Merhaba arkadaşlar;bende bu illeti 6 koca yıl çektim ve şükür ki 3 ay önce son buldu.esimle çok severek evlendik on yıl çıktık ve evlendik kavuştuk derken vajinismus kabusuyla hayatımız karardi.denemedigimiz yol kalmadı.kaç kere muayene oldum bilmiyorum doktorlar nedense vajinismus değilsin diyorlardı.hocalarda gezdik bi süre,sonrasında ankarada bir kadın kliniğine gittik.2 günde herşey bitti sandım.çünkü kendi kizligimi falus denen bir plastikler bozdum.öyle mutluydumki tamam dedim bitti ama bitmedi olmadı bi türlü.1 senede öyle geçti.sonrasında psikiyatriye gittik.başta herşey iyi başlıyor ama son aşamaya geldikmi iş bitiyor.yani kafayı yememek elde değil.gerçi çok sağlıklı olduğumuzda söylenemez.zaten bu aşamada tam 30 kiloda aldım malesef.hayattan bir beklentim kalmadığı için saldim gitti açıkçası.ama sonrasında Nette haydar dumenin reçetesini buldum.zaten olmaz diye çok ayak surudum yapmadım.ama sonra dayanamadım.ne kaybedebilirdim ki!
İyi ki de denemisim.oldu ya oldu.mutluluk tarifi yok.ilk seferini ilaçlarla,sonrasını sadece kayganlastiriciyla yaptık oldu.3 ay geçti ve ben hala inanamıyorum.benden sonra bu receteyle yapan iki arkadaşım daha oldu.kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Umarım bu sorunu yaşayan herkes kurtulur.