Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

eeee boşunamı vaji olduk hepimiz aynı zamanlarda evlenmişiz :))))))))))

[evet venüsten bu yaz bir çalışmalı yapılmalı...

kızlar benim bu sıralarda diş ağrım başladı off her gece ayrı yerim ağrıyor ne zormuş hamiş olmak

kızlar doktora kontrol olmak istiyorum ben her ay boyle hayal kırıklığı ...çok yoruldum bi sorun var mı yok mu kontrol ettircem...ankara da varmı tavsiye edeceğiniz bi yer ...yardımcı olurmusunuz ((???neyapmalıyımm:???

[günaydın kızlar .. cnm neyle ilgili sorun olduğunu düşünüyorsun ???

yaa nebileyim denioruz olmuyoya .etrafımdaki herkez 2. ayda hamile kalıyo ama ben de bişi yok çok canım sıkılıyo.ne bileyim engelleyen bişiler olabilir diye düşünüyorum işte..

Son düzenleme:
kızlar bir ara nelerden bahsediyoduk yok vajiyi başaramıcaz sanki dünyanın sonu gibiydi bakın şimdi neleri konuşuyoruz ben sizlerin sayesinde yenmiştim tekrar tekrar çok ama çok tşk ederim şimdide hamileyim

canım ya ben vajiyi tam yenemeden yani yener yenmez hamile kaldım birde şimdi denme yasak umarım dönüşte başaırırımmm

Herkese merhabalar... Bugün doktora gittik veee kızım olacakmış yüzde yüz demedi ama kıza benziyor dedi Rabbim sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin de cinsiyeti çok önemli değil sadece merak işte...
Bu arada ben de hamile kaldıktan sonra hiç ilişkiye girmedim, riskli dönemi atlatalım falan derken 15. haftamızı bitiriyoruz.. İlk başta korkuyordum zorlancam falan diye ama yok kızlar her şey yolunda ufacık minnacık pürüzler olsa da sorun yok..gulcel merak etme yani
O pürüzlerin sebebi de benim telaşım rahat olunca o da olmuyor...
Allah hepinize bu duyguyu yaşatsın en hayırlı zamanda, hamişlerimize ve bebişlere rabbim sağlık versin..

aminnnnn ...

Maaşallah canım

Rabbim hayırlı bir şekilde sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn inşallah ..

canımmmm maşallahhhh size Allah sağlıklısını,hayırlısını versin inşallah.kızın olursa çok şanslı olucak senin gibi bilinçli bi annesi olmuş olucak bütün saçmasapan yersiz korkulardan arınmış olucak.darısı başımıza inşallah en kısa zamanda

mrb kızlar uzun bi aradan sonra bende burdayım yeniden... düşük tehkilesi nedeniyle 2 aydır annemlerde yatıdoum evime yeni geldim.. hala dikkat etmem gerekiyo şuan 3.5 aylık olduk.. hayırlısıyla şu süreci atlatmak istiyorum bir an önce.

merhabalar, ben de 5 haftalık hamileyim, daha çok yeni.inşallah hiç bir engel yaşamadan sağlıklı bir şekilde dünyaya getiririz bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…