Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻☹️ Aynen zaten sizin için kabul etse daha iyi olur. Benim eşim sen yeterki bu hastalığı yen. Ne gerekiyorsa yap dediği için bende cesaret aldım yapıyorum şuan.. inşallah halledebiliriz
Benim eşime bunun bi hastalık olduğunu kabul ettirmem lazım off işim zor. 😔 cok anlayisli hic lafini etmiyo sen ne zaman hazir olursan o zaman olur diyo o konuda zorlamasi yok ama hastalığı kabullenmiyor. Rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻

Benim eşime bunun bi hastalık olduğunu kabul ettirmem lazım off işim zor. 😔 cok anlayisli hic lafini etmiyo sen ne zaman hazir olursan o zaman olur diyo o konuda zorlamasi yok ama hastalığı kabullenmiyor. Rabbim yardımcımız olsun 🙏🏻

Belki burdaki yenenleri göster, yenenlerde bizim gibi yollardan geçmiş hep. Senin gibi olduğumuzu bilirse belki oda kabullenir. Allahdan anlayışlıymış. Ama işte her ilişkide itirme olayı olduğu sürece işimiz baya zor olucak. 🤦🏼‍♀️
Eğer eşini ikna edebilirsen ,,Aynada sen oraya bakmaya çalış nefes alıp ıkınınca açılıyo görüyorsun ben ilk kulak çubuğunu streçleyip denedim. Olduğınu görünce aprtları sipariş verdim direk.

Belki burdaki yenenleri göster, yenenlerde bizim gibi yollardan geçmiş hep. Senin gibi olduğumuzu bilirse belki oda kabullenir. Allahdan anlayışlıymış. Ama işte her ilişkide itirme olayı olduğu sürece işimiz baya zor olucak. 🤦🏼‍♀️
Eğer eşini ikna edebilirsen ,,Aynada sen oraya bakmaya çalış nefes alıp ıkınınca açılıyo görüyorsun ben ilk kulak çubuğunu streçleyip denedim. Olduğınu görünce aprtları sipariş verdim direk
Aynen benim tek olmadığımı bilirse kabullenmesi kolay olur diye umuyorum ☺️ kulak çubuğunu bende deneyip bı bakcam o olursa eşimi de ikna edip aparat alırım. Durduğu yerde gecmiyecek bu belli biseyler denemek lazım 👍🏻

Eşinizle birlikte videoalar izleyin ya da doktora gidin birlikte. Baskalarindan duyarsa daha etkili olabilir inanmasi.

Aynen benim tek olmadığımı bilirse kabullenmesi kolay olur diye umuyorum ☺️ kulak çubuğunu bende deneyip bı bakcam o olursa eşimi de ikna edip aparat alırım. Durduğu yerde gecmiyecek bu belli biseyler denemek lazım 👍🏻
Kesinikle gecmez uzerine zaman kaybedersiniz. Es anlayisli olunca insan daha kolay erteliyor maalesef. Benim mide rahatsizligim araya girdigi icin hic bi adim atamamistim baska hastalığım oldugu icinde esimde üzülüyordu bana. Beni hic uzmedi bu konuda ama baktim 8 ay gecmis. Beklerseniz zaman cok hizli gecicektir.

Kesinikle gecmez uzerine zaman kaybedersiniz. Es anlayisli olunca insan daha kolay erteliyor maalesef. Benim mide rahatsizligim araya girdigi icin hic bi adim atamamistim baska hastalığım oldugu icinde esimde üzülüyordu bana. Beni hic uzmedi bu konuda ama baktim 8 ay gecmis. Beklerseniz zaman cok hizli gecicek
2 ay nasıl geçti hiç anlamadım zaten biran önce halletmek lazım. Geçmiş olsun bu arada canım 🙏🏻

1-2-3 aparatı bir günde Yaptım , 4. Uğraştım yapamadım . Sonunda 10 günlük bir ertelemeden sonra 4. Aparatıda yapabildim bugun ..biraz alışmak için bi kaç gün 4. Apartla egzersizlere devam edicem.. inşallah en yakın zamanda eşliyide yapabilirim 🤦🏼‍♀️

Benim eşim de asla kabul etmiyor senin sıkıntın adet duzensizligin diyor ne olacak böyle bilmiyorum

Evet gittim psikiyatriye yönlendirdiler,tedavi süreci vardı bense gidemedim maddi durumlardan dolayı.
Anladım canım , oncelikle vajinanin yapisini inceleyerek vajinani iyi taniyarak adım atabilirsin , dr mujdegul karacanin instegram sayfasini incelemeni tavsiye ederim. Ben dahil burda bircok kadin parmak ya da aparat egzersizi yaparak oraya bir sey girebildigini beynine kabul ederek yendi sen de yapabilirsin .Daha once parmak vs denemis miydin ?

Anladım canım , oncelikle vajinanin yapisini inceleyerek vajinani iyi taniyarak adım atabilirsin , dr mujdegul karacanin instegram sayfasini incelemeni tavsiye ederim. Ben dahil burda bircok kadin parmak ya da aparat egzersizi yaparak oraya bir sey girebildigini beynine kabul ederek yendi sen de yapabilirsin .Daha once parmak vs denemis miydin ?
İnşallah bende yapabilirim,hayır deneyemedim.

X