kızlar benimde 21 haftalık oldu bebeğin cinsiyeti erkek birde normal doğum yapanlar nasıl yaptı ben tama anlamıyla vajiyi bile yener yenmez hamile kaldığımdan korkuyorum
kızlar benimde 21 haftalık oldu bebeğin cinsiyeti erkek birde normal doğum yapanlar nasıl yaptı ben tama anlamıyla vajiyi bile yener yenmez hamile kaldığımdan korkuyorum
meraba sanırım bu hafta içinde dogurucam :) bebeğin zamanı doldu ama keyfinin gelmesini bekliyoruz dogurunca ayrıntılarıyla paylaşmaya çalışıcam sizinle dualarınızı bekliyorum şimdilik bu kadar
bizimki de erkekmiş :)
2 haziran perşembe günü dogum yaptımnormal dogumla şimdi dikişlerden fazla oturamıyorum ayrıntılarıyla sizinle paylaşıcam çok korkulucak bişi yok sonucu meyvesi katlanılmaya deger rabbim hepinizin işini kolay getirsin
Herkese merhabalar... Bugün doktora gittik veee kızım olacakmış yüzde yüz demedi ama kıza benziyor dediRabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de cinsiyeti çok önemli değil sadece merak işte...
Bu arada ben de hamile kaldıktan sonra hiç ilişkiye girmedim, riskli dönemi atlatalım falan derken 15. haftamızı bitiriyoruz.. İlk başta korkuyordum zorlancam falan diye ama yok kızlar her şey yolunda ufacık minnacık pürüzler olsa da sorun yok..gulcel merak etme yani
O pürüzlerin sebebi de benim telaşım rahat olunca o da olmuyor...
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın en hayırlı zamanda, hamişlerimize ve bebişlere rabbim sağlık versin..
1 yıldır evliyim ama tam birleşme olmadı eşim anlayışlı saolsun ama artık onda da istek kalmadı ne olur yardımcı olun ne yapmalıyım?
vajiyi yenen anne/anne adaylarımız :)
1- Aypar (vajiliyken 3 çocuk sahibi)
2- Zehranurum (bebişi doğdu)
3- Zehraalimansur (bebişi doğdu)Erkek
4- Ela _emre (bebişi doğdu)
5- Mutlu_umutlu (bebişi doğdu)
6- Zerr (bebişi doğdu)Kız
7- Bahar07TEMMUZ/2011 Kız
8- G_y
9- Yasmin3561Erkek
10- Füsuncuk
11- Narcicegi16
12- Bocuss
13- Selmatem
14- Ada_439
15- Nazlı198201/10/2011
16- Elisaist19/10/2011 Kız
17- Gulcn
18- GülcelErkek
19- Sevcihanilk hafta/KASIM/2011
20- Ozum34
21- Ecrinecrin
22- Arzum66Erkek
23- Nadi
24- Nazlı_85
25- Pamuk58
26- Smpati85Aaralık/2011 Kız
27- Jas_min
28- Ylnv
29- Terazi88
30- Seremi200220/01/2012
31- Tacem
32- Midye
33- Helpless
34- Cara
35- Green_89
36- Aydamld
37- Tamek
38- Kelebek986
39- Rabia84
40- Gunısıgımmm
34 kişi bebek bekliyor maşallah diyelim :))
arkidişler bebişlerin cinsiyetini ve NE ZAMAN DOĞACAKLARINI yazarsanız bizde buradan takip etmiş oluruz
venüsüm liste çok güzel olmuşbenim muhtemel doğum tarihim 22 aralık gözüküyor cinsiyetide yakında öğrenirim
venüsüm liste çok güzel olmuşbenim muhtemel doğum tarihim 22 aralık gözüküyor cinsiyetide yakında öğrenirim
Liste süper:)) ellerine saglık Venustencim canım benim bebisin cinsiyeti kiz doğumda Ekim gibi gözüküyor şimdilik
cnm benim cok sevindim hayırlısıyla dogur inşallah darısı başımıza:)))
mrb kızlar bende vajinismus yok ama şu şeffaf akıntı ile ilgili olarak bayağı bilginiz olduğunu gördüm bende hamile kalmak istiyorum.dün akşamdan beri o akıntıdan var yumurtlama ne zaman olur acaba? yardımcı olursanız.bu arada bugün adetimin 16.günü.
kızlar nazlıdan haber yok mu o nasıl birde vajiyi yenip nasıl normal doğum yapıcaz bunu araştırmak lazım gibime geliyorrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?