Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Kızlarrrrrr yendim yendim yendim Allah ım sana şükürler olsun yendim bu durumu :KK55: 2 senem boşuna gitti sadece bebeyağ ile kayganlaştırdım o kadar dün gece inanamadık iki kez yaptık hala inanamıyorum eşime soruyorum oldu dimi diye :KK55: Allah ım tez vakitte herkese bunu nasip etsin :KK16:

Kızlarrrrrr yendim yendim yendim Allah ım sana şükürler olsun yendim bu durumu :KK55: 2 senem boşuna gitti sadece bebeyağ ile kayganlaştırdım o kadar dün gece inanamadık iki kez yaptık hala inanamıyorum eşime soruyorum oldu dimi diye :KK55: Allah ım tez vakitte herkese bunu nasip etsin :KK16:[/QUOT

merhaba cnm senin adına çok sevindim :KK9::KK9::KK9: biz bu olayı kafamızda büyütmüşüz zamanımıza yazık olmuş bende çok büyütmüştüm gözümde ilk başta bende inanamadım oldu mu diye :) inşallah herkes bu sıkıntıdan tez vakitte kurtulur tekrar gözün aydın :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Canım sırf sana cevap yazabilmek için üye oldum bu siteye.Sorununu çözebildinmi?Ben vajinusmus olduğumu çok kötü bir tesadüf sonucu öğrendim.Ama direk kabullendim.Bir hafta herşeyi araştırdım.Sonra uygulamaya başladım.İstersen nasıl yaptığımı neler yapdıgımı yaparken neler hissettiğimi paylaşabilirim seninle.Belki yardımcı olabilirim.

cok tesekkur ederim yeni gordum mesaji cok sevinirim yardimci olursan eger

cok tesekkur ederim yeni gordum mesaji cok sevinirim yardimci olursan eger

Canım hangi aşamada oldugunu yazarsan başlayabiliriz denemelere.Bir arkadaş var onada yardımcı oluyorum.O bayağı ilerledi yarın eşiyle denicek.Sen şimdi tam olarak hangi aşamadasın.İlişki başlangıcında neler hissediyosun.Ayrıntı yazarsan ona göre bir program hazırlarız sanada.Ama emin ol sende başarıcaksın:KK9::KK9:

canim ben parmak degilde kulak cubugu ile deneme yapiyorum 1 2 derken dun 3 kulak cubugunu birlestirip yapabildim biraz bole devam etmeyi dusunuyorum esasina bakilirsa hicbirsey hissetmiyorum bunlari yaparken rahat tutmsya calisiyorum kendimi arada heyecanlanip panilkliyorum bazen tabi

slm arkadaşlar bende 5 senelik evlı ve vajınısmustum bu hastalığı yenmek ıcın cok ugrastm çok şükür şubat ayında yendim ..herseyı denedm başaramamıştım bır gun burda haydar dumenin recetesıyle yenenlerı gordum bende sadece hapları spreyı ve prezrvatıfı aldırdım esıme ilk gun cesaret edememstm ertesı gun esım uyurken hapları attım acımıck diye kendımı sartlandırdım sureklı.yattm vajınamı sıkıp bıraktım kegel egzersızı oluyo heralde kasları çalıştırdım spreyı sıktım oraya şişeyede ılık su koydum orda beklettm kaslar gevşesin diye esımı uyandırdım hadı denıyelım bu sefer kesın olck dedm drın nefes aldım esımın penısını yukarıdan aşağıya doğru ıttm ıkındım ve ve bırden gırdı anlamadık bıle esım yavaş yavas gıtgel yaptı ve cıktı daha anlamamıştık cunku ısıgı açtı baktı çok az kan gelmış gulumsedı basardık dedi o anki mutlulugumu anlatamm bu muymuş dedm bende.önceden hep hazırlık yapıyorduk sabahlara kadar ugrasıyorduk olmuyodu.bıde hazırlık yapmadan denemek ıstedım yapcam basarcm dıye kendımı sartlandırdm ıyıce ve oldu çok sukur darısı dıger arkadaşlarımın basına..benım gıbı canı tatlı korkak bırı yaptıysa herkes yapar bıde bnm gıbı deneyın ınşallah başarırsınız.benım tek sorunum kac aydır hep o spreyle yapabılıyorum spreysız yapamıyorum esım alıştın artık dıyo ama cesaret edemiyorum bugün ılk defa spreysız denıcm esım onu kullanmamı ıstemıyo artık bazen yanmada hissediyorum onun için bildiğiniz bi krem falan varmı yardım edebilecek varmı lütfen :18: bu arada biraz açık knştm kusura bakmayın belki birilerine yardımım dokunur diye detaylı anlattm :KK17:

Son düzenleme:
yardım edebilecek kimse yok mu bapanten kremin yanmaya bi faydası olurmu arkadaşlar cvblarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaslar.biryillik evliyim. Uc ay kadar vajinusmus tedavisi gordum.cok şükür ki kurtuldum bu dertten. Doktorun verdigi egzersizleri tek başıma ve esimle birlikte yaparak hallettik problemi. Sanki yeni evlenmis gibiyim.ilk denedigimizde bende inanamadım basardik mi diye.defalarca sordum esime
Allah kimseler e yadatmasin bu problemi.vajinusmus olan arkadaslar da bir an once tedaviye başlasın bu bile insanin moralini düzeltmeye yetiyor

1 yil 1 haftadir vajinusmustum 1 yil boyunca hiic ugrasmadim hep erteledim nasil olsa bir gun olur diye dusundum evvelinde doktora gitmistim bana dedi zarin yuksek yapili ama biz doktoru takmadik vajinusmustan anladigi falan yoktu cunku her kadin dogumcu vajinusmusta uzman degil neyse son bir haftadir parmak egzersizleri yaptim forumlari okudum cunku adetim gecikmisti gebe olmaktan korktum dusundum eger gebeysem vajinusmuslu olmak bu sureci zorlastirir diye acikcasi korktum ve ciddiye aldim bu problemi Elhamdulillah bugun basardim yendim bayagi rahatladim sabahta test yapmistim hamileymisim cok tuhaf yaaa :)) sabahinda test sonuc hamilesin diyor aksaminda vajinusmustan kurtulus :)))

1 yil 1 haftadir vajinusmustum 1 yil boyunca hiic ugrasmadim hep erteledim nasil olsa bir gun olur diye dusundum evvelinde doktora gitmistim bana dedi zarin yuksek yapili ama biz doktoru takmadik vajinusmustan anladigi falan yoktu cunku her kadin dogumcu vajinusmusta uzman degil neyse son bir haftadir parmak egzersizleri yaptim forumlari okudum cunku adetim gecikmisti gebe olmaktan korktum dusundum eger gebeysem vajinusmuslu olmak bu sureci zorlastirir diye acikcasi korktum ve ciddiye aldim bu problemi Elhamdulillah bugun basardim yendim bayagi rahatladim sabahta test yapmistim hamileymisim cok tuhaf yaaa :)) sabahinda test sonuc hamilesin diyor aksaminda vajinusmustan kurtulus :)))

Teprik ederim canim bir tasla iki kus vurmusun :)
Allah saglikli sekilde bebisini kucagina almaya nasip etsin,darisi bizim basimiza insallah...

maşallah canım bir günde iki mutluluğu birden yaşamışsın :)Allahım hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizim için de dua et hamişlerin duası kabul olur bak :) :) :)

Teprik ederim canim bir tasla iki kus vurmusun :)
Allah saglikli sekilde bebisini kucagina almaya nasip etsin,darisi bizim basimiza insallah...
Cok tesekkur ederim hepiniz icin dua ediyorum ins.kurtuluruz tamamen ben basardim ama bir kereligine hala kasilmalarim devam ediyor yani cok rahat degilim ama olsun bir kere bile olmasi beni mutlu etti bir kere basarinca vajinusmustan tamamen kurtuldugumu sandim ama oyle degilmis sanirim biraz zamana ihtiyac var ins deneye deneye normale doner ..

maşallah canım bir günde iki mutluluğu birden yaşamışsın :)Allahım hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah :) bizim için de dua et hamişlerin duası kabul olur bak :) :) :)
Allah razi olsun Rabbim hepinize nasip etsin yureklerinize genislik versin ins.iyi olur hayatta bir sekilde imtihan olucaz bu da bizim imtihanimiz oldu Elhamdulillah ki tedavisi yuz de yuz olan bir problem asilmasi imkansiz degil.Bir kere basardim umarim deneye deneye daha iyi bir noktaya variriz.

Cok tesekkur ederim hepiniz icin dua ediyorum ins.kurtuluruz tamamen ben basardim ama bir kereligine hala kasilmalarim devam ediyor yani cok rahat degilim ama olsun bir kere bile olmasi beni mutlu etti bir kere basarinca vajinusmustan tamamen kurtuldugumu sandim ama oyle degilmis sanirim biraz zamana ihtiyac var ins deneye deneye normale doner ..

Insallah canim duzelir canini sikma hersey zamanla insallah bizde alisacaz,
Sagol canim allah razi olsun dualarini eksik etme sen yinede :) allah kolaylik versin canimmm

Allah razi olsun Rabbim hepinize nasip etsin yureklerinize genislik versin ins.iyi olur hayatta bir sekilde imtihan olucaz bu da bizim imtihanimiz oldu Elhamdulillah ki tedavisi yuz de yuz olan bir problem asilmasi imkansiz degil.Bir kere basardim umarim deneye deneye daha iyi bir noktaya variriz.
gözünüz aydın Allah mutluluğunuzu bozmasın arkadaşım, vajinismusla alakalı da rahat olun bir kere olduktan sonra bir daha sorun yaşamazsınız Allahın izniyle, bende hemen hamile kaldım ve 3 ay yasakladı dr , sonra 3 ay sonra insan tedirgin oluyor birde ben bebeğimi kaybetmiştim onunda şaşkınlığı vardı, ama hiçte korktuğum gibi olmadı kendikendime telkinde bulundum, daha önce acımadıysa şimdide acımayacak, bırakmak yok yine olacak dedim hep.bunları düşünmeyin herşey yoluna giriyor =)

Ben de 4 ay once yendim fakat hala kasilmalarim suruyor bunu nasil yenebilirim ve ben zevk almiyorum, bu durum nasil ve ne zaman gececek :KK43:

Kızlarrrrrr yendim yendim yendim Allah ım sana şükürler olsun yendim bu durumu :KK55: 2 senem boşuna gitti sadece bebeyağ ile kayganlaştırdım o kadar dün gece inanamadık iki kez yaptık hala inanamıyorum eşime soruyorum oldu dimi diye :KK55: Allah ım tez vakitte herkese bunu nasip etsin :KK16:
Nasıl yendiniz canım anlatırmisin bende uğraşıyorum

Ben de 4 ay once yendim fakat hala kasilmalarim suruyor bunu nasil yenebilirim ve ben zevk almiyorum, bu durum nasil ve ne zaman gececek :KK43:
arkadaşım giriş anında ve sonrasın da ön sevşmede zevk aldığınız hoşunuza giden şeyleri yapmaya devam ederse eşiniz, kasılmanız kalmaz inşallah. mesela kulak memesi hassastır, başta gıdıklanıp hoşunuza gitmeyebilir ama alışırsınız kulak memesini ağzına alması , boynunuzdan öpmesi eşinizin pozisyonuna göre afedersiniz göğsünüze dokunması yada öpmesi sizin dikkatinizi girişe değil uyarıldığınız yere vermeniz ve zevk almaya çalışmanız sorununuzu çözer büyük ihtimalle.

arkadaşım giriş anında ve sonrasın da ön sevşmede zevk aldığınız hoşunuza giden şeyleri yapmaya devam ederse eşiniz, kasılmanız kalmaz inşallah. mesela kulak memesi hassastır, başta gıdıklanıp hoşunuza gitmeyebilir ama alışırsınız kulak memesini ağzına alması , boynunuzdan öpmesi eşinizin pozisyonuna göre afedersiniz göğsünüze dokunması yada öpmesi sizin dikkatinizi girişe. değil uyarıldığınız yere vermeniz ve zevk almaya çalışmanız sorununuzu çözer büyük ihtimalle.
Ben vajnal zevk almiyorum. Yoksa afedersin surtunmyle zevk aliyorum kasilmalara nasil son verebilirim onu bilmiyorum :KK43:

Ben vajnal zevk almiyorum. Yoksa afedersin surtunmyle zevk aliyorum kasilmalara nasil son verebilirim onu bilmiyorum :KK43:
ben vajinal zevk demiyorum kuzum, ön sevişmede dokunmalarıyla zevk alıyorsun ya eşinin, giriş anında eşin seni uyarmaya devam ederse ön sevşmdeki gibi o zaman kasılmaların önce azalır sonra vajinal zevkte almaya başlarsın. istersen özel den konuşalım arkadaşım bu konuyu.

X