cgdm 85
Ben 2 yıllık evliyim
bundan 1.5 ay önce hymenektomi (kızlık zarının cerrahi operasyonla alınması) oldum çünkü kızlık zarım etliymiş doktor bu operasyonu olman gerek dedi bende hoplaya zıplaya ohh vaji değilim işte sorun buymuş dedim ve yaptırdım 1 hafta sonra ilişkiye girmek istedik fakat olmadı vajinismus denen kabusla karşı karşıyaydım ama yine de kendime yediremiyodum bu düşünceyi
sonra bu siteyi buldum okudum okudum okudum ve sonuç artık kesinlikle vajiliydim :1no2:
okudum araştırdım okudum araştırdım neler yapmam gerektiğini öğrendim
ilk önce kegel egzerzisiyle başladım sonra parmak
ilk önce bi kayganlaştırı aldım orta parmakla başladım inan çok kolay olmadı nefes egzersizleriyle rahatladım oraya adapte olmadım yavaş yavaş ittirdim tabi yine nefes alıp vererek bunun altını çiziyorum
2 parmak 2 boğuma kadar alabildim
çok cesaretlendim
ertesi gün parmak egzersizlerime devam ettim mum egzerzisiyle denemek istedim emlayla o işi de hallettm
ve sıra artk bence p...s teydi
ilk dakikalar biraz zorlandım kegel ve nefes imdadıma yetişti tabi emlanın çoook büyük etkisi var
neyse dün akşam da emlasız yapmak zorundaydım kendimi kandırmak istemiyodum
ve onu da başardım Allahın izniyle
ilk önce kendin bu illetten kurtulacağına inan...kendine güven ve düşün milyonlarca kadın bunu yapıyo benm senin ne eksiğimiz var kaydirigubbakcemile5
ben açıkçası fazla egzersiz yapmadım sadece beynmde bitirdm kurtulcaktm ve kabus bitti :Saruboceq:
Allah bu derdi çeken herkese yardımcı olsun (Amin)
Düzenleyen: CGDM85 Düzenleme Tarihi : 12-04-2010 Düzenleme Saati
05