- 20 Aralık 2020
- 17.062
- 75.539
Popüler vajınusmus konusu var oraya gel etiket yapayım ilk sayfayı oku sonra en son sayfaya gel çünkü çok yazışma oldu aparat yapan arkadaşlar var bizlerde yardımcı oluruzMerhaba yardım rica edebilir miyim ben de? Grup varsa dahil olmak isterim.
Banada yardımcı olabilirmisinizPopüler vajınusmus konusu var oraya gel etiket yapayım ilk sayfayı oku sonra en son sayfaya gel çünkü çok yazışma oldu aparat yapan arkadaşlar var bizlerde yardımcı oluruz
Yazdım canım diğer topikten sanaBanada yardımcı olabilirmisiniz
Bana da yardımcı olur musunuzPopüler olan konu var orası daha aktif etiket yapayım senii en baştaki konuyu oku son sayfalarda aparat yapan arkadaşlar var ne durumdasın yazarsın
Tabii canımm aparat ve egzersizlerle yeneceğine inanıyorum seni o popüler konuya etiket yapacağım orda aktif aparat yapan arkadaşlarda var hem çok iyi olurrBana da yardımcı olur musunuz
Sen yeterki iste ..yardim ederizBende bu konudan muzdaribim daha fazla yardımcı olur musunuz banada
Jinekologa gittiniz mi durumumuz fiziksel mi ruhsal mi muayne oldunuz muBende bu konudan muzdaribim daha fazla yardımcı olur musunuz banada
Gittim ama alttan muayene etmedi direk psikoloğa yönlendirdi psikoloğa da gittik bir seansta olmayacağını daha çok geleceğimizi söyledi o da çok pahalıydi devam edemedikJinekologa gittiniz mi durumumuz fiziksel mi ruhsal mi muayne oldunuz mu
Vakitbkaybetmeden n11 den aparatini siparis ver dilator set uygun fiyat .. uçuk rakam değil.. o gelene dek sende kegel egzersizi nasil yapılıyor videolar izle yapmaya calis. .Gittim ama alttan muayene etmedi direk psikoloğa yönlendirdi psikoloğa da gittik bir seansta olmayacağını daha çok geleceğimizi söyledi o da çok pahalıydi devam edemedik
Benim ilk ilişkim olacak amaVakitbkaybetmeden n11 den aparatini siparis ver dilator set uygun fiyat .. uçuk rakam değil.. o gelene dek sende kegel egzersizi nasil yapılıyor videolar izle yapmaya calis. .
Kuzum senide etiket yaptım orada üzülmek yok artıkBende bu konudan muzdaribim daha fazla yardımcı olur musunuz banada
Banada yardımcı olur musunuz evleneli 1 sene oldu yenemiyorum vajinusmusuAldim gruba kuzum aparat alma konusunda destegimize ihtiyaci varve tecrübelerimize
Merhaba canım ben yardımcı olabilirim istersen daha önce doktora gittin mi aparat duymuşsundur ben bu şekilde yenmiştimLütfen bana da yardım eder misiniz 7 aylık evliyim ve hala bakireyim yenemiyorum
Gittim biraz kalın olduğunu söyledi zarımın ama hala bakire olduğum için aparatları denemek istemiyorum zarar verir zarıma diyeMerhaba canım ben yardımcı olabilirim istersen daha önce doktora gittin mi aparat duymuşsundur ben bu şekilde yenmiştim
Benim de muayenem aynen o şekilde hatta bana alalım bu şekilde olmaz dedi ben eşimle birlikte aparat çalışıp o şekilde yendim diğer türlü yapamadımGittim biraz kalın olduğunu söyledi zarımın ama hala bakire olduğum için aparatları denemek istemiyorum zarar verir zarıma diye
Bakire miydiniz sizdeBenim de muayenem aynen o şekilde hatta bana alalım bu şekilde olmaz dedi ben eşimle birlikte aparat çalışıp o şekilde yendim diğer türlü yapamadım