hephüzünlü
Merhaba arkadaşlar…..
Öncelikle samimi tebrikleriniz için çoook teşekkürler…. olumunekankayizsmile yoğun olduğum için hiç girememştm bu aralar…iyi ki de öyle olmuş moral bozucu şeyler okuyacakmışım…onunla ilgili tek ve son cevabımı ayrı olarak hemen bu yazı sonrası vericem….
lmaz:
Özetle evliliğimde 3yılım 1,5 ay sonra dolacak…. boshayallersmile 2 ay önce buraya üye olmuş ve ilk kez dr a gitmiştim…
Ancak egzlere 1 ay önce mayıs14te başladım…. zemuszemus 10 gün hızlı bir şekilde tek,orta,iki,mum,üç,eş parmakları diye ilerledim ki regl oldum….
Bu iş için(ve başka işler de vardı)izin bile almıştım….
Regl sonrası p.over tedavisi için başladğm yasmn lekelenme yapınca 2 gün falan bekledim sonra dr devam et diyince ilk denememi yapmaya çalışmış ve eşimin stresi ve motivasyonu bozucu söylemleri yüzünden kötü bir gece geçirmiş moralim çok bozulmuştu….
Sonra o gün akşam uzuun uzun konuştum onunla….kısaca bana bilmiyorumkismile nefes falan almanı ben mi hatırlatacam ben kendim zor motive oluyorum çok şey bekleme dedi…ben yine konuştum ağladım anlattım konuştum….stresimizden birbirimizi bu kadar severken böyle kırıcı olmamak gerektiğinden sona çok yaklaştığımızdan….. alsanaalsanasmile
Nitekim o gün bahar ın da dediği gibi sadece s.vş.mek için girelim yatağa o zaman diye anlaştık…güzel geçti..
sonra ben yataktan çıkmadan egszler yaptım ve uyandırıp denemek istediğimi söyledim….stres olmayınca gerçekten p..s de rahat oluyor….değişik pozisyonlarda başını aldım yani o gece bir pozisyon arama gecesiydi dört döndük ne zormuş onu ona yaklaştırmak falan olduk….. CADIARZU
Dün ise:))
Gündüzden egzsz yaptım mumu biraz kalınlaştırdım…moralimi yüksek tuttum güzel yemekler yedik falan…bugün olacak allhn izniyle diye ona da msj attm… Şeniz sonra yirmi dk falan önce gidip yatağın içinde egzrsz yaptım…sonra geldi….güzel bi ön s…me den sonra denedik…başlarda yine pozisyon sıkıntısı oldu ama çok şükür p…s çok iyi dayandı(bu arada 2 gündür fındk ezmesi falan yiyoduk ha bire:))her pozisyonda denedik….venüstenin pozisyonu kaderin pozisyonu diye sırayla:))
yani ben inanamadığım için yani oldu mu ?bu kadar mı)tamamı mı?bi de şöyle mi yapsak?falan diye sorup durduğum için pek çok defa ve değişik pozisyonlarda yaptık….
en son artık içimdeyken boş..ma zevkini de yaşadığını gördüm çok şükür…
Açık yazmayı sevmiyorum ama amacımız belli ayrıntılı anlatmamı isteyenler oldu….
Yani egzz gibi düşünüp kendim tutup ilerlettim başlarda sonra baktım en ufak ya en ufak bir acı yok ve egzszlerden çok daha kolay ona da bıraktm kendimi hızlı olduğu da oldu…tutmadan kendi kendine yerleşip ilerlediği de…..sonlarda tamam yeter artık kontrolsz zevk için devam edelim dediğimiz vakit çok daha güzel rahat oldu…..
Yani geçen gece beklediğimin ne kadar altındaysa bugün de o kadar üstünde oldu çoook şükür………
Uzun oldu….çok dualar etmiştim ağlayarak…..Allahıma çok şükür…aslında hala inanamıyorum….artık bebeklere bakarken içim o kadar sızlamaz sanırım…işin kötüsü psikoloğu da aramadım ne desem ki…
egzsz aşamasındaki arkadaşlar dualarım devam edecek merak etmeyin….yardımı dokunan ve moral veren arkadaşlarım size de çok çok teşekkürler……….