Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba arkadaşlar;bende bu illeti 6 koca yıl çektim ve şükür ki 3 ay önce son buldu.esimle çok severek evlendik on yıl çıktık ve evlendik kavuştuk derken vajinismus kabusuyla hayatımız karardi.denemedigimiz yol kalmadı.kaç kere muayene oldum bilmiyorum doktorlar nedense vajinismus değilsin diyorlardı.hocalarda gezdik bi süre,sonrasında ankarada bir kadın kliniğine gittik.2 günde herşey bitti sandım.çünkü kendi kizligimi falus denen bir plastikler bozdum.öyle mutluydumki tamam dedim bitti ama bitmedi olmadı bi türlü.1 senede öyle geçti.sonrasında psikiyatriye gittik.başta herşey iyi başlıyor ama son aşamaya geldikmi iş bitiyor.yani kafayı yememek elde değil.gerçi çok sağlıklı olduğumuzda söylenemez.zaten bu aşamada tam 30 kiloda aldım malesef.hayattan bir beklentim kalmadığı için saldim gitti açıkçası.ama sonrasında Nette haydar dumenin reçetesini buldum.zaten olmaz diye çok ayak surudum yapmadım.ama sonra dayanamadım.ne kaybedebilirdim ki!
İyi ki de denemisim.oldu ya oldu.mutluluk tarifi yok.ilk seferini ilaçlarla,sonrasını sadece kayganlastiriciyla yaptık oldu.3 ay geçti ve ben hala inanamıyorum.benden sonra bu receteyle yapan iki arkadaşım daha oldu.kesinlikle denemenizi tavsiye ederim. Umarım bu sorunu yaşayan herkes kurtulur.

Bende o receteyi denemek istiyrum spreyi bulamadim hicbiyerde bende sadece emla krem ve gleitgelen jel var elimde nasil oluyo o krem gercekten uyusturuyo mu ?

Kremden ziyade sprey çok ise yarıyor.ama xlocaine sprey daha üretilmiyor.onun yerine vemcaine pump sprey var.ben eczaneden bulamadım.netten sipariş verdim.dentalsepet diye bir yerden

Bende gördüm onu nette ama güvenemedim saglik bakanligi onayli degilmis galiba yani güvenilir bisey olsa eczanelerde de satılır diye düşünmüştüm sen denedin mi aldın mı onu

Ewet ben onla yaptim ve bir zararını görmedim zaten bir yada iki kez kullanıyorsun sonrası sadece kayganlastirici yetiyor
Xlocain sprey yok zaten bu vemcaine de onun muadili

Hayır cnm uyusturuyor seni anlamıyorsunuz.böyle sorularla kafanı bulandirma bence.sonuca odaklan biticek bu iş ins.ben 6 yıl çektim nasıl birşey oldunu çok iyi biliyorum.herkesde kurtulsun istiyorum.lütfen vakit kaybetmeden dene

Simdi o spreyi siparis versem iki uc gun sürer gelmesi ama bugun deneme yapmam lazim benim varmi bi tavsiyeniz sicak su kompresi filan işe yarıyor mu?

Hmm sen yinede ver siparişini en geç salı gelir sanırım.
Elinde emla varsa kullan.ne durumdasınız bilmiyorum ama daha önce denemediysen emlayi bi dene.sıcak kompresi kremi sürdükten sonra tut.uyusuklugu hissettikten sonra denemeye çalış.ınş sonuca ulaşırsınız.

Tmm cok tesekkür ederim inşallah olur. Egzersiz yapamiyorum ben hic o yuzden bu sekilde olumlu sonuç almayı çok istiyorum

Emla daha iyidir tabi anestola göre , ama iyice içe doğru surmeye calis.ınş verim alabilirsin.Allah yardımcınız olsun

Sagol cnm sürdüm bakalim uyuşacak parmagimi tam içe dogru girdirenedigim icin cok cazla iceriye süremiyorum sanırım sürmeye calistim ama yeterli oldu mu bilmiyorum :KK43:

Olacak ınş.önce kendin ınan yapabilecegine, o kadar kolay ki aslında kurtulunca sasacaksin bugunlerine.

Simdi o spreyi siparis versem iki uc gun sürer gelmesi ama bugun deneme yapmam lazim benim varmi bi tavsiyeniz sicak su kompresi filan işe yarıyor mu?
92.sayfada benim paylastigim recete var.sprey asamasini gecerek
deneyin.elinizde olan imkanlarla ve en onemlisi kontril sizde olsun.yazimi okumanizi tavsiye ediyorum.

7 ay vajinusmusla uğraşıp yenmiş biri olarak yenemeyenlere tavsiyem bu sprey ve uyuşturucu gibi şeylere ihtiyaç duymadan yenmeye çalışmanız.biliyorum zor bir süreç ve insan ne olsa denemeye hazır oluyor ancak inanın normal bir birleşmede ağrı acı kanama yok.eğer uyuşturmaya alışırsanız normal ilişkiyi yaşamanız zorlaşır.yani şöylede düşünebilirsiniz:Allah bizlere zor olan canımızın çok yanacağı kötü birşeyi neden versin.eşinizi çok seviyorsanız inanın atlatılmayacak bir süreç değil.yenemeseydim ben yenemeyecektim.çok korkuyordum ama inanın şuan boşuna kendimi kasmışım boşuna günlerce ağlamışım diyorum.yine de tercih sizlerin bu illetten kurtulmak için insan herşeye ümit bağlıyor.herkesin kurtulması dileğiyle...

arkadaslar banada yardımcı olursanız cok sevınırım cunku cok caresızım 6 aydır evlıyım esımı cok sevıyorum ama malesefkı vajınusmus hastasıyım kıtaplar okuyorum doktorada gıttım ama hıc bı sekılde basaramıyorum..vajınama dokunabılıyorum hatta 2 arada 3 parmak bıle ıcıne alabılıyorum ama iş penise gelınce malesef basarısızzz neolurrr banada yardım edınnnnnnn

Ben 9 ay sonra emla kremle yenebildim bu durumu. parmak eegzersizler i yapamiyordum ve emla krem gleitgelen jel ile basardim.tamamen uyusturuyor zaten birsey hissetmiyorsun.
merhaba,
bende aynı problemı yasıyorum ve bu emla kremı almayı dusunuyorum ılıskıye denemeden kac saat onceden o kremı surmemız lazım? ve tam ıcınemı bu konuda detaylı yardımcı olursan cok sevınırım

evet ucu sivri orta boyutlarda bir muma prezervatif geçirin ve biraz kayganlaştırıcı sürün.içeriye doğru yavaş yavaş nefes alıp vererek ittirin.kendi kendine girdiğini ve hiç acı hissetmediğinizi görünce inanamayacaksınız.çok önemli bir aşama.
Tamam deneyip size dönüş yapacam çok çok teşekkür ederim

Arkadaşlar tam 4 ay oldu evleneli ve ben pazar sabahı yendim zeytinyağı ile ben bile şaşırdım tam üç çeşit jelim vardı ama hiçbiri iyi gelmedi.Ben zeytinyağını denemenizi tavsiye ediyorum bir defa deneyin hiçbir kaybınız olmayacak açıkçası zeytinyağının farklı olacağını düşünmüyordum çünkü üç çeşit jelim vardı ne duyduysam aldım denedim olmadı eşim çok ısrarcı davrandı beni bırakmıyordu olacak diyordu jel denemelerimde sonuç vermeyince son çare mutfağa koştum zeytinyağı için ama çok canım yandı ölüp ölüp dirildim eşime yalvardım yeter artık diye ama o bırakmadı ve bir anda girdi dedi inanamadım tekrar tekrar sordum olmuştu.Zeytinyağı jel ve kremlere göre daha kaygan ve hemen kurumuyor bakın ben kaç aydır deniyorum diğerleri hemen kuruyor evet zeytin yağı mantar yapabilirmiş ama olsun onun tedavisi var dedim ve göze aldım iyiki de almışım bin şükür allah herkesi bir an önce bu dertten kurtarsın. Burda bana yardımcı olan herkese ve özellikle kaderime çok teşekkür ediyorum.

X