Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Ben de emla sürüyorum sprey sıkıyor um ama bir türlü tam olarak uyustugunu hissetmiyorum parmagimi denedigimde yine canim yaniyo yine orayi hissediyorum ve ilerleyemiyorum bu sefer eş denemesine de cesaret edemiyorum. Bende neden uyusma olmuyo ya az mi sıkıyor um acaba

Uyusuyordur dokundugunu hissediyosun beynin bunu aci olarak nitelendiriyor canimmm. Azim et es denemesi yap once ayna karsisina gec ikin iyice aynada bi gor ne.kadar aciliyor sarsircaksin heveslenceksn sonra es denemesine gec sadece ucunu deydir iyiice ikin zaten icine direk giriyo ucu :))

Hayirli olsun canim Allah anali babali buyutsun insallah :)

Egzersiz i yapamiyorum o yüzden nasip olursa yarin direk eş denemesi yapmayi düşünüyorum bu reçete ile dua edin lütfen bu sefer olur insallah

Canim ne recetesi o.yazabilirmisin

arkadaşlar yeni üye oldum ve o kadar çok yazı varki hangi birini okuyum bu hastalıgı nasıl yenicem bilmiyorum ne olur bana yardımcı olun doktara gitmek istiyorum o kadar para veremem 5 senelik bir ilişkim var nisanlandık evlenmeyi düşünüyoruz ama her an bu lanet hastalıktan dolayı ilişkimi kaybedebilirim cok sorun yasadım beni anlıycagınızı biliyorum ama burdan yazmak istemiyorum lütfen yenen arkadaşlar özelden bana yardımcı olabilicek birisi kesin vardır lutfen yardımcı olun yeneyim su hastalıgı

canım bende 6 yıllık evliyim 1,5 aydır egzersiz yapıyorum evde ama henüz eşimle yenemedim egzersiz yapabiliyrum sadece

Bende yendimmm sonundaaaaaaaa :)
Öncelikle sunu söylim kizlar inanacaksiniz .. 1.5 yillik evliyim ve dun bir gubde oldu bitti. Egzersiz yapmadim daha dogrusu yapamadim dokunamiyordm cünkü.. esime dedim icimde bi his var olcak dedim bide biz hocaya okutmustuk kendimizi ondanda kaynaklaniyo:) neyse uste durdum sirtim esime dönük zeytinyagi surduk dislerimi sıkıp ıkınarak oldu cok acıdi yandi ama basardim Allahim bumuymus dedim yani okadar sevindik ki anlatamam .. disimi sıkıp gözlerimi kapattim bebegi düsün dedim karnin sisicek dedim :) ve oyle diye diye girdi vallahi :) benim canm cok tatlidir asırı derecede yani .. ben yaptiysam sizde yaparsnz kizlarrrr

Burdaki yazilanlari cok okudum yenince bende yazicam dedim ve yazdimmm :) zeytinyagiyla yapan arkadas ismini hatrlamiyorm ama cok yardmci oldun bana sagol:) yani olmayacak gbi birsey degilmis onu anladim gördüm suan yine aci oluyor ama oda zamanla gider insaallah :))

Suan yine aci oluyor derken baslangicta iliski esnasinda mi oluyo yoksa oluo bittikten sonra yine acı devam ediyo mu ?

Aci felan yok arkadaslar pat diye girerse hizli hareket ederse aci oluyo cikmadan bekle biraz daha it bekle biraz daha it boyle boyle oluyo aci yok yanma gibi bi his oluyor oda ilkinde ikinci denemenizdede yavas yavas yap hic bisey yok bend yeneli cok kisa bir sure oldu ama o yanma hissi verdigi mutlulugn yaninda hic bile yenin su illeti lutfen zeytin yagini sur esine sirtn donuk bi sekilde yavas yavas.ikin ikina yap.

Hizli bi sekilde esin girmeye calisirsa acir canin.kontrol sende olsun aci YOOOOOOK. Aci hissini kafandan at ayrica ilkinden sonra yarisini sen sok devamini esin getirir zaten yavas yavas bidahakinde hepsini almaya calismiosn yani sikma kendini artik cok basit bisey ve guzelll bisey sonrasinda yasicagin mutlulugu dusun.,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…