Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla o da geçecek dediler bana gittiğim klinikte ki bence de alışıcaz iyice ben yeneli iki ilişki yaşadım benim de git gellerde canım acıyor artık aldık içimize bence gerisi gelir :) oramızda acı diye bi şey yok aslında sıktığımız için oluyor aklımızı vajinadan ayırıp ana konsantre oldukça geçecek benceMerhaba bende bugün kendi hikayemi anlatmak için kaydoldum sonunda yaklaşık 1,5yıllık evliyim üniversiteden beri uzun bi birlikteliğin ardından severek evlendik ve böyle bi sorun yaşayacağımız aklımızın ucundan geçmezdi durumu farkedince doktora gittim ama muayeneye izin veremedim vajinismus olduğumu parmak egzersizlerini Cem keçenin kitabını falan tavsiye etti kitabı okudum fakat egzersize cesaret edemedim hiç ilk yıl aslında çok zorlamadan üstüne çok fazla düşmeden geçti eşim çok anlayışlıydı ama ilk yılın sonunda doktorsuz olmayacağına karar verip özele tekrar gittim muayeneye tam izin veremediğim için uyutulup muayene olmak istedim ve doktorun dediğine göre zaten biz bu zarı aşamazmışız canımın yanması çok normalmiş cerrahi işlemle zarı aldırdık bir hafta sonraki kontrolde doktor parmakla muayene etti tüm parmağı kasılsamda tamamen içime almıştım sonrasında sorunun vajinismus olmayabileceği zardan kaynaklı sorun yaşadığımızı kendimize zaman verip tekrar denememizi önerdi ama yapamadım tabi tüm bu süreçlerle 6ay daha geçti dilatör siparişi verdim 4dilatörüde alabiliyorum önden egzersizle kontrol bende olduğu sürece zorda olsa p...de tamamen alabiliyorum ama orda duruyor Olay git gele izin veremiyorum çok kasılıyorum o hareket ettikçe kastığım için ağrı hissediyorum bu kadar ilerlemişken tekrar doktora gitmek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var banada bi yol gösterip öneride bulunursanız sevinirim
öncelikle merhaba içinden yeneceğim de sürekli ve çaresizmiş gibi hissetme biliyorum o duyguyu bizi bizden başkası anlamaz ama çaresiz değilsin 1 yılımı üç günde kazandım ve bunun için klinik şart değil ben öyle yaptım ama sen evde de yapabilirsin Hemen internetten dilatör siparişi ver ya da gerideki yorumlarda yazıyor mumla başla en küçüğünden yavaş yavaş. Ben kendi organıma bakmamıştım girişin yerini bile bilmiyordum korkularımızla yüzleşmemiz gerek kaçmak olmaz bize yakışmaz biz güçlüyüzBenim kliniğe gitme gibi imkanım yok banada yardımcı olurmusunuz
Zaten dilatörlerden 3 ü ve 4 ün de yarıdını alabiliyorsan penisi de alabilirsin demek olacak bu bu kadar!öncelikle merhaba içinden yeneceğim de sürekli ve çaresizmiş gibi hissetme biliyorum o duyguyu bizi bizden başkası anlamaz ama çaresiz değilsin 1 yılımı üç günde kazandım ve bunun için klinik şart değil ben öyle yaptım ama sen evde de yapabilirsin Hemen internetten dilatör siparişi ver ya da gerideki yorumlarda yazıyor mumla başla en küçüğünden yavaş yavaş. Ben kendi organıma bakmamıştım girişin yerini bile bilmiyordum korkularımızla yüzleşmemiz gerek kaçmak olmaz bize yakışmaz biz güçlüyüz
İnşallah başaracaksın hatta burdaki birçok insan gibi başarınca inanamayacaksın artık zamana yayma ve başla sadece çorap söküğü gibi geliyor gerisiÇok teşekkür ederim inşallah bende başarırım
Ben parmağı yapamayacağımı düşündüm ama dilatör öyle değil dilatörle çok daha kolay bence ben şu an bile parmağımı sokmaya çekinirim rahatsız edici bulurum dilatörler çok daha rahat ve kolayİnșallah tek korkum parmak egzersizleri
Canım ne yaptın yapmaya başladın mı? Bunun erteleme hastalığı olduğunu unutma bıraksan yıllarca böyle gidebilir ama egzersizlere başlarsan çok kısa sürede (benim 3 gün ) halledebilirsinİnșallah bende yenerim
Bitince geciktirmeden başla haber ver burdan beni etiketleyerek tamam mıHala başlayamadım bu seferde regl im başladı o bitsin basliycam hemen
nasil yendiniz ben hala ugradiyorum bir sene olacak. nasil basardiniz üst pozisyonu bende cok deniyorum ama ilk denemede olmuyor galiba, bir kac iliskide yani bir kac gunde orasi darbe ala ala aciliyor diyorlar dogru mu ? ozel degilse biraz yardim eder misiniz . simdiden teşekkürlerMerhaba arkadaşlar vajinismus sorununu yeni yendim sayılır. Tek kadının üstte olduğu pozisyonu yapabiliyorum yanmalarım çok oluyor. Önerisi olan var mı