canım sende tam adamına sordun korkma ama herkes bana gülüyodu ben ilk hamile oldum inanamadım 5 haftalık olunca keseyi görmeye gittim doktor alttan bakıcaz dedi bende ilk defa gidiyorum muayeneye nebileyim :))) canım çıktı alttan muayene etti derken vajinal ultrasonla baktı keseye sonra 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi ben hemen doktorumu değiştirdiğim gibi bide 8 haftalık olana kadar bekledimki üstten ultrasonla baksın diye :)) hatta şimdiki doktoruma dedim ben 8 haftalık olana kadar bekledim diye :)) doktorumda eeeeeeeeeee sen nasıl doğum yapıcan dedi valla onu bilmiyorum dedim
canım sen hamile ol da okadar güzel bişey ki emin ol o duyguyla kötü bişey varmı yokmu sorun varmı diye mecburen doktora gideceksin korkacaksın ama saniyelik sürüyo hiçde acımıyo yani![]()
Allah sağlıklı bi şekilde kucağna almayı nasıp etsin inşallah bide şimdi bu sınav var vajıyı yendikten sonra bunuda yenerim herhalde yinede kendimi düşünmeden alıkoyamıyorum bunun için iyi bir doktor secmek gerekiyor sanırım durumumdan anlayacak