Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

bende şu ünlülerin doğumdan sonraki hallerine şaşırıyorum mesela çağla şikel bünyedenmi acaba yoksa onların uyguladığı yöntemmi farklı:26:

[ya bende sürekli araştırırıyoruım kim sezeryan yapmış kilo kalmış mı falan ebru şallı ve çağla şikel sezeryan ama ikiside incecik sanırım bünyeden ...

[ya bende sürekli araştırırıyoruım kim sezeryan yapmış kilo kalmış mı falan ebru şallı ve çağla şikel sezeryan ama ikiside incecik sanırım bünyeden ...

nurgül yeşilçay normal doğum yapmış :60::60::60::60:

şu göbek olayı sinir bozucu ama

arkadaşlar bişey sormak istiyorum çocuk için ikinci denem aşamasındayız bu aralar çocuk için uygun günler ilişkiden sonra bacaklarımı bi süre havaya dikiyorum en az yarım saat yataktan cıkmıyorum akıntı geri cıkmasın diye ama sonunda akıntı vajıde birikiyor benim sorum bu hamile kalmaya engelmi?

arkadaşlar bişey sormak istiyorum çocuk için ikinci denem aşamasındayız bu aralar çocuk için uygun günler ilişkiden sonra bacaklarımı bi süre havaya dikiyorum en az yarım saat yataktan cıkmıyorum akıntı geri cıkmasın diye ama sonunda akıntı vajıde birikiyor benim sorum bu hamile kalmaya engelmi?

canım bende aynı şekilde ayaklarımı dikiyorum ama indirdikten sonra biraz iç çamaşıra akıyor.... sanırım akıp akmaması önemli değil.. öyle duymuştum ama
bilemiyorum yinede................ ben sana şu "çocuk için uygun günler" demişsin ya onu sormak istiyorum... yumurtlama dönemi için hangi günler uygun.... adetten önce mi sonra mı hesaplaması nasıl yapılıyor... bu arada ben zeinax: neslihan ;)

kızlar yumurtlamanızı öğrenmek için ovulasyon testi alın yaparak öğrenirsiniz bide uzayan şeffaf akıntının gelmesi yumurtanın çatladığını ilişki için müsait olduğunuzu söyler :34:
ayakları dikme konusuna gelince doğru bazı kişiler sabaha kadar bekliyo tabiki spermlerin bir çoğu dışarı akacak kızlar sağlam tek bir spermin olması yeterli hepsi gerekmez hamilelik için bu gayet normal :34:

canım bende aynı şekilde ayaklarımı dikiyorum ama indirdikten sonra biraz iç çamaşıra akıyor.... sanırım akıp akmaması önemli değil.. öyle duymuştum ama
bilemiyorum yinede................ ben sana şu "çocuk için uygun günler" demişsin ya onu sormak istiyorum... yumurtlama dönemi için hangi günler uygun.... adetten önce mi sonra mı hesaplaması nasıl yapılıyor... bu arada ben zeinax: neslihan ;)

seni burda görmek ne güzel:)bende onu senden duymuştum ama ne bileyim acaba akmamasımı gerekiyor bilemiyorum uygun gunler reglinin ilk gününden itibaren 14.ve 15.gun yumurtlama zamanı ama sen bunu 12.ve 17 .gun olarak say gün aşırı çalşmlara başla gun aşırı olma sebebi kaliteli sperm elde etmek içinmiş inşallah bu sorununda üstesinden geliriz

kızlar yumurtlamanızı öğrenmek için ovulasyon testi alın yaparak öğrenirsiniz bide uzayan şeffaf akıntının gelmesi yumurtanın çatladığını ilişki için müsait olduğunuzu söyler :34:
ayakları dikme konusuna gelince doğru bazı kişiler sabaha kadar bekliyo tabiki spermlerin bir çoğu dışarı akacak kızlar sağlam tek bir spermin olması yeterli hepsi gerekmez hamilelik için bu gayet normal :34:

ovulasyon testini yeni öğrendim ben çalışmlara perşembe başladım sanırım bu ay kaçırdım bu test ne zaman kullanılıyor hala denemek için şansım varmı?

slm arkadaşlar venüsten hamile olalalalaalallaaaaaaaaa darısı başımıza....

çok sevindim canımmm ya.. darısı sana olsun inşallah.. bu arada kızım oluyomuşş Allah nasip ederse canımcım :)

canım o akıntıda kimbilir kac tane sperm hücresi var :))) bi damlası bile yeter, benimde dısarı akmıştı ilk denemde oldu.. umarım sizinde olur hayırlısıyla inşallah

demek venüsten de hamile çok güzel haberrrr nerde kendisi tebrik edelim... bu hafta 26. haftam olmuş bakalım 2 hafta sonra doktora gidicem....

venüsten hamilemi cidden :66::66::66::66:
evet cnm hamile süperr...
cnm ben dr.sormustum tabiki akması normal spermler içeriye gidiyormuş o akan kısım meninin sıvı kısmıymış içinden spermler gidiyormuş merak etme...
Ayakları dikme konusuna gelince doğru bazı kişiler sabaha kadar bekliyo tabiki spermlerin bir çoğu dışarı akacak kızlar sağlam tek bir spermin olması yeterli hepsi gerekmez hamilelik için bu gayet normal :34:

ovulasyon testini yeni öğrendim ben çalışmlara perşembe başladım sanırım bu ay kaçırdım bu test ne zaman kullanılıyor hala denemek için şansım varmı?
cnm bende bu ay ovulasyon testi aldım bende adet düzensizliğim olmaya başlamıştı o yüzden birde eşimde varikosel çıktı inş. Biran önce hamile kalırım. Kaç günde bir adet oluyorsan ona göre başlaman lazım mesela benim 28-30 günde bir ben 12. Yapmaya başladım ovulasyon testini bugun 14.akşam evde yapıcam henüz çatlamadı yumurtam:))) hayırlıs bakalım ama faydasını gören çok kişi varmış :)))

çok sevindim canımmm ya.. Darısı sana olsun inşallah.. Bu arada kızım oluyomuşş allah nasip ederse canımcım :)

canım o akıntıda kimbilir kac tane sperm hücresi var :))) bi damlası bile yeter, benimde dısarı akmıştı ilk denemde oldu.. Umarım sizinde olur hayırlısıyla inşallah
amin cnm saol kız olduguna çok sevindim senden bitane daha ne güzel allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah...

demek venüsten de hamile çok güzel haberrrr nerde kendisi tebrik edelim... Bu hafta 26. Haftam olmuş bakalım 2 hafta sonra doktora gidicem....

evet cnm hamile ben tahmin etmiştim ama :))) kendisi tatildeydi bugun döndü işleri yoğun toparlayınca gelcek. Maşallah seninde kocaman olmuş teyzesinin tatlısı maşallah:)))

[evet kızlar artk pijama bebek şekeri beşik falan bakmaya başlayacazzz tabi gene masraf :( birde fotoğrafçı düşünüyorum acaba bu konuda tavsiye var mı ??

selammm..bende 30 haftalık hamileyim bişey sormak istiyorum sizler hamile kaldıktan sonra ilişkiye girebildiniz mi rahatlıkla..biz şu an hala önceden olduğu gibi yapamıyoruz ve hayret ediyorum biz bu çocuğu nası yaptık acaba diye..vaji belirtileri aynen devam eidyo yani :uzgun:

bende de guatr çıktı 3lü testti guatr işlemleriydi 500 tl gitti olsun bebeğime herşey değer :))))) 2 hafta önce cinsiyette erkek dedi ama kesin demiyorum demişti bugünde kızmı acaba diyo :)))) benim yaramaz bacak arasını açmıyor bir türlü cinsiyetini öğrenemedim yine şaşırdım valla

canım bak sana linkini göndereyim ordan bakarak anlarsın ben mesela 28 günde bir adet olurdum 10. gün ovulasyon testini yapmaya başlıyorum ta ki çift çizgiyi görene kadar :34:

LABOQUICK 20 ovulasyon testi +4 gebelik+kargo GittiGidiyor.com'da #40883368

ben baktım linke ama birşey anlayamadım canımcım..... yani adet süresine göre hangi güne denk geliyosa o günden itibaren testmi yapmak gerekiyor.... ve bu test nasıl yapılıyor........ anlatabilirmisin

ben baktım linke ama birşey anlayamadım canımcım..... yani adet süresine göre hangi güne denk geliyosa o günden itibaren testmi yapmak gerekiyor.... ve bu test nasıl yapılıyor........ anlatabilirmisin

canım ovulasyon testini al sen ondan sonra adetinin ilk gününden itibaren say 9. günden başla yapmaya gebelik testi gibi yapıyosun idrarından yapacaksın canım silikte görsen ilişkiye başla :34:

Back