- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 32
Doktorlar artık işi paraya dökmüş...yaptıkları hicbirsey yok ve çok yuksek ucretler aliyorlar.. insanların caresizliginden faydalaniyorlarbence de hastaneye sadece vajinanın tipini öğrenmek için gidin. Ben hiç doktora gitmeden kendi çabalarımla hallettim. siz neden yapamayasınız ki
Dilatör denen aparatlar var onları kullanabilirsiniz...doktorlarda onlari kullaniyorArkadasim parmak egzersizlemi kizlik zarin bozuldu.yani parmak egzerszni buyuzdn yapamyrm bozarm die
Ben ankarada ünlü bir doktor var ona gittim..3günde tedavi ediyor...6250 tl aldı...yaptığı hicbirsey yok...parmak yerine dilatör denen çubukları kullaniyorlar..birde anestezi kremiiki aylik 700 verdn.herhafta gttnmi peki
Pes etmeyin...anestezi kremi var este onu kullanin doktorlarda onu kullaniyor ...ve dilator kullanın kulak cubugu ince oldugu icin batma hissi verir...nefes egzersizide cok onemliBen egzersizkulak cubugdan baska bisey yapamadim ilerleyemiyorum
Emlayi denemedim hiç...bilgim yok...este topikal anestezi kremi ve bepantol krem(tahriş için) ile çalıştım benEste yok bende emla var
Dİlatör denen aparatlar var doktorlar onla çalıştırıyor...onlari kullanabilirsinArkadasim parmak egzersizlemi kizlik zarin bozuldu.yani parmak egzerszni buyuzdn yapamyrm bozarm die
canım benim benim ilk gece yarıya kadar girdiğinde çok ağrımıştı eşim devam etmemişti. O gece yapışkanla karışık pembe renkli bir şey gelmişti. Meğerse o gece bozulmuş. ben 1 ay hiç yapamıyorum diye sızlandım çünkü tamamını alamama durumu oldu. en sonunda oldu. ilk tamamını aldığımda kan olmamıştı o an anladık ki ilk gece gelen sıvı kanmış. son iki deneme de yine kan geldi. sebebini bilmiyorum ama az ağrı da oluyo. alıştım biraz ama ilk defaki gibi birazcık ağrı var. kan da devam ediyo. parmak egzersizinde 1 parmak almıştım sürekli kan gelmedi hiç. ben de kendim bozarım diye iki parmağa hiç cesaret edemedim. sordum buradan parmakla bozulur mu diye bazı arkadaşlar bozulur bazıları bozulmaz dedi. eşimle konuştum canım o anı seninle yaşamak istiyorum ama parmakla da bozulabilir dedim. eşim sen düzelde boş ver demişti. eşinle durumu konuş. yine de benim gibi o anı eşinle yaşamak istemiyosan tek parmak yap. iki üç dört bozar bence mantiken bilemem ben ama.Arkadasim parmak egzersizlemi kizlik zarin bozuldu.yani parmak egzerszni buyuzdn yapamyrm bozarm die
Korkma sakın egzerrsiz yaparken anestezi kremi kullan...hicbirsey hissetmeyeceksincanım benim benim ilk gece yarıya kadar girdiğinde çok ağrımıştı eşim devam etmemişti. O gece yapışkanla karışık pembe renkli bir şey gelmişti. Meğerse o gece bozulmuş. ben 1 ay hiç yapamıyorum diye sızlandım çünkü tamamını alamama durumu oldu. en sonunda oldu. ilk tamamını aldığımda kan olmamıştı o an anladık ki ilk gece gelen sıvı kanmış. son iki deneme de yine kan geldi. sebebini bilmiyorum ama az ağrı da oluyo. alıştım biraz ama ilk defaki gibi birazcık ağrı var. kan da devam ediyo. parmak egzersizinde 1 parmak almıştım sürekli kan gelmedi hiç. ben de kendim bozarım diye iki parmağa hiç cesaret edemedim. sordum buradan parmakla bozulur mu diye bazı arkadaşlar bozulur bazıları bozulmaz dedi. eşimle konuştum canım o anı seninle yaşamak istiyorum ama parmakla da bozulabilir dedim. eşim sen düzelde boş ver demişti. eşinle durumu konuş. yine de benim gibi o anı eşinle yaşamak istemiyosan tek parmak yap. iki üç dört bozar bence mantiken bilemem ben ama.
arkadaşlar acıyo diye sizi de korkutmayayım kendimi sıktığım için ilk gece açıdı. kasdığım için. serbest bıraktım son iki de çok çok az acıdı. o tamamen size bağlı kasmazsanız hiç bir acı hissetmezsiniz. aslında çok kolay bir şeymiş. salakca şeyler düşünüp kendi kendimizin moralini bozuyoruz. üzerine gidin sorunun. acımayacağını kafanıza yerleştirin. beyinde bityo bu olay. piskolojik. ben çok çok korkuyodum düzeldim. siz de yaparsınız yani.Arkadasim parmak egzersizlemi kizlik zarin bozuldu.yani parmak egzerszni buyuzdn yapamyrm bozarm die
Bende evliligimin 7. Ayindayim ve ayni sorunu yasiyorum egzersiz yapamiyorum bi sürecte eşim 2 defa zorla yapti o yüzden daha da korkar hale geldim denemeye bile cesaretim yok artik denersek yine yapamazsam eşim sinirlenip yine zorla yapar diye cok korkuyorum ve denemeye cesaret edemiyorum eşimin de sabrı tükeniyor artik napicam bilmiyorum
tebrikler canım benim :) Allah bundan sonraki hayatında sana yardım etsin inşallah :)Merhaba arkadaslarrrrr :) Ya bu konunun her sayfasini teeeeek tekkkkk okudum ezberledim neredeyse herseyi hepimiz ayni sikintilari yasadik hepimiz demisizdir kesin aaa ayni benim.duygularin benim hissettiklerim diye eminim buna ama hep diyodum esime bigun bende buraya yazicam buraya nasil astigimi diye oda yaz diyodu nasip oldu buguneeeee :)))) hatta olduktan hemen sonra burdaki hala basarmaya ugrasan arkadaslarim icinde dua ettim :) yazim biraz uzun olucak ama yardimci olmak istiyorum bu illeti asabilmeniz icin umarim birilerine yardimci olurum. Ben evlenmedenn once sakasina diyodum arkadaslarima kesin vajinusmusum cok korkuyorum nasil olucak orasi ufacik diye :) birseyi 40 defa solersen olurmus benimkide oyle birsey oldu sanirimOcak ayindan beri bu illetle ugrasiyoruz. Ilk denememizde daha penis girmeden canim acidi acisini ayarlayamadik sanirim ben altta esim ustteydi kalcaya dogru degilde duz girmeye calisti canim cok acidi daha sonra internetten arastirma icerisine girdim bu sayfayi buldum yazilanlari vajinusmusu yenenleri sayfa sayfa okudum (96 sayfaaa ) bazilari emla kremle bazilarida kayganlastiriciyla yenmis bizimde arkadasimiz var eczaci ona danistk bize kayganlastirici, emla krem verdi biz yine denemeye kalktik yine canim inanilmaz acidi yada ben oyle hissettim bilmiyorum yonunu ayarlayamadik cunku. Sert davrandi esim inanin cok zor gunler gecirdim tokat bile yedim olmuyo diye ama kizamiyordum cunku onu cooook seviyorum severek evlendik kendimi hep eksik hissediyordum neyse konuya doneyim kizlar :) sonra burda VAJINUSMUSU ZEYTINYAGIYLA YENENLER diye bi baslik gordum kaadeeerrr diye mi ne bi arkadas acmis allah razi olsun ondannn zeytin yagiyla denedik penis ucu girdi zeytin yagi sayesinde bikac haftada boyle oyaladim benimkini :) yalniz her denememiz ben ustteyken oldu ayrica pozisyonu ayarlamak cok onemli ikinmak cok onemli ucunu ikinarak aldim zaten aynanin karsisina gecin ikinin oranin ne.kadar buyuk oldugunu goreceksiniz ben oyle cesaretlendim sahsen cunku orasi kocaaaman bir yer :) neyse denemeler baya surdu bizim hep ayni yerde takilip kaliyodum o LANETLI DUVARda aslinda oyle bir yer yok :))) gel zaman git zaman derken esim 1 hafta once bana dedi zorla yapicam diye bende korktum dedim 1 saat izin ver bari ben deneyim olmazsa raziyim tamam dedim oda kabul etti bugun saatini kurdu 1 saat sonraya ben uste gectim yuzum esime donuk halde her zamanki gibi bol zeytinyagi surduk ucunu zaten deneye deneye rahat aliyordum devaminda sikinti vardi ilerledim durdum nefes alip verdim ikindim allahima yalvardimmm rahatlattim kendimi bi sekilde ama sıkıyodum kendimi yinede beyn naparsak yapalim rahatlamiyor. Neyse ucundan ote gidemedim sonra o oturur vaziyetteydi koltukta bende arkami donerek ustune oturdum ucunu aldim ikinarak kendimi ittirdim yag gibi kayiyodu hiiic aci yoktu sonra bi baktim hepsini almisim gercekten inanamadim :) boylece bu hastaliigiii yenmis oldum ayrica parmaktan nefret ediyorum suanda yapamambparmakla birsey bicok arkadas oyle yendi ama penisle denemeye baslamaniz sizin icin daha iyi olur psikolojiniz daha cabuk duzelir benim oylee oldu once parmaga alisip sonra penis denemesine gecmeniz uzun olur. Allah hepinizin yardimcisi olsun insallah birdaha boyle birsey yasamam cooook zor cooook doktorlara para vermeyin bosuna cesaretiniz varsa esininde destegiyle bu illeti yen tabiiki durumun varsa psikolojik destek alman cok iyi olur ama cogu gidenden okudugumuz gibi parmak egzersizi veriyolar. Ayrica o anki mutlulugu yasayinca bu muymus diceksiniz aci yok hafif cook hafif bir sizi gibi bisey hissediyorsunuz ama yasadiginiz mutluluk Daha agir basiyor emin olun