Vajinismusu Nasıl Yendik? Başarı öykülerimizle birbirimize destek olalım:)

Arkadaşlar merhaba ben 1 yıl evliliğimde bu sorunu yaşayan kadınlardan yalnızca biriydim. Artık kendimi kötü hissetmekten bıkmıştım eminim şu yazıyı okuyan aynı duyguları yaşadığımız birçok kadın arkadaşım var. Yalnız değilsiniz önce bunu bilin. Ben bu durumu evlendiğim ilk gece anladım o duvar hissini zaten tecrübeli bir arkadaşım bana senin çok deneyimin de yok öncesinde nişanlıyken bi şeyler yaşa ki vajinismus olmayasın demişti ama ben nerden bileym bu kadar olacağımı.. Ardından sayısız kavga bağırışlar kalp kırıklıkları .. açıkçası bu kadar kavga ediyoruz boşanırız diye düşündüğümden hiç üstüne gitmedim ama 1 yıl boyunca beynimde kafamın içinde bununla yaşadım. Tatillere gittim yurtdışına keyif alıyordum gece yatağa başımı koyduğumda yine vajinismus aklımda. Her neyse gel zaman git zaman eşim değişti kavgalarımız azaldı . Dedim ki kendime hadi bu sorunu çözmenin tam vakti.Ha bu arada Benim eşimle kavgalarım azaldı ama ne zaman bi doktora görünmek istediğimi söylesem yine tartışıyordu benimle ve inanmıyordu bu hastalığı yeneceğime Yani benim desteğim yoktu. Burda birçok kadının eşi ona destek oluyor hadi yaparsın diyor ben böyle bi desteğe sahip değildim annem en yakınımdır ona bile söylememiştim vajinismuslu olduğumu. Desteğim olmayınca araştırdım ettim korona morona dinlemedim Ankarada yaşıyorduk zaten hera kliniği aradım. Görüşmeye gittim hem cinsel terapist hem kadın doğum doktoru olunca ikisi de kadın olunca aradığım desteği bulduğumu hissettim birileri bana yaparsın hadi diyecekti çünkü bu benim için çok önemliydi. Zira arkadaşlar ben kliniğe gireli 9. Günümde yendim o da şöyle oldu ilk seasıma girdim tam başlıcam egzersize tak diye regl oldum 5 günüm öyle geçti, 1 günüm de eşimle tartışmıştık içime dilatör alıyorum fantezi yapıyor olarak görüyordu benimle denemedi YANİ TOPLAM ÜÇ GÜNDE. Üç seans girdim ve oldu bu kadarmış ya diye sabaha kadar sevincimden uyuyamadım. Sadece üç günde eşimin penisini ilk seferde tam içime aldım!!! henüz daha yeniyim şimdiye kadar iki defa cinsel birleşme yaşadık git gel yaparken hafif ağrım oluyor ama sonuçta başardım oranın hep kapalı olduğunu sanan ben sadece üç günde yaptım! Ayrıca zamanla pratik yaptıkça o ağrının da geçeceğini söyledi cinsel terapistimiz ayla hanım.. velhasıl arkadaşlar burda çok yazılmış dilatör seti. 3 ve 4 numaralı dilatörü aldıktan sonra penisi içinize alamama ihtimalinizyok!!! penis o kadar kolay ki büyük boy dilatöre göre eşimin içime nasıl girdiğini bile anlamadım bi baktım git gel yapıyor bana gülümsüyor BAŞARDIN AŞKIM diye. Benim gibi desteğiniz yoksa desteğe ihtiyaç duyuyorsanız hera kliniğe gidin yok eğer kendinize güveniyorsanız Edinin bu setlerden ve başlayın. Hele eşiniz veya size destek olacak biri varsa ne güzel . İlk denememizde eşimin yüzünü unutamıycam galiba hayatım boyunca AŞKIM BAŞARDIN HARİKASIN OLDU BAŞARDIN dedi O da kendince kabul edemedi bu hastalığı ama ömrümden ömür gitti şu 1 yılda. Siz benim gibi yapmayın ertelemeyin.

Merhaba bende bugün kendi hikayemi anlatmak için kaydoldum sonunda yaklaşık 1,5yıllık evliyim üniversiteden beri uzun bi birlikteliğin ardından severek evlendik ve böyle bi sorun yaşayacağımız aklımızın ucundan geçmezdi durumu farkedince doktora gittim ama muayeneye izin veremedim vajinismus olduğumu parmak egzersizlerini Cem keçenin kitabını falan tavsiye etti kitabı okudum fakat egzersize cesaret edemedim hiç ilk yıl aslında çok zorlamadan üstüne çok fazla düşmeden geçti eşim çok anlayışlıydı ama ilk yılın sonunda doktorsuz olmayacağına karar verip özele tekrar gittim muayeneye tam izin veremediğim için uyutulup muayene olmak istedim ve doktorun dediğine göre zaten biz bu zarı aşamazmışız canımın yanması çok normalmiş cerrahi işlemle zarı aldırdık bir hafta sonraki kontrolde doktor parmakla muayene etti tüm parmağı kasılsamda tamamen içime almıştım sonrasında sorunun vajinismus olmayabileceği zardan kaynaklı sorun yaşadığımızı kendimize zaman verip tekrar denememizi önerdi ama yapamadım tabi tüm bu süreçlerle 6ay daha geçti dilatör siparişi verdim 4dilatörüde alabiliyorum önden egzersizle kontrol bende olduğu sürece zorda olsa p...de tamamen alabiliyorum ama orda duruyor Olay git gele izin veremiyorum çok kasılıyorum o hareket ettikçe kastığım için ağrı hissediyorum bu kadar ilerlemişken tekrar doktora gitmek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var banada bi yol gösterip öneride bulunursanız sevinirim
Zamanla o da geçecek dediler bana gittiğim klinikte ki bence de alışıcaz iyice ben yeneli iki ilişki yaşadım benim de git gellerde canım acıyor artık aldık içimize bence gerisi gelir :) oramızda acı diye bi şey yok aslında sıktığımız için oluyor aklımızı vajinadan ayırıp ana konsantre oldukça geçecek bence

Buraya ilk yazdığımda 4. dilatörü kolayca aldığım halde penis girişinde zorlandığımı zorda olsa içime aldığımı ama içerde hareket ettiremediğimi çok kastığımı yazıp yardım istemiştim bir arkadaşımızında dediği gibi bunun tek yolu kasmamaktı aslında kasmadığımı sanıyordum kendimi rahatlattığımı nefes egzersizlerinide yaptığımı söylüyordum kendime ama öyle değilmiş sanki yolu bulamıyorum yanlış yere mi itiyorum acaba gibi düşüncelerim olduğu için çokta rahat itemiyordum aslında burda bi çok kişinin dediği gibi üstte deniyordum ama dizlerim titriyordu bir gün yine bi cesaret ön hazırlık derken yatakta değil yerde deneyelim sert zemin dizlerim içine gömülmez diye düşündüm ve ilkkez orda rahat bi şekilde içime alıp hatta git gele izin verdim ama insan Bu kadar uzun süre bekleyince tek bi ilişkiyle tamamen yendiğine inanamıyorum ertesi günü regl olup ara verdim regli sonrası denemelerimde belli olur tam yenip yenemediğimiz diyordum reglinin üstünden 3 ilişki yaşamış biri olarak artık yendim diyebiliyorum başta hala dilatörle egzersiz yapıyorum ve giriş kontrolünü kendim sağlıyorum ama eskisi gibi girdikten sonra kasılıp kalmak yerine rahatlıyorum ve kendimi bırakabiliyorum gitgellerde ağrı hissetmiyorum sert zeminden sonra yatağımızda da denedik orda oldu bi kere cesaret gelince oluyor sanırım umarım bu dertle uğraşan herkes en kısa sürede yener ve bu sıkıntıdan kurtulur

Benim kliniğe gitme gibi imkanım yok banada yardımcı olurmusunuz
öncelikle merhaba içinden yeneceğim de sürekli ve çaresizmiş gibi hissetme biliyorum o duyguyu bizi bizden başkası anlamaz ama çaresiz değilsin 1 yılımı üç günde kazandım ve bunun için klinik şart değil ben öyle yaptım ama sen evde de yapabilirsin Hemen internetten dilatör siparişi ver ya da gerideki yorumlarda yazıyor mumla başla en küçüğünden yavaş yavaş. Ben kendi organıma bakmamıştım girişin yerini bile bilmiyordum korkularımızla yüzleşmemiz gerek kaçmak olmaz bize yakışmaz biz güçlüyüz💪🏻

öncelikle merhaba içinden yeneceğim de sürekli ve çaresizmiş gibi hissetme biliyorum o duyguyu bizi bizden başkası anlamaz ama çaresiz değilsin 1 yılımı üç günde kazandım ve bunun için klinik şart değil ben öyle yaptım ama sen evde de yapabilirsin Hemen internetten dilatör siparişi ver ya da gerideki yorumlarda yazıyor mumla başla en küçüğünden yavaş yavaş. Ben kendi organıma bakmamıştım girişin yerini bile bilmiyordum korkularımızla yüzleşmemiz gerek kaçmak olmaz bize yakışmaz biz güçlüyüz💪🏻
Zaten dilatörlerden 3 ü ve 4 ün de yarıdını alabiliyorsan penisi de alabilirsin demek olacak bu bu kadar!

Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı😭😭

Merhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı😭😭
nasil yendiniz ben hala ugradiyorum bir sene olacak. nasil basardiniz üst pozisyonu bende cok deniyorum ama ilk denemede olmuyor galiba, bir kac iliskide yani bir kac gunde orasi darbe ala ala aciliyor diyorlar dogru mu ? ozel degilse biraz yardim eder misiniz . simdiden teşekkürler

X