Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

nazlıcım hamileymişsin sende senin adına çok mutlu oldum
allah sağlıklı hamilelik geçirmek nasip etsin
güzel annemize nazar değmesin inşallah

izmitcimm tebrik ederimm,,,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinnn,,,
çok sevindim canımmmmmmmmm

hayırlı olsun cncm Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin az kalmış erdem güzel isim ismiyle yaşasın inşallah ....

hayırlı olsun cnmcm cooook sevindim evet kesinlikle fazla kafaya takmamak gerekiyor darısı başımıza inşallah Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

hayırlı olsun cnmcm cooook sevindim evet kesinlikle fazla kafaya takmamak gerekiyor darısı başımıza inşallah Allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.[/QUOTE]

inşallah canım allah tez zamanda sizinde yüzünüzü güldürsün
iyi dileklerin için de tşk ederim

Amiiiiiin,inşallah canım...Allah seninde bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

kızlar kan sonucum pozitif cıktı hamileyim bende

Çok tebrik ederim,canıııım..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

nazlıcım hamileymişsin sende senin adına çok mutlu oldum
allah sağlıklı hamilelik geçirmek nasip etsin
güzel annemize nazar değmesin inşallah

Evet canııım,çok teşekkür ederim....Sende hamileymişsin tebrik ederim,çok sevindim yaaa.. Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni ve bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:

çok sağol canım....
allah herkese sağlıklı bir hamilelik geçirmek nasip etsin

adı da güzelmiş canım adı gibi erdemli biri olur inşallah.Allah sağlık versin bebişine

hayırlı olsun canım ne güzeldarısı başımıza inşallah

hayırlı olsun canım ne güzeldarısı başımıza inşallah

sağol canım allah isteyen herkese versin inşallah
ama doktor moralimi bozdu çok bu akşam ya
reglden 2 gün önce kan tahlilinde değer 336 çıkmıştı
bugün doktora gösterdim düşük dedi
düşük yapabilirsin dedi (((

üzülme canımcım ilaç vermedimi ilaçlar düşüğü önlüyor yatıp dinlen ilaç vermediyse başka dr. git canımcım dikkat et hayırlısı olsun Allaha emanet ol canımcım

üzülme canımcım ilaç vermedimi ilaçlar düşüğü önlüyor yatıp dinlen ilaç vermediyse başka dr. git canımcım dikkat et hayırlısı olsun Allaha emanet ol canımcım

daha vermedi canım tekrar tahlil yaptırdım
yarın alıcam sonucumu inşallah değerlerim yükselmiştir

üzülme tatlım şimdi çoğu kişide bu risk var.hem nazlıda da bu düşük tehlikesi vardı ama maşallah şu an çok iyi.düşük önlemek için ilaçları kullanırsın bi de çalışıyor musun bilmiyorum ama istirahat etmen şart.Allah yardımcın olsun canım stres yapma stres yaparsan daha çok etkilenirsin bu durumdan.bi de doktor faktörü de çok önemli bi doktorun söylediğiyle diğer doktorun söylediği birbirini hiç tutmayabiliyor.istersen farklı bi doktora daha görün canım

en sonunda bugün tam hamilesin diyebildi
emin olamamış
bakalım 10 gün sonra tekrar randevu verdi
hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…