kızlar acaba su bazlı jeller hamile kalmayı etkilermi?ıslaklık olmuyo bende.galiba stresten,jel kullanmak zorunda kalıyoruz,inşallah sp..mleri etkilemiyodur....
rabbim isteyen herkezle beraber banada sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah en yakın zamanda...
kızlar acaba su bazlı jeller hamile kalmayı etkilermi?ıslaklık olmuyo bende.galiba stresten,jel kullanmak zorunda kalıyoruz,inşallah sp..mleri etkilemiyodur....
rabbim isteyen herkezle beraber banada sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah en yakın zamanda...
maşallah
nazlım çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin..
Merhaba arkadaşlarım...Bugün dra gittim,herşey normal dedi...bize kalp atışlarını dinlettiği anda nabzımı tuttu ve dediki seninkinden bile hızlı atıyor....Allahım yaa...süper bir duyguymuş....Rabbim hepinize,isteyen bütün arkadaşlarıma nasip etsin,inşallaaah...Sizleri çok seviyorum..
canım benim cok ama cok sevindimsüperr..bana da dua et
cvplarınız için teşekkürler..:)
benim bi sorum daha olacak,şu an yumurtlama dönemimdeyim dolayısıyla çalışmalar hızlı yani:)ya biraz çekiniyorum ama başkada kimseye soramam bunuiçime boşaldığı zaman sıvının bi kısmı dışarı akıyo o esnada,benim altta olduğum pozisyonda yapıyoruz ama neden böyle oluyo anlamadım içeri yeterince sp...min gitmediğini düşünüyorum,bu günler benim için çok önmli ..sizlerden bunu yaşayan varmı ne yapabilirim,bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim
[merhaba kızlar hamileyim ama sevinemedim çünkü doktor iç açıcı şeyler söylemedi ona cipro kullandığımı söyledim o da tehlikeli bi ilaç olduğunu ama bilmeden kullandığım için bişey de diyemediğini belirrti.gebeliği sonlandırabilriizde dedi ama net bilgi edemezsek devam da ederiz dedi böyle saçma sapan şeyler söyledi yolladı ne yapmalıym daha bilmeden içilen ilacın zararı ne kadar olabilir sizce....
canım cipro enfeksiyonlar içindi korunmuyordum ama zaten adetimin yeni bittiği dönemlerdi enfeksiyonda ateş yaptığı için kullandım
canım cipro enfeksiyonlar içindi korunmuyordum ama zaten adetimin yeni bittiği dönemlerdi enfeksiyonda ateş yaptığı için kullandım
canım benim cok ama cok sevindimsüperr..bana da dua et
yeni topiğimiz hayırlı olsun.
vajiyii yendik şimdi sırada bebek sahibi olabilme var.hakkımızda hayırlısı artık
[getam diye bir merkez var oraya belli bir miktar para tahlil ve ilacın bilgisini vericem vücuduma etkisi ve ilacı araştıracaklar o çok iyiymiş bu konuda yani bilsem içer miydim doktordda uyarmadı zaten enfeksiyon varken gebelik oluşmaz diye de çok okumuştum jelde kullandım ama tuttu hayırlısıyla devam eder inşallah
off çok korkuyorum doktorda evli misiniz dedi evliyim dedi bellki hamilelilk de oluşabilir neden veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?