Vajinismusu Yendikten Sonra Hamile Kalanlar ve Kalmak İsteyenler Buraya

canım kimi doktor etkiler,kimi etkilemez diyor:18:benimde jelsiz zor oluyor.önceki gebeliğimde kullanmıştım düşük oldu sonra bazen onun etkisi varmı diye düşünüyorum ama Allah bilir..
duana katılıyorum ve AMİN diyorum..

Amiiin,inşallah canım.....bende aynı dertten muzdaribim ama ultrason jeli kullanarak hamile kaldım...Diğer jelleri bilmiyorum ama ultrason jeli denendi ve onaylandı bende...

canım benim cok ama cok sevindim süperr..bana da dua et

su bazlı jellerin etkilemediğini söylüyorlar tatlım dr. sormuştum ben etkilemez demişti.

cvplarınız için teşekkürler..:)
benim bi sorum daha olacak,şu an yumurtlama dönemimdeyim dolayısıyla çalışmalar hızlı yani:)ya biraz çekiniyorum ama başkada kimseye soramam bunuiçime boşaldığı zaman sıvının bi kısmı dışarı akıyo o esnada,benim altta olduğum pozisyonda yapıyoruz ama neden böyle oluyo anlamadımiçeri yeterince sp...min gitmediğini düşünüyorum,bu günler benim için çok önmli ..sizlerden bunu yaşayan varmı ne yapabilirim,bu konudada bana yardımcı olursanız sevinirim

tatlım daha p... dışarı çıkmadan mı akıyor dışarı. normalde akmaması gerekiyor. benim akmıyor. p... dışarı çıkıyor. ben sırtüstü yatmaya devam ediyorum ıkınırsam zırt diye kendi dışarı atıyor öle mi yapıyosun acaba yada tam içerdeyken boşal. cnm.

[merhaba kızlar hamileyim ama sevinemedim çünkü doktor iç açıcı şeyler söylemedi ona cipro kullandığımı söyledim o da tehlikeli bi ilaç olduğunu ama bilmeden kullandığım için bişey de diyemediğini belirrti.gebeliği sonlandırabilriizde dedi ama net bilgi edemezsek devam da ederiz dedi böyle saçma sapan şeyler söyledi yolladı ne yapmalıym daha bilmeden içilen ilacın zararı ne kadar olabilir sizce....

valla tatlım ilaçlar tehlikeli heleki antibiyotikler çok çok tehlikeli. cipro antidepresanmıydı ? peki ne zmana kadar beklicek . başka bir dr. daha görün istersen ama zararlı ilaç kullanımı? korunmuyorsan keşke kullanamsaydın tatlım. bak ben başım agrıyor korunmadıgım için kesinlikle ilaç içmiyorum tatlım.

canım cipro enfeksiyonlar içindi korunmuyordum ama zaten adetimin yeni bittiği dönemlerdi enfeksiyonda ateş yaptığı için kullandım

canım cipro enfeksiyonlar içindi korunmuyordum ama zaten adetimin yeni bittiği dönemlerdi enfeksiyonda ateş yaptığı için kullandım

adetin bitiminden bikaç gün sonra zati yumurtlma dönemi başlıyor dr. hesaplamadımı adetin 1. gününden say kaçıncı gününde içtin hatırlıyormusun?

Başka bir drada gidebilirsin..Çünkü drda çok önemli,bazı drlar iyi şeyler söylerken bazı drlar hastaların moralini bozacak şeylerde söyleyebiliyorlar...ben dr araştırırken okumuştum bu siteden mesela kız bir dra gitmiş hamileymiş kist var diye doğuramazsın,bebeğe zararlı almamız lazım demiş..ama başka bir dr ise hiç gerek yok demiş ve bir şekilde o kisti ilaçla yada başka bir yöntemle küçültüp dağıtmışlar...şuan kızım 4 yaşında yazıyordu..Yani bence iyi bir dr araştırıp,ona git canım..ne olur ne olmaz..

[getam diye bir merkez var oraya belli bir miktar para tahlil ve ilacın bilgisini vericem vücuduma etkisi ve ilacı araştıracaklar o çok iyiymiş bu konuda yani bilsem içer miydim doktordda uyarmadı zaten enfeksiyon varken gebelik oluşmaz diye de çok okumuştum jelde kullandım ama tuttu hayırlısıyla devam eder inşallah

yeni topiğimiz hayırlı olsun.
vajiyii yendik şimdi sırada bebek sahibi olabilme var.hakkımızda hayırlısı artık

inşallah tatlım hayırlısı olur arastır güzelce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…