- 4 Şubat 2015
- 971
- 477
- 32
tebrikler canım benim :) Allah bundan sonraki hayatında sana yardım etsin inşallah :)
Ben de emla sürüyorum sprey sıkıyor um ama bir türlü tam olarak uyustugunu hissetmiyorumparmagimi denedigimde yine canim yaniyo yine orayi hissediyorum ve ilerleyemiyorum bu sefer eş denemesine de cesaret edemiyorum. Bende neden uyusma olmuyo ya az mi sıkıyor um acaba
Arkadaşlar ben reçeteyi ilk uyguladığımda olmadı sinirlendim bıraktım herşeyi denemeyi.Bikaç ay sonra tekrar denedim reçeteyi umutsuz bi şekilde işlemleri bitirdikten sonra çok kısa parmak egzersizi yaptım zaten oranın ne kadar uyuştuğunu parmağımı bile hissetmediğimi farkedincede denedim ve oldu.Ve şimdi 3 aylık hamileyim dilerim hepiniz kurtulursunuz bu sıkıntıdan.
Allah yardimcin olsun tatlim mrrakkk etme asilmayacak birsey degil :)Egzersiz i yapamiyorum o yüzden nasip olursa yarin direk eş denemesi yapmayi düşünüyorum bu reçete ile dua edin lütfen bu sefer olur insallah
Canim ne recetesi o.yazabilirmisinArkadaşlar ben reçeteyi ilk uyguladığımda olmadı sinirlendim bıraktım herşeyi denemeyi.Bikaç ay sonra tekrar denedim reçeteyi umutsuz bi şekilde işlemleri bitirdikten sonra çok kısa parmak egzersizi yaptım zaten oranın ne kadar uyuştuğunu parmağımı bile hissetmediğimi farkedincede denedim ve oldu.Ve şimdi 3 aylık hamileyim dilerim hepiniz kurtulursunuz bu sıkıntıdan.
Baslangcta oluyo ama alisana kadar olurSuan yine aci oluyor derken baslangicta iliski esnasinda mi oluyo yoksa oluo bittikten sonra yine acı devam ediyo mu ?