Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Merhaba ☀️
Öncelikle vajinismusun sadece adını duymuş ve tanımını bilen biriydim. Benim başıma geleceği aklımın ucundan geçmezdi, cilveli bir kızdım. Eşimle 3 yıldır birlikteydik.
Biraz uzun yazacağım ama başıma gelenleri yaşayan yada onlara bunu söyleyen doktorlar varsa bir daha düşünsünler diye. Öncelikle ilk gün yorgun olduğumuz için olabilir diye düşündük. İkinci üçüncü günde aynı şekilde ama bir hafta sonunda canım sıkılmaya başladı. Doktora gitmeye karar verdik. herhangi bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına randevu aldık. Parmakla muayene etmek istemedi henüz ilişkiye giremedik diye masada sadece baktı birşeyle ismini bilmiyorum aparatın sonra korkma vajinismus değilsin dedi. Hadi gel sana anlatayım dedi. Kızlık zarımın çok yukarıda çok kalın olduğundan bahsetti bu sebeple ilişki mümkün olmadığını söyledi. Şaşırdım ama rahatladım. Oh dedim sorun bende değilmiş biyolojik yapım böyleymiş. Eşimi çağırdım ona da anlatmasını istedim. Hatta masaya bir maket çıkardı. Göstererek anlattı. Bu mümkün değil. Normalde bir liradan daha büyük açık olması gerekirken senin beş kuruştan daha küçük bir açıklık var. Hatta öyle ki seni deleceğine kayayı daha rahat deler dedi. İyice rahatladım sorun bende değil diye düşünüyorum çünkü. Hı bir de eşim denesek olur mu dedi doktor hanıma. Yani deneyim ama olmayacak zaten, hem olsa da kanamayı durduramazsınız dedi. Hemen yapalım istersen dedi ve fiyat aldık. Sonra bir hafta hiç düşünmedik nasıl olsa bir hafta sonra ameliyat olacaktım. Bir iki kez denedik olmadı bizde zorlamadık. Bu sırada iyice vajinanın yapısını araştırır olmuştum. Esnek bir yapısı olduğu yazıyordu. Doktorun söylediği şeylerle uyuşmuyordu. Eşim bir daha doktora gitmek ister misin emin olalım olmadı diğer doktor ameliyat eder dedi. Hala ameliyat kafasındayız ama diyorum ki benim biyolojim böyle. Diğer doktora şikayetlerimi anlattım, vajinismus benim çok ilerlediğim bir konu değil ama hadi muayene edelim dedi. Ben diyorum ki yok yok değilim zaten benim biyolojim böyle filan. Doktor bir güldü gel içeriye konuşalım dedi. Vajinismus olduğunu daha bu konu üzerinde çalışan bir doktor arkadaşa yönlendirmesi gerektiğini söyledi. İyice kafam karıştı biri diyorki değilsin diğeri evet öylesin. İlkine inandım. Sorunun biyolojik olduğunu düşünmek o an için çok daha iyi geliyordu. Eşimin ısrarı üzerine yönlendirdiği doktora da gittik. O da vajinismus olduğumu söyledi. Ücretin hepsini almadan muayene etmeyeceğini söyledi. İyice kafam karıştı. E ya değilsem baştan niye vereyim ki,zaten bakmadı bile sadece konuştuk. Vereceğim rakam da az değil 12 bin civarı bu arada bir de ön görüşmede 500 tl civarı bir rakam ödedik zaten. Üstüne çocukluğuna ineceğiz kesin orada bir cinsellik üzerine olumsuz birşey yaşadın, belki rüyanda yaşadın gibi şeyler söyledi. Hayır desemde vardır diye ısrar etti. Kendimi sorgulamaya başladım. Eşime nasıl açıklıycam bişey yaşamadım ki diyorum içimden bir de. Üstüne eşim bana anlatmadığın bir olay var mı demeye başladı. Fiyat konusunda da ısrarcı olunca Yok dedim öyleysem bile bu yaklaşımla bir hekimle anlaşamam. Artık doktora gitmeye korkar olmuştum. Sürekli ağlıyor. Eşime gerçekten beni boşar mısın diye sorar hale geldim. 28 gün olmuştu. Eşim şehir dışından bir doktor söyledi. Telefonuna çıkan reklamlardan görmüş. Üç saatlik yol gel gidelim dedi . Öncesinde bana bir ara konuş istemezsen yine gitmeyiz dedi. Telefonla aradım konuştum. Ama anlatırken artık nasıl ağlıyorum tarifi mümkün değil. Sonra beni tekrar aradı doktor hanım. Sakince anlattım olanları bana vajin yapısı hakkında Bilgi verdi. Bir kaç video önerdi yapısını anlamam için. Vajinismus olduğumu korkulacak birşey olmadığını söyledi. Kolaylıkla atlatılacağını. Hatta şehir dışındayım diye söyledim. Ve bir önceki doktorun tedaviye para almadan başlamayacağını muayene etmediğini de belirttim. Sen gel bak değilsen hiç bir ücret almadan muayene ederiz hatta söylediğin gibi şüphen var operasyon gerekiyorsa da yardımcı oluruz dedi. Tedirgin oldum ama gittim. İyi ki de gitmişim. Önce muayene etti. Ve vajinismus olduğumu söyledi. Konuştu ilerleyeceği yoları anlattı. Eve ödev verdi. Hatta ilk seansta yaparsın dedi. Eve gidin dedi döndük kendi şehrimize evimize ama yok yanma öyle bir yanma ki yapamadım. Tekrar gittik bir seans daha çalıştık. Hem kegel hem nefes egzersizleriyle parmak çalıştık. İki seans tedavi oldum iki gün sadece. Ve başardık. Ama şiddetli yanma devam ediyordu. Mantar ve enfeksiyonum vardı. Tabi bunu da bilmiyorduk. Çünkü diğer doktorlarda muanyene sırasında söylemedi. Bir ay kadar ilaç tedavisi gördüm. Çok şükür düzeldim . Bu sırada ilişki de yanma hissi olunca her seferinde başa mı dönüyorum korkusu ile yaşadım. Sürekli ağladım. Olmayacak mı acaba diye . Ama doktorum çok rahatlattı. Mantar ve enfeksiyondan olduğunu sürekli söyledi. Başardığımı sürekli söyledi. Tedavim bitti.
Mutlu bir cinsel hayatım var ve üç aylık evliyim.inanın ben yaptıysam herkes yapar.
Ve sakın ama sakın bir hekime güvenmeyin kendinizi hemen uzaman bir hekimde olsa teslim etmeyin. Doktor değiliz sonuçta ne söylenirse inanıyoruz. Araştırın çokça. Özellikle kendi organımızın yapısını.Benim söylediklerimi yaşayan ya da birinden duyuyorsanız inanmayın bu vajinismus . biyolojik değil, psikolojik olabilir tabi ama sizi töhmet altında bırakacak bir hekimde tedavi olmakta hiç mantıklı değil. Önce para diyen hekimler hiç hiç değil. Lütfen araştırın.
Yaşayanlar varsa yardımcı olmak isterim. Bu arada tedavi olduğum bir hekim beni bir hastası ile tanıştırdı. Kızcağıza benim gibi operasyonla alalım demişler kızlık zarını aldırmış ve yine olmamış. Kızla tanışmamda büyük etki etti bende. Kızın iznini almış ve telefonla konuştuk. Diyeceğim o ki benim yaşadığım tecrübeler bunlar. Eğer korkan varsa şakın korkmasın. Yaşadıklarımı anlatmak istedim. Yardım isteyen varsa yazabilir elimden geldiğince destek olabilirim.
İyiki eşiniz başka doktor diye ısrar etmiş. Şu an doktor sıfatıyla hastanede olanların bir çoğu israf yada gereksiz mahluk ne denirki. Bir çok doktor minnneti saygıyı parayı asla haketmiyor aslaaa.
Tek bu konu değilki her konuda ameliyata kaçan birsürü doktor var. Düşünmeden ilaç yazan içiren....

Yenmenize sevindim. Bende güvenilir doktor zor bulunur diye hiç gidesim yok. Evde kendim yenmeye çalışıyorum ama kaç keredir yarım ilişki kendimi tekrarlayıp duruyorum.. Canım çok sıkılıyor

İyiki eşiniz başka doktor diye ısrar etmiş. Şu an doktor sıfatıyla hastanede olanların bir çoğu israf yada gereksiz mahluk ne denirki. Bir çok doktor minnneti saygıyı parayı asla haketmiyor aslaaa.
Tek bu konu değilki her konuda ameliyata kaçan birsürü doktor var. Düşünmeden ilaç yazan içiren....

Yenmenize sevindim. Bende güvenilir doktor zor bulunur diye hiç gidesim yok. Evde kendim yenmeye çalışıyorum ama kaç keredir yarım ilişki kendimi tekrarlayıp duruyorum.. Canım çok sıkılıyor
Kesinlikle öyle. Düşündükleri tek şey bıçak parası. Yarım kalıp sürekli canınızı sıkmayın. Eğer gitmek istemiyorsanız da mutlaka bir kaç doktora danışın derim.

Merhaba ☀️
Öncelikle vajinismusun sadece adını duymuş ve tanımını bilen biriydim. Benim başıma geleceği aklımın ucundan geçmezdi, cilveli bir kızdım. Eşimle 3 yıldır birlikteydik.
Biraz uzun yazacağım ama başıma gelenleri yaşayan yada onlara bunu söyleyen doktorlar varsa bir daha düşünsünler diye. Öncelikle ilk gün yorgun olduğumuz için olabilir diye düşündük. İkinci üçüncü günde aynı şekilde ama bir hafta sonunda canım sıkılmaya başladı. Doktora gitmeye karar verdik. herhangi bir kadın hastalıkları ve doğum uzmanına randevu aldık. Parmakla muayene etmek istemedi henüz ilişkiye giremedik diye masada sadece baktı birşeyle ismini bilmiyorum aparatın sonra korkma vajinismus değilsin dedi. Hadi gel sana anlatayım dedi. Kızlık zarımın çok yukarıda çok kalın olduğundan bahsetti bu sebeple ilişki mümkün olmadığını söyledi. Şaşırdım ama rahatladım. Oh dedim sorun bende değilmiş biyolojik yapım böyleymiş. Eşimi çağırdım ona da anlatmasını istedim. Hatta masaya bir maket çıkardı. Göstererek anlattı. Bu mümkün değil. Normalde bir liradan daha büyük açık olması gerekirken senin beş kuruştan daha küçük bir açıklık var. Hatta öyle ki seni deleceğine kayayı daha rahat deler dedi. İyice rahatladım sorun bende değil diye düşünüyorum çünkü. Hı bir de eşim denesek olur mu dedi doktor hanıma. Yani deneyim ama olmayacak zaten, hem olsa da kanamayı durduramazsınız dedi. Hemen yapalım istersen dedi ve fiyat aldık. Sonra bir hafta hiç düşünmedik nasıl olsa bir hafta sonra ameliyat olacaktım. Bir iki kez denedik olmadı bizde zorlamadık. Bu sırada iyice vajinanın yapısını araştırır olmuştum. Esnek bir yapısı olduğu yazıyordu. Doktorun söylediği şeylerle uyuşmuyordu. Eşim bir daha doktora gitmek ister misin emin olalım olmadı diğer doktor ameliyat eder dedi. Hala ameliyat kafasındayız ama diyorum ki benim biyolojim böyle. Diğer doktora şikayetlerimi anlattım, vajinismus benim çok ilerlediğim bir konu değil ama hadi muayene edelim dedi. Ben diyorum ki yok yok değilim zaten benim biyolojim böyle filan. Doktor bir güldü gel içeriye konuşalım dedi. Vajinismus olduğunu daha bu konu üzerinde çalışan bir doktor arkadaşa yönlendirmesi gerektiğini söyledi. İyice kafam karıştı biri diyorki değilsin diğeri evet öylesin. İlkine inandım. Sorunun biyolojik olduğunu düşünmek o an için çok daha iyi geliyordu. Eşimin ısrarı üzerine yönlendirdiği doktora da gittik. O da vajinismus olduğumu söyledi. Ücretin hepsini almadan muayene etmeyeceğini söyledi. İyice kafam karıştı. E ya değilsem baştan niye vereyim ki,zaten bakmadı bile sadece konuştuk. Vereceğim rakam da az değil 12 bin civarı bu arada bir de ön görüşmede 500 tl civarı bir rakam ödedik zaten. Üstüne çocukluğuna ineceğiz kesin orada bir cinsellik üzerine olumsuz birşey yaşadın, belki rüyanda yaşadın gibi şeyler söyledi. Hayır desemde vardır diye ısrar etti. Kendimi sorgulamaya başladım. Eşime nasıl açıklıycam bişey yaşamadım ki diyorum içimden bir de. Üstüne eşim bana anlatmadığın bir olay var mı demeye başladı. Fiyat konusunda da ısrarcı olunca Yok dedim öyleysem bile bu yaklaşımla bir hekimle anlaşamam. Artık doktora gitmeye korkar olmuştum. Sürekli ağlıyor. Eşime gerçekten beni boşar mısın diye sorar hale geldim. 28 gün olmuştu. Eşim şehir dışından bir doktor söyledi. Telefonuna çıkan reklamlardan görmüş. Üç saatlik yol gel gidelim dedi . Öncesinde bana bir ara konuş istemezsen yine gitmeyiz dedi. Telefonla aradım konuştum. Ama anlatırken artık nasıl ağlıyorum tarifi mümkün değil. Sonra beni tekrar aradı doktor hanım. Sakince anlattım olanları bana vajin yapısı hakkında Bilgi verdi. Bir kaç video önerdi yapısını anlamam için. Vajinismus olduğumu korkulacak birşey olmadığını söyledi. Kolaylıkla atlatılacağını. Hatta şehir dışındayım diye söyledim. Ve bir önceki doktorun tedaviye para almadan başlamayacağını muayene etmediğini de belirttim. Sen gel bak değilsen hiç bir ücret almadan muayene ederiz hatta söylediğin gibi şüphen var operasyon gerekiyorsa da yardımcı oluruz dedi. Tedirgin oldum ama gittim. İyi ki de gitmişim. Önce muayene etti. Ve vajinismus olduğumu söyledi. Konuştu ilerleyeceği yoları anlattı. Eve ödev verdi. Hatta ilk seansta yaparsın dedi. Eve gidin dedi döndük kendi şehrimize evimize ama yok yanma öyle bir yanma ki yapamadım. Tekrar gittik bir seans daha çalıştık. Hem kegel hem nefes egzersizleriyle parmak çalıştık. İki seans tedavi oldum iki gün sadece. Ve başardık. Ama şiddetli yanma devam ediyordu. Mantar ve enfeksiyonum vardı. Tabi bunu da bilmiyorduk. Çünkü diğer doktorlarda muanyene sırasında söylemedi. Bir ay kadar ilaç tedavisi gördüm. Çok şükür düzeldim . Bu sırada ilişki de yanma hissi olunca her seferinde başa mı dönüyorum korkusu ile yaşadım. Sürekli ağladım. Olmayacak mı acaba diye . Ama doktorum çok rahatlattı. Mantar ve enfeksiyondan olduğunu sürekli söyledi. Başardığımı sürekli söyledi. Tedavim bitti.
Mutlu bir cinsel hayatım var ve üç aylık evliyim.inanın ben yaptıysam herkes yapar.
Ve sakın ama sakın bir hekime güvenmeyin kendinizi hemen uzaman bir hekimde olsa teslim etmeyin. Doktor değiliz sonuçta ne söylenirse inanıyoruz. Araştırın çokça. Özellikle kendi organımızın yapısını.Benim söylediklerimi yaşayan ya da birinden duyuyorsanız inanmayın bu vajinismus . biyolojik değil, psikolojik olabilir tabi ama sizi töhmet altında bırakacak bir hekimde tedavi olmakta hiç mantıklı değil. Önce para diyen hekimler hiç hiç değil. Lütfen araştırın.
Yaşayanlar varsa yardımcı olmak isterim. Bu arada tedavi olduğum bir hekim beni bir hastası ile tanıştırdı. Kızcağıza benim gibi operasyonla alalım demişler kızlık zarını aldırmış ve yine olmamış. Kızla tanışmamda büyük etki etti bende. Kızın iznini almış ve telefonla konuştuk. Diyeceğim o ki benim yaşadığım tecrübeler bunlar. Eğer korkan varsa şakın korkmasın. Yaşadıklarımı anlatmak istedim. Yardım isteyen varsa yazabilir elimden geldiğince destek olabilirim.
Dogru doktor dogru tedavidir. Bende dogru doktor seçimimle 4 bucuk sene sonra yendim cok şükür.

Ben size yaptığım yöntemleri sırayla yazayım. Bir de öyle deneyin olur mu. Doktorsuz bu durumu aşabilende var tabi ama ben aşamazmışım yaşadıklarımdan sonra. Bu arada dört bin ödedik. İnsan kendini çok suçlu hissediyor normal İnan’lar gibi olsam ne okurdu sanki herkes bunu yapabiliyor ücret ödemeden sorun bende diye suçluluk duygusu hissediyor anlıyorum sizi. Ben sırasıyla yazayım faydası olur inşallah deneyin derim.
Önce kesinlikle sinirlerimizin bozuk olduğunu biliyoruz. Tedavisi yok değil sürekli böyle düşünün. Başlıyorum anlatmaya

Birdw özel için maddiyatımız yok..
Şu an ne yapsam ilerlerim adetime 1 hafta kaldı fikriniz varmı
Öncelikle nefes egzersizleriyle başlayın. Sakin oluk yatar pozisyona geçin hafif arkanıza yastık koyun biraz daha eğimli bir pozisyon olacaktır önce burundan nefes alın ağızdan verin. Burundan aldığınız sırada diyaframdan nefes alın. Burundan alıp karnınız değil göğüs bölgeniz şişsin. Buna dikkat edin . Önce burundan alıp 10 sn boyunca ağızdan yavaaaaşşca verin ve dedğim gibi karnınız değiş göğüs bölgeniz şişsin nefes alırken. Diyaframdan nefes almış oluyorsunuz böylelikle. Nefes egzersizi yaparken sakin olun hiiiç acele etmeyin hatta nefes alırken şöyle düşünün. Nefesi aldım verirken kendimi bir çuval gibi bıraktım. Tüm yükümü bıraktım diye düşünün. Nefes çalışırken hatta eşinizle geçirdiğiniz mutlu bir anı düşünün. İlla cinsellik değil mutlu olduğumuz herhangi bir an olsun . Gevşemeye çalışın rahatlayın. Şimdi bunlrı söylemek İnan kolay bu olmuyor diyor olabilirsiniz bende öyleydim İnanın ki hepsi geçecek. Sonra kegel egzersizine başlayın. Şöyle anlatayım. Aslında vajin yapısı kas yapısı gibi düşünün. Nasıl göz kapağımızı kendimiz açık kapatabiliyoruz aslında benzer mantıkta. Düşünün ki yüzüne bir top vs benzeri bir cisim geldi. Gözümüzü aniden kapatıveririz değil mi bu bir reflex Aslında vajinismus da böyle bir şey . Kendi organımız bir tehdit olarak algılıyor ve kapatıyor kendini. Bazılarında sonradan da oluşabiliyormuş vajinismus kötü bir tecrübe veya acı duyduğunu düşünüp bir daha yapamayanlar da var. Aslında aynı mantık bir daha canın yanmasını istemeyip kapatıyor kendini. İşte tam duvara çarpma hissi burdan geliyor. Bunu yapısını daha iyi anlayın yapabilirsiniz diye anlattım. Şimdi gelelim kegel egzersinize yapısını öğrendik demek ki isteyince kendimiz de açabiliriz. Nefes egzersizini 20 kere tekrarlayıp sonunda kendinizi sıkın sonra içinizden 5 sn sayıp yine çuval gibi hissederek bırakın kendinizi. Bu sıkma şu şekilde olsun. Nasıl tuvalete gireceğimiz sıkıştığımız zaman sıkarız. O şekilde. Hatta tuvalate girin çişinizi yaparken tutun sonra 5 sn bekleyip bırakın. Böylece daha kolay öğrenmiş olursunuz. Sık sık su için ki tuvalatte bunu daha sık tekrarlayın. Bunu giderek sıklaştırın. Sürekli nefes ve kegel çalıştık biz asla pes etmeyin. Bir değil 50 değil günde belki 100 kere. Sonra parmak egzersizine geçin. Rahatladınız kegel yapıp kaslarınızı sa artık yönetiyorsunuz artık birşeyi alabilirsiniz hazırım tamam direk eşli deneyim diye düşünmeyin lütfen. Parmak egzersizinden korkuyor kendiniz yapamıyorsanız eşinizden isteyin. Ben kendim yapamamıştım. Eşimle başladık. Ama bazı eşler bu kadar anlayışlı olmayabiliyor o yüzden karşınıza bir ayna alın. Orta parmaga bir eldiven geçirin. Kesinlikle tırnaklarınızı kesin. Daha sivri ve sert birşey olduğunda daha çok tedirgin oluyorsunuz çünkü. Eldivenin üstüne orta parmağınıza bolca ultrason jeli sürün. Kayganlaştırıcı da olabilir tabi ama sürekli almak istemezsiniz sanırım. Pahalı çünkü. Bir de anestol pomat alın krem anestezi kremi. Bende emla çok işe yaramadı bu arada kişiden kişiye değişebiliyor. Devam ediyorum sonraki mesajda

Kendinizi sıkmayın parmağınızı koyun o kısıma acele etmeyin. Parmak sadece dokunduğunda bile nasıl geriliyordum anlatamam titriyordum. Sakin olun. Sakinleşinceye kadar nefes çalışın. Mutlu olduğunuz anıları düşünerek nefes çalışın. Sonra 10 nefes bir kegel çalışın . Parmak hala dursun. Devam edin sürekli sonra yavaşça ilerletmeye çalışın her Milim milim ilerleyişimizde korkacağız. Korktuğumuz anda elinizi çekivermeyin sadece durun istediğiniz kadar nefes çalışın ama sadece durun elinizi yok yapamıyorum olmuyor diyip indirmeyin. 10 nefes bir kegel diye diye. Korktuğumuz zaman nefese tekrar dönüp , tekrar 10 nefes bir kegel çalışarak parmağımızı sokun. Orta parmağımız bir yerde duvara çarpıyormuş hissine geldiğiniz sırada vazgeçmeyin korkmayın. Hatırlayın ki o bir kas ve biz onu açabiliriz orayı geçebiliriz. Ve bu kegel egzersizinden geçiyor rahatlatıp o anda sürekli kegel deneyin. Kegelde kendinizi sıkıp beş sn bekledikten sonra bırakırken tam o anda parmağınızı ilerletin. Ya da bunu eşiniz yapıyorsa kendinizi ıkınır gibi bırakın ki o da bıraktığınızı anlayıp o anda parmağı ilerletsin. İşte böylelikle. Almış oldunuz bir parmakla bence bir kaç kez deneyin. Sonra iki parmak deneyin. Sonra üç parmak. Emin olun bir parmaktan sonrası gelecektir. Özgüveniniz gelmeye başlayacaktır.

Ben dört parmak yaptıktan sonra dedim ki tamam yapabilirim. Ama yok olmadı. Tedirgin oldum ağladım. Ama dediğim gibi benim enfeksiyon ve mantar sorunumda vardı. Sonrasında tekrar nefes kegel ve parmak aynı şekilde çalıştık. Sonra eşle çalışmaya geçtik. Görünce başa döndük diyorsunuz yok olmaz diyorsunuz. Sakin olun. Egzersizleri sırasıyla uygulayın. Aynı şeyler . Kendinize inanın siz güçlüsünüz vajinismus değil. Sonrasında cidden zevk alıyorsunuz ilişkiden

Ben size yaptığım yöntemleri sırayla yazayım. Bir de öyle deneyin olur mu. Doktorsuz bu durumu aşabilende var tabi ama ben aşamazmışım yaşadıklarımdan sonra. Bu arada dört bin ödedik. İnsan kendini çok suçlu hissediyor normal İnan’lar gibi olsam ne okurdu sanki herkes bunu yapabiliyor ücret ödemeden sorun bende diye suçluluk duygusu hissediyor anlıyorum sizi. Ben sırasıyla yazayım faydası olur inşallah deneyin derim.
Önce kesinlikle sinirlerimizin bozuk olduğunu biliyoruz. Tedavisi yok değil sürekli böyle düşünün. Başlıyorum anlatmaya
H hopeiseverywhere bunun devamını bir kaç sayfa geri giderek oyun olur mu bu yazıya kadar gelip

Merhabalar rica etsem bana da yardımcı olur musunuz 6 aylık evliyim özel bir doktora gittik 500 TL muayene ücreti ödedim fiziksel sıkıntı yok dedi 5000 TL daha tedavi ücreti istedi ama bunu karşılayacak maddi gücüm yok burası ile tanıştım hatta okuduklarımdan güç alarak ilk gün göz kalemi ikinci gün maskara ile denedim oldu maskaranin kalınlığı 6 cmdi şimdi ne ile nasıl yapmalıyım nasıl yol izleyip hareket edeyim bu cumartesi bitirmek istiyorum bunu sakinleştirici içmek ise yarar mı uyuşturucu krem bilemiyorum yardım eder misin bana lütfen

O kadar çok isterim ki ben zaten buradan okuduklarımla 6 yada 7 cm sanırım alabildim şuan regl oldum kaldı bana yardım ederseniz o kadar mutlu olurum ki

Bende doktora gittim ilk muayene kim 500 TL ödedim tedavi olursam 5000 daha ödemem gerekiyor ama bunu karşılayacak bir bütçem maalesef yok

O kadar çok isterim ki ben zaten buradan okuduklarımla 6 yada 7 cm sanırım alabildim şuan regl oldum kaldı bana yardım ederseniz o kadar mutlu olurum ki
Öncelikle merhaba J 1,5 aylık evliyim. Öncesinde 1 senelik ilişkimiz oldu evlendik ertesi gün 1 haftalık balayına çıktık. Sanıyorum her şey çok basit olacak meğer öyle değilmiş. İlk günün akşamı direk malum işe girişmeye başladık ve kapı duvar J asla girmiyor ve eşimi istemeden bacağımla itiyorum. Pes ettik orda. Asla uyuyamadım sabaha kadar araştırma yaptım kafayı yedim. Yok tedavi yok bilmem ne. Sabah oldu eşim çok güzel bir masa hazırlamış ama ben ağlıyorum J üzülme hep deneriz elbet olur diyor ama denemeyle olcak iş değilmiş yani bende olmadı J neyse 2 gün geçti ablama konuyu açtım bende de aynısı oldu gidip bebek yağ al ve kendini kasma dedi. Gidip aldık yine denedik ve yine kasıyorum. Bu sefer psikolojim alt üst oldu çocuk yapanlara falan sinir olmaya başladım J J bir yandan da balayı bitiyor tabi derken eşim KEGEL egzersizlerini yapmayı teklif etti ama farklı yoldan o da şöyle yani benim izlediğim yol ; 1 gün akşama kadar 4-5 sefer 20şer defa tut bırak yaptım eşimi karşıma oturttum o izledi . ertesi gün yine yaptım ilk yapmalarda bazen olmuyordu yaptıkça oldu. Egzersizin 2 . günü akşam yine yattı eşim bolca yağ döküp oynaya oynaya parmağıyla girdi ve haberim bile yoktu J derken 2-3 defa da parmakla yaptık . egzersizin 3. Günü artık tek vücut olduk açıkçası bolca yağ kullandık ve biraz bağırdım ilk olduğu için minik bir acı oluyo ama psikolojik olarak bağırarak rahatladım J daha sonra birçok kez yaptık tabiki alıştık şimdi her pozisyonda tık diye giriyor J eşiniz pes etmesin iş onda bitiyor sizde dizden bacaklarınızı tutun oldu bitti sonrası zevk J ( ilk 5-6 ilişkide zevk almadım şimdi ben daha çok istiyorum )

X