nasıl amaiyi akşamlar herkese
ben de vajinusmusu yeni yendim.7 aylık evliyim ve hayatımı kabusa çevirmişti.eşimin desteğiyle bu konuda uzman bir psikologtan randevu aldık.ilk başlarda hiç ümitli değildim.ama verilen tüm egzersizleri yaptım.olmayacak olmayacak canım çok acıyacak ilk deneme kesin kötü geçecek gibi olumsuz düşüncelerle meğer kendimi boşu boşuna kasıp sıkıyormuşum.aslında psikolojimizi bozan hep bizleriz.zaten egzersizleri eksiksiz yapıp rahatlayınca kendinizide hazır hissetmeye başlıyorsunuz.sadece kayganlaştırıcı jel kullandık.ilk denememizde hiç birşey hissetmedim tekrar tekrar eşime sordum inanamadığım için ve artık çok rahatım.
bu sorunu yenemeyen arkadaşlara tavsiyem kendilerine güvensinler ve rahat olsunlar.öyle uyuşturucu kremlere spreylere falan gerek olacak bir durum yok aslında.herşey tamamen psikolojik.
bende parmak yapamıyorum cnm bi de aparat dene bn onu daha rahat çalışıyorumnasıl ama(sorun egzersiz yapmakta bende psikologa gidiyorum ve 2 parmak egzersizini yaklaşık 2 aydır yapamıyorum (
Psikoloğa gidiyorsanız o size bazı tavsiyelerde bulunmuştur.egzersiz yaparken derin derin nefes alıp verin nefesinizi verirken kaslarınız rahatlayacağı için parmağınızı içeriye doğru itin.2 parmakta zorlanıyorsanız eğer o boyutlarda bir mum alın ve denemelere onunla devam edin.aslında hiç acı yok.inanın kendi kendimizi kasarak o acıya sebep oluyoruz.nasıl ama(sorun egzersiz yapmakta bende psikologa gidiyorum ve 2 parmak egzersizini yaklaşık 2 aydır yapamıyorum (
gün içinde sürekli kendinizle konuşacaksınız.vajinuzmusu önce beyninizde yeneceğinize odaklanın.vajinusmusla sürekli tartışın içinizde.egzersizleride düzenli olarak yapın.bu işin üzerine gitmezseniz vajinusmusa yenik düşersiniz.yenemeseydim inanın ben yenemezdim o kadar korkuyor ve inanmıyordum vajinusmustan kurtulabileceğime.beyni nasıl rahatlatıcaz peki
O ne canim yeni dydumane atom??ilk kez duyuyorum uyuşturucu krem gibi birşey dimi bu?
Canim banada yardim eder midin 3 yilfir cekiyotum bu illeti nolur biktim artık bu hastaliktannasıl yendin bana özelden yazar mısın
Bizede soyler misin canim bizde yendlim bu illeti lutfrnlütfe ama lütfen o spreyi ben de arastırdım ama hangi eczneye gittiysem yok diyorlar bana da yardım et 1.5 yıldır huzurum yok
Canim nasil yendin hangi kremle hapla yendin banada yardim et bi omur duacin olurum bizi ancak bu hastslihi yasamis biri anlar lutfennNetimde sorun oldugu icin yarim kaldi yazim sözün kisasi ben bunu basardim arkadaslar hepinize cok tsk ederim Allah sizden razi olsun bu sayfada bir arkadas haydar dumenin yönteminden bahsetmis ilacla bir yöntem onu arastirdim cok iyi bir sekilde ve uyguladim.malesef ben parmak egzersizler i yapamiyordum kizlik zarim nolur diye dusunurken oraya parmagimi sokmaya bile cesaret edemiyordum ama krem ve haplarla bu illetden kurtuldum .inşallah herkes benim gibi kurtulur cunku yaşamayan bilmez bu hastaligi..
Nedir o recete canim bana da yardim edin lutfen 3 yil olduArkadaşlar ben burdan bi arkadaşın verdiği receteyle (haydar dümen recetesi)hallettim 1 yılın sonunda.Denemekten bişey çıkmaz deneyin derim.
Merhaba.Ben de bu sorunuCanim nasil yendin hangi kremle hapla yendin banada yardim et bi omur duacin olurum bizi ancak bu hastslihi yasamis biri anlar lutfenn
aparat dediniz de nasıl bir aparat?yani benim sorunum parmaklar 2 parmak kalınlığında başka birşey yapalbilirim korkmam die düşünüyorum ama parmakların biri uzun biri kısa olduğundan yapamıyorum.psikoloğa gidiyormusunuz peki??bende parmak yapamıyorum cnm bi de aparat dene bn onu daha rahat çalışıyorum
hiçbir tavsiyede bulunmuyor sadece ödevi yapıp yapmadığımı yazmamı istiyor bende kasılmada olmuyor hiçbir şekilde artık başlarda çok oluyordu yani ilk evlendiğim zamanlarda artık yok muma prezervatif mi geçireyim??Psikoloğa gidiyorsanız o size bazı tavsiyelerde bulunmuştur.egzersiz yaparken derin derin nefes alıp verin nefesinizi verirken kaslarınız rahatlayacağı için parmağınızı içeriye doğru itin.2 parmakta zorlanıyorsanız eğer o boyutlarda bir mum alın ve denemelere onunla devam edin.aslında hiç acı yok.inanın kendi kendimizi kasarak o acıya sebep oluyoruz.
aynısı oldu bende de sen yapamıyosan eşin çalıştırsın iki parmağı dedi doktor yada 2 parmak büyüklüğünde aparat çalış canımaparat dediniz de nasıl bir aparat?yani benim sorunum parmaklar 2 parmak kalınlığında başka birşey yapalbilirim korkmam die düşünüyorum ama parmakların biri uzun biri kısa olduğundan yapamıyorum.psikoloğa gidiyormusunuz peki??
evet ucu sivri orta boyutlarda bir muma prezervatif geçirin ve biraz kayganlaştırıcı sürün.içeriye doğru yavaş yavaş nefes alıp vererek ittirin.kendi kendine girdiğini ve hiç acı hissetmediğinizi görünce inanamayacaksınız.çok önemli bir aşama.hiçbir tavsiyede bulunmuyor sadece ödevi yapıp yapmadığımı yazmamı istiyor bende kasılmada olmuyor hiçbir şekilde artık başlarda çok oluyordu yani ilk evlendiğim zamanlarda artık yok muma prezervatif mi geçireyim??
evet ucu sivri orta boyutlarda bir muma prezervatif geçirin ve biraz kayganlaştırıcı sürün.içeriye doğru yavaş yavaş nefes alıp vererek ittirin.kendi kendine girdiğini ve hiç acı hissetmediğinizi görünce inanamayacaksınız.çok önemli bir aşama.