Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Lütfen ama lütfen yardımcı olur musun site neresi ve ne tavsiye edersin. Benim yuvam sallantıda yani okadar diyeyim. Mesaj kısmından mesaj atarsan çok mutlu olurum

Evet bunu kadının altta olduğu pozisyon için söyledim. Bana kalırsa üstte zaten daha kolay oluyor çünkü tamamen kontrol sende oluyor istediğin kadar ilerleyip istediğin yerde durabilirsin. Sadece en önemli şey çokça kayganlaşmış olman lazım gerekirse yardımcı birşey kullanın ve eşin tam sertleşmiş olsun kendi penisi tutsun desteklesin sadece çünkü sertleşmezse bükülme oluyor veya delikte sağa dola kayıyor o şekilde itemezsin. Üstte deneyeceksen dimdik durma, biraz eşine doğru eğil açılı dur ve yine penisin baş kısmını yerleştirdikten sonra ıkınarak popo yönüne doğru it ve bende çok işe yaramıştı baş kısmı yerleşirse veya girerse ileri geri yapmaya çalışma hemen, sağa sola hareket ettir daire çizer gibi yap ki o kaslar hem gevşesin hemdr vajina penisin şeklini alıyor ilişki esnasında sonra o gerilme yanma gibi bir his olur büyük ihtimalle o azalmaya başlayacak azalınca biraz daha ilerletmeye çalış yine aynı hareketi yap. Zor günlerden geçiyoruz hepimizin hayır duası almaya güzel haberlere ihtiyacı var. Allah bunu çeken herkesin yardımcısı olsun, birileri için güzel birşeye vesile olabilirim inşallah. Bu yazdıklarımı okuyan herkese söylüyorum, lütfen ama lütfen ümidinizi kesmeyin, egzersizden kaçmayın lütfennnn. Arada cesaretimi topladım birden oldu diyen arkadaşlarımız var, ne mutlu onlara ama bu kişinin ne kadar ciddi bir problemle karşı karşıya olduğuna göre değişir. Ben evliliğimin ilk günlerinde daha penis başı değdiğinde titreye titreye ağlama krizlerine giriyordum ve 4 yıllık sevgililikten sonra evlendim, evlenmeden önce de yakınlaşırdık ama olayın bu noktaya geleceğini asla hayal etmemiştim. Egzersizler başta çok mide bulandırıcı zor geldi ama dişinizi sıkın 2 ayda bitti ve ben düzenli yapmadım. Şimdi hiç problem yaşamamamış kadar normal herşey inanın. Bir kez bunu aştığınızda sonrası çok kolay olucak. O yüzden sabredin, inanın, dua edin. Ben hepiniz için tez zamanda kurtulmanız için dua ediyorum, inşallah bu konudan çıkıp gebelik konusunda birbirimize destek olucaz

Merhaba. Lütfen bana da yardımcı olur musunuz? Aynı sorun bende de var. Çok kötü hiss ediyorum kendimi

Allah sizden razi olsun su yazdiklariniz bana o kadar yol gösteriyor ki... inşallah o günleri de gösterir rabbim. cok iyisiniz.hersey gonlunuce olsun.

Nolur bana yardımcı olun Allah için bende 3 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz doktorlara da gittim fiziki hiçbir problemim yokmuş hatta parmak egzersizlerini çok rahat yapabiliyoruz ama eşim girince yarıdan sonrasını alamıyorum acıyo sanki duvar var gibi nolur yardım edin napmalıyımmm

bende ayni durumdayim 8 aylik evliyimm

ben 1 parmak derken 2 patmak tamamen aldim basardim suan rahatlikla ikisini aliyorum .3. yü de zarzorda olsa alabiliyorum biraz aciyarak. bu asamadan sonra ne yapmam gerekiyor arkadaşlar. nasil ilerlemeliyim.

Merhaba bende bugün kendi hikayemi anlatmak için kaydoldum sonunda yaklaşık 1,5yıllık evliyim üniversiteden beri uzun bi birlikteliğin ardından severek evlendik ve böyle bi sorun yaşayacağımız aklımızın ucundan geçmezdi durumu farkedince doktora gittim ama muayeneye izin veremedim vajinismus olduğumu parmak egzersizlerini Cem keçenin kitabını falan tavsiye etti kitabı okudum fakat egzersize cesaret edemedim hiç ilk yıl aslında çok zorlamadan üstüne çok fazla düşmeden geçti eşim çok anlayışlıydı ama ilk yılın sonunda doktorsuz olmayacağına karar verip özele tekrar gittim muayeneye tam izin veremediğim için uyutulup muayene olmak istedim ve doktorun dediğine göre zaten biz bu zarı aşamazmışız canımın yanması çok normalmiş cerrahi işlemle zarı aldırdık bir hafta sonraki kontrolde doktor parmakla muayene etti tüm parmağı kasılsamda tamamen içime almıştım sonrasında sorunun vajinismus olmayabileceği zardan kaynaklı sorun yaşadığımızı kendimize zaman verip tekrar denememizi önerdi ama yapamadım tabi tüm bu süreçlerle 6ay daha geçti dilatör siparişi verdim 4dilatörüde alabiliyorum önden egzersizle kontrol bende olduğu sürece zorda olsa p...de tamamen alabiliyorum ama orda duruyor Olay git gele izin veremiyorum çok kasılıyorum o hareket ettikçe kastığım için ağrı hissediyorum bu kadar ilerlemişken tekrar doktora gitmek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var banada bi yol gösterip öneride bulunursanız sevinirim

3.5 yılın sonunda bu sayfa sayesinde bu gece adını dahi duymak istemediğim bu hastalığı yendim. İlk kez başardım inş devamı gelir. O kadar mutluyum ki asla pes etmeyin ben hep erteledim bu güne kadar çünkü her deneme başarısızlıkla sonuçlanıyordu başarısız olmamda hiç çaba göstermemem etkili tabiki. Burada ki arkadaşların sayesinde dilatör edindim iki gün içerisinde 4. boy dahil yapabildim. İlk eşli denememiz yarım oldu sonra yine ara verdik. Bebek istemeye başlayınca egzersizlere tekrar başladım bu sayfa da yazılanları harfiyen uyguladım. Nefes Ve pozisyon gerçekten çok önemli. Duvar yok zar denen şeyde yok sadece kendimizi kasıyoruz bu acı duymamıza neden oluyor. Bakın 15 dk boyunca git gel bile yaptık sonuç öldüm mü hayır sadece küçük bir yanma hissediyorum şuan. Özelden yazarsanız yardımcı olabilirim hErkese deneyin asla pes etmeyin

Merhaba. Burada olduğuma göre bende bir vajinismus hastasıyım 1 aylık evliyim ama maalesef eşimle birliktelik yaşayamıyoruz malum korona sebebiyle daha doktora gitme cesaretimiz olmadi ama gitsek de ancak ve ancak devlet hastanesine gidebiliriz malum ki devlet hastaneleri pek bu tedavide yardimci olmuyor olamıyor. Biz defalarca denediğimiz halde ki ben bacaklarımi açma konusunda sıkıntı yaşamasamda kendimi farketmeden kasıyorum ve sanki vajinamda önünde bir kitle varmış gibi hissediyorum serçe parmağımı ittirdiğim halde girmedigini hissediyorum o kitleden dolayı. Ramazan ayı sebebiyle şu anda evde parmak tedavisine başlayamam ancak ramazan biter bitmez başlamak istiyorum nasıl bir yol ve periyot izlemem gerekiyor yardımcı olabilir misiniz?

Öncelikle geçmiş olsun canım. İlk.olarak basaracagina inan lütfen. Parmak egzersizlerinden önce nefes egzersizleri yap. Ayna alıp vajinani incele. Orası da bizim bir organımız bunu unutma. İftradan sonra aslında parmak egzersizleri ne başlayabilirsin istersen. Önce dokunma ve nefes egzersizleri ile birlikte yapcaksin kendini bedenini zevk noktalarını tanımaya calis. İlk bikac gün bunları dene daha sonra gelişmelere göre devam edersin

Basarmak istiyorum ama başta evde yalnızken bunları yapmak istiyorum iftar sonrasi eşim evdeyken strese girmekten çekiniyorum. Kegel egzersizleri de vajinismusu yenmede rol oynuyor mu şey diye düşünüyorum kegel egzersizleri ile başlasam 1 hafta, daha sonra yavaş yavaş parmak egzersizine başlasam sizce doğru olur mu

Parmak yapmak bana daha zor gelmişti dilatör seT ve kayganlaştırıcı alarak başlayabilirsin ben dilatör sayesinde kurtuldum

Merhaba bende 2 yıllık evliyim eşimle bir türlü cinsel ilişkiye giremedik vajinama dokunamıyordum bile özel doktora gittik parmak egzersizi dedi şu an parmak egzersizi yapıyorum tek parmak sonra çift parmak şimdide kulak çöpünü streç filme sardım eldiven geçirdim denedim sonra aynı şekilde mumuda denedim yaptım ama hala korkuyo gibiyim becerememekten yorumlarınızın bir çoğunu okuyup gaza geldim banada yardım edin lütfen

Lütfen bana da yardımcı olurmusunuz 1.5 senelik evliyim artık bende diğer insanlar gibi olmak istiyorum anne olmak istiyorum

Nasıl yendiniz banada yardımcı olurmusunuz 1.5 senelik evliyim artık kaçmak istemiyorum bu konudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…