motive oldum şartlanmıstım dr lar normal dogum zor da dedi benim için bi ara ümidimi kaybetmiş gibi olsamda son ana kadar hiç bişi belli olmuyormus onu anladım en son artık 41+ günlerimde dr yukarı cık yatısın yapılsın dedi oysa ne nişan ne de su ne sancı hiç bişi yoktu sadece haftasını geçtiği için dr öle uygun görmüştü yatış için cıktıgımda muayeneye almak istediler bende şimdi eve bi gidip gelsem daha hiç bişi hazır degil dedim bi kagıt imzalattılar ve ben nası döndügümü bilmiyorum panik yapmıstım ve belkide riske atmıstım kendimi ertesi gün valizimle birlikte tekrar hastane yollarındaydık bu seferde yogunluktan kaynaklanan durumdan dolayı alamadılar beni tabi sancı ve nişan gelmedigi için de geri yolladılar eve her gidişimde azat edilmiş gibi hissettim kendimi :D veee eve gittim böle adım attıkca bi ıslaklık bızt bızt diye az az bişiler gidiyo sancı falan yok bildigin suyum gelmeye başlamıs iki dakka sona çamasırımda pembelik evet süreç baslamıstı bizim için sancı hissetmedigim için o geceyi evde gecirdim sabaha dogru hafif adet sancısı ve azar azar sular gelmeye devam ediyordu devlet hastanesinde kontrollere gittigim için hastanede epeyy bi beklemeden sona yatış verildi tekrar cıktıgımda yer olmadıgı için yakınlardaki başka bi özel hastaneye yolculugumuz basladı dr un rutin muyanesinden sonra dogum başlamıs dedi yatışım yapıldı korkulacak bi muayene degil agrı acı hiç bişi hissedilmiyor hissedilen sey sadece utanma duygusu o da sancılar sıklaştıkça geçiyor :D bi santim acıklıkla yattım gayet rahat tek kişilik bi odada ailemin istedikleri zaman yanıma gelebilecekleri sessiz bi ortamda dogumu beklemeye başladık akşam beş gibi yattım ebe serum takmaya geldi suni sancımı bu dedim hemen bebeğin beslenmesi içinmiş bu arada bişi yiyip içmiyorsun ben dinlenme moduna geçtim uyuyamıyorum belli belirsiz ufak agrılarım oluyor ama rahatsız edici boyutta degil gece ikiye kadar bu böyle devam etti gece ikide hafif sancılar artmaya basladı her sey yolundamı diye arada nsteye baglandım bebegin kalp atışlarına ve sancının artmasına bakılıyor ordan derken 2-3 santim acıklık 4-5 santim acıklık ben tuvalet ve yatak arasında mekik dokumaya basladım artık yatırtmayan dogrultmayan daha sık gelen sancılar basladı ve derken hızla 7-8 santim acıklık lavman yapıldı asla ne acıtan ne de korkulacak bişi degil sabah 8 gibi 10 santim acıklıkla doguma girdim muayene masası seklinde dogum masası bi farkı yok ebe tekrar acıklıga baktı nası nefes alıp nerde ıkınmam gerektigini tarif etti sancı geldikce ıkınıp sancı gidince nefes al dedi ve dr bi kaç dakka sonra geldi ve tüm ıkınmalarıma ragmen bi türlü cıkmadı bebek sabredemeyip sezeryana alıcaklardı ama normal dogum için direndim tüm gücümle ıkındım ebede hafifce dirsegiyle yardımcı oldu ve sonunda bi anda dünya durdu zaman durdu her sey durdu sanki büyülendim miniğim dr un kollarında hiç sesi cıkmadı ağlamıyo ama dedim bi kaç saniye sona gayet güçlü bi sesle ağlamaya başladı inanılmaz bişey muhtesem bişey dikişlerim atılırken zerre kadar acı agrı sızı hiç bişi hissetmedim uyusturmuslar zaten bende büyülenmiş sekilde bebeğimi izledim darısı hepinizin basına sağlıkla afiyetle kavusun bebişlerinize insallah
çok güzel anlatmışsın canım...Rabbim bebeğine sağlıklı uzun ömür nasip etsin inşallah...bende hep kendimi normal doğuma hazırlıyorum sezeryan istemiyorum tabiii bi engel çıkmazsa.inşallah bizlerde senin gibi kolay doğum yaparız darısı başımıza :49::49:

cnm bende ovulasyon testi kullandım bu ay ben 31.gün regli oluyorum 12.gün teste başladım corenin sitesinden 10 taneyi kargo dahil 22.50 tl ye aldım 12.gün başladım ve 118. Gün kırmızıyı gördüm görmedende gün asırı yapmıstım sonrasında da hergün yaptık bakalım hayırlısı inşallah bu ay vardır bişeyler yaptıgın testş atıyosun cnm bidaha için yenisini alcan dediğim siteden alabilirsin hem ucuz hemde testler düzgün çalışıyor:)))

cnm benim haberim var ama burdan da tebrik edeyim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ...darısı ben ve tüm isteyenlerin başına inşallah...

Kısmet tatlım ilk denemede hamile kalanlar var yumurtlama zamanına denk geldiyse hamile kalman yüksek ihtimal hayırlısı olsun.yenmene de ayrıca çoook sevindim.

Tatlım venüs hamiş 6-7 haftalık heyecanlı yarın kalp atıslarını duymaya gitcek yogun bir şekilde çalışıyor. Sen kasık agrıların için dr. Bi danış istersen tatlım. Dikkat et kendine allaha emanet ol...

corenin sitesi derken ? Anlıyamadım ama :(

yerinizde olmayı çok isterdim........

olursun ınsallah canım nıye olmayasın Allahın ıznıyle bıtecek bu ıs sen yeterkı duzenlı ve azımlı bı sekılde egzersızını yap. sakın unutma vah tuh etmeyle bu hastalıgı yenemıyorsun...

vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)

1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
emir_bebek.gif

2- Zehranurum (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Erkek
4- Ela _emre (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif

6- Zerr (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Kız
7- Bahar07
(bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Kız
8- Narcicegi16
cuvcuv.gif
27/07/2011 Kız
9- G_y
cuvcuv.gif

10- Yasmin3561
cuvcuv.gif
Erkek
11- Füsuncuk
cuvcuv.gif

12- Bocuss
cuvcuv.gif

13- Selmatem
cuvcuv.gif

14- Ada_439
cuvcuv.gif

15- Nazlı1982
cuvcuv.gif
01/10/2011
16- Elisaist
cuvcuv.gif
19/10/2011 Kız
17- Sevcihan
cuvcuv.gif
ilk hafta/KASIM/2011
18- Nazlı_85
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Erkek
19- Smpati85
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Kız
20- Terazi88
cuvcuv.gif
10/01/2012
21- Seremi2002
cuvcuv.gif
20/01/2012
22- Gulcn
cuvcuv.gif

23- Gülcel
cuvcuv.gif
Erkek
24- Ozum34
cuvcuv.gif

25- Ecrinecrin
cuvcuv.gif

26- Arzum66
cuvcuv.gif
Erkek
27- Nadi
cuvcuv.gif

28- Pamuk58
cuvcuv.gif
29- Jas_min
cuvcuv.gif

30-
Ylnv
cuvcuv.gif

31- Prenses43
32- Midye
cuvcuv.gif

33- Helpless
cuvcuv.gif

34- Cara
cuvcuv.gif

35- Green_89
cuvcuv.gif

36- Aydamld
cuvcuv.gif

37- Tamek
cuvcuv.gif

38- Kelebek986
cuvcuv.gif

39- Rabia84
cuvcuv.gif

40- Gunısıgımmm
cuvcuv.gif

41- Venüsten
cuvcuv.gif
Mart/201242- Kad_er
cuvcuv.gif
Mart/2012 43- Sera87
cuvcuv.gif

44- Bestem
cuvcuv.gif

45- Nurulebrar
cuvcuv.gif
Şubat/2012
46- Fznb
cuvcuv.gif

39 k
işi bebek bekliyor maşallah diyelim :))

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
flow.gif

gelelim hikayemize ..
doguma gelene kadar bir bucuk yıl sancılı yıpratıcı vaji sürecinin ardından beşinci ayında miniğimin müjdesini aldık tarif edilmez bi duyguydu Rabbim isteyen herkese yasatsın adım adım her haftasını sabırla bekledik büyüyüşünü gözlemledik sabırla mayısın son haftalarını bekledik baslarda aydan aya gittiğimiz kontroller son zamanlarda haftada bi güne en son iki günde bir e düştü günüm gelmesine ragmen bebeğim gelmek istemiyordu sürekli nstlerde ultrasonlarda bakılıp geri dönüyorduk evimize hep öyle kalacagımı düşündüm heralde :D dogurmayacagımı sanmaya baslamıstım bi yandanda en basından beri normal doguma adapte ettim kendimi sürekli duayla motive oldum şartlanmıstım dr lar normal dogum zor da dedi benim için bi ara ümidimi kaybetmiş gibi olsamda son ana kadar hiç bişi belli olmuyormus onu anladım en son artık 41+ günlerimde dr yukarı cık yatısın yapılsın dedi oysa ne nişan ne de su ne sancı hiç bişi yoktu sadece haftasını geçtiği için dr öle uygun görmüştü yatış için cıktıgımda muayeneye almak istediler bende şimdi eve bi gidip gelsem daha hiç bişi hazır degil dedim bi kagıt imzalattılar ve ben nası döndügümü bilmiyorum panik yapmıstım ve belkide riske atmıstım kendimi ertesi gün valizimle birlikte tekrar hastane yollarındaydık bu seferde yogunluktan kaynaklanan durumdan dolayı alamadılar beni tabi sancı ve nişan gelmedigi için de geri yolladılar eve her gidişimde azat edilmiş gibi hissettim kendimi :D veee eve gittim böle adım attıkca bi ıslaklık bızt bızt diye az az bişiler gidiyo sancı falan yok bildigin suyum gelmeye başlamıs iki dakka sona çamasırımda pembelik evet süreç baslamıstı bizim için sancı hissetmedigim için o geceyi evde gecirdim sabaha dogru hafif adet sancısı ve azar azar sular gelmeye devam ediyordu devlet hastanesinde kontrollere gittigim için hastanede epeyy bi beklemeden sona yatış verildi tekrar cıktıgımda yer olmadıgı için yakınlardaki başka bi özel hastaneye yolculugumuz basladı dr un rutin muyanesinden sonra dogum başlamıs dedi yatışım yapıldı korkulacak bi muayene degil agrı acı hiç bişi hissedilmiyor hissedilen sey sadece utanma duygusu o da sancılar sıklaştıkça geçiyor :D bi santim acıklıkla yattım gayet rahat tek kişilik bi odada ailemin istedikleri zaman yanıma gelebilecekleri sessiz bi ortamda dogumu beklemeye başladık akşam beş gibi yattım ebe serum takmaya geldi suni sancımı bu dedim hemen bebeğin beslenmesi içinmiş bu arada bişi yiyip içmiyorsun ben dinlenme moduna geçtim uyuyamıyorum belli belirsiz ufak agrılarım oluyor ama rahatsız edici boyutta degil gece ikiye kadar bu böyle devam etti gece ikide hafif sancılar artmaya basladı her sey yolundamı diye arada nsteye baglandım bebegin kalp atışlarına ve sancının artmasına bakılıyor ordan derken 2-3 santim acıklık 4-5 santim acıklık ben tuvalet ve yatak arasında mekik dokumaya basladım artık yatırtmayan dogrultmayan daha sık gelen sancılar basladı ve derken hızla 7-8 santim acıklık lavman yapıldı asla ne acıtan ne de korkulacak bişi degil sabah 8 gibi 10 santim acıklıkla doguma girdim muayene masası seklinde dogum masası bi farkı yok ebe tekrar acıklıga baktı nası nefes alıp nerde ıkınmam gerektigini tarif etti sancı geldikce ıkınıp sancı gidince nefes al dedi ve dr bi kaç dakka sonra geldi ve tüm ıkınmalarıma ragmen bi türlü cıkmadı bebek sabredemeyip sezeryana alıcaklardı ama normal dogum için direndim tüm gücümle ıkındım ebede hafifce dirsegiyle yardımcı oldu ve sonunda bi anda dünya durdu zaman durdu her sey durdu sanki büyülendim miniğim dr un kollarında hiç sesi cıkmadı ağlamıyo ama dedim bi kaç saniye sona gayet güçlü bi sesle ağlamaya başladı inanılmaz bişey muhtesem bişey dikişlerim atılırken zerre kadar acı agrı sızı hiç bişi hissetmedim uyusturmuslar zaten bende büyülenmiş sekilde bebeğimi izledim darısı hepinizin basına sağlıkla afiyetle kavusun bebişlerinize insallah

ayyyyy balımmmm nasılda güzel anlatmışsınnnnn darısı başımıza :10: minik bebişinin hayatı inşallah hep böyle sorunsuz geçer :71: adını ne koydunuz :nazar: meme emiyomu nası oluyo kolaymı bakmak alıştınmı :8: bide hangi hastanede doğurdun ? ben medical parka gidiyorum ama bi arkadaşım şiddetle haznedar medicanayı tavsiye ediyor ben drdam çok memnunum başka bi hastanede bu kadar iyi bi dr bulabilrmiyim bilmiyorum :17:

hamiş arkadaşlar bebişlerinizin tahmini doğum tarihlerini ve cinsiyetlerini yazarsanız listeyi tekrar güncelleyebilirim :13:

ayyyyy balımmmm nasılda güzel anlatmışsınnnnn darısı başımıza :10: minik bebişinin hayatı inşallah hep böyle sorunsuz geçer :71: adını ne koydunuz :nazar: meme emiyomu nası oluyo kolaymı bakmak alıştınmı :8: bide hangi hastanede doğurdun ? ben medical parka gidiyorum ama bi arkadaşım şiddetle haznedar medicanayı tavsiye ediyor ben drdam çok memnunum başka bi hastanede bu kadar iyi bi dr bulabilrmiyim bilmiyorum :17:

darısı basınıza insallah saglıkla ve sorunsuz sekilde.. emme olayı biraz sorunlu basladı teyzesi aslında her dönemin yani hamilelik dogum ve lohusalık döneminin ayrı güzellikleri ve zorlukları var dogurmadan önce hep doguma adapteydim dogumdan sonrası cok kolay olacak diye düşünüyordum yani dogurdum tamam bitti ohh olmuyormus hem lohusalık duygusallıgı biraz dikişlerin zorlaması ve bebek doyuyormu iyimi saglıklımı hersey yolundamı düşüncesi alıyor bu sefer insanı annelik hakkaten zormus acayip sorumluluk gözünün içine bakan bi çift masum göz bazen dilinden anlayamıyorsun zaten haddinden fazla duygusallık var bedende.. benim lohusalıgım biraz zor gecti hatta dogum acısını unutturdu herkesinki aynı olmaz belki göğüs uçlarım yokmus meger ..bebek memeyi tutamadı emdigini sandıgım süreçte sadece agzında tutmakla yetinmiş ve haddinden fazla kilo kaybetmiş bi kaç haftadır mama takviyeli meme veriyoruz az az toparlanmaya basladı
bu sürecte cevrendekiler onların söledikleri bi batıyo insana aa cok küçük cok zayıf emmiyomu doymuyomu mama ver kimide yok aa mama verme böle sürekli ikilemler şimdi şimdi toparladım diyebilirim benim için hamileliktende zor bi süreçti insallah atlatmısızdır insallah siz yasamassınız herkesin durumu aynı olmuyor tabiki ..hastane konusunda bebek yogun bakım varmı donanımı yeterlimi ve dr un doguma bakışı önemli bence normal dogum istiyorsan bazı dr lar riske atmıyor cokca sezeryan meraklısı oluyorlar bunlar önemli .. tabi dr unla kurdugun iletişimde önemli ve bi kişinin bastan sona takibi muhim ben bunu yapamadım bi sürü yer degiştirdim pişmanım bu yüzden

39 kişi hamile inanamıyorum ya hatta ben yeni hamile kaldığımda diğer siteyi takip ediyordum sera 87 bayapı uğraşıyordu o da hamileymiş çok sevindim... umarım sonrası da hepimiz için sorunsuz olucak benim ekim başı doğum ama daha netleşmedi bakalım..

emir_bebek.gif

emir_bebek.gif

emir_bebek.gif
Erkek
emir_bebek.gif

emir_bebek.gif

6- Zerr (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Kız
7- Bahar07
(bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Kız
8- Narcicegi16 (bebişi doğdu):emir_bebek:Kız
9- G_y
cuvcuv.gif

10- Yasmin3561
cuvcuv.gif
Erkek
11- Füsuncuk
cuvcuv.gif

12- Bocuss
cuvcuv.gif

13- Selmatem
cuvcuv.gif

14- Ada_439
cuvcuv.gif

15- Nazlı1982
cuvcuv.gif
Kasım/2011
16- Elisaist
cuvcuv.gif
Kasım/2011 Kız
17- Sevcihan
cuvcuv.gif
Kasım/2011
18- Nazlı_85
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Erkek
19- Smpati85
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Kız
20- Terazi88
cuvcuv.gif
Ocak/2012
21- Seremi2002
cuvcuv.gif
Ocak/2012
22- Gulcn
cuvcuv.gif

23- Gülcel
cuvcuv.gif
Erkek
24- Ozum34
cuvcuv.gif

25- Ecrinecrin
cuvcuv.gif

26- Arzum66
cuvcuv.gif
Erkek
27- Nadi
cuvcuv.gif

28- Pamuk58
cuvcuv.gif

29- Jas_min
cuvcuv.gif
Ocak/2012
30-
Ylnv
cuvcuv.gif

31- Prenses43 :49:
32- Midye
cuvcuv.gif

33- Helpless
cuvcuv.gif

34- Cara
cuvcuv.gif

35- Green_89
cuvcuv.gif

36- Aydamld
cuvcuv.gif

37- Tamek
cuvcuv.gif

38- Kelebek986
cuvcuv.gif

39- Rabia84
cuvcuv.gif

40- Gunısıgımmm
cuvcuv.gif

41- Venüsten
cuvcuv.gif
Mart/2012
42- Kad_er
cuvcuv.gif
Mart/2012
43- Sera87
cuvcuv.gif
Mart/2012
44- Bestem
cuvcuv.gif

45- Nurulebrar
cuvcuv.gif
Şubat/2012
46- Fznb
cuvcuv.gif

47- Frd
cuvcuv.gif
Mart/2012
48- Heidi
cuvcuv.gif

40 k

arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
flow.gif

Son düzenleme:
cnm benim haberim var ama burdan da tebrik edeyim allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ...darısı ben ve tüm isteyenlerin başına inşallah...

Kadercim tebrik ederim,çok sevindim yaaa...:71: Rabbim rahat,sağlıklı bir hamilelik ve kolay doğumlar geçirmeni nasip etsin..Darısı diğer isteyen arkadaşlarımızın başına olsun,inşallaaah..:70:

güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederimmm...darısı isteyen herkese olsunn....:71::71::69::emir_bebek:

selam kızlarrr,, bu topiği yeni gördüm ve eski topiğimden biçok arkadaşımın hamile olduğunu gördüm,hepinizi tebrik ederimm.allah sağlıcaklar kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhh... bende vajiydim 7 ay sonra dr tedavisiyle kurtuldum,3-4 aydır girmiyorum o topiğe ,vajiyi yendikten 3 ay sonra benimde bebişim oldu, ama kan pıhtılaşması varmış bende 2 ay önce bebeğimi kaybettim 8 haftalık filandı fazla vakit geçiremedim onunla, çok üzgünüm ama kısmet diilmiş... şimdi reglim gecikti 4 gün filan oldu, belki yine hamişimdir ümitlenmek istemiyorum ama çok da istiyorum, inşallah bende gelip listeye adımı yazdırırım :26::26:

arkadaslar hepinizin adına o kadar cok sevindimki rabbim hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.hatırlayan arkadaslar belki bilir bende 7 ay önce kurtuldum o kabustan doktor tedavisiyle.mayıs ayında hamile kalmıştım ama malesef dış gebelikti:( kötü günleri atlattım cok şükür.2 aydır korunuyorum ağustos ayı gecince büyük bi ihtimal rahim filmi cektirecem( nasıl cektireceksem:( ve tekrardan calışmalara baslıcam.sizleri sürekli okuyorum yorum yapmasamda.gebeliğimde vajinal ultrasonda oldum ama merak ettiğim gebelik süreci atlatamayacağımız birsey değil değilmi? yani farklı aletlerle muayene ediyorlarmı

arkadaslar hepinizin adına o kadar cok sevindimki rabbim hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.hatırlayan arkadaslar belki bilir bende 7 ay önce kurtuldum o kabustan doktor tedavisiyle.mayıs ayında hamile kalmıştım ama malesef dış gebelikti:( kötü günleri atlattım cok şükür.2 aydır korunuyorum ağustos ayı gecince büyük bi ihtimal rahim filmi cektirecem( nasıl cektireceksem:( ve tekrardan calışmalara baslıcam.sizleri sürekli okuyorum yorum yapmasamda.gebeliğimde vajinal ultrasonda oldum ama merak ettiğim gebelik süreci atlatamayacağımız birsey değil değilmi? yani farklı aletlerle muayene ediyorlarmı

çok geçmiş olsun canım...kadın olmak zormuş ne gelirse başımıza kadınlıktan geliyor ya:26::26:bende 5 aylık hamileyim ama bu zamana kadar vajinal ultrasondan başka alet sokmamışlardı bugün ağrım var diye acile gittik rahim ağzına bakması için bi aletle baktı ama korktuğum gibi canım acımadı...yani korkulcak şeyler değil şimdiden düşünme onları hele bi filmini çektir hamiş kal sonrası zaten gelir.

emir_bebek.gif

emir_bebek.gif

emir_bebek.gif
Erkek
emir_bebek.gif

emir_bebek.gif

6- Zerr (bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Kız
7- Bahar07
(bebişi doğdu)
emir_bebek.gif
Kız
8- Narcicegi16 (bebişi doğdu):emir_bebek:Kız
9- G_y
cuvcuv.gif

10- Yasmin3561
cuvcuv.gif
Erkek
11- Füsuncuk
cuvcuv.gif

12- Bocuss
cuvcuv.gif

13- Selmatem
cuvcuv.gif

14- Ada_439
cuvcuv.gif

15- Nazlı1982
cuvcuv.gif
Ekim/2011
Erkek
16- Elisaist
cuvcuv.gif
Kasım/2011 Kız
17- Sevcihan
cuvcuv.gif
Kasım/2011
18- Nazlı_85
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Erkek
19- Smpati85
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Kız
20- Ecrinecrin
cuvcuv.gif
Aralık/2011 Kız
21- Jas_min
cuvcuv.gif
Ocak/2012 Kız
22- Terazi88
cuvcuv.gif
Ocak/2012
23- Seremi2002
cuvcuv.gif
Ocak/2012
24- Gulcn
cuvcuv.gif

25- Gülcel
cuvcuv.gif
Erkek
26- Ozum34
cuvcuv.gif

27- Arzum66
cuvcuv.gif
Erkek
28- Nadi
cuvcuv.gif

29- Pamuk58
cuvcuv.gif
30- Ylnv
cuvcuv.gif

31- Prenses43 :49:
32- Midye
cuvcuv.gif

33- Helpless
cuvcuv.gif

34- Cara
cuvcuv.gif

35- Green_89
cuvcuv.gif

36- Aydamld
cuvcuv.gif

37- Tamek
cuvcuv.gif

38- Kelebek986
cuvcuv.gif

39- Rabia84
cuvcuv.gif

40- Gunısıgımmm
cuvcuv.gif

41- Venüsten
cuvcuv.gif
Mart/2012
42- Kad_er
cuvcuv.gif
Mart/2012
43- Sera87
cuvcuv.gif
Mart/2012
44- Bestem
cuvcuv.gif

45- Nurulebrar
cuvcuv.gif
Şubat/2012
46- Fznb
cuvcuv.gif

47- Frd
cuvcuv.gif
Mart/2012
48- Heidi
cuvcuv.gif

40 k

flow.gif

Son düzenleme:
Back