Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

SONUNDA YENDİMMMMMMM🥰🥰🥰
Bunu buraya yazmak için okadar dua ettim ki, yorumları okuyordum inşallah bende yapabilirim diyordum gerçi 3 aylık evliyim ama önceside vardı. gerçekden çok zor bir hastalık, aile içindede sorunlar getireen zor birşey ve kimse seni anlamıyor, yine yapamıyorsun yaaaa ondan kolay ne var dediklerinde sinirleniyordum. Burda sizlerden benim gibi olanları gördükçe konuştukça çok rahatladım. Temmuz 13de apartlarım geldi bugun bugun ağustosun 23 , 40 günümü aldı toplamda ama toplasanız 5 gün apratları denedim. İlk günde 3.aparta kadar aldım ama sanırım bana özel bende kanama oldu az bişi,herhalde baya dardı ama korkmayın bişi olmuyor acımıyor ,aama aradan 10 gün geçti 2.denemede 4.yü alamadım yine 3. Gün denemede 4.apartı alabildim ondada kanamam oldu malesef. Ama deidğim gibi hiç acıma yok. Ama ordaki küçük gördüğünüz delik kulak çubuğu sokucak kadardı. Apartları denedikçe orası açıldı ve büyüdü. 4. Aparatı da 4.5 gün denedim artık 1. Gibi çok rahatt girip çıktı. Sonra eşliye geçtk, ben odaya gidip 4. Apartla egzersiz yaptım sonra eşimle denedik. VVEEEEEE SONUNDAAAAA OLDUUUU. (Bu arada eşli yaparkende kanamam oldu )) bunu sorun eden varsa merak etmeyin
İsteyen herkese nasip etsin
İnanın bizde sizin yolunuzdan geçtik, her apartı yaptıkça ağlamıştım mutlulukdan. Sabredin apartları sabırla yapın… sonunda hallediceksiniz 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

Yardımm ..! :KK43:
Merhaba benimde 6,5 yıllık ilişkim vardı, 2 yılını nişanlı geçirdik 1 ay öncede evlendik. Nişanlıyken denemiştik ama olmamıştı aklımda hep korkuyorum acıcak hissi uyanıyo, ön sevişmede birley yokken birleşmeye gelince istemsiz itiyorum yada alamıyorum içime kasıyorum . Burayı okuyana kadar baya ümitsizdim tek bende olduğunu sanıyordum ama herkesin benim gibi sorunu olduğunu öğrenince ve tedavisi mümkün olunca sevindim. Bende oraya vajiye bakmayı çekinenlerdenim. Ama mecbur baktım dün delik olduğunu gördüğümde rahatladım. Hatta kulak cubuğunu jeletinleyip denedim girdi . Ama daha iler gidemedim sanırım hergün egzersizler yapmam gerekiyo. Ama ben daha fazla hızlı bi şekilde nasıl olur bilmiyorum. Bana yardım edebilicek birileri varmı acaba. Bu egzersizler yaptıkdan sonra hangi pozisyonda ilşkiye girmem gerekiyo … yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Buraya ilk yorumumdan 1 ay sonra hemen hallettim çok şükür🥰🥰 teşekkür ediyorum hepinize, sizin sayenizde oldu 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Kizlar merhaba. Ben de birliktelik yaşayamıyorum şu an ve cinsel olarak isteğim 0 yani ömrüm boyunca ilişki yasamasam niye yaşamadim demem o derece. Ve bu beni çok rahatsız etmeye basladi. Var mı bildiğiniz istek artırıcı hap vs bişey.

Kizlar merhaba. Ben de birliktelik yaşayamıyorum şu an ve cinsel olarak isteğim 0 yani ömrüm boyunca ilişki yasamasam niye yaşamadim demem o derece. Ve bu beni çok rahatsız etmeye basladi. Var mı bildiğiniz istek artırıcı hap vs bişey.
Bende durum tam tersi. Ne kadar çok istesemde olmuyor 🥺🥺

Vajimus musun istek mi yok..

Bak en güzel adımı atmışın devamıda gelecek emin ol sana adım adım anlatabilirim.Hatta burda grubumuz var seni oraya da alablirim çoğunlukla aparat sayesinde yeniyorlar bende 10aydır yendim.Özelden yazıyorum mesaj kutunu kontrol eder misin 🤩
Canım beni de ekleyebilir misiniz o gruba bende sorun yasıyorum 20 günlük evliyim

X